![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:09:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je vseeno,lahko pridem kamorkoli,ni panike sploh.Okoli 9-9.30 bi lahko? Ja, to je meni super ura...a bi kr v Europarku?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:23:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je vseeno,lahko pridem kamorkoli,ni panike sploh.Okoli 9-9.30 bi lahko? Ja, to je meni super ura...a bi kr v Europarku? če se dovolj hitro zbudiva, še bova mi2 priletela okoli, ampak nič ne obljubim, ker imava ob 10h že FT v Pesnici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:23:16
|
|
|
|
arabela*
|
dan malo prej prišle domov, se skoraj dve uri šetale po mestu, malo po štacunah, pa še v cicibana smo šle po nove šolske copate zdaj pa nadaljevanka, potem pa nekaj nalog, pa bo tak večer.. malečke pridne, barvata se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnila
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:24:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ob pol enajstih bom pa tak film na popu gledala jaz ga tudi gledam, čeprav sem ga že...mi je ful dober...resničen jaz tud že gledala, se človek prav zamisli....fajn film, sploh pa lep konec
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:26:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem. glede deda pa...kaj naj rečem...pa dajta se že enkrat zmenit, pa mu neke ultimate postavi, pa se naj odloči
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:27:09
|
|
|
|
bambixxx
|
mi smo komaj zdaj prilezli domov iz Lj. najprej smo ful hiteli zjutraj, ker me je bilo strah, da bomo zamudili. Od doma smo šli šele 9.20h, ker je moj moral še v službo. ob 10.40h smo pa bili kao naročeni. in na vrsto smo prišli 12.10h! v glavnem zdravnica ga je pogledala, malo prebrala izvide in rekla, da bomo prišli na strnjeno obravnavo okoli 30.1.2012 za vsaj 2 tedna, če ne celo 3 tedne. sem vesela, da nas niso kar odpikali po hitrem postopku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:28:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnila Vanish?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:29:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 če kaj rabiš, me daj prosim pokliči, ni važno kdaj. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:30:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnila Vanish? ma ne vem, majčka je taka pinkiin ne bi rada spočala barve tam dol
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:30:16
|
|
|
|
bambixxx
|
matcar in botrca , saj se bo porihtalo, ne bit preveč črnogledi. včasih je boljše stopit en korak nazaj, malo zadihat in potem it dalje. pa še za Sašeka . kaj to je od Maksovega naskoka? bošček .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:30:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. glede tega ti lahko kaj svetujem...se je fotr od mojega pol leta nazaj ločil
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:31:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnila Vanish? ma ne vem, majčka je taka pinkiin ne bi rada spočala barve tam dol saj vzameš pink Vanish, ne belega. Beli ti lahko barve odstrani, oni pa naj ne bi. Vsaj meni do zdaj še ni nikoli, pa vse T- jeve popackane majčke s tem pocam, ker s pranjem ne gre vedno vun.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:32:24
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 pa morava zdaj it malo spat, ker mali še nič ni spal danes cel dan in je že čisto fertik.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 23.11.2011 16:33:30 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:33:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko kaj pa Europark? Tam se da z vozički najbolj fajn :) Ali pa kje na taboru, samo da je na toplem prosim tja še jaz lahko pridem, vendar jutri ne....imam izpit in bo treba malo pogledat še drugače pa ko bo koffe v EP se nacrtam, mi je blizu tud peški
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:34:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, pro...ded kak me je r.a.z.p.i.z.d.i.l...ej grizla bi če bi mela koga. Je...em mu mast. Mah...bo že 1x ko nas ne bo. ma dajte....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:35:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. glede tega ti lahko kaj svetujem...se je fotr od mojega pol leta nazaj ločil jaz imam osebno izkušnjo, ampak bo pri tebi malo težje zaradi otrok. jaz vseeno mislim, da se dajta enkrat konkretno pogovorit, magari gresta h kakemu svetovalcu, preden se odločiš za ločitev.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:37:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx včasih je boljše stopit en korak nazaj, malo zadihat in potem it dalje. točno tako je in to meni fali, ker mi vedno ko me razp...živc popusti in se derem ko žival in bi v tistem trenuku šla kar takoj narazen...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:37:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnila Vanish? ma ne vem, majčka je taka pinkiin ne bi rada spočala barve tam dol saj vzameš pink Vanish, ne belega. Beli ti lahko barve odstrani, oni pa naj ne bi. Vsaj meni do zdaj še ni nikoli, pa vse T- jeve popackane majčke s tem pocam, ker s pranjem ne gre vedno vun. kje to kupim? V mullerju? imajo kake male pakunge?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 16:43:52
|
|
|
|
arabela*
|
grem...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.11.2011 16:44:48 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 17:31:16
|
|
|
|
matcar
|
Te korake nazaj delam že skoraj 2 leti,pa nič.Ultimatov sem mu že tolko postavla,da sploh več ne štejem,pomagalo pa je mogoče 1 mesec,pa je bilo spet vse po starem.Ne morem več,niti nočem.Danes je dodal samo še piko na i. Ja,Bambi,to je od Maksovega naskoka!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 17:31:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnila Vanish? ma ne vem, majčka je taka pinkiin ne bi rada spočala barve tam dol saj vzameš pink Vanish, ne belega. Beli ti lahko barve odstrani, oni pa naj ne bi. Vsaj meni do zdaj še ni nikoli, pa vse T- jeve popackane majčke s tem pocam, ker s pranjem ne gre vedno vun. kje to kupim? V mullerju? imajo kake male pakunge? v vsaki trgovini ali drogeriji lahko to kupiš, to je navadni Vanish, pink flaša. pač odstranjevalec madežev . mislim, da je najmanj 0,5l, ampak ne vem, če se ti splača tak malo, ker je ponavadi dražji.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 17:32:10
|
|
|
|
matcar
|
Lahko ob 9.30 v EP,tam kot zadnjič,pri Al Kapone-ju.Bambi,pa pridita,ko greta iz Pesnice,saj še bomo najbrž tam takrat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 17:35:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko ob 9.30 v EP,tam kot zadnjič,pri Al Kapone-ju.Bambi,pa pridita,ko greta iz Pesnice,saj še bomo najbrž tam takrat. ja 9.30h se nama skoraj ne splača, ker že morama bit ob 10h v Pesnici. nazaj pa pridema šele okoli 11.30h. bom poklicala, če boste še tam in se oglasima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 17:36:01
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko ob 9.30 v EP,tam kot zadnjič,pri Al Kapone-ju.Bambi,pa pridita,ko greta iz Pesnice,saj še bomo najbrž tam takrat. zmenjeno, pokliči me ko prideš, jaz bom verjetno že malo prej tam, pa šla še malo naokoli pogledat. Se pa strinjam bambi, mogoče pa prideta po FT, saj veš da naše kave ne trajajo samo 1 uro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 17:37:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lahko ob 9.30 v EP,tam kot zadnjič,pri Al Kapone-ju.Bambi,pa pridita,ko greta iz Pesnice,saj še bomo najbrž tam takrat. zmenjeno, pokliči me ko prideš, jaz bom verjetno že malo prej tam, pa šla še malo naokoli pogledat. Se pa strinjam bambi, mogoče pa prideta po FT, saj veš da naše kave ne trajajo samo 1 uro ja no zadnje cajte so kar kratke, ker otrok ni več zainteresiran, mati bi že sedela 3 ure na kavi, če je treba
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.