|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
29.11.2011 22:00:03   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe...kam pa se misli it v petek..in ob kolkih...tak približno da vem.....?

Mislim da nismo dorekle še nič kam. Ura pa kaj pa vem, jaz bi tak nekje ob 20h najhitreje, da dam tamalo spat, pa sem pol fraj.

Jaz sem se bolj na 21-to nagibala!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.11.2011 22:06:33   
matcar
Grem jaz nadaljevat pogovor z mojim možekom,pa če bo bog dal,še kaki hopa-cupa padeuser posted image user posted image ,pol pa spavanac!

Nočko!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.11.2011 22:10:18   
bambixxx

Ja do kdaj pa ima to službeno tvoj ali je to "službeno"? Lahko se nam pa kasneje pridružiš, ali misli tvoj celo noč okrog hodit?

imajo neko predavanje za ADR zvečer, potem pa še grejo na pijačo. in kolikor ga poznam ne bo hitro doma user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.11.2011 22:12:00   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Grem jaz nadaljevat pogovor z mojim možekom,pa če bo bog dal,še kaki hopa-cupa padeuser posted image user posted image ,pol pa spavanac!

Nočko!user posted image

user posted image user posted image user posted image  in nočko!
aja, pa bog ti ne bo nič dal, če si ne boš sama vzela user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.11.2011 22:34:02   
Arwenko

Mislim da nismo dorekle še nič kam. Ura pa kaj pa vem, jaz bi tak nekje ob 20h najhitreje, da dam tamalo spat, pa sem pol fraj.

Jap, meni je kul...samo pred 20h ne user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.11.2011 23:07:18   
arabela*

me nekak mika, pa še moj pravi, da na svojo službeno čago v petek ne greuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.11.2011 23:08:50   
arabela*
grem brat in počivat počasi...

greva jutri dopoldne v Ikeo malo past oči, pa v baumax..pa še kam se bo našlo...user posted image

nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
29.11.2011 23:10:17   
Arwenko
Jaz tudi grem spat...nočko user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
30.11.2011 7:38:13   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
30.11.2011 7:39:13   
matcar
Spala na obroke,Teo je vsako uro jokal.user posted image Tak,da sem ful zaspana.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
30.11.2011 8:12:04   
karmen7

Spala na obroke,Teo je vsako uro jokal.user posted image Tak,da sem ful zaspana.

Še ena taka user posted image Pa še kuhat ga je začelo že včeraj zaradi cepljenja, tak da je bla super noč user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
30.11.2011 8:13:35   
karmen7

Jaz pred 21 ne bi šla. Da spravim mulca spat, pa da ne dobim kakega klica, da se mali spet dere na vso grlo. Se mi je to že dvakrat zgodilo in sem lahko samo spakirala pa šla domov malega spat spravit user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
30.11.2011 8:14:36   
karmen7
Drugače pa dobro jutro!

Pijem kavo v upanju, da se vsaj malo zbudim. Pa mama pride naokrog čez dobri dve uri... user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
30.11.2011 8:18:45   
bambixxx
jutro,

kak je fajn v blaženi tišini kavo pit user posted image , mulc še spi. včeraj je spet imel drenje do 22h, pa še enkrat ponoči. ostalo smo spali user posted image .
potem pa klasika...FT.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
30.11.2011 9:44:52   
Arwenko
Jutro. Midve sva spali do malo prej user posted image

Možek je tamali dal sicer eno flašo mleka zjutraj, pol je pa nazaj zaspala. To je zdaj po murphyu ne, ko bo treba začet v vrtec hodit bo spala, čez vikend bo pa zgodnja ne :P

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
30.11.2011 11:00:27   
Arwenko
Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
30.11.2011 12:35:17   
karmen7
Mami šla domov, jaz pa na plan privlekla recepte za decembrsko peko in naredila seznam kaj vse rabim user posted image  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
30.11.2011 12:37:12   
matcar
Dan!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
30.11.2011 12:38:48   
matcar
Z mamo imeli letanje spet,zaj sem skuhala,pol pa se porihtam,pa šibam po Maksa in k tašči.Imama z Saš-em danes kontrolo v B!

Glede petka:ste za to,da se dobimo ob 21-h,gremo nekam na en drink,pa potem naprej?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.11.2011 13:01:55   
bambixxx

Evo, našla sem zgornjo desno štirko, je že zunaj prvi špic, je prehitela po desni kar 3 dvojke in seveda vse trojke user posted image

user posted image
sicer pa pridejo štirke pred trojkami user posted image , definitivno pa bi naj prej dobila še dvojke.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
30.11.2011 13:07:23   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

user posted image
sicer pa pridejo štirke pred trojkami user posted image , definitivno pa bi naj prej dobila še dvojke.

Ja, saj zato me je čudilo, čakala sem desno zgornjo dvojko, leva je prišla kakšne 14 dni nazaj. Bo pa zgleda tudi zgornja leva štirka v kratkem, spodaj se pa še čisto nič ne dogaja user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
30.11.2011 13:29:46   
bambixxx

user posted image

Ja, saj zato me je čudilo, čakala sem desno zgornjo dvojko, leva je prišla kakšne 14 dni nazaj. Bo pa zgleda tudi zgornja leva štirka v kratkem, spodaj se pa še čisto nič ne dogaja user posted image

bo pa samo z zgornjimi grizla, se tudi da, verjemi user posted image . možno pa, da bo dvojka prišla istočasno s štirko, ker štirka bolj dolgo ven leze.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
30.11.2011 13:49:25   
Arwenko

user posted image

bo pa samo z zgornjimi grizla, se tudi da, verjemi user posted image . možno pa, da bo dvojka prišla istočasno s štirko, ker štirka bolj dolgo ven leze.

ah, pa ne no....zdaj je vročino dobila, ko se je zbudila, sicer čisto malo, 37.5, ampak vseeno. p**** no. Nič, bomo počakali kaj bo do večera. Sicer sem skoraj sigurna da je zobek, ker nič ne smrka, ničesar drugega, pa ful je živahtna. A če ne bo mela vročine jutri jo lahko vseeno peljem v vrtec ne? Vsaj za to eno urco?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
30.11.2011 14:35:33   
bambixxx

ah, pa ne no....zdaj je vročino dobila, ko se je zbudila, sicer čisto malo, 37.5, ampak vseeno. p**** no. Nič, bomo počakali kaj bo do večera. Sicer sem skoraj sigurna da je zobek, ker nič ne smrka, ničesar drugega, pa ful je živahtna. A če ne bo mela vročine jutri jo lahko vseeno peljem v vrtec ne? Vsaj za to eno urco?

user posted image user posted image user posted image  
če ne bo vročine, kar idita v vrtec. pa upaj, da ne bota še kakega večjega user posted image  domov privlekle user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
30.11.2011 14:39:54   
Arwenko

user posted image user posted image user posted image  
če ne bo vročine, kar idita v vrtec. pa upaj, da ne bota še kakega večjega user posted image  domov privlekle user posted image .

To bova pa itak, slej kot prej user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.