|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
29.11.2011 11:24:56   
petrai
Kako ste pridne, komaj vas dohajam z branjem, da bi pa kaj pokomentirala pa itak sproti pozabim!
Že dva dni me boli medenica in to neglede al sedim, al stojim, al pa ležim, da o hoji sploh ne govorim, se premikam kot raca pa še to tista tastara.
Rešilec, če bo šlo tako hitro kot prvič, ga bo res treba poklicat sploh če bo moj na šihtu in preden pride je najmanj 1 ura. Ker se mi prvič niso upali dat niti klistirja potem veste, da je šlo res hitro pa še tri tedne prehitro je bilo.
Nakupljeno imam že skoraj vse, samo še nisem nič razpakirala bom počakala še kak teden preden začnem prat.
matkurja, glede parne postaje jaz imam tako, ki je imela likalno mizo že zraven, drugače pa najprej zmeri postajo in potem še tisti prostor na mizi, ki je namenjen likalniku. Imam pa jaz zraven še čisto navaden likalnik, ker se postaja predolgo segreva in če je potrebno kaj na hitro polikat se mi ne da čakat, da se segreje. Katere znamke pa je moja nimam pojma, ker jo mam že kar nekaj let in sem jo kupila v Avstriji, napis se je pa že skoraj čisto zdrgnil dol. Je pa zadeva dobra sploh za večje kupe perila.
Lep sončen pozdrav

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
29.11.2011 11:31:49   
ronja
Ronja: najprej se ti moram opravičit, ker sem kar izginila, a se mi je mudilo, MM je moral nekam naprej. Moški iz para, ki je sedel pred nama, je pa moj finančni svetovalec. Včeraj sem imela res dan naključnega srečevanja poznanih.

Svašta! Ni panike, jaz sem se itak morala zmenit še za kontakt za mami, ker bi rada naredila intervju s temi (je novinarka), ki to predavajo, so bili šefi zainteresirani nad idejo. Sem se pa mal bala, da si ušla, ker sem cel dan nekaj hitela, pa sem mela občutek, da smrdim ko kuga - lubi sicer pravi, da ne, samo on itak to vedno pravi.

Se pa zna tudi zgoditi, da te morajo dati na sedeča nosila in odnest dol, ker se z ležečimi enostavno ne da "zdelat" ovinkov na stopnišču, ali pa npr. ne gredo v dvigalo.

Ja, za naš blok vem, da te ne morejo odnest na nosilih. Kako vem? Ker je moji mami odtekla plodovnica, ko je bila noseča z mano, so pa živeli 2 bloka stran takrat in v enakem bloku (ista gradnja, saj veste, vse po enem kopitu) kot mi zdaj. In vem, da so jo prišli iskat in so ji samo pomagali dol, ker je niso mogli nest z nosili. Ne vem, kakšna so novejša nosila, to je bilo pred olala letiuser posted image , ampak bloki so pa še isti.
Ja, verjamem, da če ima fant kako zdravstveno težavo, te seveda ne sme nosit. Če je pa zdrav, si pa ne predstavljam, da me ne bi mogel odnest, čeprav mam 67 kil zdaj. Ampak tok švoh pa ni:). seveda pa nima nobenih problemov kar se tega tiče, tudi na terenu non stop nosi agregat, ki tehta dobrih 100 kil, tako da... bi preživu tut mojih 67 oz. kolikorkoli pač bo, ko bom rodilauser posted image . Res pa tudi on ni nek pikinezer, ampak ma kljub mojim +12 kilam še vedno kakih 13 več - pa ne špeha, hehe. Tak da - meni je lahko - samo če bo kje tu. Ampak kot rečeno, razpoka mehurja se ne bojim, ker tega res ne pričakujem, glede na to, kakšni so bili moji mehurji do zdaj. če pa bo, pa ga bom poklicala in se bom ulegla. Če bo on kot zdaj na terenu, pa bom poklicala reševalce in njega in še nekoga, da bo mel tamalidveuser posted image . Vse naštudirano, hehe.

PS. beti, hvala za razlago, sem že malo pozabila, kako je s tem spuščanjem, pa me je zanimalo. No, zdaj pa spet vem:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
29.11.2011 11:37:26   
beti 1
Punce, mene je pa zdej kar zebst začel. Sem peljala prej malega na telovadbo, ki jo imajo z vrtcem in vidim cel kup policajev povsod. No pa slišim na radiu, da so oropal zlatarno in ubili lastnika, grem pogledat na 24 ur in to je zlatarna pod našim vrtcem, mimo katere grem vsaj nekajkrat tedensko, sicer ne ob sedmih zvečer, pa vseeno, pa še fizerko mam v sosednjem lokalu. Brrrr, za user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
29.11.2011 11:57:50   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

A nisi rekla, da pričakuje? No, če pričakuje ga bo sebičnost po hitrem postopku minila...

Srčno upam, da res... Bi bil že časuser posted image . Pričakujeta pa aprila, ja. In ima neke hude plane, kaj vse bo on ob novorojenčici zrihtal in itak jaz ful kompliciram z malimi in otroci sploh niso tok zahtevni. Bi mu trenutno (sem pač jezna nanj) prav privoščila eno ful deroče bitjeuser posted image .

He, he.user posted image user posted image user posted image Naš je aprilski.
Če bo kopija našega, bo imel čas ravno, da diha- torej preživi... Ostalo, tudi vsakodnevno tuširanje..., bo postalo neizvedljivo.
No, razen če se bo naredil neumnega in bo ona za vse pri user posted image , on bo pa še dalje lahko užival v sanjarijah...user posted image Tudi taki so...

Joj, HB, da sem imela takega prvega. Ker sicer mi res ni jasno, kaj narediš s prvim... Tudi sedaj, ko kar iz distance gledam nazaj, vidim, da se mi ni samo zdelo, da je bilo hudo. Tudi MM je potrdil.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
29.11.2011 12:06:03   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: beti1]

Matkurja: ni ugodna situacija, ampak jaz se ne-bi preveč sekirala, sploh če imaš namen recimo večkrat it na obisk k staršem ali kam drugam za par dni, pač vzameš še to posteljico in jo imaš tam. Pride zelo prav.

Pri mojih starših imam še svojo posteljico (gremo pa ponavadi za cel vikend, zato sem tudi šla v nov nakup zase, pa še dno se ne zviša, ali stranica spusti), tašča je par km od nas in bo otrok že kje "založen" spal, če bo nuja.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
29.11.2011 12:14:31   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

tašča je par km od nas in bo otrok že kje "založen" spal, če bo nuja.

Ja, sam ko bo hotela, da bo prespal, bo kar sama kupila prenosno posteljo, če ne bo imela prave...user posted image Eh, tašče...Pa moja je SUPER.
Samo, če so prvič stari starši se jim rahlo user posted image . Vsem. Preverjeno. Tudi mojim se je, ko je brat imel. Takrat ti pomaga samo to, da ne živiš skupaj z njimi. Ker čutiš, da stvari ne štimajo, sam povejo pa ti ne 200% njihovih travm...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
29.11.2011 12:50:41   
Matkurja
Me ne moti, če kupi prenosno posteljico. Itak jo bomo še nucali na kakem morju. Je pa tašča zlata in nama precej da. Recimo meni je za zadnji RD dala jurja, ker sem tudi jaz "njena".
Kar se pa tiče prvič stari starši. Pri nama bodo oboji to. In po moji strani verjetno sam po meni, ker se brat ne zmeni za ženske, po njegovi pa še dolgo nič, ker ima svakinja šele 21 let in tudi zaenkrat ne kaže na kako družinsko življenje. Pričakujem kar precej daril od njih. Sicer pa kar se tiče denarnih, bo treba en računček odpret za otročka.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
29.11.2011 13:08:46   
camino79
Mistica, Kasija - hvala za skrb in vprašanje. Včeraj se je umirilo, danes malo več opazujem...bom se res šla pokazat, če bo še kaj priteklo. Bom poskusila s tem nasvetom iz LJ.
Lahko pa me vpišeš na seznam, ja, prosim. Termin 19.1., noseča četrtič, prvi porod. Rodila bom, če bog da, v Mariboru.user posted image

Ronja - za te hlačke/vložke pa sem že spraševala, pa so me povsod samo neumno pogledali. Tak da jih najbrž ni več v prodaji.user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
29.11.2011 13:31:03   
trnuljčica

Pričakujem kar precej daril od njih. Sicer pa kar se tiče denarnih, bo treba en računček odpret za otročka.

Ja midva sva tudi odprla račun za prvega takoj po rojstvu. Škoda le, da ga ne morem za drugorojenko odpreti sedaj, ko imam čas iti na banko. Saj prvi njeni dinarčki pridejo že naslednji mesec- od države... Oz ni res prve ima že v šparovčku, ker ji bratec pridno daje notri... Zlat je , vse deli. user posted image Je celi halo naredil, kaj pa sedaj, ko sestrica nima šparovčka in sem že 2 meseca nazaj šla kupit Hello Kity šparovček... Pol pa to vsake nekaj mesecev nesemo na banko... in je cel navdušen...

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 29.11.2011 13:33:22 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
29.11.2011 13:39:52   
trnuljčica

Je pa tašča zlata in nama precej da.

Saj s tem ni nič narobe, le če za to ker so precej dali potem pričakujejo, da morajo biti z vnukom 24 ur (al pa kaj drugega... ). Tako je bilo pri bratu... Sem še jaz takrat bila jezna nanju in jima rekla naj se skulirata...

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
29.11.2011 14:12:53   
Mistica
  user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.11., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 20.12., ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 1.12., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 7.12., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , 6.12., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.12., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 6.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , ?, NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 9.12., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 1912., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 9.12., LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 12.12., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 7.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 24.12., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 81user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 17
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Matične celice - javno shranjevanje

Matične celice - zasebno shranjevanje: - NEOCELICA, BIOBANKA

Masaža presredka

< Sporočilo je popravil Mistica -- 29.11.2011 14:23:46 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
29.11.2011 14:22:59   
Mistica
Pozdravljene
Za nami je pregled, bebi raste in mere so uredu, tako da gremo veselo v 36.teden user posted image

Camino - jaz sem danes svoji G menila to, da kako naj ločim med izcedkom in uhajanjem plodovnice in me je pogledala, tako da ti svetujem, da narediš isto. Mi je pa dala natanko tako razlago kot sta jo opisali Kasija in beti (Hvala obema!). Če je dojenček z glavico dol, je zelo majhna verjetnost, da ostaja tam še prostor, da bi zdrsnila popkovina mimo, saj z glavico dejansko zapira pot. Prvorodke imamo najmanj možnosti, da se to zgodi, bolj je potrebno biti pazljiv pri 2.,3.,.. otroku.

Ko odteče voda & rešilec - nam so v MŠ pojasnili, da če odteče voda, je nujno, da preverimo barvo te plodovnice in po tem se vidi koliko nujno je klicati rešilca ali it sam. Če je svetla, ni za delat paniko, če pa je že rjavkasta ali zelenkasta, pa je že nujno in priporočajo, da se pokliče rešilca (če že ne pridejo, pa ti dajo vsaj napotke). Dejansko pa so nam pojasnili tako kot je opisala trnjulčica:

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ko doma odteče voda- nam so v materinski šoli rekli, da naj v tem primeru ne bi hodile okoli. Optimalno naj bi ležale in počakale, da se tvoj prevoz organizira (pride rešilec, če si sama, oz mož zrihta kaj se bo neslo v p, pripelje avto pred vhod...). Na vprašanje kako pa prideš do avta, če ne smeš hodit(ala al te reševalci/mož nese), so odgovorili, da tiste stopnice in do avta lahko greš, ne pa da bi ravno takrat 30 minut hodil še po stanovanju in pripravljal stvari al pa šel na sprehod, da bo porod prej .

Ursah - streptokok - lahko samo potrdim, da je v P. v Po. res 12€, sem ga ravno danes opravila. Mogoče ti bo katera druga znala svetovati.

Lepo se imejte

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
29.11.2011 15:22:06   
vijolica2
Pozdravček punce user posted image

Evo za menoj je pregled. Vse je v redu s user posted image in za 34t je težak 2200g se pravi, da je bolj suhec :D
Glede sladkorne-moj G ni mogel verjeti, da so me dali kar na merjenje sladkorja. Ok je rekel, da mi rečejo da naj pogledam kaj dam v usta, ampak s temi rezultati, da je to zelooo smešno. En teden si merim in nikoli presegla zgorne meje, večinoma se giblje sladkor okoli spodnje meje. Tako, da bom jutri  ko imam v NM zopet pregled, rekla da bom pač pazila kaj dam v usta, ne bom vse pa več pikala. Ker ne vidim pomena. Škoda tistega denarja, ki so ga porabili za tist aparatek in vse testne lističe-kateri niso poceni.

Evo midva sva skoraj končala z opremljanjem stanovanjauser posted image Danes sva še fasngo kupla, tako da je prav fajn. Pomivalc že prvič pereuser posted image Malenkosti pa še morava nabaviti.

Sobico sem uredila, je porisana in sem ponosna nase, ker je lepo izpadlouser posted image .

Punce kdaj vam bo začel delati CTG? jaz imam naslednji pregled  KOMAJ 22.12 (kar se mi zdi kar pozno) in da bodo takrat začeli delati ali pa po novem letu. ??user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
29.11.2011 15:31:02   
miami10
Še en glas od mene...
hvala vsem za spodbudo...
no danes - je še vedno moj dan - mogoče v malo manjši meri user posted image ...sem dobila še insulin pred večerjo...ampak zdej sem se že navajena pikat, tko da ni panike...bom pa rekla da mi je bistveno lažje pri user posted image , ker sem imela kar nekaj težav po večerji in sem se potem full sekirala...tako da bo zdej bistveno lažje user posted image
SOBICA-vrjetno se bova odločila za izi mobile-oz. se bom odločila user posted image ...pri nas imamo taka čudna pogajanja (npr. mogla sem se odločit za banjo ali tuš in če sem za tuš, se moj ne umešava v voziček...zdej mi je reku, če naročim otroško sobico-čš kok se ti mudi...bo imela naša user posted image user posted image samo njegov priimek, ker ni pristaš 2 priimkov, nisva pa poročena)...evo moje vprašanje kako se pišejo oz. se bodo pisali vaši user posted image , pri tistih,ki niste poročene? jst sem za oba priimka, ker pravim da sva oba starša in ne vem če bova kdaj poročena...on pa pravi da je to neka meščanska muha in da otrok se seveda vedno piše po očetu...user posted image
zdej grem pa v DM zapravljat za user posted image user posted image

lp

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
29.11.2011 15:42:47   
ronja
Če bo kopija našega, bo imel čas ravno, da diha- torej preživi... Ostalo, tudi vsakodnevno tuširanje..., bo postalo neizvedljivo.

hehe trnjulčica, podpišem. Samo da ga mal na realna tla spravi, saj ni treba več. 
No, razen če se bo naredil neumnega in bo ona za vse pri user posted image , on bo pa še dalje lahko užival v sanjarijah...user posted image Tudi taki so...

Dvomim, da bi ona to tolerirala, ni take sorte punca, je zelo fajn puncauser posted image .

camino, opraosti, če smo te zavedle, so res stare info...

Jaz sem danes še zlikala ostale cotke, še drgui sling,... Zdaj gremo pa jest - domači njoki, sva jih včeraj naredila z lubijem:) s paradižnikovo omakco:).

vijolica, pošlji jih nekamuser posted image .

miami, pri nas bojo vsi 3 otroci meli oba priimka, ker so vsi od obehuser posted image . Pravi razlog: zato, ker če se kaj zgodi, nočem, da kdo od naju na urgenci nohte grize pol ure, da preverijo, če je res starš, predno mu povejo, kaj se dogaja z njegovim otrokom (recimo ga pripeljejo iz vrtca, ker pade, ti ne veš, a je mel pretres, a mora na opearcijo,... in oni preverjajo, ker se pač priimek ne ujema - pa bilokdo od naju bi bil v  tej situaciji. Pa ne da se nama vedno vlačit s sabo rojstnega lista, vsakči ko bi šel "raznopriimčni" starš čez mejo sam z otroki. Zato majo oba priimka, moj je prvi, ker se to boljše sliši, obratno je mal težje za izgovorit. Enako bo mel tatretji otrok, tega pa res ne mislva spreminjat:D, poročat se pa tudi ne misliva, tako da - dokler bojo mali, bojo meli oba priimka, potem pa komot dajo kateregakoli stran ali pa si zmislijo enega tretjega, pa ne bo noben užaljen.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
29.11.2011 15:47:50   
kokosh
Otrokov priimek - midva sicer sva poročena, ampak sem jaz obdržala (samo) svoj priimek. Otrok bo pa vsekakor imel samo njegovega. Že z mojim je ob poroki MM imel nekaj težav, pri otroku pa ne nameravam komplicirati. Njegov je in naj se piše po njem user posted image

Otroci z dvema priimkoma se mi zdijo nekako "označeni" - kot da se starša nista mogla dogovoriti, po kom naj se piše. Sledijo pa same sitnosti - dolžina cele kompozicije, sploh če ima otrok še dve osebni imeni za zraven (itak je po zakonu max. za poimenovanje Ime1 Ime2 Priimek1 Priimek2), permutacije priimkov (kaj je zdaj bolj prav), sitnosti pri podpisovanju (pomislite na prvošolčka), sploh dekleta pa se bodo enkrat pri poroki (če bo to sploh še in) morala odločati med enim in drugim dekliškim priimkom ali pa se bodo obeh z veseljem znebile user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
29.11.2011 15:52:49   
louisa
Hej punce,

pravkar s sprehoda z mojim štirinožnim prijateljčkom, sva še ujela sončka. user posted image

Očitno me je pomankanje spanca že začelo zdelovati, imam vnetje ušes, afte sem fasala, madoniš kakšna bom šla rodit, če bo šlo takole naprej user posted image .

Tudi jaz zavidam vsem punca, ki se selijo na frišno. Kako je to fin občutek, ko je vse novo. Midva se namerava naslednjo leto seliti v malo večje stanovanje, vendar je res težko kaj pametnega najti, seveda za normalno ceno...to bo še projekt.

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
29.11.2011 16:54:21   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

vijolica, pošlji jih nekamuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
29.11.2011 19:04:54   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image ali user posted image , Porodnišnica

25.12.11.

Kasija, 33, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image , Postojna

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 25.11., MS (okolica), user posted image , MS
Glamur 11, 31, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., ?, NM

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
katjaaxx, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
louisa, 30, 1user posted image , 0user posted image , 2.12., okolica Kranja, LJ

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 20.12., ?, user posted image , Postojna
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, Krško-Sevnica, Brežice
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 1.12., Izola, user posted image , Celje/ Izola
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, Krško, user posted image , Brežice

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, user posted image & user posted image
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, Bela Krajna, Novo mesto
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, user posted image , Lj
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image , Maribor
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , 7.12., Sodražica, Trbovlje
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Domžale, user posted image

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?
katra55, ?, 4user posted image , 1user posted image , 6.12., ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.12., Brežice, Novo mesto
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, Savinjsko
dekletce, 29, ?user posted image , 0user posted image , ?,  MB, user posted image , MB
petrai, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.12., Bohinjuser posted image , Kranj

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 6.12., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.11., KR, user posted image , Kranj
tanika1, 27,2user posted image , 1user posted image , ?, NM
luši, 22, ,2user posted image , 1user posted image , ?, Kranj (okolica)
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Vrhinka, user posted image , Postojna

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 9.12., Domžale, user posted image , Lj
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 20.12., ?, user posted image
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Mb, user posted image , Mb
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 1912., Domžale, user posted image , Lj
tinkibinky, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Domžal

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Kopra, user posted image , Izola

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, user posted image , Maribor
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 9.12., LJ, user posted image , Ljubljana
camino79, ?, 4, 0, ?, ?, MB

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image
bozena.cvic, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 12.12., okolica Postojne, user posted image , Postojna

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 7.12., LJuser posted image , LJ
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča, Kranj
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?., ?
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 25./28.11., LJ, user posted image , LJ

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 14.12., Divača, user posted image , Postojna

26.1.
beti 1, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , ?, MB, user posted image & user posted image ,
Ptuj ali Maribor

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 24.12., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 14.12., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 5.12., Bela krajina, user posted image

31.1.
tetkabaletka, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, LJ

x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, LJ, user posted image

4.2.
arupnik3, ?, ?user posted image , 1user posted image , ?, ?

SKUPAJ NAS JE: 81user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 17
user posted image = 19

Z nami so pot začele:

KORISTNE POVEZAVE:

Matične celice - javno shranjevanje

Matične celice - zasebno shranjevanje: - NEOCELICA, BIOBANKA

Masaža presredka

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
29.11.2011 19:07:23   
Mistica
Vijolica - tud tebi čestitke za pregled.
CTG - tud meni ga G ni še nič imenjala, naslednji pregled pa imam v 38.tednu. Najbrž me bo poslala po tem pregledu. Mi je pa dala napotnico za rodit, tako da nekaj pa že imamuser posted image

Priimek - mi2 tud nisva poročena in user posted image bo nosil samo očetov priimek. Predvsem zaradi praktičnosti. Priznam pa, da mi2 res ne velik komplicirava pri takih stvareh. Sva se pogovorila in se potem tako odločila, brez kakih globokih razglabljanj. Mogoče pa skočiva na matični urad v prihodnjih mesecih, letih ... ha ha user posted image V vsakem primeru mislim, da je to stvar, ki mora biti sprejeta skupaj in s katero se morata oba strinjati, + in - za eno in drugo varianto bosta našla povsod.

Pozdravček

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
29.11.2011 19:15:14   
urshek
Punce, kako resno vi jemljete odgovore od dr. Pušenjaka? Nekaj sem ga vprašala in mi je dal malo čuden odgovor. Pa ne vem, kako jemati. user posted image
Priimek - naša bo imela oba. To pa zato, ker sem želela, da ima nekaj po mojem očetu, ki ga ni več. Preprosto. Moj se je strinjal in oba imava bolj kratke priimke, tudi njeno ime je/bo kratko, tako da... Kombinacija uspela! user posted image

< Sporočilo je popravil urshek -- 29.11.2011 19:19:44 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
29.11.2011 19:27:57   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Punce, kako resno vi jemljete odgovore od dr. Pušenjaka? Nekaj sem ga vprašala in mi je dal malo čuden odgovor. Pa ne vem, kako jemati. user posted image

user posted image ODVISNO- sem dobila že zelo dober odgovor in razlago za svoje težave ali pa našla odgovor med drugimi posti. Sem pa bila že razočarana nad njegovim odgovorom, ker je bil le-ta napisan tako, da sem dobila občutek, da sprašujem nekaj kar je bilo že 100x napisano, čeprav še daleč ni bilo tako (ker sem spraševala za oseben primer, podala rezultate svojih izvidov,...). In mi dejansko ni odgovoril. Ga imam pa še vedno za strokovnjaka, sem bila pri njemu na NS, tako da mislim, da se osebno posveti vsem vprašanjam, forum je pa še vedno samo forum. Tako da...

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
29.11.2011 20:39:10   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Jaz sem bila 2x pri njem na pregledu in mi je zelo v redu. Ko sem ga tudi kaj spraševala mi je dal konkretn odgovor, tako da jaz kar dam na njegov odgovor.

Priimek najprej sem bila 100% da bo imel od obeh, saj nisva poročena. Sedaj pa mislim, da bo imel samo njegovga. Baje se pa bova vzela v roku par let, tako da se jim še jaz pridružim user posted image Čeprav se bom sedaj smotano počutla.

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
29.11.2011 20:44:25   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Pozdravček punce user posted image

Evo za menoj je pregled. Vse je v redu s user posted image in za 34t je težak 2200g se pravi, da je bolj suhec :D
Glede sladkorne-moj G ni mogel verjeti, da so me dali kar na merjenje sladkorja. Ok je rekel, da mi rečejo da naj pogledam kaj dam v usta, ampak s temi rezultati, da je to zelooo smešno. En teden si merim in nikoli presegla zgorne meje, večinoma se giblje sladkor okoli spodnje meje. Tako, da bom jutri  ko imam v NM zopet pregled, rekla da bom pač pazila kaj dam v usta, ne bom vse pa več pikala. Ker ne vidim pomena. Škoda tistega denarja, ki so ga porabili za tist aparatek in vse testne lističe-kateri niso poceni.

Evo midva sva skoraj končala z opremljanjem stanovanjauser posted image Danes sva še fasngo kupla, tako da je prav fajn. Pomivalc že prvič pereuser posted image Malenkosti pa še morava nabaviti.

Sobico sem uredila, je porisana in sem ponosna nase, ker je lepo izpadlouser posted image .

Punce kdaj vam bo začel delati CTG? jaz imam naslednji pregled  KOMAJ 22.12 (kar se mi zdi kar pozno) in da bodo takrat začeli delati ali pa po novem letu. ??user posted image

Super za selitev. Jaz tudi komaj čakam.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
29.11.2011 20:44:33   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: miami10
evo moje vprašanje kako se pišejo oz. se bodo pisali vaši user posted image , pri tistih,ki niste poročene? jst sem za oba priimka, ker pravim da sva oba starša in ne vem če bova kdaj poročena...on pa pravi da je to neka meščanska muha in da otrok se seveda vedno piše po očetu...user posted image

Verjetno bo imel priimek po očetu. Sem pa razmišljala, da bi k svojemu dodala še njegov priimek, četudi se ne bova poročila. Moj je proti poroki (ker pravi da en papir nič ne spremeni), čeprav me je zadnjič presenetil,. Je tipal, da če bi se jaz poročila pa da če bom hotla otroka krstit (jaz sem kristjanka, on ateist).

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?