Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:15:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Malega peljala v vrtec, kavo na hitro spijem pa pičim v mesto. V upanju, da najdem črne škornje....sem zadnjič ugotovila, da rabim nove...pa glih zdaj mi je to potrebno . princes ima sigurno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:15:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa sonček jeeeeeee ja pa mrzlo tudi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:17:33
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud mičkene spravila vsako na svoj konec.. pa v muller šibala ribam po hrano, ker je sfalilo... zdaj pa ob smokijih in kavici potem pa med papirje en kup dopisov spisat..pa še stanovanje pospravit, popoldne pa tak predavanja
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:37:40
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:38:26
|
|
|
|
matcar
|
Issa-super,da si se nam pridružla.Povej kaj o sebi.Pa nič ne bi vskočla,kr napisala bi kaj,ne?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:39:05
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa se zaj porihtam,pa pičim na CSD,pa na sodišče.Upam,da bom lahko k sosedi Tea dala tacajt,še me kuj ni poklicala,jaz pa čakam.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:46:12
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se zaj porihtam,pa pičim na CSD,pa na sodišče.Upam,da bom lahko k sosedi Tea dala tacajt,še me kuj ni poklicala,jaz pa čakam. dobro zrihtaj. če ne bo sosede pa pač zraven vzami tea, vsaj na csd pomoje ne bo panike, saj logično, da ga ne moreš kr pustit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:48:36
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro , zbudil me je sonček in mali, ki je žvekal dudo . ah ja, kaj češ lepšega. z malim sva se že nekak pocajtala, tak da grema nove bacile lovit (NOT!). Danes imava FT popoldan, če ne bo spet terapevtka zbolela. Zdaj pa bi šla mogoče z babico malo v šoping . Za petkov večerni izhod se mogoče tudi jaz pridružim. Pa Karmen se priporočam za prevoz, ker se trudim, da ne vozim pod vplivom .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:49:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa se zaj porihtam,pa pičim na CSD,pa na sodišče.Upam,da bom lahko k sosedi Tea dala tacajt,še me kuj ni poklicala,jaz pa čakam. dobro zrihtaj. če ne bo sosede pa pač zraven vzami tea, vsaj na csd pomoje ne bo panike, saj logično, da ga ne moreš kr pustit. ja,druga mi ne bo preostalo niti.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 9:50:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro , zbudil me je sonček in mali, ki je žvekal dudo . ah ja, kaj češ lepšega. z malim sva se že nekak pocajtala, tak da grema nove bacile lovit (NOT!). Danes imava FT popoldan, če ne bo spet terapevtka zbolela. Zdaj pa bi šla mogoče z babico malo v šoping . Za petkov večerni izhod se mogoče tudi jaz pridružim. Pa Karmen se priporočam za prevoz, ker se trudim, da ne vozim pod vplivom . jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 10:17:17
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa sonček jeeeeeee ja pa mrzlo tudi Hihi to ti pa verjamem ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 10:18:19
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro , zbudil me je sonček in mali, ki je žvekal dudo . ah ja, kaj češ lepšega. z malim sva se že nekak pocajtala, tak da grema nove bacile lovit (NOT!). Danes imava FT popoldan, če ne bo spet terapevtka zbolela. Zdaj pa bi šla mogoče z babico malo v šoping . Za petkov večerni izhod se mogoče tudi jaz pridružim. Pa Karmen se priporočam za prevoz, ker se trudim, da ne vozim pod vplivom . jaz tudi! Kamot Še ena gre lahko v avtočka...
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 28.11.2011 10:21:15 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 10:23:19
|
|
|
|
ly117
|
Bla na kavici, zdaj pa grem staro stanovanje ščistit.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 10:24:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro , zbudil me je sonček in mali, ki je žvekal dudo . ah ja, kaj češ lepšega. z malim sva se že nekak pocajtala, tak da grema nove bacile lovit (NOT!). Danes imava FT popoldan, če ne bo spet terapevtka zbolela. Zdaj pa bi šla mogoče z babico malo v šoping . Za petkov večerni izhod se mogoče tudi jaz pridružim. Pa Karmen se priporočam za prevoz, ker se trudim, da ne vozim pod vplivom . jaz tudi! Jaz bi tudi lahko peljala 4. Pa ne bom mogla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 10:49:10
|
|
|
|
Arwenko
|
aIZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro , zbudil me je sonček in mali, ki je žvekal dudo . ah ja, kaj češ lepšega. z malim sva se že nekak pocajtala, tak da grema nove bacile lovit (NOT!). Danes imava FT popoldan, če ne bo spet terapevtka zbolela. Zdaj pa bi šla mogoče z babico malo v šoping . Za petkov večerni izhod se mogoče tudi jaz pridružim. Pa Karmen se priporočam za prevoz, ker se trudim, da ne vozim pod vplivom . jaz tudi! Jaz bi tudi lahko peljala 4. Pa ne bom mogla. Ti pa bi lahko prišla vsaj na eno pijačo pred šihtom, da bo delo boljše "teklo"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 14:43:40
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 14:44:39
|
|
|
|
matcar
|
Bila na csd-ju,sem povedla,kaj je težava in dala vlogo,tak da boma oba vabljena!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 14:57:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bila na csd-ju,sem povedla,kaj je težava in dala vlogo,tak da boma oba vabljena! No fajn...samo da se premika, potem boš pa tako dalje videla. Mogoče ga bo pa tale CSD streznil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 15:00:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bila na csd-ju,sem povedla,kaj je težava in dala vlogo,tak da boma oba vabljena! No fajn...samo da se premika, potem boš pa tako dalje videla. Mogoče ga bo pa tale CSD streznil Ja,upam,sicer bo pa trajalo 14 dni,da boma vabljena.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 16:32:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ti pa bi lahko prišla vsaj na eno pijačo pred šihtom, da bo delo boljše "teklo" Ne, pa ne bom. Ker ko bo najbolj faj bom mogla it delat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 16:54:47
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bila na csd-ju,sem povedla,kaj je težava in dala vlogo,tak da boma oba vabljena! No fajn...samo da se premika, potem boš pa tako dalje videla. Mogoče ga bo pa tale CSD streznil Ja,upam,sicer bo pa trajalo 14 dni,da boma vabljena. Počasi se daleč pride. Tačas pa kr po principu kot smo zadnjič na kavi govorile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 16:59:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bila na csd-ju,sem povedla,kaj je težava in dala vlogo,tak da boma oba vabljena! No fajn...samo da se premika, potem boš pa tako dalje videla. Mogoče ga bo pa tale CSD streznil Ja,upam,sicer bo pa trajalo 14 dni,da boma vabljena. Počasi se daleč pride. Tačas pa kr po principu kot smo zadnjič na kavi govorile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 17:02:57
|
|
|
|
majakla
|
Dan Z Nikom gledava tv, se igrava in jema mandarine. In to je to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 17:49:37
|
|
|
|
botrca
|
Čer, bila v mestu, pri eni kolegici...se dobila z drugo kolegico, ki se nisva vidli od februarja in čvekali 2,5h...kak je pasalo . Ene črne škornje sem si v deichmanu rezervirala do petka, ker nisem uspela povsod pogledat. Bom pa še vsaj enkrat v mestu ta teden. Tak da se bom potem lažje odločla. Zdaj pa perem drugo perilo, eno pospravila, eno grem zdaj dat v sušilca, posodo mam za pospravit iz stroja pa novo naložit..vglavnem delo, delo, delo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 28.11.2011 17:50:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tačas pa kr po principu kot smo zadnjič na kavi govorile ti si tudi radovedna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.