Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.12.2011 21:03:25
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vas samo pozdravim in letim počasi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.12.2011 21:03:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo mene, tamala prvič v vrtcu in je bilo po besedah vzgojiteljic super.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.12.2011 21:04:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Punce jaz jutri zvečer ne morem nikamor. Zdaj smo ravno od zdravnika, je Jure zbolel. Cel dan samo jok, jedel nazadnje ponoči, vročina 39, tako da smo dobili svečke in pa kapljice za ušesa. Pa še M sem dobila in me boli vse od križa do jajčnikov o joj...zate in za Jureta da bosta čim prej spet ok Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.12.2011 21:05:12
|
|
|
|
ly117
|
Lep preostanek večera in mirno noč vam želim. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.12.2011 21:18:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Punce jaz jutri zvečer ne morem nikamor. Zdaj smo ravno od zdravnika, je Jure zbolel. Cel dan samo jok, jedel nazadnje ponoči, vročina 39, tako da smo dobili svečke in pa kapljice za ušesa. Pa še M sem dobila in me boli vse od križa do jajčnikov o joj...zate in za Jureta da bosta čim prej spet ok Podpis. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.12.2011 22:14:41
|
|
|
|
botrca
|
Otrok spi...gledam komedijo na pop tv...lakiram nohte...grem počasi spat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.12.2011 22:17:52
|
|
|
|
arabela*
|
čer končno smo jih spravili spat...joj je to prava umetnost pri nas...... ..večje sta, težje je jaz pa malo pospravim, pa nama bugetke spečem in čaj zraven...potem pa spanje.. sem cel dan seminarsko pisala, pa mi ni več za nič nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.12.2011 22:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
matcar....šibam po vrtcu na zavod, do devete mislim da bom doma, morda par minut bolj pozno, tak da me počakaj....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 10:29:19
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali kar ok. smo se spet tiščali vsi 3je v veliki postli . kako je zdaj za danes? kdo vozi? kje se dobimo? pri meni še obstaja možnost, da pridem .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 11:01:55
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, spali kar ok. smo se spet tiščali vsi 3je v veliki postli . kako je zdaj za danes? kdo vozi? kje se dobimo? pri meni še obstaja možnost, da pridem . Jaz vozim, 3 lahko gremo, ker se mi ne da sedeža ven montirat, no 4 če se stisnemo . Z matcar sva rekli, da bi se dobili načeloma ob 21h v standup-u na eno pijačko. Pol pa se lahko poljubno dalje dogovarjamo. Jaz ne vem koliko bom na netu danes, tako da dajte mi javit koga še pridem iskat in kam, oziroma da se pol nekako uskladimo zvečer. Bom pa popoldne v europarku, ob 17h imajo miklavževanje, gremo malo pogledat, tako da če bo katera tam, naj me pocuka. Jutri pa planiramo it v center na prižiganje lučk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 11:13:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz ne vem koliko bom na netu danes, tako da dajte mi javit koga še pridem iskat in kam, oziroma da se pol nekako uskladimo zvečer. jaz se definitivno priporočam za prevoz. Če in kdaj, pa ti javim po sms-u.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 12:19:08
|
|
|
|
majakla
|
Dober dan Miklavževanje je danes? Hmmm moj pa dela do 17h, tak da ni varijante, da smo pred 18. tam - prepozno?, ker baje se začne zunaj na mostu ob 17h??? Arwenko: kdaj pa jutri lučke prižgejo in kje ali kako je to??? To pa bi tudi šla pogledat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 13:14:14
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Evo, mi šli danes še k svoji zdravnici, ker je ponoči vročina konstantno dosegala 39,2. In ker ni prav nič pil ga je zaradi ledvičk dala v laboratorij, kjer je voda ok, kri pa pokazala virus. Pa levo uho je čisto maaaalooo vneto, tak da je treba to pač preboleta. Zdaj trenutno počiva, uro nazaj je pa tudi že zmazal eno porcijo flaše. Za danes sem vam full fauš, ker bi jaz tud šla malo v life Ampak imejte se fino fajn!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 19:53:21
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 19:53:58
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem grem počasi rihtat za ven,kaj pa bom na rit dala pa se mi niti ne sanja!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 20:32:13
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 20:48:36
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Spijem kavo in šibnem na zadno nočno. Punce uživajte danes.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 2.12.2011 21:02:03
|
|
|
|
bambixxx
|
pa gremo... woooo hooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 7:01:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa gremo... woooo hooo Super je blo! Po novem letu pa repid!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 7:02:02
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 7:03:30
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem itak že pokonci,šel moj pravkar delat,spala spet na obroke,ker ta moj mulc točno voha,kdaj sem domov prišla in je kr začel.Zaj pa kava,komp,Maks gleda risanke,Teo pa je nazaj zaspal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 8:20:24
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, včeraj ni blo časa za rač. imela pester dan...potihtala na csd-ju nič ni komplicirano pa še lepo ti povejo kaj moraš vse izpolnit...razvozla avon...se dobila z eno kolegico na kavi...par opravkov, šla knjige prodajat...zvečer prišla domov se stuširala in šla v pizzerijo latino (pri nas v Kungoti) na zabavo. Je bil večer srbske muzike. Moj dragi je pa kuhal. Bilo je super...prišla domov okrog 1h. Zdaj pa pijem kavo, moj je šel delat...malo še pa grem po Jana. Je v varstvu pri eni moji zelo dobri prijateljici. Kaj bom danes kuhala? Mogoče musako.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 8:21:43
|
|
|
|
botrca
|
Punce, sem pa zelo nestrpna že od včeraj. Čakamo in čakamo, da moja poročna priča in dolgoletna prijateljica (25 let se že poznava) rodi...pa še nič. Upajmo, da bo vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 8:22:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Super je blo!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.12.2011 8:22:37
|
|
|
|
botrca
|
Grem malo po stanovanju pospravit, dokler sem sama....pol pa po Jana.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.