|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
30.11.2011 16:41:49   
tix

Tix-user posted image za uspešen pregled....kako to tvoja ginek misli 37t? Moja mala je namreč tudi 1950g v 31t 6/, moj MV pa 29...Če ni skrivnost so ti povedali koliko dolg je tvoj? Meni je rekla da še vsaj 14dni "ne bi smela" rodit...ne bi smela v smislu da je vse ok.

ja MV meri 3cm z nakazanim lijakom, tudi jaz nevem kaj je s tem mislila, ni nič posebaj omenjala počitka, rekla je edino da se vidi, da se moram mal umirit glede dela, pomoje ni nič posebnega

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
30.11.2011 17:30:44   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Jaz sem tudi kupila VIR80 (ti imajo mrežico), ker vatirancev niso imeli. A mi lahko katera pove, koliko tega rabimo in koliko mrežastih hlačk? Jaz sem kupila 2 paketa vložkov, za hlačke pa še ne vem.

Kje si pa iskala vatirance? V BC jih tudi jaz nisem videla. Misliš, da v lekarni tega ne bi imeli? Saj bi naročila prek spleta iz Tosame, ampak je za en paketek poštnine.

Sem kupovala v DM-u, a bom vprašala še v lekarni. Po mojem jih morajo imet. Potem bi vzela še en paket teh, da vidim razlikouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tetkabaletka

Enako za rešilca.  Sem se tok smejala, ko sem brala, da pričakujete, da vas bodo na nosilih nesli iz petega štuka? Joj, rada bi to kje videla. Bo treba kar peš. Če ti odteče voda, je to znak, da se je začel porod. Ni potrebno nobene panike delat. Stuširat, preobleč in it v porodnišnico. To je to. Pa ne pišem nekaj na pamet. Tudi če si v porodnišnici in ti voda odteče, si lahko še dva dni na oddelku, brez da greš v porodno. Ampak ok, vas razumem, ker prvič pričakovat otroka je čist drugo doživetke, kot potem drugič, tretjič...

tetkabaletka - me veseli, da se komu zdijo naša vprašanja tudi smešna.

Pozdravček

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
30.11.2011 19:24:59   
martythezebra
Živjo punce,

Evo mi smo danes bli na pregledu in sm končno zvedla koliko tehta naš user posted image . In to je 2437g. Baje je dost velik in se je moja G odločla da me pošlje na test za sladkorno user posted image . Tako, da grem v petek zjutraj v laboratorij kri dajat in čakat user posted image . Jah upam da bo use uredu, da nam zdj še sladkorne fasala. Drgač pa z user posted image  use uredu, še kr je dol obrnjen.
Kaj drugega novega v zvezi s pripravami pa ni, še kar čakam omare pa previjalno user posted image . UPam pa da drug tedn bojo, ker bi res rada mela že use pospravljen. Ker zdaj mamo po celi bajti stvari :). Pa js bi prala pa likala pa zlagala user posted image .
naslednji pregled 21.12.
Od mene je zaenkrat to to, se nič kaj zanimiviga ne dogaja.
Lepo se imejte

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
30.11.2011 22:38:41   
Trobentica_
Se javljam še jaz malo....berem vas itak ves časuser posted image
Ena je govorila od vdrtih bradavic.....mi smo imeli ravno včeraj na sporedu Dojenje v Šoli in nam je rekla, da user posted image sam lahko izvleče bradavice. Seveda je možno tudi da jih ne, tako kot je to z dojenjem, lahko steče takoj, lahko kasneje, lahko pač ne. Sem prečekirala na netu in obstaja Avent Niplette prav za to, ampak jaz bi/bom počakala z nakupom. Počakala bom tudi z navadno črpalko. Si bom šla pa prej ogledat in si točno zapisala kaj naj moj dragi kupi pod NUJNO, če bo pač to potrebno.
Za kakršnokoli masažo in predpripravo bradavic na dojenje, je pa nam rekla v Šoli, da nima smisla.

Moj otrok je pa danes brcal kot nor. Zgleda, da je treba samo malo pojamrat. Upam, da bo od zdaj naprej tudi tako živahen.

Super user posted image user posted image user posted image tudi moj je začel brcati kot nor oz. se premikati na veliko. In to odkar sem doma in ne hodim več v službo, se pravi en teden sedaj, sem prav vesela za vsak njegov gib, ker jih je bilo prej tako malouser posted image user posted image user posted image

Priimek - jaz se še kar odločam. Nekako mi je tako-tako, da bi se partner in otrok pisala enako, jaz pa drugače. Vem, da to sploh ni nič čudnega, ampak kaj pa vem....je pa sicer plan, da se poročiva kasneje, tako da, glede na to, se mogoče/verjetno celo odločim za partnerjev priimek....

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Tista ki je spraševala o dioptriji in porodu ter ob tem omenjala, da upa, da hitreje pride na vrsto zaradi :
V rubriki 9 so na napotnici prednostni kriteriji in pod eno točko je nosečnost. Tako, da preden greš od dr poglej če je označena in potem ob prijavi to omeni sestri pri očesnem. Srečno!

Sem dobila napotnico pri zdravnici brez problema, sem tudi opazila (vendar šele ko sem prišla domov), da je ta rubrika in je ni označila, je pa označila v rubriki, da je nujno, tako da menda bo pomagalo...zdaj moram samo čimprej poklicati, mi je dala tam par številk in izvedeti kako pa kaj....

Trobentica, sem sedela zadi za tabo. Te nisem tla motit vmes, na koncu je pa moj kar zbezljal ven. Pa drugič.

No, tokrat sem bila pa slepa očitnouser posted image   Se pa vidimo jutri, pa spoznamouser posted image

Toliko od mene za danes, grem spat, mal utrujena žeuser posted image
Pridne bodteuser posted image

< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 30.11.2011 22:41:13 >

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
30.11.2011 22:51:38   
trnuljčica
Trobentica, če imaš nujno te bodo takoj vzeli. Moraš pa takoj iti... Ne velja čez 10 dni... Saj boš zrihtala. Če bo ozadje ok ne bo zadržkov za vag. porod.  Le paziti boš morala , da imaš oči med potiskanjem zaprte. Držim pesti.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 30.11.2011 22:54:29 >

(odgovor članu Trobentica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
1.12.2011 7:34:30   
vijolica2
Dobro jutro user posted image

Kako ste? Jaz sem tako slabo spala - očitno nisem več navajena spati v svoji stari posteljiuser posted image - Zbudila sem se sigurno 4-5x, lulat +zgaga me je tako pekla da sem mislila da me bo požrla. Uglavnemuser posted image

Včeraj zvečer je bil mali tako gibčen in razigran, da nisem vedela kaj mu dogaja notriuser posted image edino strah me je da se ni slučajno obrnil spet v sedeč položajuser posted image

Danes spet nadaljujem z likanjem malih cotk user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
1.12.2011 8:16:47   
Matkurja
Dobro jutro tudi od mene.

Vijolica, tudi jaz sem slabo spala. Sicer sem šla na WC samo enkrat, ampak sem pa imela tko grozljive sanje, da ne vem, če bi napisala.

Naš mali je imel pa samo en dan žur, zdej pa spet "po starem". Imam pa tudi jaz občutek, da se je obrnil nazaj, oz. kot da bi se ulegel počez.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
1.12.2011 8:38:56   
miami10
Juto še z moje strani...me "veseli" da nisem edina, ki je slabo spala...premišljevala 1001 stvar...včeri sva šla po pečico in indukcijo, pripeljeva domov na kar ugotoviva da je pečica bela, indukcija pa črna...user posted image ...ker je bla pa ura že pozna, se morava danes odločit kaj narest...očino so mali user posted image še kar pri meni...ampak oky...boljš to kokr me je pa včeri razjezil električar-pa brezveze...
PREGLED ZA OČI- se strinjam, ko je ena napisala na NUJNO je nujno in ne šteje čez 10 dni...če se ne morim moraš v 3dneh priti do njih...(mal sem že ven s temi napotnicami)
Sicer pa komi čakam vikend, sem greva potepa po budimpešti...jupiiii user posted image ...mal ven iz tega "cirkusa" doma...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
1.12.2011 8:52:10   
Janchek81
Ojla souser posted image

mal sm se polenila s tem branjem in pisanjem po forumu user posted image  ker mam kr dost dela an šihtu in praktično pozabm ... sej se bom pobolšala ...
Jst sm pa dons že spet tko suuuuper spala user posted image  ampak pomoje zato, ker sem vcerj ceu dan lutala po BTCju, City parku, s kolegico sva sle u Mehisko user posted image  tko da .. sm dam prsla, sm samo sla pod tus pa spat .. spala ko TOP user posted image
Vcerej sem tudi nesla papirje na CSD, sm bla presenečena kako sm hitr opravila. Jutr greva z mojim za ureditev PRIZNANJA OČETOVSTVA ( ker nisva poročena ), kar se pa tiče njegovih ( partnerjevih ) papirjev, pa žal tle nism mogla nič urediti, ker bodo lahko izpolnjevali za dopust in s tem tudi oddajo vloge, ko se otrok rodi ... tko, da samo za zrihtat morva zdej priznanje in je to to, pol ko se bo otrok rodil bo pa šel sam tja user posted image  
Drugače pa nič novega ... dons me neznosno že spet bolijo kosti spodej, ampak to je od včerejšnjega letanja okol user posted image user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
1.12.2011 9:19:55   
diana79
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Juto še z moje strani...me "veseli" da nisem edina, ki je slabo spala...premišljevala 1001 stvar...včeri sva šla po pečico in indukcijo, pripeljeva domov na kar ugotoviva da je pečica bela, indukcija pa črna...user posted image ...ker je bla pa ura že pozna, se morava danes odločit kaj narest...očino so mali user posted image še kar pri meni...ampak oky...boljš to kokr me je pa včeri razjezil električar-pa brezveze...
PREGLED ZA OČI- se strinjam, ko je ena napisala na NUJNO je nujno in ne šteje čez 10 dni...če se ne morim moraš v 3dneh priti do njih...(mal sem že ven s temi napotnicami)

Sicer pa komi čakam vikend, sem greva potepa po budimpešti...jupiiii user posted image ...mal ven iz tega "cirkusa" doma...

miami:bi mi prinesla en časopis iz budimpešta?ena taka za nosečnice ali dojenčke!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
1.12.2011 9:41:57   
Kasija
tix jaz sem pa na zadnjem pregledu vprašala g, če se da kako napovedat bližanje poroda. pa je rekla, da ne. da samo s kristalno kroglo user posted image . pa ne mislim v smislu, ko dobiš popadke, ampak že prej. je rekla, da je to tako individualno, da se ne da. jaz sem šla obakrat rodit zaprta. pa sem rodila v nekaj urah. tvoj pa sklepa na osnovi krajšanja mv ali kako?

tiste, ki ste doma, kaj delate? mogoče neumno vprašanje, ampak jaz se kar ne zaktiviram. v bistvu sem vedno bolj v počivalnem tempu. sicer se bledo spomnim, da je bilo že obakrat tako, da se mi na koncu ni dalo več niti mislit. sem imela neke silne sezname, kaj vse bom, pa tudi večino sem podelala, zdaj pa kar nimam več idej. pa zelo hitro sem utrujena. zanimajo me samo še stvari za otroke. zapomnim si nič. kakšna ideja?

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
1.12.2011 9:58:25   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

tiste, ki ste doma, kaj delate?

Zadnji teden rišem po stenah.user posted image Ja, pač počasi, ko se mi da. Vmes premišljujem kaj in kako naj narišem na drugo steno in ko to končam tako naprej. Sedaj mi se več ne da risat in že razmišljam, če bi kar šla na barvanje (uporabila bom akril). Čeprav je boljše če bi še vsaj eno steno prej porisala...

Plani, očitno jih ne bom mogla uresničiti še v user posted image . Sem imela namen sedaj pred dnevom D še eno sliko malega naredit, ker je sedaj ravno pravi, da bi imel kakšni portret iz tega obdobja... Ampak so bolj sanje... Če hočem seveda končat sobo za user posted image ...

Veliko počivam in ne delam nič. user posted image Sem ravno včeraj razmišljala, da mi bo potem še žal za tem časom...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
1.12.2011 10:01:56   
trnuljčica
Kasija ti si enkrat razlagala, da si gledala hišice za punčke. Maš kje spravljen dober link... Do sedaj nisem našla kar iščem...

Neposredna povezava do sporočila: 3538
1.12.2011 10:07:30   
miami10
DIANA79-imaš ZS
KASIJA-to vprašanje ni bilo resno, a ne user posted image ...jst skos neki najdem za počet...če ne druzga pospravljam-1001x pomivam in pometam, je malce težko ampak počasi-pa še za sladkor je dobro user posted image , lahko mi prideš poimagat user posted image ...oky malo šale in malo resnice...sicer pa sem prej prebrala eno goro knjig, trenutno mi jih je zmanjkal, sem v knjižnici v čakali vrsti, malo skočim do trgovine, kuham kosilo, brskam po internetu...najrajši bi pa pekla sladice-sam kaj k jih ne smem jest pol pa ni efekta user posted image ...danes pakiram za jutri user posted image ...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3539
1.12.2011 10:09:59   
beti 1
Tix: MV je sicer res še dolg (verjetno), ampak nakazano lijakast pomeni, da se počasi odpira. Dobro počutje je tukaj po mojih, oziroma izkušnjah moje sestre varljivo. Moja sestra ni iemla čisto nobenih težav, pa so ji odkrili spremembo na MV, zaradi katere je bila par dni na opazovanju v porodnišnici v 32/33t. Na kancu so sklenili, da gre za nenevarno cisto in jo poslali domov z navodili za počitek. Ker se je dobro počutila tega ni upoštevala, niti mojih nasvetov, kako naj si razdeli opravila okoli rojstnega dne starejše hčere ne. In tako je dan po praznovanju sredi dopoldneva rodila v 34t. Od takrat še raje user posted image  rečem, da naj počivajo. Ker čisto vsega pa nam telo vendarle ne pove vedno.
Je pa tudi cel kup obratnih primerov, ko imajo user posted image  cel kup težav z bolečinami in popadki, so doprte po par cm nekaj tednov, pa gredo vseeno čez rok, tako da je težko biti pameten.

Urshek: glede Pušenjaka in MV. Mnenja o tem, koliko na postopno tanjšanje in odpiranje MV vpliva strog počitek so deljena. Nekateri so bolj previdni, nekateri pa zaupajo v to, da naj bi porod sprožile snovi, ki jih izloča plod in se jim zdi tako strog počitek nepotreben. Sama zaupam svoji G, ki je sicer mlada, a zelo strokovna in pravi, da tukaj stvari niso jasne in tega ne znajo napovedati. Kot sem že napisala zgoraj v odgovoru Tix so tudi zgodbe user posted image  zelo različne. Se pa po mojih izkušnjah Pušenjak bolj ukvarja z neplodnostjo in zgodnjo nosečnostjo, kot s težavami 3. trimesečja.

Trobentica: nujno na napotnici pomeni, da te morajo pogledati najkasneje v 24 urah po tistem, ko prideš tja, tako da napotnica res velja samo minimalno obdobje. Ko sem jo jaz dobila za dermatologa me je zdravnik poslal direktno iz svoje ambulante k dermatologu, čeprav sva se oba strinjala, da je bolj preventivno kot ne (so mi že odstranjevali sumljiva znamenja zaradi spr. v nosečnosti). Če prideš kasneje, te niso več dolžni pogledati tako hitro, ampak glede na lastno oceno nujnosti.

Miami10: uživaj na izletu, mož je bil tam oktobra, sicer je imel čas samo zvečer, ampak je prinesel nazaj fuuuul lepe slikce in navija, da bi šli kdaj skupaj tja, ker se mu je zdelo mesto tako lepo. 
Če ti je kaj v tolažbo, sem ti kar malo fovš, ker tebi kravžljajo živce obrtniki in oprema, kar pomeni, da si že blizu konca. Mi smo še v fazi, ko se nam to dogaja zaradi nepremičninskih posrednikov. user posted image

Kasija in trnuljčica:  sem že 2 meseca doma, seznam kaj narediti pred koncem user posted image  je bil dolg, energije, volje in tudi časa pa zelo malo. Sploh zdaj, ko smo v fazi iskanja novega doma v katerega se moramo preseliti v poletnih počitnicah. Se mi zdi, da samo starejša 2 vozim v vrtec oziroma šolo in na treninge, pa možu kosilo kuham, pa je dan mimo, no še na RR "malo" visim, pa res zmanjka časa.

Volitve: punce, ne bit hude user posted image ,prosim. Vem, da je tema čisto mimo, ampak tudi prihodnost naših user posted image  je vsaj delno odvisna od tega. Me zanima, če boste šle volit. Sem bila prepričana, da bi bilo prav, da bi šla, zdaj pa vedno bolj ugotavljam, da ni nihče povedal ali ponudil čisto nič novega in da lahko izbiram samo med zelo slabo in še slabšo izbiro.user posted image  

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
1.12.2011 10:29:24   
miami10
BETI1-zdej se še bolj veselim izleta user posted image ...glede renovacije in iskanja nepremičnine, ti pa nisem fouš...mogoče mi je res malo lažje ko že vem kje bomo...sej niti ne potekajo stvari tako počasi...ampak sem "panična" da ne bo moja mala prehitro tukaj, mi pa še ne bomo imeli ne sobice in bog ne daj še niti zbeljeno in parketa, ker ne bom dovolila da voha vse te "stropnene" snovi...
VOLITVE-jaz sem pač zelo zato, da naj vsak izrazi svoje mnenje in sem se volitev udeležila-predčasno, ker ne vem kdaj se v nedeljo vrnemo...res mogoče trenutno ne vidimo "idelnih" vodji zaradi vsega kar se dogaja, se je dogajalo in se bo dogajala...ampak če na volitve ne grem/ne greš, sem mnenja da ne moraš kritizirat ali hvalit kaj se dogaja, saj nisi prespeval nič da bi bilo drugače-ne trdim bolše ali slabše, ampak drugače...bodo pa tele volitve težka...in mislim da nam tudi naslednje predčasne volitve ne uidejo...uupam da nisem zamorila...
zdej grem pa pomivat tla...user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
1.12.2011 10:38:01   
tix

Tix: MV je sicer res še dolg (verjetno), ampak nakazano lijakast pomeni, da se počasi odpira. Dobro počutje je tukaj po mojih, oziroma izkušnjah moje sestre varljivo. Moja sestra ni iemla čisto nobenih težav, pa so ji odkrili spremembo na MV, zaradi katere je bila par dni na opazovanju v porodnišnici v 32/33t. Na kancu so sklenili, da gre za nenevarno cisto in jo poslali domov z navodili za počitek. Ker se je dobro počutila tega ni upoštevala, niti mojih nasvetov, kako naj si razdeli opravila okoli rojstnega dne starejše hčere ne. In tako je dan po praznovanju sredi dopoldneva rodila v 34t. Od takrat še raje user posted image  rečem, da naj počivajo. Ker čisto vsega pa nam telo vendarle ne pove vedno.
Je pa tudi cel kup obratnih primerov, ko imajo user posted image  cel kup težav z bolečinami in popadki, so doprte po par cm nekaj tednov, pa gredo vseeno čez rok, tako da je težko biti pameten.

uf Beti a zdej si me prišla strašit user posted image user posted image Se strinjam ne smem pretiravat. Nekak sklepam po izkušnjah iz prveuser posted image - imela vrat 1,9cm, tudi z lijakom (od 22t) , tiščanje uglavnem sama sebi sem se zdela boga in po zelo aktivnem vikendu user posted image rodila donošenega otroka, je pa res da sem prej dosti počivala. Jao še toliko stvari bi rada naredila prej user posted image

volitve - seveda bom šla user posted image

sem doma - se mi zdi da cele dneve nekaj pospravljam, komaj kej naredim v enem prostoru, mali že kaj špiči v drugem, vmes greva še z malim ene 2x malo ven, kuham, potem pa čakava da se ati vrne domov user posted image

tudi mi gremo še na "zadnji" izlet pred p-dnevom :) ta vikend na štajersko

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
1.12.2011 10:42:16   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Volitve: punce, ne bit hude user posted image ,prosim. Vem, da je tema čisto mimo, ampak tudi prihodnost naših user posted image  je vsaj delno odvisna od tega. Me zanima, če boste šle volit. Sem bila prepričana, da bi bilo prav, da bi šla, zdaj pa vedno bolj ugotavljam, da ni nihče povedal ali ponudil čisto nič novega in da lahko izbiram samo med zelo slabo in še slabšo izbiro.user posted image  

Bom šla. Iz razloga, ki ga je miami navedla. Se pa zelo strinjam z tvojim zadnjim stavkom.

Sedaj ko je MM veliko odsoten, malega pa moram vozit popoldne tu in tam... sem si poenostavila in si skuham vsaj za 2 dni.  Moram pa še dokončno sprazniti skrinjo od hladilnika, da jo umijem in potem lahko pripravim jedi za 1 mesec po cr.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
1.12.2011 11:12:27   
coca cola
Jutro

Jap meni je jutro, včerej ponoči nisem mogla spat dobro, danes sem pa potegnila do pol 11 user posted image , pa zvečer od okoli pol 10 user posted image

Moje dete je pa danes ful mirno user posted image grem se zdej pred tv vležt pa ga požokat malo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3544
1.12.2011 12:09:20   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

v bistvu sem vedno bolj v počivalnem tempu. sicer se bledo spomnim, da je bilo že obakrat tako, da se mi na koncu ni dalo več niti mislit. sem imela neke silne sezname, kaj vse bom, pa tudi večino sem podelala, zdaj pa kar nimam več idej. pa zelo hitro sem utrujena. zanimajo me samo še stvari za otroke. zapomnim si nič. kakšna ideja?

To je normalno.user posted image   Če ne bi bilo, se ti ne bi to ponovno v tretje dogajalo, a ne? Ti kar počivaj in misli na otroške stvari...  Brez slabe vesti. user posted image Sicer pa na kaj pa naj bi sedaj pred dnevom D mislila? Telo, misli, vse,  te pripravlja na prihod otročka...

Si pred  mano za 14 dni- tako da me vprašaj takratuser posted image , ampak stavim , da bo približno tako.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 1.12.2011 12:21:03 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
1.12.2011 12:31:48   
coccinella
Pozdravljene vse!

Jojkar se tiče spanja.....že kar nekaj časa full slabo spim, sedaj sem se pa še prehladila in kašljam kot nora, glas pa ma tudi počasi zapušča user posted image
No upam, da bo kmalu boljše.

Amapk je pa ena dobra novica....danes sem zadnji dan v službi user posted image user posted image user posted image , zdaj gre pa še bolj zares hehehehehe, včasih se sploh ne zavedam, da smo že tako blizu user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
1.12.2011 13:43:15   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
Sploh zdaj, ko smo v fazi iskanja novega doma v katerega se moramo preseliti v poletnih počitnicah.

Na katerem koncu Lj pa iščete? Jaz sem kar malo spustila iz rok tole iskanje in vedno bolj razmišljam o selitvi čez 3 (ko bo šel mali v šolo) ali celo 6 let (ko bo šla mala). Krediti sedaj niso ravno ugodni... Najbolj oddtehta to, da imam tu vrtec ziher, tam pa ga ne bomo imeli vsaj 1 leto...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
1.12.2011 13:50:18   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.11., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 20.12., ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 1.12., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 7.12., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , 6.12., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.12., Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.12., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 6.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 21.12., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , ?, NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 9.12., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 1912., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 9.12., LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 12.12., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 7.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 24.12., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 81user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 17
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Matične celice - javno shranjevanje

Matične celice - zasebno shranjevanje: - NEOCELICA, BIOBANKA

Masaža presredka

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
1.12.2011 14:03:40   
beti 1
Trnuljčica: ne iščemo v Lj., zaradi moje službe se moramo preseliti na S. Primorsko. Ker gre mlajši naslednje leto v šolo bi rada to naredila do takrat, da ne bo treba še njemu menjati šole. Je pa problem, ker se tam večina nepremičnin proda preko poznanstev, kar se pa že uradno prodaja, sploh stanovanja, je pa glede na lokacijo svinjsko drago.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
1.12.2011 14:05:58   
Mistica
Pozdravljene

Tudi moje spanje je bolj tako tako, ampak te dni malo več časa preživim zunaj in se "rekreiram", zato sem potem zvečer bolj zmatrana in spim malenkost boljše.

Čas doma - meni sta bila prva 2 tedna doma, brez službe (čeprav imam zelo stresno delo), težka, sploh se nisem znašla. Sedaj pa moram reč, da mi časa skoraj že zmanjkuje (še 1 mesec do poroda) in zagotovo mi ne bo uspelo vsega uresničiti, kar sem si zadala. Veliko berem (pa mi vseh knjig ne bo uspelo predelat), moram še prostor za našega user posted image poslikati in urediti, pripraviti nekaj darilic za Božička (vnaprej seveda), skoz je polno praha za brisat, skuhat imam namen vnaprej vsaj nekaj juh in golažev, ... skratka dnevi kar bežijouser posted image

Volitve -
se podpišem pod post od miami10 spodaj. Na "oblast" bodo prišle iste stranke ali isti ljudje, ki se v vladi vrtijo že nekaj mandatov, tudi če bo "vstopnico" dobila katera od novih strank, torej neke revolucije ni za pričakovati (vsaj na boljše ne).

IZVIRNO SPOROČILO: miami10
VOLITVE-jaz sem pač zelo zato, da naj vsak izrazi svoje mnenje in sem se volitev udeležila-predčasno, ker ne vem kdaj se v nedeljo vrnemo...res mogoče trenutno ne vidimo "idelnih" vodji zaradi vsega kar se dogaja, se je dogajalo in se bo dogajala...ampak če na volitve ne grem/ne greš, sem mnenja da ne moraš kritizirat ali hvalit kaj se dogaja, saj nisi prespeval nič da bi bilo drugače-ne trdim bolše ali slabše, ampak drugače...bodo pa tele volitve težka...in mislim da nam tudi naslednje predčasne volitve ne uidejo...uupam da nisem zamorila...

Lepo se imejte

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?