beti 1
|
Pozdravljene! Kozmetika: kremo za obraz sem imela od Welede, imajo dve, eno bolj negovalno za blag mraz in suho kožo in drugo za kadar je fino mraz, ki je prav s čebeljim voskom in res dobro zaščiti, je pa bolj za potem, ko so že kako leto stari. Od začetka sem imela za umivanje, mazanje,... stvari od Johnsona, odkar pe je Weledo lažje dobiti pa imam večino od njih, le peneča kopel je od Johnsona, ker imata oba ful rada mehurčke, ki pa z Weledinimi mili ne nastanejo tako obilni in trdni. Pri mlajšem sem za darilo dobila olje za telo od ene firme, ki se več ali manj prodaja po katalogih in preko posrednikov, se pa ne spomnim več katere, ga imam še zdaj malo in je enako kot na začetku. Je pa taka enostavna rumena embalaža, pa nahrbtnik žirafa je bil zraven. Če katera pozna? Vložki: jaz si z vir 80 nisem ravno na ti, ker po mojem spominu nimajo ničesar za pritrditev na perilo in potem lezejo sem in tja in se mečkajo. Za doma sem imela sama rajši kake druge vir (mislim, da so bili 70), ki se pritrdijo, pa vidim, da jih imajo zdaj le še zelo malo. Mrežaste hlačke, sem jih imela vedno samo v porodnišnici, potem pa svoje običajne, jih bom pa tokrat verjetno kupila, ker so na materinski rekli, da jih zna v porodnišnici zmanjkat. Najmočnejša je čišča tistih par dni, ko si v porodnišnici, pa mogoče še kak dan potem, če si res bistveno bolj aktivna kot ponavadi. Če nimaš šivov, ali pa imaš le lepotne, se da po mojih izkušnjah od kakega tedna, 10 dni dalje čisto normalno živet tudi z običajnimi vložki, le menjat jih je fajn bolj pogosto kot pri enako močni menstri, ker ima čišča dejansko bolj izrazit vonj. Sama ne bom kaj dosti vnaprej nabavljala, ker smo pač v Lj. in imamo vse relativno blizu, bom šla sama iskat, ali pa bom poslala. Priimek: se pridružujem trnuljčici, imam moževega, tako da ni nobene dileme, sem rekla, da ne bom kot večina kolegic s faksa, ki imajo 2 priimka. Pa še inicialki imam enaki. Sva se tudi zaradi zmanjšanja komplikacij oziroma birokracije poročila še pred prvim . Krščena sta oba in tudi tretje bo, zaradi ljubega miru. Imava bistveno manj težav s taščo tako, kot bi jih imela če jih ne-bi krstila. Je že to, da jaz nisem naredila katehumenata pred poroko (ker moja sestra ga je), komaj preživela. Vijolica: mi noče citirat. Za kompletek iz porodnišnice: odvisno, koliko bo mraz, ko bosta odhajala domov, V vsakem primeru, če štrikana kapica nima bombažne podlage priporočam za spodaj še bombažno kapico. Če bo par stopinj plusa bo verjetno dosti štrikano + odeja, če pa bo krepak minus pa tudi kombinezonček ne bo odveč, razen če veš, da bo avto topel. Roberta 69: dobrodošla nazaj!!! Res je lepo brati, kako vsi lepo napredujejo. CTG: ga tudi meni še ni napovedala, prejšnja g mi ga je delala nekje od 32t dalje, ampak so se tudi tu merila v teh 6 letih očitno spremenila. Sem si moral včeraj prestaviti datum pregleda, ker sem se zmenila na isti dan, kot imam psihologa za starejšega in ob tem izvedela, da mi je hemoglobin fino padel, tako da dobim Rp. za železo. Pa je konec moje hvale o učinkovitosti Algee. Ronja: a boš imela kaj časa za dekompresijo? Meni se klepeta. Konec romana za danes, moram naredit menjavo na treningu.
< Sporočilo je popravil beti 1 -- 30.11.2011 16:38:59 >
|