|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
30.11.2011 18:59:34   
ly117
Čer! user posted image

Sem pri večerji. I je šel z atrjem na tekmo. Sta dobla karte zastonj.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
30.11.2011 19:22:36   
Arwenko
Evo, tamalo smo dali spat, vročina je padla sama od sebe, tako da upamo, da je to vse. Je malo več spala danes, nismo pa nobenih zdravil in podobnega dajali. Razmišljava, da je to od zobka ali pa od cepljenja včerajšnjega, ker nima nobenih znakov virozice v kakršnikoli obliki. Od tamale smo že spakirali, zdaj še greva ostalo, pa delno v avto znosit, da jutri ne bo preveč. 

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
30.11.2011 20:49:41   
botrca
Čer,

otrok v pojsli...ne spi še...gledam malo kmetijo...malo na rač....me glava boli, da mi jo bo razneslo user posted image . Vzela tableto in že popušča. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
30.11.2011 20:50:10   
botrca
Arwenko sam da ni kaj hujšega user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
30.11.2011 21:04:10   
bambixxx
kava jutri dopoldne v EP?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
30.11.2011 21:05:55   
ly117
Grem jaz.

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
30.11.2011 21:13:15   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
30.11.2011 21:15:23   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Hja, odvisno kako bova midve v vrtcu...načeloma ja, mogoče sama, mogoče obe, obljubim pa težko kaj user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
30.11.2011 21:55:41   
majakla
Čer user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
30.11.2011 22:07:04   
Arwenko
čer

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
30.11.2011 22:09:04   
arabela*

žal...obveznosti

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
30.11.2011 22:12:08   
arabela*
dan minil spet brzinsko..

zjutraj razvozila otroke, šla v baumax....zadnič, ker taki odnos, ko pa imajo tam, pa boljše, da kar dol zaprejo....user posted image user posted image

potem sva šibala v Ikeo.....tam zabila celi dve uri, pa še bi ostala, če ne bi bila vezana na čas....full presenečena, kaj vse imajo, pa cene full ugodneuser posted image

sva nekaj malega kupila, rač. mizo, pa nekaj drobnarij....

popoldne pa tak predavanja, pijačka, potem domov...

zdaj pa malo posrfam, potem pa bova čajček spila v miru in počasi odpeketala spatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
30.11.2011 22:12:53   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

podpisuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
30.11.2011 22:14:41   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

podpisuser posted image

Upamo, da res ni nič no, zdaj sem jo bila gledat in je spet topla. Nimam pojma, kaj naj potem za jutri naredim, pa tak sem se že veselila, da začnemo vrtec uvajat.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.11.2011 22:20:06   
botrca

žal...obveznosti

enako user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.11.2011 22:23:56   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

podpisuser posted image

Upamo, da res ni nič no, zdaj sem jo bila gledat in je spet topla. Nimam pojma, kaj naj potem za jutri naredim, pa tak sem se že veselila, da začnemo vrtec uvajat.user posted image

pa jo imej rajši doma da ne bo še zraven kaj pokasirala, pa pojdita v ponedeljek na uvajanje, saj se ne mudi...aliuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
30.11.2011 22:27:04   
Arwenko

podpisuser posted image

pa jo imej rajši doma da ne bo še zraven kaj pokasirala, pa pojdita v ponedeljek na uvajanje, saj se ne mudi...aliuser posted image

v bistvu se, ker moram jaz v torek že v službo, sicer samo za 4 ure, ampak vseeno. Se bojim, da bo en dan premalo da zdrži do kosila. No, sicer pa itak nimamo kaj, če bo zdrava gre, če pa vročina pa pač ne. Prej ko sem jo dala spat ni imela vročine sicer, zdaj se mi zdi malo topla, merila pa ji nisem, ker je nočem zbudit, ni pa tak topla, da bi imela ful vročino, to pa ziher ne.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
30.11.2011 22:30:05   
arabela*

podpisuser posted image

morda je pa od zobkov...
zjutraj ji zmeri, pa če ne bo vročine pojdita za kako urco ali pa dve...user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.11.2011 22:35:00   
botrca
Meni je tudi dan minil kot bi mignil. Dopoldan urejala neke zadeve, opravila par klicev...mogoče bom decembra nekaj delala...jutri začnem in če bo šlo bom celi december delala. Je pa prodaja knjig v merkurju...kjer so knjige znižane za 30-40% kot pa v redni prodaji.

Popoldan šla po Jana, ga dala v varstvo in šla na sestanek v vrtec. Pa je že večer. Mali spi...jaz sem neke papirje rihtala, jem smoki user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
30.11.2011 22:35:53   
botrca
Punce, če je katera pozabla..jutri je zadnji dan za poslat linote user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
30.11.2011 22:36:48   
botrca
Pa v petek se začne na csd-jih oddajanje vlog na novih obrazcih. Jutri ni uradnih ur.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
30.11.2011 22:41:22   
Arwenko

Pa v petek se začne na csd-jih oddajanje vlog na novih obrazcih. Jutri ni uradnih ur.

Oddaš po e-upravi, pa imaš vedno uradne ure user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
30.11.2011 22:42:02   
Arwenko

Punce, če je katera pozabla..jutri je zadnji dan za poslat linote user posted image

Nimamo dovolj, samo za 1kg smo zbrali, 2 je pa treba menda ne user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
30.11.2011 22:42:12   
botrca

Oddaš po e-upravi, pa imaš vedno uradne ure user posted image

jaz imam še druge zadeve za urejat tak, da se moram tja peljat (Pesnica) user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
30.11.2011 22:42:46   
Arwenko
Nič, grem v postlo počasi, zjutraj moram zgodaj vstat, si še glavo oprat, pol pa gremo počasi proti MB, se tipkamo/vidimo kaj...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.