Trobentica_
|
Hej, tudi jaz danes bolj slabo spala....šla na wc sred noči, potem sem imela pa "nemirne" noge in ni šlo takoj nazaj zaspat, je kar trajalo, pa še to sem se ves čas nekaj vrtela.....zjutraj pa tudi ne spim dolgo nikoli in ne glede na to, kakšno noč imam, vedno vstanem nekje med 7 in 8h...no, ampak ok, sem itak doma, tako da lahko pa kasneje počivam Danes dobila obisk prijateljice, mi je prinesla fuuul cunjic , ki jih je dobila od prijateljice. Glede na to, da drugače nimam nobene prijateljice/tete/sosede...., od katerih bi lahko dobila karkoli in je že od samega začetka moje nosečnosti tako tudi kazalo, se je zdaj kar fajn izšlo. Dobila pred kratkim od fantovega prijatelja fuuul cunjic+ležalnik+banjico, zdaj od prijateljice precej.....ful happy in mi je prou fajn, da imam tolk tega. Verjetno celo preveč sedaj in nikoli sama ne bi nakupila toliko vsega takoj na začetku, ampak je pa fajn občutek IZVIRNO SPOROČILO: beti 1 Trobentica: nujno na napotnici pomeni, da te morajo pogledati najkasneje v 24 urah po tistem, ko prideš tja, tako da napotnica res velja samo minimalno obdobje. Če prideš kasneje, te niso več dolžni pogledati tako hitro, ampak glede na lastno oceno nujnosti. IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Trobentica, če imaš nujno te bodo takoj vzeli. Moraš pa takoj iti... Ne velja čez 10 dni... Saj boš zrihtala. Če bo ozadje ok ne bo zadržkov za vag. porod. Le paziti boš morala , da imaš oči med potiskanjem zaprte. Držim pesti. Hvala, jaz kar upam ja, da bo vse ok in da bo potrebno "le" imeti zaprte oči Včeraj je bla že pozna ura, pa sem po spominu pisala kaj je tam označeno na napotnici....Imam napisano HITRO in ne NUJNO. Sem tudi že klicala na par koncev, pri enem me je ženska odslovila z odgovorom, da je čakalna doba za tako napotnico 3 mesece, še preden sem ji do konca povedala za kaj se gre tista je morala met slab začetek dneva al pa kar celega tedna ....pri enem bi morala iti osebno tja se naročit, ker nisem njihova pacientka in po tel. pač ne naročajo, če si prvič pri njih (pač nimam nikjer okulista oz. nisem bila na pregledu že kar nekaj časa, niti se ne spomnim kje sem bila nazadnje....leče sem pač nabavljala pri optiku a ne...)....no, pri tretjem poizkusu pa mi je uspelo in sem naročena 22.12., kar je super Le poslati jim moram napotnico v roku parih dni, ker morajo oni upravičiti zakaj sem tako hitro na vrsti.... IZVIRNO SPOROČILO: beti 1 Volitve: punce, ne bit hude ,prosim. Vem, da je tema čisto mimo, ampak tudi prihodnost naših je vsaj delno odvisna od tega. Me zanima, če boste šle volit. Sem bila prepričana, da bi bilo prav, da bi šla, zdaj pa vedno bolj ugotavljam, da ni nihče povedal ali ponudil čisto nič novega in da lahko izbiram samo med zelo slabo in še slabšo izbiro. Mene politika že tako ne zanima in tudi na TVju ali v časopisih SPLOH ne spremljam tega Se pa strinjam, ko je ena napisala, da če ne greš volit, potem tudi nimaš kej za jamrat potem, ker nisi popolnoma nič naredil, da bi sploh bila šansa, da bi bilo kaj drugače. Jaz volit verjetno ne bom šla. Prvi razlog je, da živim drugje. Saj ni tako daleč, ampak dvomim da se mi bo dalo iti. Drugi pa je ta, da niti ne vem koga volit, razen če mi kdo prav pove koga Kaj delati doma - tudi jaz sem ravno včeraj razmišljala o tem. Cunjice bom začela prati sredi meseca, takrat bova tudi sestavila posteljico in voziček, ki ga imam še original zapakiranega, tako da tega še nimam na sporedu in imam še enih 14 dni "samo zase" in kar ne vem kaj bi lahko počela. Tudi jaz več ali manj počivam, sem pred TVjem ali za računalnikom, kaj pospravim, skuham, to je pa to. Ok, moram v nabavo kozmetike in pripomočkov še, ampak to je pač "le" nakup in potem pospravit to vse na mesto. Sicer pa tudi, ko počnem to kar počnem, dan še prehitro mine no. Se mi zdi, da gredo čedalje hitreje tedni in bo zdaj zdaj tu dan D Komaj čakam, da spoznam to malo bitjece čeprav verjetno potem kar malo pogrešaš trebušček in brcike&premikanje po trebuhu , pa čeprav imaš potem pa itak toliko drugega dela no. Ampak nosečke smo res toook lepe s temi trebuščki a nismo?? Pranje cunjic - saj verjetno ste že kaj pisale o tem, pa vendar, zdaj je bolj aktualno kot pred meseci me zanima na koliko ste kaj prale cunjice? Sploh recimo kar dobiš rabljeno? No, saj dobiš vse oprano, ampak me samo zanima kako ste kaj ve prale oz. boste. Je dovolj na 40 ali raje 60? Pa še - a dodajate mehčalec ali ne? Dodate mogoče kis ali jaz imam že tako ali tako Impresan, ki je za razkuževanje perila? Priimek - spet jaz se še kar odločam. Danes sva imeli s prijateljico to na sporedu. Sve enakega mnenja o tem, da nama ni prav, da se mamica pa drugače piše kot otrok in partner. Sem tudi jaz čedalje bolj kar za dva priimka, ampak ona ima vsaj dokaj kratka priimka, pri meni pa imava oba kar dolga No, nekaj časa še imam za odločitev o tem Tako, zdaj pa počasi se spravit in potem na pot v Postojno v Šolo...se vidimo tam, tiste ki pridete. Lep pozdravček vsem
|