petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 petarda pomiri se... dovolj zgodaj ste odkrili, AB bo pomagal. četudi se zgodi, da tale, ki ga ima zdaj ni pravi, se da še vse popravit. pač boste malo več letali okoli zdravnikov, ampak na koncu bo vse dobro. se spomniš, ko sem pravila, da jo je imela moja mama? no, pa se je potem izkazalo, da se po prvi kuri AB ni izboljšalo, po drugi je pa bilo bolje, potem je fasala novega klopa, ki je bil spet okužen in jovo na nanovo.... pojdi z njim že jutri, naj mu pogledajo kri, da boš bolj mirna, pa veliko naj pije, bo prej boljše. Ada hvala ti za tole Sem takoj bolj mirna. Ja, se spomnim zdaj tvoje mame takrat... Mah...toliko informacij...pa smo govorili o zdravljeni boreliozi, o nezdravljeni, o komplikacijah, simptomih...potem itak vse zmešaš in se bojiš najslabše možnosti .... Sem pa naredila napako, ker sem se pred petarditom pogovarjala o tem z zdravnikom...in mi je govoril, da če se borelioza ne zdravi (ko sem mu povedala, da je tast imel klopa in lišaje, pa ni nikamor hodil in so potem sami izginili...) izpuščaji prav tako izginejo, se pa recimo čez 5 let pojavi bolezen na sklepih, čez recimo 20 pa na možganih...no in gremo potem ven in mi pravi petardito:"Mami...jaz ne bi imel tistega na možganih čez let"...rabim kaj govort? Smo mu potem vse razložili, da smo pravi čas opazili in da bo še vse v redu...in je rekel, da razume in da itak ga nič ne boli in ve, da bo vse v redu Lahko noč...
|