|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
5.12.2011 8:47:30   
karmen7
Jutro!

Ja, naš malček je bil včeraj star točno pol leta. Sej ne vem - full sem vesela normalno, po drugi strani pa gre ta čas preeehitro user posted image So ga polupčkali vsi, zdaj pa ima revež nos zabasan do fulla user posted image Drugače pa preživeli bolj mirn vikend, včeraj opravili državljansko dolžnost, z mojim pokomentirala rezultate, danes pa bomo vidli. Neko čudno vreme je zunaj, čeprav je pa full toplo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
5.12.2011 9:09:47   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Vsi že na "delovnih" mestih,razen mojega,ki je dejansko na šihtu.Ob 1-h imama z Teo-m posvetovalnico,pol pa še moram Leo peljak k P,ker je že cel vikend neka boga,kašlja kot konj,pa v pljučih jo peče.Upam,da ni kaj hujšega!

Fajn porihtajta s Teom pa user posted image user posted image user posted image za Leo

Jap,upam da boma,javim mere,ko boma domov prišla.Me je kr strah,ker ta naš pubec je že na 74 pri cotah,vse mu je že premalo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
5.12.2011 9:11:52   
matcar

Jutro!

Ja, naš malček je bil včeraj star točno pol leta. Sej ne vem - full sem vesela normalno, po drugi strani pa gre ta čas preeehitro user posted image So ga polupčkali vsi, zdaj pa ima revež nos zabasan do fulla user posted image Drugače pa preživeli bolj mirn vikend, včeraj opravili državljansko dolžnost, z mojim pokomentirala rezultate, danes pa bomo vidli. Neko čudno vreme je zunaj, čeprav je pa full toplo.

Bošček mali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vreme pa je res tapravo za bacile hvatat.Toplo pa nenormalno,no.Jaz pa sem zamudila za 1 min na volišče.Pa tak so noter ti,tako da super,sem pa ful zadovoljna z rezultatom,res.Upam samo,da bo res pokazal še celotni Slo,česa je sposoben,ker LJ je ful porihtal.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
5.12.2011 10:32:53   
bambixxx
Dobro jutro,

pestra noč spet. Zjutraj sma pa spala skoraj do 9.30h user posted image .

Botrca čestitke za prijateljico.
Karmen čestitke za Jureta.
Matcar, Arwenko, Saraya, Ly - user posted image user posted image user posted image za vaše bolančke.

Volitve - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
5.12.2011 12:09:08   
Arwenko
Evo, se še jaz malo javim. Pri nas še vedno nič boljše, zato smo zjutraj šli tu v MB k pediatru (mimogrede zato, ker nam je v soboto dežurna tak naročila) in priznam da mi je žal. Tak kot je bila v soboto tista pediatrinja prijazna, tako je bila ta zoprna do amena. Najprej sem jo 5 minut poslušala zakaj nismo šli v Celje ne in sem pač rekla da smo tu na počitnicah ne in da sem pač zato tu šla. In pol mi pribija kuj dalje, da kak je pravilo v radiju 50km, da mora it k svojemu pediatru in ona bi jo popakala v avto in peljala v celje in da bolan otrok sodi domov. In šele pol sem jo utišala, ko sem ji rekla, da smo pri mojih starših na počitnicah in da ona je tu tudi doma, pol se je umirla in jo šla pregledat. Mislim user posted image

No, v glavnem diagnoza je adeno-virus, če sem si prav zapomnila, kao virusna angina in da nič ne moreš, čakaš da mine in zbijaš vročino, ki revi še vedno naraste na 39, takoj ko svečka popusti, no vsaj ob 5h zjutraj je bilo nazadnje tako, zaenkrat je še brez vročine, se mi zdi, da ji počasi spet narašča. Tako da nič ne bo z mojim prvim dnevom službe jutri user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
5.12.2011 13:01:32   
arabela*

pa ful zadovoljna z rezultatom,res.Upam samo,da bo res pokazal še celotni Slo,česa je sposoben,ker LJ je ful porihtal.user posted image

podpisuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
5.12.2011 13:03:06   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Evo, se še jaz malo javim. Pri nas še vedno nič boljše, zato smo zjutraj šli tu v MB k pediatru (mimogrede zato, ker nam je v soboto dežurna tak naročila) in priznam da mi je žal. Tak kot je bila v soboto tista pediatrinja prijazna, tako je bila ta zoprna do amena. Najprej sem jo 5 minut poslušala zakaj nismo šli v Celje ne in sem pač rekla da smo tu na počitnicah ne in da sem pač zato tu šla. In pol mi pribija kuj dalje, da kak je pravilo v radiju 50km, da mora it k svojemu pediatru in ona bi jo popakala v avto in peljala v celje in da bolan otrok sodi domov. In šele pol sem jo utišala, ko sem ji rekla, da smo pri mojih starših na počitnicah in da ona je tu tudi doma, pol se je umirla in jo šla pregledat. Mislim user posted image

No, v glavnem diagnoza je adeno-virus, če sem si prav zapomnila, kao virusna angina in da nič ne moreš, čakaš da mine in zbijaš vročino, ki revi še vedno naraste na 39, takoj ko svečka popusti, no vsaj ob 5h zjutraj je bilo nazadnje tako, zaenkrat je še brez vročine, se mi zdi, da ji počasi spet narašča. Tako da nič ne bo z mojim prvim dnevom službe jutri user posted image

mislim, podn do amena..od dohtarceuser posted image user posted image

pa velikouser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
5.12.2011 13:05:06   
arabela*
Pri nas nič novega.
A zjutraj ni imela vročine, tak da je šla v šolo....upam, da ne bo krize zvečer..

Midva sv ašla po opravkih, potem domov...zdaj pa spijeva kofee, pa gre moj na šiht počasi, jaz pa cel kup papirovja pred sabo... popoldne na predavanja...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
5.12.2011 13:14:21   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mislim, podn do amena..od dohtarceuser posted image user posted image

pa velikouser posted image user posted image user posted image

o bože kakšen odnos...sej mene je zadnjič ko sva šla k dežurnemu tudi najprej "napizdila" sestra ki ji daš zdravstveno... kao da mi lahko zaračunajo, ker to ni nujen obisk in da imava svojega zdravnika  user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
5.12.2011 13:15:45   
karmen7

pa ful zadovoljna z rezultatom,res.Upam samo,da bo res pokazal še celotni Slo,česa je sposoben,ker LJ je ful porihtal.user posted image

podpisuser posted image

Upam da imaš prav...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
5.12.2011 13:31:13   
bambixxx
Arwenko pri kateri zdravnici pa ste bili, da vas je tak nahrulila?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
5.12.2011 14:16:12   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Ne vem, nisem si danes zapomnila njenega imena sploh, pa ker nisem nič dobila receptov in to niti nisem pogledala. Bila je taka malo čez 50, blontna, na paž postrižena.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
5.12.2011 14:23:49   
Arwenko
Aja, tista ta fajn je bila pa Sabina Rozman Golčar...ful superuser posted image
Sem ravno brskala in vidim, da v Rušah dela sicer.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
5.12.2011 15:00:38   
matcar
Mi2 nazaj iz posvetovalnice,zaj pa šibam po Maksa v vrtec,pol pa Leo peljek k P,da jo pogleda!

No,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g !user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
5.12.2011 15:01:13   
matcar

Ne vem, nisem si danes zapomnila njenega imena sploh, pa ker nisem nič dobila receptov in to niti nisem pogledala. Bila je taka malo čez 50, blontna, na paž postrižena.
Mogoče Dr.Melinkova? Taka je po opisu sodeč.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
5.12.2011 15:09:01   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: matcarNo,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g !user posted image user posted image user posted image

Uau...kakšne mere user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
5.12.2011 15:12:41   
Arwenko

Nimam pojma sploh...če se ti da poglej pol popoldne katera je delala zjutraj ob 7h danes. Saj je samo ena delala se mi zdi na predšolskem.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
5.12.2011 15:14:45   
arabela*

Nimam pojma sploh...če se ti da poglej pol popoldne katera je delala zjutraj ob 7h danes. Saj je samo ena delala se mi zdi na predšolskem.

hmm po opisu že, vendar težko, ker je prijazna..no vsaj mi smo z njo zadovoljniuser posted image

dela pa ona ob ponedeljkih popoldne.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
5.12.2011 15:15:05   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcarNo,Teo je velik 69 cm in težek 8670 g !user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
5.12.2011 15:15:29   
arabela*
šibam v šolo...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
5.12.2011 15:16:09   
karmen7

podpisuser posted image

jeeeee user posted image user posted image user posted image hihi enako sta z Juretom velika user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
5.12.2011 15:49:42   
matcar

podpisuser posted image

jeeeee user posted image user posted image user posted image hihi enako sta z Juretom velika user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
5.12.2011 15:50:13   
matcar

hmm po opisu že, vendar težko, ker je prijazna..no vsaj mi smo z njo zadovoljniuser posted image

dela pa ona ob ponedeljkih popoldne.
Potem pa ni bla ona.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
5.12.2011 16:45:37   
ly117
Dan! user posted image

Pester dan za mano.
Zjutraj najprej mislila peljat L k mojima jaz pa po opravkih. Pol pa z L k P. Pa se je sistem malo zrušil, ko sem šla javit v vrtec da L ne bo. So danes v vrtcu imeli predstavo Miška Minka in je vzgojiteljica predlagala da vseeno pride sam da je odmaknjen od ostalih. Pa sma šla pol gledat predstavo pol pa k P. Nato peljal L nazaj k mojima jaz pa po opravkih. Vmes še  mi je uspelo kupit budo ( končno, ker sem celo večnost jo iskala ) pa po I v službo in nazaj po L. Seveda je tik pred domom zaspal.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
5.12.2011 16:46:12   
ly117

Lepo. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?