sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tosja IZVIRNO SPOROČILO: hrchy Koncno ena Jaz sem ze mislila, da sem na forumu o hujsanju, ko se samo o kilah govori tle gor. Pa a ni logicno, da se zredimo, ce smo ? Hormoni, presnova, vse deluje drugace! Za otrocke je sigurno bolj zdravo, da jemo vse, kar nase telo potrebuje, kot pa da se skoz obremenjujemo s kilami... Se mi zdi, da je akr eno tekmovanje, katera se bo manj zredila jaz sem sla definitivno ze kar nekaj gor, ampak pocutim se odlocno, pomoje da se nikoli tako dobro, tako da ce imam +4, +7 ali pa +10 mi je cisto vseeno No, tu pa moram svoj piskrček pristavit ker se ne strinjam s teboj Jaz sem ponosna, da se ne redim, sploh mi ni obdobje v katerem bi lahko vase zmetala vse kar vidim z mislijo...eh, saj sem noseča... Ne, ni logično da se rediš...nosečke s sladkorno v nosečnosti tud shujšajo, pa se njihovim otročkom zato godi samo bolje, kot pa če bi njihove mame mislile, da se ne rabijo držat diete... Koliko se spomnim si govorila, da si zelo suha - ja pol se boš valjda zredila. Jaz pa imam dovolj zaloge in si je v nosečnosti ne rabim še večat... Za otročke je ziher bolje, da se mami prehranjuje zdravo - kar pomeni, da se prehranjuješ zdravo, pol se ziher tud rediš ne tako zelo... Sicer pa mislim, da se nobena ni obremenjevala s kilami, samo vsaka je napisala svoj pridobljen plus... Tudi jaz se počutim odlično in vem, da se s plus 7, 8 kg ne bi!!! Se strinjam popolnoma s tabo Tosja! Še to glede počutja in zdravja: Preden sem zanosila sem s spremenjenim načinom prehranjevanja (kar ni enako dieti ali stradanju) šla dol za 10 kil v nekako pol leta, pa imam še vedno kar nekaj zaloge. Pred tem moje počutje ni bilo ok, počutila sem se težko, natečeno, utrujeno (kar sem tudi dejansko bila, gležnji so mi natekali, se hitro utrudila itd.). Ko sem izgubila tistih 10 kil je bilo moje počutje neprimerno boljše. Ne gre za to, da bi hotela imet neko manekensko linijo (ker je še zdaleč nimam) - gre za počutje in za zdravje - zame in za otročka v meni.
|