Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.11.2011 23:04:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ob pol enajstih bom pa tak film na popu gledala jaz ga tudi gledam, čeprav sem ga že...mi je ful dober...resničen
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 22.11.2011 23:05:11
|
|
|
|
botrca
|
Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 6:52:48
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , včeraj zadnja, danes prva . Grem k zdr. za križ...pa v spar...moj je danes doma tak da lahko grem sama pohajat. Se tipkamo.
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.11.2011 6:53:14 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 7:22:54
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spali kar ok, s tem, da sem mogla malega ob 4h preoblačit, ker je bil celi moker spet od lulanja. grdo sem ga navadla, da pije ponoči . potem pa šibamo v LJ v Sočo. upam, da bodo naumili kaj pametnega in da nas ne odslovijo po 5 minutah. poročam popoldne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 9:13:07
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx potem pa šibamo v LJ v Sočo. upam, da bodo naumili kaj pametnega in da nas ne odslovijo po 5 minutah. poročam popoldne. Fajn zrihtajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 9:14:54
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Spila kavo, pospravla perilo, pomivalec je že opral posodo, najedla sva se, potem pa grema do Qlandie, grema v Kik iskat kake svečke pa krožnik ta okrasni rabim. Upam da ne bo kak dež. Pa ki je sonceeeeee????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 9:23:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pa ki je sonceeeeee???? Nad oblaki oz. meglo. DOBRO JUTRO Kak je tečno, ni? --- Bambi: držim pesti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 9:24:28
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pa ki je sonceeeeee???? Nad oblaki oz. meglo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 9:51:36
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Možek me je pustil spat do 8h, pa še mi je bilo premalo. zdaj sma pa pozajtrkovale, pa od tamale perilo sem zložila, pa v omaro pospravila. Zdaj pa še malo relaksiram, pol pa h G. Moram še prej na pošto, pa tamalo pri tastu in v.d. tašči odložit, pa v mesto prit, pa tak. Pol pa ne vem kaj bom, mogoče bi pa jaz tudi malo do kik-a skočla pogledat za te dekoracije, mogoče pa kaj najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 12:38:03
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 12:41:41
|
|
|
|
matcar
|
Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 13:11:22
|
|
|
|
katy83
|
pa Matcar, vi pa zadnje čase res nimate mira, no Pošiljam ti ogromno čeprav se mi zdi, da v tvojem primeru več ne pomagajo...se mi kar smiliš...deda pa nabincaj, no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 13:40:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa Matcar, vi pa zadnje čase res nimate mira, no Pošiljam ti ogromno čeprav se mi zdi, da v tvojem primeru več ne pomagajo...se mi kar smiliš...deda pa nabincaj, no Ja,res imamo samo sranje.Deda pa sem že "bincnila" v rit,brez skrbi,ker to,kaj on zadnje cajte dela,ni več normalno.Raje sem sama,res.To sem pa tak že ves čas.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 14:31:16
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem. Pa daaaaaaajjj no Nič mi ni všeč tole, če kaj rabiš, me daj prosim pokliči, ni važno kdaj. za tebe in Saš - a
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 14:46:29
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem. matcar, zdaj se najprej probaj malo umirit, pa prvo poskrbi za svoje zdravje, za vse ostalo bo še čas. Vse se bo uredilo, boš videla da se bo. Me smo pa tukaj s tabo, če karkoli rabiš. A gremo jutri na eno kavo, da malo prideš v družbo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 14:47:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem. Pa daaaaaaajjj no Nič mi ni všeč tole, če kaj rabiš, me daj prosim pokliči, ni važno kdaj. za tebe in Saš - a Rabim odklop od vsega,da k sebi pridem,ker sem res že čisto na kuncu z močmi,živci....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 14:49:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem. matcar, zdaj se najprej probaj malo umirit, pa prvo poskrbi za svoje zdravje, za vse ostalo bo še čas. Vse se bo uredilo, boš videla da se bo. Me smo pa tukaj s tabo, če karkoli rabiš. A gremo jutri na eno kavo, da malo prideš v družbo? Lahko,ja,da malo ven pridem med ljudi!Kdaj pa?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 15:07:30
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem. matcar, zdaj se najprej probaj malo umirit, pa prvo poskrbi za svoje zdravje, za vse ostalo bo še čas. Vse se bo uredilo, boš videla da se bo. Me smo pa tukaj s tabo, če karkoli rabiš. A gremo jutri na eno kavo, da malo prideš v družbo? Lahko,ja,da malo ven pridem med ljudi!Kdaj pa? Midve imava celo dopoldne čas...se prilagodiva tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 15:13:01
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem. matcar, zdaj se najprej probaj malo umirit, pa prvo poskrbi za svoje zdravje, za vse ostalo bo še čas. Vse se bo uredilo, boš videla da se bo. Me smo pa tukaj s tabo, če karkoli rabiš. A gremo jutri na eno kavo, da malo prideš v družbo? Lahko,ja,da malo ven pridem med ljudi!Kdaj pa? Midve imava celo dopoldne čas...se prilagodiva tebi Midva tud lahko pridema, no odvisno če bo na Pobrežju potem ne, ker sma brez avta. Pa ga niti ne morem imet, ker grem z malim kri dati.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 15:15:06
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan se je začel katastrofalno,kako se bo končalo pa še vprašanje.Najprej me je moj pametni ded do konca razočaral,tak da če katera ve,kak se začne postopek ločitve al kam moram it,mi naj pove. Saš-a sem mogla peljat k P,naju je poslala takoj v B na poškodbenega in ima revež zlom ključnice.Rokico so mu imobilizirali,čez teden dni pa imama kontrolo.Jaz pa sem tudi bila že zgodaj zjutraj v Lab in so tido katastrofalni izvidi,kak te ne bi bili,glede na to,kaka sem.Eh.....čisto sem že na koncu z vsem. Pa daaaaaaajjj no Nič mi ni všeč tole, če kaj rabiš, me daj prosim pokliči, ni važno kdaj. za tebe in Saš - a Rabim odklop od vsega,da k sebi pridem,ker sem res že čisto na kuncu z močmi,živci.... Jaz sem vsak dan doma, no v pon in tor naslednji teden sma v bolnici in posvetovalnici. Drugače pa glej pridi magari do mene z malim. Ali pa me pokliči, pa se dobima. Magari se zmenima kak dan prej, da dobim jaz avto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 15:16:13
|
|
|
|
Arwenko
|
kaj pa Europark? Tam se da z vozički najbolj fajn :) Ali pa kje na taboru, samo da je na toplem prosim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 15:18:00
|
|
|
|
matcar
|
Meni je vseeno,lahko pridem kamorkoli,ni panike sploh.Okoli 9-9.30 bi lahko?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 15:20:52
|
|
|
|
karmen7
|
Na mene se vseeno raje ne preveč ozirat. Ker ne vem do kdaj boma v laboratoriju upam da ne predolgo. Če nama uspe pa prideva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 15:36:12
|
|
|
|
botrca
|
Dan, pro...ded kak me je r.a.z.p.i.z.d.i.l...ej grizla bi če bi mela koga. Je...em mu mast. Mah...bo že 1x ko nas ne bo. Vglavnem bila pri svoji zdr. moram se z Lj. nevrokirurgom zmenit da mi da napotnico za MR, pol pa še 1x k njemu...pa da vidim kaj mi bo rekel. Eh, tak sem že čist na dnu zaradi hrbtenice, pa me noben ne j...5%. Najbolj sem pa razočarana, nam mojim možem...ma bom že zdržala, sem še kaj hujšega tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.11.2011 15:41:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dan, pro...ded kak me je r.a.z.p.i.z.d.i.l...ej grizla bi če bi mela koga. Je...em mu mast. Mah...bo že 1x ko nas ne bo. Vglavnem bila pri svoji zdr. moram se z Lj. nevrokirurgom zmenit da mi da napotnico za MR, pol pa še 1x k njemu...pa da vidim kaj mi bo rekel. Eh, tak sem že čist na dnu zaradi hrbtenice, pa me noben ne j...5%. Najbolj sem pa razočarana, nam mojim možem...ma bom že zdržala, sem še kaj hujšega tudi. Sma na istem zgleda glede dedov.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.