![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 22:00:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...kam pa se misli it v petek..in ob kolkih...tak približno da vem.....? Mislim da nismo dorekle še nič kam. Ura pa kaj pa vem, jaz bi tak nekje ob 20h najhitreje, da dam tamalo spat, pa sem pol fraj. Jaz sem se bolj na 21-to nagibala!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 22:06:33
|
|
|
|
matcar
|
Grem jaz nadaljevat pogovor z mojim možekom,pa če bo bog dal,še kaki hopa-cupa pade ,pol pa spavanac! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 22:10:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ja do kdaj pa ima to službeno tvoj ali je to "službeno"? Lahko se nam pa kasneje pridružiš, ali misli tvoj celo noč okrog hodit? imajo neko predavanje za ADR zvečer, potem pa še grejo na pijačo. in kolikor ga poznam ne bo hitro doma .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 22:12:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem jaz nadaljevat pogovor z mojim možekom,pa če bo bog dal,še kaki hopa-cupa pade ,pol pa spavanac! Nočko! in nočko! aja, pa bog ti ne bo nič dal, če si ne boš sama vzela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 22:34:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...kam pa se misli it v petek..in ob kolkih...tak približno da vem.....? Mislim da nismo dorekle še nič kam. Ura pa kaj pa vem, jaz bi tak nekje ob 20h najhitreje, da dam tamalo spat, pa sem pol fraj. Jaz sem se bolj na 21-to nagibala! Jap, meni je kul...samo pred 20h ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 23:07:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...kam pa se misli it v petek..in ob kolkih...tak približno da vem.....? Mislim da nismo dorekle še nič kam. Ura pa kaj pa vem, jaz bi tak nekje ob 20h najhitreje, da dam tamalo spat, pa sem pol fraj. Jaz sem se bolj na 21-to nagibala! Jap, meni je kul...samo pred 20h ne me nekak mika, pa še moj pravi, da na svojo službeno čago v petek ne gre
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 23:08:50
|
|
|
|
arabela*
|
grem brat in počivat počasi... greva jutri dopoldne v Ikeo malo past oči, pa v baumax..pa še kam se bo našlo... nočka
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 23:10:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz tudi grem spat...nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 7:38:13
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 7:39:13
|
|
|
|
matcar
|
Spala na obroke,Teo je vsako uro jokal. Tak,da sem ful zaspana.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 8:12:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spala na obroke,Teo je vsako uro jokal. Tak,da sem ful zaspana. Še ena taka Pa še kuhat ga je začelo že včeraj zaradi cepljenja, tak da je bla super noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 8:13:35
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...kam pa se misli it v petek..in ob kolkih...tak približno da vem.....? Mislim da nismo dorekle še nič kam. Ura pa kaj pa vem, jaz bi tak nekje ob 20h najhitreje, da dam tamalo spat, pa sem pol fraj. Jaz sem se bolj na 21-to nagibala! Jap, meni je kul...samo pred 20h ne Jaz pred 21 ne bi šla. Da spravim mulca spat, pa da ne dobim kakega klica, da se mali spet dere na vso grlo. Se mi je to že dvakrat zgodilo in sem lahko samo spakirala pa šla domov malega spat spravit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 8:14:36
|
|
|
|
karmen7
|
Drugače pa dobro jutro! Pijem kavo v upanju, da se vsaj malo zbudim. Pa mama pride naokrog čez dobri dve uri...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 8:18:45
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, kak je fajn v blaženi tišini kavo pit , mulc še spi. včeraj je spet imel drenje do 22h, pa še enkrat ponoči. ostalo smo spali . potem pa klasika...FT.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 9:44:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Midve sva spali do malo prej Možek je tamali dal sicer eno flašo mleka zjutraj, pol je pa nazaj zaspala. To je zdaj po murphyu ne, ko bo treba začet v vrtec hodit bo spala, čez vikend bo pa zgodnja ne :P
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 11:00:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 12:35:17
|
|
|
|
karmen7
|
Mami šla domov, jaz pa na plan privlekla recepte za decembrsko peko in naredila seznam kaj vse rabim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 12:37:12
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 12:38:48
|
|
|
|
matcar
|
Z mamo imeli letanje spet,zaj sem skuhala,pol pa se porihtam,pa šibam po Maksa in k tašči.Imama z Saš-em danes kontrolo v B! Glede petka:ste za to,da se dobimo ob 21-h,gremo nekam na en drink,pa potem naprej?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 13:01:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke sicer pa pridejo štirke pred trojkami , definitivno pa bi naj prej dobila še dvojke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 13:07:23
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke sicer pa pridejo štirke pred trojkami , definitivno pa bi naj prej dobila še dvojke. Ja, saj zato me je čudilo, čakala sem desno zgornjo dvojko, leva je prišla kakšne 14 dni nazaj. Bo pa zgleda tudi zgornja leva štirka v kratkem, spodaj se pa še čisto nič ne dogaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 13:29:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke sicer pa pridejo štirke pred trojkami , definitivno pa bi naj prej dobila še dvojke. Ja, saj zato me je čudilo, čakala sem desno zgornjo dvojko, leva je prišla kakšne 14 dni nazaj. Bo pa zgleda tudi zgornja leva štirka v kratkem, spodaj se pa še čisto nič ne dogaja bo pa samo z zgornjimi grizla, se tudi da, verjemi . možno pa, da bo dvojka prišla istočasno s štirko, ker štirka bolj dolgo ven leze.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 13:49:25
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke sicer pa pridejo štirke pred trojkami , definitivno pa bi naj prej dobila še dvojke. Ja, saj zato me je čudilo, čakala sem desno zgornjo dvojko, leva je prišla kakšne 14 dni nazaj. Bo pa zgleda tudi zgornja leva štirka v kratkem, spodaj se pa še čisto nič ne dogaja bo pa samo z zgornjimi grizla, se tudi da, verjemi . možno pa, da bo dvojka prišla istočasno s štirko, ker štirka bolj dolgo ven leze. ah, pa ne no....zdaj je vročino dobila, ko se je zbudila, sicer čisto malo, 37.5, ampak vseeno. p**** no. Nič, bomo počakali kaj bo do večera. Sicer sem skoraj sigurna da je zobek, ker nič ne smrka, ničesar drugega, pa ful je živahtna. A če ne bo mela vročine jutri jo lahko vseeno peljem v vrtec ne? Vsaj za to eno urco?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 14:35:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ah, pa ne no....zdaj je vročino dobila, ko se je zbudila, sicer čisto malo, 37.5, ampak vseeno. p**** no. Nič, bomo počakali kaj bo do večera. Sicer sem skoraj sigurna da je zobek, ker nič ne smrka, ničesar drugega, pa ful je živahtna. A če ne bo mela vročine jutri jo lahko vseeno peljem v vrtec ne? Vsaj za to eno urco? če ne bo vročine, kar idita v vrtec. pa upaj, da ne bota še kakega večjega domov privlekle .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 14:39:54
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ah, pa ne no....zdaj je vročino dobila, ko se je zbudila, sicer čisto malo, 37.5, ampak vseeno. p**** no. Nič, bomo počakali kaj bo do večera. Sicer sem skoraj sigurna da je zobek, ker nič ne smrka, ničesar drugega, pa ful je živahtna. A če ne bo mela vročine jutri jo lahko vseeno peljem v vrtec ne? Vsaj za to eno urco? če ne bo vročine, kar idita v vrtec. pa upaj, da ne bota še kakega večjega domov privlekle . To bova pa itak, slej kot prej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.