|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
20.11.2011 22:07:33   
ada2
petarda pomiri se... dovolj zgodaj ste odkrili, AB bo pomagal. četudi se zgodi, da tale, ki ga ima zdaj ni pravi, se da še vse popravit. pač boste malo več letali okoli zdravnikov, ampak na koncu bo vse dobro. se spomniš, ko sem pravila, da jo je imela moja mama? no, pa se je potem izkazalo, da se po prvi kuri AB ni izboljšalo, po drugi je pa bilo bolje, potem je fasala novega klopa, ki je bil spet okužen in jovo na nanovo....
pojdi z njim že jutri, naj mu pogledajo kri, da boš bolj mirna, pa veliko naj pije, bo prej boljše.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
20.11.2011 22:19:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda pomiri se... dovolj zgodaj ste odkrili, AB bo pomagal. četudi se zgodi, da tale, ki ga ima zdaj ni pravi, se da še vse popravit. pač boste malo več letali okoli zdravnikov, ampak na koncu bo vse dobro. se spomniš, ko sem pravila, da jo je imela moja mama? no, pa se je potem izkazalo, da se po prvi kuri AB ni izboljšalo, po drugi je pa bilo bolje, potem je fasala novega klopa, ki je bil spet okužen in jovo na nanovo....
pojdi z njim že jutri, naj mu pogledajo kri, da boš bolj mirna, pa veliko naj pije, bo prej boljše.

Ada hvala ti za tole user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem takoj bolj mirna.

Ja, se spomnim zdaj tvoje mame takrat... user posted image  

Mah...toliko informacij...pa smo govorili o zdravljeni boreliozi, o nezdravljeni, o komplikacijah, simptomih...potem itak vse zmešaš in se bojiš najslabše možnosti user posted image ....

Sem pa naredila napako, ker sem se pred petarditom pogovarjala o tem z zdravnikom...in mi je govoril, da če se borelioza ne zdravi (ko sem mu povedala, da je tast imel klopa in lišaje, pa ni nikamor hodil in so potem sami izginili...) izpuščaji prav tako izginejo, se pa recimo čez 5 let pojavi bolezen na sklepih, čez recimo 20 pa na možganih...no in gremo potem ven in mi pravi petardito:"Mami...jaz ne bi imel tistega na možganih čez  let"...rabim kaj govort?user posted image  Smo mu potem vse razložili, da smo pravi čas opazili in da bo še vse v redu...in je rekel, da razume in da itak ga nič ne boli in ve, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.11.2011 22:43:18   
Urša
Petarda, še ena življenska preizkušnja več, ampak vse bo vredu! user posted image user posted image user posted image  Lahko noč! Lupčka Petarditu!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
21.11.2011 6:12:13   
NinaŠ
Adam vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda user posted image user posted image user posted image za petardita. Se pa pridružujem Adinem mnenju, da ste odkrili dvolj zgodaj, da ne bo nobenih posledic user posted image user posted image .

no pa še: dobro jutro in user posted image user posted image user posted image za vse

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
21.11.2011 8:11:18   
Paštetka
Adam, vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda, jaz sem prebolela Boreliozo v 1. letniku faksa. Pravtako precej let po klopu.
Ampak glej... zdaj sem čisto fajn, nič mi ne manjka, nobenih posledic... user posted image no, vsaj upam, da slovnične napake (vejice, ipd.) niso posledica borelioze user posted image user posted image

Skratka Petarda, misli pozitivno user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
21.11.2011 12:31:48   
Paštetka
A ima katera kakšen čistilec, vlažilec ionizator zraka? Moram nujno kakšnega nabaviti, ker mi dete spet kašlja že mesec dni.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
21.11.2011 17:52:47   
*bubi*
Adam, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
21.11.2011 20:50:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Adam, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem, slikic mi noče naložit. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
21.11.2011 21:02:34   
petarda
Danes sva bila s petarditom pri njegovi zdravnici. Me je potolažila, da se večina borelioz v tem stadiju 100% pozdravi in ni pričakovati zapletov, tudi kasneje v življenju ne. Vseeno mu bo čez 6 tednov vzela kri, da se prepričamo, da je to bilo to - sem jo prosila. Problem so nezdravljene bolezni, ki lahko izbruhnejo kasneje v življenju. Kljub vsemu pa moram biti pozorna, če bo tožil, da ga boljo sklepi (kolena, komolci..), če bo imel glavobole in če bo spremenil obnašanje. Povedala je tudi, da so nove statistike pokazale, da so se klopi sedaj razširili čez celo Slovenijo v velikem obsegu in niso več koncentrirani samo na območje okoli Litije in na SZ...edina regija, kjer obravnavajo malo primerov je Izola z okolico.

Tako da...hvala za cele vagone user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj res pomagajo, da se iz tega zmažemo brez posledic.user posted image

In....lahko noč...upam, da se naspim...mi prav manjka tehle par prečutih noči... 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
21.11.2011 21:51:37   
Urša
VSE NAJBOLJŠE, ADAM!
user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.11.2011 8:01:02   
petarda

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
22.11.2011 18:52:36   
NinaŠ
user posted image naredim "instant pito" (no, tako - vse "od oka" user posted image ), jo dam pečt kar v model za torto... in user posted image sokec teče spodaj ven, tako da imam zadimljeno vso kuhinjo, ko se to smodi na dnu pečice user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.11.2011 20:07:47   
NinaŠ
...ampak večerja je bila pa enkratna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.11.2011 20:27:23   
*bubi*
hoj hoj user posted image

tako, bubi je zdrav in gre jutri v šolo. Sva zdaj delala naloge od ponedeljka. Danes k sreči niso imeli pouka, drugače bi bilo še več risanja in barvanja user posted image  meni to nikoli ni bilo pri srcu, hb se bubi ne pritožuje.

imam pa z bubiko zadnjih 10 dni podobne probleme kot si jih ti imela z juniorjem, petarda user posted image  prav žalostna sem in sploh nimam ideje, kako naj pristopim. Zdaj lahko samo upam, da tako kot je prišlo tako tudi mine.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
22.11.2011 20:41:12   
petarda

hoj hoj user posted image

tako, bubi je zdrav in gre jutri v šolo. Sva zdaj delala naloge od ponedeljka. Danes k sreči niso imeli pouka, drugače bi bilo še več risanja in barvanja user posted image  meni to nikoli ni bilo pri srcu, hb se bubi ne pritožuje.

imam pa z bubiko zadnjih 10 dni podobne probleme kot si jih ti imela z juniorjem, petarda user posted image  prav žalostna sem in sploh nimam ideje, kako naj pristopim. Zdaj lahko samo upam, da tako kot je prišlo tako tudi mine.

A bubi je bil bolan? Kaj pa mu je bilo? Pri nas je danes junior prišel iz vrtca malo vročičen...zdajle pred spanjem mi je pa bruhal....upam, da ne bo hudega user posted image .

Kakšne probleme pa imaš z bubiko? Z lulanjem ali vedenjem?

Če je lulanje...ignoriraj na polni črti...sleči, preobleči in to je to...ne je kregat. Ko smo pri nas začeli tako, se je v enem tednu vrnilo na normalo...je pa trajalo cel mesec! - mogoče bi bilo krajše, če ne bi vmes pomislila, da ima vnetje ledvic, mehurja...

Če je z vedenjem...veš bolje od mene. user posted image  Sem si tudi sama prejšnji teden izposodila malo knjigo user posted image ...učinkov pa še ni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
22.11.2011 20:42:49   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image naredim "instant pito" (no, tako - vse "od oka" user posted image ), jo dam pečt kar v model za torto... in user posted image sokec teče spodaj ven, tako da imam zadimljeno vso kuhinjo, ko se to smodi na dnu pečice user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

sem ti hotela napisat, da bo ziher super večerja...taka sočna user posted image , pa vidim, da je res bilo tako user posted image . Pri nas je danes po doooooooooooooolgem času lubi delal večerjo...pico in pičiče....no, pojedli smo user posted image ...al pa če ne bi user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
22.11.2011 20:47:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

A ima katera kakšen čistilec, vlažilec ionizator zraka? Moram nujno kakšnega nabaviti, ker mi dete spet kašlja že mesec dni.

Jaz imam vlažilec. Kupila sem ga pa lani (ali predlani user posted image ) od tvoje sestre user posted image . Zadovoljna...samo ga vključim res samo takrat, ko je kriza...sem kar malo skeptična ratala pri teh stvareh, ker se mi zdi, da ga ne moreš spucat tako, da bi bil kao steriliziran in lahko narediš več škode kot koristi...user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
22.11.2011 20:58:53   
NinaŠ
O Bubi, kaj pa je bilo Bubiju? user posted image user posted image user posted image tele so itak prepozne user posted image , vendar nisem vedela, da je bolan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
22.11.2011 21:05:05   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz imam vlažilec. Kupila sem ga pa lani (ali predlani user posted image ) od tvoje sestre user posted image . Zadovoljna...samo ga vključim res samo takrat, ko je kriza...sem kar malo skeptična ratala pri teh stvareh, ker se mi zdi, da ga ne moreš spucat tako, da bi bil kao steriliziran in lahko narediš več škode kot koristi...user posted image

hm, mi imamo že nekaj let (le) vlažilec zraka, ki ga ne uporabljamo (več)... ...imeli smo tudi ionizator(več let), sicer ves čas delujoč, polica in stena okrog njega totalno črna, da bi bilo sedaj, ko smo ga odklopili kaj drugače, pa ne opazim user posted image

Ima pa tudi Anže težave s kašljem (kašlja/pokašljuje) po pol leta skupaj vsako jutro... ...pred slabim mesecem sva bila na testiranju za alergije... ...in so mu ugotovili alergijo na nekaj pelodov (sicer v nasprotju z mojimi pričakovanji, da bi morda na pršico kaj pokazalo user posted image )...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
22.11.2011 21:24:00   
*bubi*
Bubi je v nedeljo zakuhal. Je očitno adrenalin popustil user posted image
Ampak gre očitno samo za virozo, tako pravi P... v glavnem ni zaznat, da bi se iz tega kaj naprej razvijalo. Sva se morala it danes pokazat, ker sem rabila stalež.

Ja, bubika pa se polula. "Tak pač je". To je njen odgovor. Se res bojim, da je bilo preveč pozornosti bubiju namenjene v zadnjem tednu, ko sva se pogovarjala o RD pa to... Pa zdaj ko je bil bolan.... si je kar zmišljevala, kaj vse jo boli pa to. No, finta pa je, da se polula v vrtcu, doma pa ne - med vikendom nič, med tednom pa vsak dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
22.11.2011 21:37:02   
petarda

Bubi je v nedeljo zakuhal. Je očitno adrenalin popustil user posted image
Ampak gre očitno samo za virozo, tako pravi P... v glavnem ni zaznat, da bi se iz tega kaj naprej razvijalo. Sva se morala it danes pokazat, ker sem rabila stalež.

Ja, bubika pa se polula. "Tak pač je". To je njen odgovor. Se res bojim, da je bilo preveč pozornosti bubiju namenjene v zadnjem tednu, ko sva se pogovarjala o RD pa to... Pa zdaj ko je bil bolan.... si je kar zmišljevala, kaj vse jo boli pa to. No, finta pa je, da se polula v vrtcu, doma pa ne - med vikendom nič, med tednom pa vsak dan user posted image

Pri nas je bilo ravno obratno. Večkrat se je polulal doma, kot v vrtcu. A v vrtcu so opazili kako spremembo? Ji kdo nagaja, jo je kdo ugriznil, ustrašil...? Pri nas je bilo ziher povezano z minijem, iskanjem svojega prostora v družini...je tudi petardito tako reagiral, ko je bil junior 6 mesecev star...samo pri njemu je minilo v enem tednu, tu se je pa vleklo. user posted image . Kakorkoli...ignoriraj in ja..tako, kot je prišlo, bo tudi šlo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
23.11.2011 7:31:40   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Danes je pa tudi pri nas megla user posted image user posted image user posted image ...pa ravno čas imam za kak sprehod user posted image . No ja, bo pa pač megleni sprehod user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
23.11.2011 8:37:00   
*bubi*
Dobro jutro!

Nina, se ti pridružim pri kavici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.11.2011 8:37:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Danes je pa tudi pri nas megla user posted image user posted image user posted image ...pa ravno čas imam za kak sprehod user posted image . No ja, bo pa pač megleni sprehod user posted image

pri sprehodu pa ne... ne samo, da je megla, še prši iz nje. user posted image user posted image user posted image

No, saj zdaj smo vsi na toplem, vsak na svojem koncu. Jaz še par stvari za službo naredim in grem potem.. danes bo dolga.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.11.2011 10:46:18   
petarda
Taka noč je bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mini in junior sta imela žurke...junior se je zbudil ob treh, prišel k nama, itak zbudil še minija, potem pa ne in ne zaspat...pa bi, da bi šel oči k njemu spat, pa potem jaz, pa spet oči...pa bi risanke gledal, pa bi pil, pa bi še pil, pa bi šel lulat, pa bi spet pil, pa oči naj gre k njemu...in za vsak izpad je itak zbudil še minija, ki je potem že gledal, ko čuk... Hvala bogu, pa vsaj vročine ni imel, bruhal ni in zdaj se tudi čisto ok počuti. user posted image

Se mi kar smili lubi, ko mora danes delat, jaz sem vsaj zjutraj dala potem minija nazaj spat, juniorju pa risanke in sem dremala ob juniorju do pol desetih. user posted image  ...mini pa še zdaj spi...ga je očitno zmatrala noč.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?