Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 18:59:34
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Sem pri večerji. I je šel z atrjem na tekmo. Sta dobla karte zastonj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 19:22:36
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, tamalo smo dali spat, vročina je padla sama od sebe, tako da upamo, da je to vse. Je malo več spala danes, nismo pa nobenih zdravil in podobnega dajali. Razmišljava, da je to od zobka ali pa od cepljenja včerajšnjega, ker nima nobenih znakov virozice v kakršnikoli obliki. Od tamale smo že spakirali, zdaj še greva ostalo, pa delno v avto znosit, da jutri ne bo preveč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 20:49:41
|
|
|
|
botrca
|
Čer, otrok v pojsli...ne spi še...gledam malo kmetijo...malo na rač....me glava boli, da mi jo bo razneslo . Vzela tableto in že popušča.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 20:50:10
|
|
|
|
botrca
|
Arwenko sam da ni kaj hujšega
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 21:04:10
|
|
|
|
bambixxx
|
kava jutri dopoldne v EP?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 21:05:55
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 21:13:15
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 21:15:23
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava jutri dopoldne v EP? Hja, odvisno kako bova midve v vrtcu...načeloma ja, mogoče sama, mogoče obe, obljubim pa težko kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 21:55:41
|
|
|
|
majakla
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:07:04
|
|
|
|
Arwenko
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:09:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava jutri dopoldne v EP? žal...obveznosti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:12:08
|
|
|
|
arabela*
|
dan minil spet brzinsko.. zjutraj razvozila otroke, šla v baumax....zadnič, ker taki odnos, ko pa imajo tam, pa boljše, da kar dol zaprejo.... potem sva šibala v Ikeo.....tam zabila celi dve uri, pa še bi ostala, če ne bi bila vezana na čas....full presenečena, kaj vse imajo, pa cene full ugodne sva nekaj malega kupila, rač. mizo, pa nekaj drobnarij.... popoldne pa tak predavanja, pijačka, potem domov... zdaj pa malo posrfam, potem pa bova čajček spila v miru in počasi odpeketala spat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:12:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arwenko sam da ni kaj hujšega podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:14:41
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arwenko sam da ni kaj hujšega podpis Upamo, da res ni nič no, zdaj sem jo bila gledat in je spet topla. Nimam pojma, kaj naj potem za jutri naredim, pa tak sem se že veselila, da začnemo vrtec uvajat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:20:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava jutri dopoldne v EP? žal...obveznosti enako
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:23:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arwenko sam da ni kaj hujšega podpis Upamo, da res ni nič no, zdaj sem jo bila gledat in je spet topla. Nimam pojma, kaj naj potem za jutri naredim, pa tak sem se že veselila, da začnemo vrtec uvajat. pa jo imej rajši doma da ne bo še zraven kaj pokasirala, pa pojdita v ponedeljek na uvajanje, saj se ne mudi...ali
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:27:04
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arwenko sam da ni kaj hujšega podpis Upamo, da res ni nič no, zdaj sem jo bila gledat in je spet topla. Nimam pojma, kaj naj potem za jutri naredim, pa tak sem se že veselila, da začnemo vrtec uvajat. pa jo imej rajši doma da ne bo še zraven kaj pokasirala, pa pojdita v ponedeljek na uvajanje, saj se ne mudi...ali v bistvu se, ker moram jaz v torek že v službo, sicer samo za 4 ure, ampak vseeno. Se bojim, da bo en dan premalo da zdrži do kosila. No, sicer pa itak nimamo kaj, če bo zdrava gre, če pa vročina pa pač ne. Prej ko sem jo dala spat ni imela vročine sicer, zdaj se mi zdi malo topla, merila pa ji nisem, ker je nočem zbudit, ni pa tak topla, da bi imela ful vročino, to pa ziher ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:30:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Arwenko sam da ni kaj hujšega podpis Upamo, da res ni nič no, zdaj sem jo bila gledat in je spet topla. Nimam pojma, kaj naj potem za jutri naredim, pa tak sem se že veselila, da začnemo vrtec uvajat. morda je pa od zobkov... zjutraj ji zmeri, pa če ne bo vročine pojdita za kako urco ali pa dve...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:35:00
|
|
|
|
botrca
|
Meni je tudi dan minil kot bi mignil. Dopoldan urejala neke zadeve, opravila par klicev...mogoče bom decembra nekaj delala...jutri začnem in če bo šlo bom celi december delala. Je pa prodaja knjig v merkurju...kjer so knjige znižane za 30-40% kot pa v redni prodaji. Popoldan šla po Jana, ga dala v varstvo in šla na sestanek v vrtec. Pa je že večer. Mali spi...jaz sem neke papirje rihtala, jem smoki .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:35:53
|
|
|
|
botrca
|
Punce, če je katera pozabla..jutri je zadnji dan za poslat linote
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:36:48
|
|
|
|
botrca
|
Pa v petek se začne na csd-jih oddajanje vlog na novih obrazcih. Jutri ni uradnih ur.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:41:22
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa v petek se začne na csd-jih oddajanje vlog na novih obrazcih. Jutri ni uradnih ur. Oddaš po e-upravi, pa imaš vedno uradne ure
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:42:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, če je katera pozabla..jutri je zadnji dan za poslat linote Nimamo dovolj, samo za 1kg smo zbrali, 2 je pa treba menda ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:42:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa v petek se začne na csd-jih oddajanje vlog na novih obrazcih. Jutri ni uradnih ur. Oddaš po e-upravi, pa imaš vedno uradne ure jaz imam še druge zadeve za urejat tak, da se moram tja peljat (Pesnica)
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 30.11.2011 22:42:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Nič, grem v postlo počasi, zjutraj moram zgodaj vstat, si še glavo oprat, pol pa gremo počasi proti MB, se tipkamo/vidimo kaj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.