![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 11:47:32
|
|
|
|
karmen7
|
Jejjjjj bravo T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 11:48:55
|
|
|
|
karmen7
|
Tak, midva sva tudi nazaj iz posvetovalnice. Velik je 69 cm, težek pa 7530 g, baje da je v zlati sredini oziroma narejen po standardih Cepljen je bil, malo zajokal, zdaj pa bo mir za nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 11:54:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Tak, midva sva tudi nazaj iz posvetovalnice. Velik je 69 cm, težek pa 7530 g, baje da je v zlati sredini oziroma narejen po standardih Cepljen je bil, malo zajokal, zdaj pa bo mir za nekaj časa.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 11:56:06
|
|
|
|
arabela*
|
sem pozabla omenit, da sem zadnjič tisti flek od flumastra samo z vodo pravila dol....z glici gobico, potem v pranje in ni niti pikice tak da sem skoraj 6 ojrov prišparala na vanishu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 11:56:49
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem pozabla omenit, da sem zadnjič tisti flek od flumastra samo z vodo pravila dol....z glici gobico, potem v pranje in ni niti pikice tak da sem skoraj 6 ojrov prišparala na vanishu Super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:20:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...upam, da sta se zmenla..v pozitivnem smislu seveda Ja,kr precej sma se zmenla in tokrat verjamem,da ga je to tolko "streznilo",da bo zdaj malo začel tudi po mojih stopinjah hodit,če me razumeš.Pa še sma po cca. 3 mesecih!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:21:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro, mi danes iz posvetovalnice. Imamo 9700g in 76cm, velika punca skratka. Bili smo cepljeni, dobili potrdilo za vrtec, tako da v četrtek štartamo z uvajanjem. bravo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:21:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bravo Tibor Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:22:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Tak, midva sva tudi nazaj iz posvetovalnice. Velik je 69 cm, težek pa 7530 g, baje da je v zlati sredini oziroma narejen po standardih Cepljen je bil, malo zajokal, zdaj pa bo mir za nekaj časa. mi2 pa naslednji teden poročama!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:22:47
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...upam, da sta se zmenla..v pozitivnem smislu seveda Ja,kr precej sma se zmenla in tokrat verjamem,da ga je to tolko "streznilo",da bo zdaj malo začel tudi po mojih stopinjah hodit,če me razumeš.Pa še sma po cca. 3 mesecih! Držim pesti, da ga bo "streznitev" držala!!! Pa vuuhuuuuu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:23:37
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Tak, midva sva tudi nazaj iz posvetovalnice. Velik je 69 cm, težek pa 7530 g, baje da je v zlati sredini oziroma narejen po standardih Cepljen je bil, malo zajokal, zdaj pa bo mir za nekaj časa. mi2 pa naslednji teden poročama! No fino, pa da vidimo mere še tega malega korenjaka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:23:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...upam, da sta se zmenla..v pozitivnem smislu seveda Ja,kr precej sma se zmenla in tokrat verjamem,da ga je to tolko "streznilo",da bo zdaj malo začel tudi po mojih stopinjah hodit,če me razumeš.Pa še sma po cca. 3 mesecih! Držim pesti, da ga bo "streznitev" držala!!! Pa vuuhuuuuu Mislim,da ga tokrat bo,ker še naju čaka tak svetovanje na CSD.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:24:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Tak, midva sva tudi nazaj iz posvetovalnice. Velik je 69 cm, težek pa 7530 g, baje da je v zlati sredini oziroma narejen po standardih Cepljen je bil, malo zajokal, zdaj pa bo mir za nekaj časa. mi2 pa naslednji teden poročama! No fino, pa da vidimo mere še tega malega korenjaka Jap,me je kr strah,ker je kr konkreten že.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:37:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...upam, da sta se zmenla..v pozitivnem smislu seveda Ja,kr precej sma se zmenla in tokrat verjamem,da ga je to tolko "streznilo",da bo zdaj malo začel tudi po mojih stopinjah hodit,če me razumeš.Pa še sma po cca. 3 mesecih! super ...enkrat je treba nekaj naredit, pa dat neko pošteno lekcijo... saj verjamem, da smo vse morale skozi take ali drugačne vzpone
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:43:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spat sem šla šele okoli 3-h zjutraj,sma z mojim imela konkreten pogovor glede vsega. upam, da je bil konstruktiven pogovor, ne glede na to, v kateri smer se bodo stvari končale. podpis pa še en
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:44:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jutro, mi danes iz posvetovalnice. Imamo 9700g in 76cm, velika punca skratka. Bili smo cepljeni, dobili potrdilo za vrtec, tako da v četrtek štartamo z uvajanjem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:46:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa še ena lepa novica: naš Tibor je začel plazit! sicer je še zelo nesiguren in naredi sam mogoče 5 korakov, ampak začetek je. sem ful vesela! jeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:47:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Tak, midva sva tudi nazaj iz posvetovalnice. Velik je 69 cm, težek pa 7530 g, baje da je v zlati sredini oziroma narejen po standardih Cepljen je bil, malo zajokal, zdaj pa bo mir za nekaj časa. super tudi za vas
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:48:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem pozabla omenit, da sem zadnjič tisti flek od flumastra samo z vodo pravila dol....z glici gobico, potem v pranje in ni niti pikice tak da sem skoraj 6 ojrov prišparala na vanishu odlično
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:49:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...upam, da sta se zmenla..v pozitivnem smislu seveda Ja,kr precej sma se zmenla in tokrat verjamem,da ga je to tolko "streznilo",da bo zdaj malo začel tudi po mojih stopinjah hodit,če me razumeš.Pa še sma po cca. 3 mesecih! super ...enkrat je treba nekaj naredit, pa dat neko pošteno lekcijo... saj verjamem, da smo vse morale skozi take ali drugačne vzpone podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 12:56:30
|
|
|
|
botrca
|
Dopoldan minil, delala v Šentilju (čistim), za avon delala neke stvari...po hiši mam delo...sesat grem. Kuhat pa ne rabim, ker bo pasulj iz zmrzovalnika. Moj je doma danes .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 13:51:51
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa papirje porihtala, spisala kar je bilo treba, za kosilo bodo mini pizze iz zmrzovalnika kar... popoldne pa šibam na sestanek
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 13:55:46
|
|
|
|
majakla
|
Dan! Bambi: Super Bravo T. Res lepa novica. Arwenko: veliko pupo imaš, no, pa to mi tak že vemo. Karmen: Tvoj pikec pa hodi šarmirat v B, ne? Matcar: te si ga pa hitro streznila. Upam, da te res resno jemlje. Pridna si Botrca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 29.11.2011 13:56:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...upam, da sta se zmenla..v pozitivnem smislu seveda Ja,kr precej sma se zmenla in tokrat verjamem,da ga je to tolko "streznilo",da bo zdaj malo začel tudi po mojih stopinjah hodit,če me razumeš.Pa še sma po cca. 3 mesecih! super ...enkrat je treba nekaj naredit, pa dat neko pošteno lekcijo... saj verjamem, da smo vse morale skozi take ali drugačne vzpone Jap,saj zato pa sem tokrat vztrajala,ker prej tak ni nič zaleglo,ker sem vedno popustila.Pa malo sem mu povedala,kaj me teži,pa moti pri njem in obratno.Na koncu sma ugotovila,da sma v bistvu čisto brez veze naredla taki veliki problem, in to samo zato,ker ne znama več komunicirat.Hja,tak je to in upam,da bo zdaj res drugače in da bo malo začel razmišljat,kak se počutim jaz in da ne bo več vse drugo bolj važno,kot pa lastna družina.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.