bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi manna-a ni škoda še tiste energije ,ki jo imaš ,da jo daješ na komentarje kolegic ,ki jim otroci spijo 13 ur in ki so otroci brez napak...pusti ,presliši ,ker tvoj otrok je unikat,bi rekla naša tečka...danes ne spi mogoče že samo zato ne ,ker si ti tako strašansko utujena in utrujajo te za povrh vsega še komentarji kolegic...eni se ne zavedajo ,da lahko s tem pri nekomu izzoveš še večjo razdražljivost,pa čeprev je bila samo hvala...tebi primanjkuje spanja in posledično energije...sej to sem ti že takrat pisala,ko si se odločila da manca ostane doma ,da se merkaj sebe in svojega zdravja,posledice boš nenazadnje nosila ti in nihče drug...vem da je težko nekaj pisat in težko nekaj sprejet...jaz sem izkoristila vsako dremanje mojih dveh sončkov s tem,da sem se še jaz takret ulegla in mi je bilo popolnoma vseeno za vse ostalo,ker sem vedela da bom tako najboljše funkcionirala...ker sem rabila moč zase,za sončka in v končni fazi tudi za partnerja...in naj te ne skrbi koliko imaš mleka in če ga je dovolj,ker če si ga imela do predvčerajšnjim ga imaš tudi danes...trenutna tvoja skrb je to ,da se naspiš...in imela boš vsega dovolj za vse družinske člane...za vsakega tisto ,kar najbolj potrebuje...odvrži pa čimprej misli tvojih kolegic...ker ti si ti in ti si tista ,ki se mora postaviti na trdna tla,da boš lažje furala vse naprej...pa zavedaj se tega da zmoreš,ker veš da je bil vaš urnik že takšen,da si bila spočita...se pravi lahko spet sežeš po tem,kar si že imela... Tako ,da samo še dodajam ,da si vzami tole situacijo za test...vse bo pa od tebe odvisno ali zmoreš....in ja seveda da zmoreš it čez vse to ,če ne drugega zato,da si dokažeš da znaš čez takšne situacije kot je ta...na koncu boš itak rekla,da je prava malenkost bilo tole popedenat... Amen! Najbolje napisano.Lora je do zdaj vedno lepo spala zdanje 14 dni pa jo kar nekaj muči in zvečer nikakor noče zaspati.Pa sem probala z pravljicami, pa z nežnim govorjenjem da more zaspati ker gre jutri zgodaj v vrtec...in nič ne vžge.Ona še vedno pravi da ne bo pala. Pravi mali vragec je.Zdanjič sem jo dala on 20 spat pa je zaspala ob 22. Zjutraj pa bi ona spala.
|