|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
3.12.2011 21:35:56   
botrca
Čer,

sem pri sestri, otroci grejo počasi spat midve pa klepet...po dolgem času. user posted image user posted image user posted image

Nočko

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
3.12.2011 23:51:21   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Punce, sem pa zelo nestrpna že od včeraj. Čakamo in čakamo, da moja poročna priča in dolgoletna prijateljica (25 let se že poznava) rodi...pa še nič. Upajmo, da bo vse ok. user posted image

Joojjjj naj bo čim prej, držim pesti user posted image

še nič user posted image

od mojega sodelavec tud čaka..da njegova rodi...je že čez rok in ničuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
3.12.2011 23:53:16   
arabela*
Mi pa dan preživeli doma...

A še vedno z vročino, sicer padla na 37,8..ampak je malo bogica..mislim,da angina....samo da bo do ponedeljka boljše, da lahko gre v šolouser posted image

Zdaj pa grem malo brat, potem pa spatuser posted image

nočkauser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
4.12.2011 8:03:08   
ly117
Jutro! user posted image

Gor smo že eno uro. Pijem kavo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
4.12.2011 8:08:49   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

Gor smo že eno uro. Pijem kavo.

Jaz pa sem zdaj ravno vstala!user posted image Sicer pa bila spet pestra noč.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
4.12.2011 8:09:07   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
4.12.2011 8:11:35   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi pa dan preživeli doma...

A še vedno z vročino, sicer padla na 37,8..ampak je malo bogica..mislim,da angina....samo da bo do ponedeljka boljše, da lahko gre v šolouser posted image

Zdaj pa grem malo brat, potem pa spatuser posted image

nočkauser posted image user posted image user posted image
Ojej,bogica mala,imam zdaj kr malo slabo vest!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
4.12.2011 10:12:22   
majakla
Daaan  user posted image

Že od 7.30 auf. Nika peljala k sestri, zdaj še mojga iz postle vržem,
je prišel komaj ob 5. domov, in šibava na Pohorje.

Lep dan vsem, pa volite pravilno! user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
4.12.2011 11:27:54   
Arwenko
Dan vsem. Da poročam. Naša tamala je včeraj ful kuhala, popoldne pa pošteno hropla. Sva šla k dežurnemu P zvečer in je pokazalo, da je načeloma vse ok, saturacija je bila vredu, pljučka čista, ušeska so ok. Nam je dala samo voltaren svečke. Ni pa danes še nič kaj boljše, vročina je še vedno, svečko dajem na 8 ur od včeraj zvečer dalje, malo prej je ravno spet dobila, ker ji je na 39 narastla vročina. Edina izboljšava je, da se ji je nos odprl in da se ji ful čisti. Boga pa je, ker ful se ne zna izkašljat ne in pol se muči zraven, ko se pa izkašlja, pa je vredu. Drugače je pa dobre volje, pije ful, je malo manj, ampak vse v mejah normale. Zdaj pa edino ne vem ali naj grem nazaj danes zaradi te vročine, to je zdaj že 3. dan tak visoka kljub zbijanju user posted image  Ni je namreč dala v laboratorij včeraj, ker so bila pljučka, ušesa in grlo vse ok. Mislim sicer da bom še do jutri zjutraj počakala no.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
4.12.2011 12:21:38   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

zakajuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
4.12.2011 12:22:18   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

pa volite pravilno! user posted image  [/color]

mah..tak vemo kdo bo zmagal...user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
4.12.2011 12:23:54   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan vsem. Da poročam. Naša tamala je včeraj ful kuhala, popoldne pa pošteno hropla. Sva šla k dežurnemu P zvečer in je pokazalo, da je načeloma vse ok, saturacija je bila vredu, pljučka čista, ušeska so ok. Nam je dala samo voltaren svečke. Ni pa danes še nič kaj boljše, vročina je še vedno, svečko dajem na 8 ur od včeraj zvečer dalje, malo prej je ravno spet dobila, ker ji je na 39 narastla vročina. Edina izboljšava je, da se ji je nos odprl in da se ji ful čisti. Boga pa je, ker ful se ne zna izkašljat ne in pol se muči zraven, ko se pa izkašlja, pa je vredu. Drugače je pa dobre volje, pije ful, je malo manj, ampak vse v mejah normale. Zdaj pa edino ne vem ali naj grem nazaj danes zaradi te vročine, to je zdaj že 3. dan tak visoka kljub zbijanju user posted image  Ni je namreč dala v laboratorij včeraj, ker so bila pljučka, ušesa in grlo vse ok. Mislim sicer da bom še do jutri zjutraj počakala no.

bogica..user posted image user posted image user posted image .
jaz bi do jutri počakala z zdravnikomuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
4.12.2011 12:24:32   
arabela*

Sicer pa bila spet pestra noč.user posted image

kaj te?

saj bo boljšeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
4.12.2011 12:25:13   
arabela*
grem zdaj nekaj naredit še na netu, potem pa predam spet mojemu rač......bo prklal nekajuser posted image ..joj moški

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
4.12.2011 12:44:03   
bambixxx

bogica..user posted image user posted image user posted image .
jaz bi do jutri počakala z zdravnikomuser posted image

podpis user posted image user posted image user posted image
pa kake pol ure po svečki jo še okopaj v mlačni vodi, tudi glavo zmoči. se preverjeno lepo zbije vročina s tem. pa če vročina ne pade, ji lahko daš še 4-6 ur po Voltarenu še paracetamol (npr. Maridol) svečko. tako so meni svetovali pri P, ko je imel Tibor nazadnje 40 vročine.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
4.12.2011 13:15:47   
matcar

zakajuser posted image
Pa zato,ker sem mislila,da simulira zaradi petka,saj veš,da je vse bolj psihično in ne bolezen.user posted image Pošiljam pa rojuser posted image user posted image user posted image .

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
4.12.2011 13:16:46   
matcar

Bošček mali,si me včeraj klicala ko smo spali,potem pa mi nisi dvignila.Kaj si me zato rabla?Pa tudi vam rojuser posted image user posted image user posted image .

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
4.12.2011 13:17:50   
matcar

Sicer pa bila spet pestra noč.user posted image

kaj te?

saj bo boljšeuser posted image
Pa drenje na vsako uro do 4-h,sem mu pol kr flašo naredla,pa je spal do pol 9-h zjutraj frajer.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
4.12.2011 13:19:38   
matcar
Mi pa gremo malo k počitku,pol pa na volišče.Najedla sem se ful,sem delala juho z knedli,pomfri,puranje pohane in zelenjavo kot prilogo,pa zeleno solato z fižolo.mama pa zdaj še gre jabolčno pito spečt.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
4.12.2011 13:21:00   
arabela*

zakajuser posted image
Pa zato,ker sem mislila,da simulira zaradi petka,saj veš,da je vse bolj psihično in ne bolezen.user posted image Pošiljam pa rojuser posted image user posted image user posted image .

ne ne..ni mogla simulirat, ker ni vedela, da bi jaz naj šla venuser posted image ..Zgledalo je že tako jauser posted image

sicer pa se super počuti, zgleda vročino fajn prenaša.....

jo nalivam z svežo limonado( jo pije in grgra)...pa čaj z medom...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
4.12.2011 14:38:41   
Arwenko

Bošček mali,si me včeraj klicala ko smo spali,potem pa mi nisi dvignila.Kaj si me zato rabla?Pa tudi vam rojuser posted image user posted image user posted image .

Ja, zato sem te klicala, sem pol bambi dobila. Pol ko si pa nazaj klicala smo pa mi spali, ko smo se pa zbudili, smo pa pol kr šibali, ker je bilo to tak grozno za poslušat, ko se ni mogla izkašljat.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
4.12.2011 18:48:25   
ly117
Čer! user posted image
Dopoldan malo pospravla in likala. Pol kosilo z mamo in atijem pri nas. Ko sta pa odšla pa smo malo počivali. Beri mi2 z L 3 ure. user posted image
Ima pa L desno oko vneto, tak da grema jutri k P.
Pa jutri in v torek imam dopust.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
4.12.2011 20:00:18   
Arwenko
No, naše praznovanje ni ravno uspela, tamala je bila bolezni primerno nerazpoložena, odrasli smo se pač malo podružili, to pa je bilo tudi to.

Drugače je bilo z vidika vročine boljše, čez dan smo nekako s tisto jutranjo svečko preživeli brez vročine, do malo prej, ko je spet zakuhala. Sma naredila malo kopeli, pa svečko sva ji dala, zdaj pa gre spat. Ampak je pa definitivno boljše kot je bilo včeraj. Jutri bo tako ostala doma, potem bomo pa videli sproti dalje kako bo z vrtcem in tem.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
4.12.2011 20:39:28   
botrca
Čer,
moja prijateljica je rodila...user posted image user posted image user posted image ...fantka Gabrijela...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.12.2011 20:40:34 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
4.12.2011 20:40:17   
botrca
Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?