ronja
|
trobentica, hvala za razlago - torej mi ni treba več nič na csdju, razen očetovstvo greva 2. teden podpisat in pa vlogo za znižano plačilo vrtca oddat. miami, ja, pojedla sem 4 žlice kosmičev - sem itak vagala zaradi sajda in jogurt in potem samo taro stisnem in pač vse navagam - kakor kdaj. Kadar že vem volumen posode, mi ni treba, samo pri malinah pa res nisem mela pojma - pa nisem se jim hotla odpovedat, da bi jih slučajno pojelda 5 g manj kot mi dovolijo . Tak da sem pojedla čisto toliko, kot naj bi - 40 g kosmičev (2x20, sem se zatipkala, sori), 250 g malin in 2 dl jogurta. Zdaj sem pojedla še 2 koščka črne čokolade, ker se mi je začelo že ful vrtet in zdaj je mal boljše (po čokoladi, je 85% in ta dva koščka baje smemo, je pa to 15 g, če te zanima ). Ampak komaj čakam na kosilo . Skratka: ne jem premalo, samo zame je to premalo . RONJA-sej sem ti na koncu napisala, da lahko da gre pri tebi za hipo...pomanjkanje sladkorja...da ga dejansko preveč porabiš?? Ja, saj vem, da je to to. Samo ob taki prehrani, je to pri meni normalno, jaz delujem navadno na mal višjih obratih in navadno tudi mal več porabim - se mi vedno vsi čudijo: "pa kam daš?" ali pa "od kod ti tok energije?" Jaz jim vedno povem: "Iz hrane, ker spim nič ." Zdaj če me daš pa na tole hrano, potem pa zmanjka, ni kej... janček, dobiš ene mrežaste hlačke, ko greš iz porodne, ampak to je to, vsaj jaz nisem nikoli dobila še kakšnih. Meni jih je fajn vsak dan zamenjat, sploh pri Ronjinem porodu (prvem) mi bi bilo fajn menjat še večkrat, ker sem noro krvavela... In takrat če porod ni glih ful tipitopi, je fajn met spodaj kaj, kar diha, sploh če si kaj šivana... Je ful bolj udobno kot navadne spodnje hlače, pa še precej jih boš porabila, če boš ornk krvavela, vsaj meni je šlo takoj vse čez - samo sem pa pri Ronji res precej krvi izgubila, na srečo lubi ni panik, pa potem sva se itak oba za Ronjo sekirala, ampak kasneje mi je pa povedal, da je blo kr divje za videt, ko se je kri ulila po postli/mizi/tleh... In pač sem tudi kasneje še rpecej bolj krvavela, kot drugič. Vedet vnaprej pa ne moreš, kak bo porod, moj ni bil nič drastičnega, da bi rekel, da bi potem morala dobit transfuzijo ali kaj takega, meni je ostal v lepem spominu, pa vseeno so tele mrežke prav prišle:).