|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
23.11.2011 17:40:33   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Te korake nazaj delam že skoraj 2 leti,pa nič.Ultimatov sem mu že tolko postavla,da sploh več ne štejem,pomagalo pa je mogoče 1 mesec,pa je bilo spet vse po starem.Ne morem več,niti nočem.Danes je dodal samo še piko na i.

Jaz te čisto razumem. Po drugi strani pa vsi vemo, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. prespi še enkrat vse skupaj, pa malo si glavo zluftaj najprej, pa boš pol videla dalje. Če boš fiksno odločena v tej smeri, ti bomo tukaj vsekakor stale ob strani. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.11.2011 18:03:50   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Te korake nazaj delam že skoraj 2 leti,pa nič.Ultimatov sem mu že tolko postavla,da sploh več ne štejem,pomagalo pa je mogoče 1 mesec,pa je bilo spet vse po starem.Ne morem več,niti nočem.Danes je dodal samo še piko na i.

Jaz te čisto razumem. Po drugi strani pa vsi vemo, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha. prespi še enkrat vse skupaj, pa malo si glavo zluftaj najprej, pa boš pol videla dalje. Če boš fiksno odločena v tej smeri, ti bomo tukaj vsekakor stale ob strani. user posted image

vem da mi bote stale ob strani,sem vam ful hvaležna za to.Ne bom si premislila,definitivno ne,dovoljkrat sem si,zdaj pa ne več,pod nobenim pogojem.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.11.2011 19:02:03   
karmen7

Lahko ob 9.30 v EP,tam kot zadnjič,pri Al Kapone-ju.Bambi,pa pridita,ko greta iz Pesnice,saj še bomo najbrž tam takrat.

zmenjeno, pokliči me ko prideš, jaz bom verjetno že malo prej tam, pa šla še malo naokoli pogledat.
Se pa strinjam bambi, mogoče pa prideta po FT, saj veš da naše kave ne trajajo samo 1 uro user posted image

Če bova hitro priletima še midva. Odvisno kolk časa boma čakala user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.11.2011 19:03:38   
karmen7

Se podpišem pod Arwenko. Če se boš fiksno odločila smo tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.11.2011 19:22:31   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Se podpišem pod Arwenko. Če se boš fiksno odločila smo tukaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.11.2011 19:48:40   
botrca

Sma na istem zgleda glede dedov.user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda res...ej pa kot da so s kakega drugega planeta...jooooooj user posted image user posted image user posted image ...hvala za objemčke...vračam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.11.2011 19:50:19   
ly117
ČeR! user posted image

Pravkar navečerjala, pa vas malo čitala. Sem pa  že utrujena. Mi je pa danes celo uspelo nekaj pospravit. Pa pojstlo od L sem v spalnico prestavla, da se spet navadi v svoji posjtli spat, ker drugač bi z L sama spala v spalnici. Ker je L zdaj 2 dni nekaj ponoči brcal in moj tega ne prenese.
Pa v kuhinji smo menjali pipo.
To bi blo načeloma danes vse. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.11.2011 19:51:36   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnilauser posted image

Jaz uporabljam za vse madeže Stilo.Dobi se pa ga v Mileru.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 23.11.2011 19:52:43 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.11.2011 19:53:29   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

v glavnem zdravnica ga je pogledala, malo prebrala izvide in rekla, da bomo prišli na strnjeno obravnavo okoli 30.1.2012 za vsaj 2 tedna, če ne celo 3 tedne. user posted image  sem vesela, da nas niso kar odpikali po hitrem postopku.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.11.2011 19:54:38   
ly117

pa še za Sašeka user posted image user posted image user posted image . kaj to je od Maksovega naskoka? bošček user posted image .

Podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.11.2011 19:58:33   
arabela*
v postelji sta...ampak spet samo režanje celo pravljico in še sedaj..upam, da bostta zaspale...

jaz pa grem pospravit, pa neke vaje naredit, 22.30 pa je tak spet en dober film na popuuuuuuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.11.2011 19:59:12   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

podpisuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.11.2011 19:59:21   
botrca

se keri sanja, kako naj spravim iz majčke flumaster...? M ima eno črtico, se je v vrtcu potegnilauser posted image

jaz uporabljam roza vanish z pršilko...našpricam na madež in dam prat. to je touser posted image ..ne vem pa če bo šlo dol.user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.11.2011 20:00:05 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.11.2011 20:01:33   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

jaz uporabljam roza vanish z pršilko...našpricam na madež in dam prat. to je touser posted image ..ne vem pa če bo šlo dol.user posted image

edino kaj sem enkrat nabavila, je bilo tisto vrhunsko ameriško čistilo za madeže.....ampak tak nič ni pomagalouser posted image

bom nekka probala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.11.2011 20:01:39   
botrca
Saraya to je ta:

user posted image

http://www.vanish.co.uk/vanish-oxi-action-spray.php

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.11.2011 20:02:10 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
23.11.2011 20:02:35   
arabela*
aha..hvala glede vanisha....

kolk te košta to čudo?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
23.11.2011 20:03:17   
botrca

ob pol enajstih bom pa tak film na popu gledalauser posted image

jaz ga tudi gledam, čeprav sem ga že...mi je ful dober...resničen user posted image

jaz tud že gledala, se človek prav zamisli....fajn film, sploh pa lep konecuser posted image

ja ful je bil fajn film...konec pa itak user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.11.2011 20:03:52   
botrca

mi smo komaj zdaj prilezli domov iz Lj. najprej smo ful hiteli zjutraj, ker me je bilo strah, da bomo zamudili. Od doma smo šli šele 9.20h, ker je moj moral še v službo. ob 10.40h smo pa bili kao naročeni. in na vrsto smo prišli 12.10h! user posted image
v glavnem zdravnica ga je pogledala, malo prebrala izvide in rekla, da bomo prišli na strnjeno obravnavo okoli 30.1.2012 za vsaj 2 tedna, če ne celo 3 tedne. user posted image  sem vesela, da nas niso kar odpikali po hitrem postopku.

super novica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
23.11.2011 20:04:01   
katy83
čeruser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
23.11.2011 20:04:43   
arabela*

ob pol enajstih bom pa tak film na popu gledalauser posted image

jaz ga tudi gledam, čeprav sem ga že...mi je ful dober...resničen user posted image

jaz tud že gledala, se človek prav zamisli....fajn film, sploh pa lep konecuser posted image

ja ful je bil fajn film...konec pa itak user posted image

danes oni bo tud super...o prevarah....in podobno, sem že gledala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
23.11.2011 20:05:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

pa še za Sašeka user posted image user posted image user posted image . kaj to je od Maksovega naskoka? bošček user posted image .

Podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še en user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
23.11.2011 20:06:38   
botrca

danes oni bo tud super...o prevarah....in podobno, sem že gledala

kdaj? kateri? tudi na pop tv?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
23.11.2011 20:08:16   
katy83
botrca še tebi user posted image ker te dragi jezi...pa user posted image za hrbtenico
aja, Linote imam 1 za 200g in 1 za 450guser posted image   sem že pripravila, jutri pičim na pošto
bambi, super, da so vas sprejeli v Soči in primerno obravnavaliuser posted image

Mene jutri ne bo na kavo, ker bom še diplomo popravljala, v petek jo nesem v vezavouser posted image Popoldan pa imamo v vrtcu roditeljski sestanek, po sestanku pa še bomo starši ustvarjali darila za otrokeuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
23.11.2011 20:10:37   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz uporabljam za vse madeže Stilo.Dobi se pa ga v Mileru.

Ups, je samo Sil.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
23.11.2011 20:10:53   
botrca

aha..hvala glede vanisha....

kolk te košta to čudo?

nekje 5-6€ ampak imaš to nekaj časa (jaz mam nekje 2 mesca..jaz sem ga kupla v mullerj..750ml

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.11.2011 20:12:12 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.