Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 21:35:56
|
|
|
|
botrca
|
Čer, sem pri sestri, otroci grejo počasi spat midve pa klepet...po dolgem času. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 23:51:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, sem pa zelo nestrpna že od včeraj. Čakamo in čakamo, da moja poročna priča in dolgoletna prijateljica (25 let se že poznava) rodi...pa še nič. Upajmo, da bo vse ok. Joojjjj naj bo čim prej, držim pesti še nič od mojega sodelavec tud čaka..da njegova rodi...je že čez rok in nič
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 23:53:16
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa dan preživeli doma... A še vedno z vročino, sicer padla na 37,8..ampak je malo bogica..mislim,da angina....samo da bo do ponedeljka boljše, da lahko gre v šolo Zdaj pa grem malo brat, potem pa spat nočka
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 8:03:08
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Gor smo že eno uro. Pijem kavo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 8:08:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Gor smo že eno uro. Pijem kavo. Jaz pa sem zdaj ravno vstala! Sicer pa bila spet pestra noč.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 8:09:07
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 8:11:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa dan preživeli doma... A še vedno z vročino, sicer padla na 37,8..ampak je malo bogica..mislim,da angina....samo da bo do ponedeljka boljše, da lahko gre v šolo Zdaj pa grem malo brat, potem pa spat nočka Ojej,bogica mala,imam zdaj kr malo slabo vest!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 10:12:22
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Že od 7.30 auf. Nika peljala k sestri, zdaj še mojga iz postle vržem, je prišel komaj ob 5. domov, in šibava na Pohorje. Lep dan vsem, pa volite pravilno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 11:27:54
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan vsem. Da poročam. Naša tamala je včeraj ful kuhala, popoldne pa pošteno hropla. Sva šla k dežurnemu P zvečer in je pokazalo, da je načeloma vse ok, saturacija je bila vredu, pljučka čista, ušeska so ok. Nam je dala samo voltaren svečke. Ni pa danes še nič kaj boljše, vročina je še vedno, svečko dajem na 8 ur od včeraj zvečer dalje, malo prej je ravno spet dobila, ker ji je na 39 narastla vročina. Edina izboljšava je, da se ji je nos odprl in da se ji ful čisti. Boga pa je, ker ful se ne zna izkašljat ne in pol se muči zraven, ko se pa izkašlja, pa je vredu. Drugače je pa dobre volje, pije ful, je malo manj, ampak vse v mejah normale. Zdaj pa edino ne vem ali naj grem nazaj danes zaradi te vročine, to je zdaj že 3. dan tak visoka kljub zbijanju Ni je namreč dala v laboratorij včeraj, ker so bila pljučka, ušesa in grlo vse ok. Mislim sicer da bom še do jutri zjutraj počakala no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 12:21:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojej,bogica mala,imam zdaj kr malo slabo vest! zakaj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 12:22:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla pa volite pravilno! [/color] mah..tak vemo kdo bo zmagal...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 12:23:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan vsem. Da poročam. Naša tamala je včeraj ful kuhala, popoldne pa pošteno hropla. Sva šla k dežurnemu P zvečer in je pokazalo, da je načeloma vse ok, saturacija je bila vredu, pljučka čista, ušeska so ok. Nam je dala samo voltaren svečke. Ni pa danes še nič kaj boljše, vročina je še vedno, svečko dajem na 8 ur od včeraj zvečer dalje, malo prej je ravno spet dobila, ker ji je na 39 narastla vročina. Edina izboljšava je, da se ji je nos odprl in da se ji ful čisti. Boga pa je, ker ful se ne zna izkašljat ne in pol se muči zraven, ko se pa izkašlja, pa je vredu. Drugače je pa dobre volje, pije ful, je malo manj, ampak vse v mejah normale. Zdaj pa edino ne vem ali naj grem nazaj danes zaradi te vročine, to je zdaj že 3. dan tak visoka kljub zbijanju Ni je namreč dala v laboratorij včeraj, ker so bila pljučka, ušesa in grlo vse ok. Mislim sicer da bom še do jutri zjutraj počakala no. bogica.. . jaz bi do jutri počakala z zdravnikom
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 12:24:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sicer pa bila spet pestra noč. kaj te? saj bo boljše
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 12:25:13
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj nekaj naredit še na netu, potem pa predam spet mojemu rač......bo prklal nekaj ..joj moški
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 12:44:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan vsem. Da poročam. Naša tamala je včeraj ful kuhala, popoldne pa pošteno hropla. Sva šla k dežurnemu P zvečer in je pokazalo, da je načeloma vse ok, saturacija je bila vredu, pljučka čista, ušeska so ok. Nam je dala samo voltaren svečke. Ni pa danes še nič kaj boljše, vročina je še vedno, svečko dajem na 8 ur od včeraj zvečer dalje, malo prej je ravno spet dobila, ker ji je na 39 narastla vročina. Edina izboljšava je, da se ji je nos odprl in da se ji ful čisti. Boga pa je, ker ful se ne zna izkašljat ne in pol se muči zraven, ko se pa izkašlja, pa je vredu. Drugače je pa dobre volje, pije ful, je malo manj, ampak vse v mejah normale. Zdaj pa edino ne vem ali naj grem nazaj danes zaradi te vročine, to je zdaj že 3. dan tak visoka kljub zbijanju Ni je namreč dala v laboratorij včeraj, ker so bila pljučka, ušesa in grlo vse ok. Mislim sicer da bom še do jutri zjutraj počakala no. bogica.. . jaz bi do jutri počakala z zdravnikom podpis pa kake pol ure po svečki jo še okopaj v mlačni vodi, tudi glavo zmoči. se preverjeno lepo zbije vročina s tem. pa če vročina ne pade, ji lahko daš še 4-6 ur po Voltarenu še paracetamol (npr. Maridol) svečko. tako so meni svetovali pri P, ko je imel Tibor nazadnje 40 vročine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 13:15:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojej,bogica mala,imam zdaj kr malo slabo vest! zakaj Pa zato,ker sem mislila,da simulira zaradi petka,saj veš,da je vse bolj psihično in ne bolezen. Pošiljam pa roj .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 13:16:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan vsem. Da poročam. Naša tamala je včeraj ful kuhala, popoldne pa pošteno hropla. Sva šla k dežurnemu P zvečer in je pokazalo, da je načeloma vse ok, saturacija je bila vredu, pljučka čista, ušeska so ok. Nam je dala samo voltaren svečke. Ni pa danes še nič kaj boljše, vročina je še vedno, svečko dajem na 8 ur od včeraj zvečer dalje, malo prej je ravno spet dobila, ker ji je na 39 narastla vročina. Edina izboljšava je, da se ji je nos odprl in da se ji ful čisti. Boga pa je, ker ful se ne zna izkašljat ne in pol se muči zraven, ko se pa izkašlja, pa je vredu. Drugače je pa dobre volje, pije ful, je malo manj, ampak vse v mejah normale. Zdaj pa edino ne vem ali naj grem nazaj danes zaradi te vročine, to je zdaj že 3. dan tak visoka kljub zbijanju Ni je namreč dala v laboratorij včeraj, ker so bila pljučka, ušesa in grlo vse ok. Mislim sicer da bom še do jutri zjutraj počakala no. Bošček mali,si me včeraj klicala ko smo spali,potem pa mi nisi dvignila.Kaj si me zato rabla?Pa tudi vam roj .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 13:17:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sicer pa bila spet pestra noč. kaj te? saj bo boljše Pa drenje na vsako uro do 4-h,sem mu pol kr flašo naredla,pa je spal do pol 9-h zjutraj frajer.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 13:19:38
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa gremo malo k počitku,pol pa na volišče.Najedla sem se ful,sem delala juho z knedli,pomfri,puranje pohane in zelenjavo kot prilogo,pa zeleno solato z fižolo.mama pa zdaj še gre jabolčno pito spečt.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 13:21:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ojej,bogica mala,imam zdaj kr malo slabo vest! zakaj Pa zato,ker sem mislila,da simulira zaradi petka,saj veš,da je vse bolj psihično in ne bolezen. Pošiljam pa roj . ne ne..ni mogla simulirat, ker ni vedela, da bi jaz naj šla ven ..Zgledalo je že tako ja sicer pa se super počuti, zgleda vročino fajn prenaša..... jo nalivam z svežo limonado( jo pije in grgra)...pa čaj z medom...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 14:38:41
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan vsem. Da poročam. Naša tamala je včeraj ful kuhala, popoldne pa pošteno hropla. Sva šla k dežurnemu P zvečer in je pokazalo, da je načeloma vse ok, saturacija je bila vredu, pljučka čista, ušeska so ok. Nam je dala samo voltaren svečke. Ni pa danes še nič kaj boljše, vročina je še vedno, svečko dajem na 8 ur od včeraj zvečer dalje, malo prej je ravno spet dobila, ker ji je na 39 narastla vročina. Edina izboljšava je, da se ji je nos odprl in da se ji ful čisti. Boga pa je, ker ful se ne zna izkašljat ne in pol se muči zraven, ko se pa izkašlja, pa je vredu. Drugače je pa dobre volje, pije ful, je malo manj, ampak vse v mejah normale. Zdaj pa edino ne vem ali naj grem nazaj danes zaradi te vročine, to je zdaj že 3. dan tak visoka kljub zbijanju Ni je namreč dala v laboratorij včeraj, ker so bila pljučka, ušesa in grlo vse ok. Mislim sicer da bom še do jutri zjutraj počakala no. Bošček mali,si me včeraj klicala ko smo spali,potem pa mi nisi dvignila.Kaj si me zato rabla?Pa tudi vam roj . Ja, zato sem te klicala, sem pol bambi dobila. Pol ko si pa nazaj klicala smo pa mi spali, ko smo se pa zbudili, smo pa pol kr šibali, ker je bilo to tak grozno za poslušat, ko se ni mogla izkašljat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 18:48:25
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Dopoldan malo pospravla in likala. Pol kosilo z mamo in atijem pri nas. Ko sta pa odšla pa smo malo počivali. Beri mi2 z L 3 ure. Ima pa L desno oko vneto, tak da grema jutri k P. Pa jutri in v torek imam dopust.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 20:00:18
|
|
|
|
Arwenko
|
No, naše praznovanje ni ravno uspela, tamala je bila bolezni primerno nerazpoložena, odrasli smo se pač malo podružili, to pa je bilo tudi to. Drugače je bilo z vidika vročine boljše, čez dan smo nekako s tisto jutranjo svečko preživeli brez vročine, do malo prej, ko je spet zakuhala. Sma naredila malo kopeli, pa svečko sva ji dala, zdaj pa gre spat. Ampak je pa definitivno boljše kot je bilo včeraj. Jutri bo tako ostala doma, potem bomo pa videli sproti dalje kako bo z vrtcem in tem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 20:39:28
|
|
|
|
botrca
|
Čer, moja prijateljica je rodila... ...fantka Gabrijela...
< Sporočilo je popravil botrca -- 4.12.2011 20:40:34 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.12.2011 20:40:17
|
|
|
|
botrca
|
Za vse bolančke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?