|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
24.11.2011 19:23:31   
tecka
Oj, punce.
Danes se je pa malo drugače zasukalo:) Srečko je zdržal do 18.30 in upam, da zdrži do jutra, jaz pa si lahko KONČNO ogledam eno predvolilno oddajo.

Manna - ne daj se kolegicam, končno je Lucjan 2. otrok in že od Mance veš, da ne smeš poslušat drugih... Ti pa povem, da SRečko še zdaj ne prespi noči. In ne, ni mi treba vstajat, ker spi pri namauser posted image .

Spodnje majčke
- na Rudniku je suša! Dobila samo nekaj v CA, pa še tam sem mu vzela št. 116 in je ravno tolikšna kot poletna 92. Ne vem, mogoče probam še v BTC-ju, drugače bo pač še nekaj časa nosil bodije oz. mu bom dajala kar poletne majčke spodaj, če bodo vzgojiteljice vztrajale. Bo pa treba kmalu najti neko rešitev, ker bodije 98 komaj še zapnemo. Res ne vem, kam odganja naše dete.

Sem pa v Pikapolonici kupila DVD-je Krtkauser posted image . JIh imajo po 2 eur. Evo, za ta denar se mi pa še s partisom ne splača ukvarjat.

Lego & Barbi razstava na gospodarcu je menda kar bedna. Bolj pohvalijo lego igralnico v City Parku. Mini - a ste šli že kaj probat?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.11.2011 20:03:25   
Mala_princeska
jp, v Šparu in naši konkurenci imajo še ostale dvd-je po 2 eur-a: Mojster Miha, pa Timi-ja,....tko da tud jst sem šopingirala user posted image

mam pa Nodija: 2 x 20 minutnega, če katero zanima - full lepi risanki res

risanke: pri nas je Nodi trenutno nr.1user posted image

copatki: sem kar ene Robeez kupila(ja imajo še velike številke), no mogoče le elastika ni ravno najboljša, a se zadržijo na nogi, za v vrtec ima zajčke, sem pa mislila kupit od dr.Harvey-Bosa noga, pa nisem, ker že tatrdih Cicibanovih copatk ni želela nosit. In tako sem pač podlegla firmi ;-)

Bjondi: ja moj padec oz.spotikanje na tla povezujem z jezo-jezna bila v službi, ker določene stvari niso bile ok.....
V službi je itak čedalje bolj napeto.

Služba: sedaj decembra imamo na določene dni 10 urni delavnik, pa vse sobote(to že itak), pa najbrž vsako nedeljo od 9-17.00.
Nedelja-že to je bilo pri nas v Nm odprto do 17.00, medtem ko na Rudniku Leclerc to uvaja šele decembra.

Včer bila v Leclercu in ne morem verjet kake akcije igrač, pa itak svega in svašta....

Manna punce so ti lepo napisale, svetovale;
btw: men se Manca zbuja, spi brez pleničke in ponoči jo dam enkrat (danes je blo celo2x) na wc, pol je ok, seveda ko neha kašljat zaspi nazaj (suh kašelj), v nos špricamo fiziološko....

V vrtec nazaj po 4tednih je bilo super, nobenih težav, včeraj sem kar solze v učke dubla, ko so se punce afnale in igrale damico v salonarjih(imajo prave čevlje) in s torbicami.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.11.2011 21:06:18   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

jp, v Šparu in naši konkurenci imajo še ostale dvd-je po 2 eur-a: Mojster Miha, pa Timi-ja,....tko da tud jst sem šopingirala user posted image

mam pa Nodija: 2 x 20 minutnega, če katero zanima - full lepi risanki res

risanke: pri nas je Nodi trenutno nr.1user posted image

Na Rudniku imajo tudi Timija... Tega kar radi gledamo vsi - na živ-žavu in ob pon., dvd-jev pa nimamo. Pa Mojster Miha, pa Tomažek, pa gasilec Florijan.

Oglašam se pa zaradi nečesa drugega - a spodnje majčke imate brez rokavov ali s kratkimi rokavi? Ker bodije uporabljam s kratkimi rokavi, bi imela take tudi sp. majčke. Je pa večja izbira majčk brez rokavov. Mah, imam preveč časa...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
25.11.2011 8:20:45   
dreamhorse
Joj, krtek... jaz sem se kot otrok vedno jokala pri tej risanki.. no, ne vem, koliko sem bila stara, ampak vem pa, da je risanka precej stara..

Hofer in lidl imata bodije 104 številke, mislim, da drugje pa se jih več ne da dobit.

Spodnje majčke imamo mi največ od Mane, vzamem sicer št 4, torej za 4 leta, ker so vsaj dovolj dolge, da ne lezejo ven. Nekaj sem ji kupila v kiku, so tudi v redu, le da more bit precej večja številka...

Tudi jaz sem slišala, da je razstava barbik bedna, v vitrinah in nič posebnega. Jo bomo kar zamudili.

Nodijev in teh risank imamo mi nešteto snetih iz partisa, zdaj smo dobilu tudi sinhronizirane smrkce, film... sma z malo obe uživale.

Punce pomoč, kolegica ima v nedeljo rojstni dan.. 37 let, kaj kupit. Rada je urejena,

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
25.11.2011 9:09:40   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Hofer in lidl imata bodije 104 številke, mislim, da drugje pa se jih več ne da dobit.

Pa v Šparu sem videla, da imajo bodije 104.

Tečka, naš ima spodnje majčke brez rokavov. Mu je že v njih vroče, če bi imel pa navadne spodnje majčke, bi pa se čist prekuril.

Bodijev pa mi nimamo več, odkar je brez plenic.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
25.11.2011 9:27:15   
dreamhorse
Ja imajo, ampak tiste številke se meni nikoli niso zdele realne. Žana je vedno imela eno št. večje bodije od Špara, kot pa vse ostale..

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
25.11.2011 9:34:11   
dreamhorse
A sem vam ga že pokazala?

user posted image

Mini.... kdaj greš?

Neposredna povezava do sporočila: 3032
25.11.2011 10:10:36   
mini86
u lušten je..čeprav zame preveč vpadljivuser posted image

ne vem gdaj grem..rada bi najdla enga pocen..sj vem da je to zlo težko..moj prav nj počakam da šiht dobimuser posted image
moja tamala bi se spet dala tetovirat..

evo js kuham..kruhovi cmoki, gobova omaka in meso

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3033
25.11.2011 10:16:07   
dreamhorse
Ja ja, tetoviranje je pač stvar okusa... nekateri vpadljivo, nekateri nekaj majhnega, samo zase...
Jaz sem vedno rada bila vpadljiva... tako da...

Pazi se teh poceni variant veš.. tato je za vedno, bog ne daj, da ga zaj...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
25.11.2011 12:05:02   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka
Oglašam se pa zaradi nečesa drugega - a spodnje majčke imate brez rokavov ali s kratkimi rokavi? Ker bodije uporabljam s kratkimi rokavi, bi imela take tudi sp. majčke. Je pa večja izbira majčk brez rokavov. Mah, imam preveč časa...

Jaz sem jih včeraj zraven dolgih gat dobila s kratkimi rokavi...sem premišljevala a bodo v redu al ne...pa sem vzela,zakaj pa ne pa še mrzlo je...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
25.11.2011 12:08:41   
smrketa24
mini...a tvoja dilerka ima slučajno Oleovit d3 kaplice?? a mi lahko še enkrat daš plis njeno cifro ali pa mail, pa jo bom vprašala user posted image Hvala ti user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
25.11.2011 12:12:18   
bjondi

Punce pomoč, kolegica ima v nedeljo rojstni dan.. 37 let, kaj kupit. Rada je urejena,

Bon za manikuro ali nego obraza,če je več pa sama doda...
tatoo-itak da je guud ...najbolj pomembno je da si ti z njim zadovoljna...mi je všeč da je konček pri sebi,pa vse te mišice :) ...

Neposredna povezava do sporočila: 3037
25.11.2011 12:12:36   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

mini...a tvoja dilerka ima slučajno Oleovit d3 kaplice?? a mi lahko še enkrat daš plis njeno cifro ali pa mail, pa jo bom vprašala user posted image Hvala ti user posted image

ma ma..js sm tud to pr njej naročila..

arnika23@hotmail.com

da bo šlo hitreje čez ji napiš da rabš to in že kr svoj naslov zravn da pošlje

< Sporočilo je popravil mini86 -- 25.11.2011 12:21:38 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
25.11.2011 12:23:28   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

ma ma..js sm tud to pr njej naročila..

arnika23@hotmail.com

da bo šlo hitreje čez ji napiš da rabš to in že kr svoj naslov zravn da pošlje

o superca, zlata si. ji bom kar takoj pisala.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
25.11.2011 12:23:49   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

tatoo-itak da je guud ...najbolj pomembno je da si ti z njim zadovoljna...mi je všeč da je konček pri sebi,pa vse te mišice :) ...

ja js bi tu bon za manikuro..al pa ne vam kako se napiše od locitana kšno kremo za roke, tuš gel...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
25.11.2011 12:58:57   
dreamhorse
Hm, tale bon je super zadeva, ampak odpade, ker ima ona to vse zastonj, ker ima kozmetični salon in kremice in neg neomejeno.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
25.11.2011 13:02:31   
mini86

Hm, tale bon je super zadeva, ampak odpade, ker ima ona to vse zastonj, ker ima kozmetični salon in kremice in neg neomejeno.

user posted image user posted image šit

kaj pa kšna karta za gledališče al pa kino..a pa kšna knjiga-če tko kej veš kaj jo zanima..pa zravn ena steklenica vina da se bo čist sprostila-ob branju in kozarčku

Neposredna povezava do sporočila: 3042
25.11.2011 13:22:50   
bjondi

user posted image ...

...ja pol pa kar kupi kakšno karto za kino ...

Neposredna povezava do sporočila: 3043
25.11.2011 13:49:27   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ja, jaz sem full zadvoljna z njim, čeprav mislim, da bo moral še mal na popravke.. bela barva je izginila... bomo vidli.. meni je čist ok..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
25.11.2011 13:50:52   
dreamhorse
Nerada kupujem darila... najraje imam, da mi povejo kaj si želijo, pa je volk sit in koza cela...

Neposredna povezava do sporočila: 3045
25.11.2011 18:46:36   
mini86
evo zdj sm dubla čist brezosebni mail da nisem sprejeta na un šiht k sm šla na razgovor zančuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3046
26.11.2011 20:56:56   
dreamhorse
Ah mini, žal mi je. Ful mi ni fer, glede na to, da se res zelo trudis, da bi dobila slubo. user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
27.11.2011 11:07:52   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

evo zdj sm dubla čist brezosebni mail da nisem sprejeta na un šiht k sm šla na razgovor zančuser posted image user posted image user posted image user posted image

na žalost so odgovori več ali manj brezosebni.
mini drži se in ne obupaj -- glavo pokonci, vem da zmoreš.

evo danes je nedelja in gremo ven na kosilo. prav rabimo vikend namenjen bolj crkljanju in razvajanju user posted image pred zame norim (predvsem v službi) decembru.

Kaj je bolje? Za vsako ceno povedati svoje mnenje ali biti tiho? smo mamice z več otroci, se prilagajamo drug drugemu, fant brez družine pa sam na pravice gleda in boh ne daj da on potegne par minutk....ali pa da zamenja kako mamico....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
28.11.2011 7:42:27   
dreamhorse
Zdravo punce.
Pa je spet ponedeljek... user posted image
Včeraj smo imeli kar pester dan, zjutraj dolgi sprehod, trgovina, potem k moji sestri na kosilo, po kosilu domov in pečt kekse, nato h kolegici na rojstni dan (kupila sem ji ene uhančke in rutico za okrog vratu, je bila zelo vesela) potem domov in pred tv... sem mislila likat, pa me to vse čaka še danes...
Ne maram...

Kako ste kaj punce?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
28.11.2011 9:16:06   
Mala_princeska
no DH, pa si le našla darilce za kolegico, vidiš da gre user posted image
si pa imela res pester dan včeraj

mi pa včeraj takole: zjutraj po zajtrku sva z malo psa na sprehod peljali, potem smo šli na samopostrežno kosilo in domov na popoldansko spanje - ati, jaz in mala smo spali skor 3 urce, tavelika je pa imela žur z risankami in izdelovanjem ogrlic. je pasalo, da smo spali kot polhki. sicer smo zamudili sončka, ki se je končno prikazal, ampak sam da je bilo lušno user posted image

miklavž za otročke že nakupljen: manca dobi žebljičke(tista bela podlaga+žebljički), nina pa šablonce za punčke risat, pa nekaj za laske ukrotit, pa čoko miklavžek, pobarvanka in to je to. skromno, a uporabno
pa pri atiju v službi Dedek mraz nosi, pa mogoče bo še pri nas kaj za otroke, potem bo pa že počasi vsega dovolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?