|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
23.11.2011 16:09:44   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Meni je vseeno,lahko pridem kamorkoli,ni panike sploh.Okoli 9-9.30 bi lahko?

Ja, to je meni super ura...a bi kr v Europarku?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.11.2011 16:23:02   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Meni je vseeno,lahko pridem kamorkoli,ni panike sploh.Okoli 9-9.30 bi lahko?

Ja, to je meni super ura...a bi kr v Europarku?

če se dovolj hitro zbudiva, še bova mi2 priletela okoli, ampak nič ne obljubim, ker imava ob 10h že FT v Pesnici.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.11.2011 16:23:16   
arabela*
danuser posted image

malo prej prišle domov, se skoraj dve uri šetale po mestu, malo po štacunah, pa še v cicibana smo šle po nove šolske copateuser posted image

zdaj pa nadaljevanka, potem pa nekaj nalog, pa bo tak večer..

malečke pridne, barvatauser posted image

se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.11.2011 16:24:02   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ob pol enajstih bom pa tak film na popu gledalauser posted image

jaz ga tudi gledam, čeprav sem ga že...mi je ful dober...resničen user posted image

jaz tud že gledala, se človek prav zamisli....fajn film, sploh pa lep konecuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.11.2011 16:26:24   
arabela*

Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove.

Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede deda pa...kaj naj rečem...pa dajta se že enkrat zmenit, pa mu neke ultimate postavi, pa se naj odločiuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.11.2011 16:27:09   
bambixxx
mi smo komaj zdaj prilezli domov iz Lj. najprej smo ful hiteli zjutraj, ker me je bilo strah, da bomo zamudili. Od doma smo šli šele 9.20h, ker je moj moral še v službo. ob 10.40h smo pa bili kao naročeni. in na vrsto smo prišli 12.10h! user posted image
v glavnem zdravnica ga je pogledala, malo prebrala izvide in rekla, da bomo prišli na strnjeno obravnavo okoli 30.1.2012 za vsaj 2 tedna, če ne celo 3 tedne. user posted image  sem vesela, da nas niso kar odpikali po hitrem postopku.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.11.2011 16:28:01   
bambixxx

se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnilauser posted image

Vanish?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.11.2011 16:29:20   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7
če kaj rabiš, me daj prosim pokliči, ni važno kdaj.

podpisuser posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.11.2011 16:30:04   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Vanish?

ma ne vem, majčka je taka pinkiin ne bi rada spočala barve tam doluser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.11.2011 16:30:16   
bambixxx
matcar in botrca user posted image user posted image user posted image user posted image , saj se bo porihtalo, ne bit preveč črnogledi. včasih je boljše stopit en korak nazaj, malo zadihat in potem it dalje.
pa še za Sašeka user posted image user posted image user posted image . kaj to je od Maksovega naskoka? bošček user posted image .

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.11.2011 16:30:59   
arabela*

Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove.

glede tega ti lahko kaj svetujem...se je fotr od mojega pol leta nazaj ločiluser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.11.2011 16:31:47   
bambixxx

Vanish?

ma ne vem, majčka je taka pinkiin ne bi rada spočala barve tam doluser posted image

saj vzameš pink Vanish, ne belega. Beli ti lahko barve odstrani, oni pa naj ne bi. Vsaj meni do zdaj še ni nikoli, pa vse T- jeve popackane majčke s tem pocam, ker s pranjem ne gre vedno vun.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.11.2011 16:32:24   
bambixxx
mi2 pa morava zdaj it malo spat, ker mali še nič ni spal danes cel dan in je že čisto fertik.

< Sporočilo je popravil bambixxx -- 23.11.2011 16:33:30 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.11.2011 16:33:05   
arabela*

kaj pa Europark? Tam se da z vozički najbolj fajn :) Ali pa kje na taboru, samo da je na toplem prosim user posted image

tja še jaz lahko pridem, vendar jutri ne....imam izpit in bo treba malo pogledat šeuser posted image

drugače pa ko bo koffe v EP se nacrtam, mi je blizu tud peškiuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.11.2011 16:34:10   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dan,

pro...ded kak me je r.a.z.p.i.z.d.i.l...ej grizla bi če bi mela koga. Je...em mu mast. Mah...bo že 1x ko nas ne bo.

ma dajte....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.11.2011 16:35:38   
bambixxx

glede tega ti lahko kaj svetujem...se je fotr od mojega pol leta nazaj ločiluser posted image

jaz imam osebno izkušnjo, ampak bo pri tebi malo težje zaradi otrok. jaz vseeno mislim, da se dajta enkrat konkretno pogovorit, magari gresta h kakemu svetovalcu, preden se odločiš za ločitev.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.11.2011 16:37:00   
arabela*

včasih je boljše stopit en korak nazaj, malo zadihat in potem it dalje.

točno tako jeuser posted image

in to meni fali, ker mi vedno ko me razp...živc popusti in se derem ko žival in bi v tistem trenuku šla kar takoj narazen...user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.11.2011 16:37:53   
arabela*

Vanish?

saj vzameš pink Vanish, ne belega. Beli ti lahko barve odstrani, oni pa naj ne bi. Vsaj meni do zdaj še ni nikoli, pa vse T- jeve popackane majčke s tem pocam, ker s pranjem ne gre vedno vun.

kje to kupim? V mullerju? imajo kake male pakunge?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.11.2011 16:43:52   
arabela*
grem...

user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.11.2011 16:44:48 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.11.2011 17:31:16   
matcar
Te korake nazaj delam že skoraj 2 leti,pa nič.Ultimatov sem mu že tolko postavla,da sploh več ne štejem,pomagalo pa je mogoče 1 mesec,pa je bilo spet vse po starem.Ne morem več,niti nočem.Danes je dodal samo še piko na i.
Ja,Bambi,to je od Maksovega naskoka!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.11.2011 17:31:43   
bambixxx

Vanish?

kje to kupim? V mullerju? imajo kake male pakunge?

v vsaki trgovini ali drogeriji lahko to kupiš, to je navadni Vanish, pink flaša. pač odstranjevalec madežev user posted image . mislim, da je najmanj 0,5l, ampak ne vem, če se ti splača tak malo, ker je ponavadi dražji.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.11.2011 17:32:10   
matcar
Lahko ob 9.30 v EP,tam kot zadnjič,pri Al Kapone-ju.Bambi,pa pridita,ko greta iz Pesnice,saj še bomo najbrž tam takrat.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.11.2011 17:35:39   
bambixxx

Lahko ob 9.30 v EP,tam kot zadnjič,pri Al Kapone-ju.Bambi,pa pridita,ko greta iz Pesnice,saj še bomo najbrž tam takrat.

ja 9.30h se nama skoraj ne splača, ker že morama bit ob 10h v Pesnici. nazaj pa pridema šele okoli 11.30h. bom poklicala, če boste še tam in se oglasima. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.11.2011 17:36:01   
Arwenko

zmenjeno, pokliči me ko prideš, jaz bom verjetno že malo prej tam, pa šla še malo naokoli pogledat.
Se pa strinjam bambi, mogoče pa prideta po FT, saj veš da naše kave ne trajajo samo 1 uro user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.11.2011 17:37:38   
bambixxx

zmenjeno, pokliči me ko prideš, jaz bom verjetno že malo prej tam, pa šla še malo naokoli pogledat.
Se pa strinjam bambi, mogoče pa prideta po FT, saj veš da naše kave ne trajajo samo 1 uro user posted image

ja no zadnje cajte so kar kratke, ker otrok ni več zainteresiran, mati bi že sedela 3 ure na kavi, če je treba user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.