|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
20.11.2011 19:32:45   
urshek
No tako je, midve sva doma. Situacija je enaka -  maternični vrat se mehča in se ne more več "zapreti" nazaj. Upamo, da se bo za nekaj časa ustavilo, ampak z rastjo in težo otročka se bo začel odpirati oz. še bolj mehčati. In sklepam, da polnih 10 tednov ne bova dočakali, upamo pa, da še vsaj polovico. Vse kar lahko naredim je, da počivam. Ostalo pa naredi telo samo...
Najlepša hvala vsem za user posted image in stisnjene pestke!

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
20.11.2011 19:42:35   
vijolica2
Urshek mislim, da že veliko pomeni da si doma in da boš lahko počivala v krogu domačih a ne? No sedaj pa le počivaj ter upam, da boste dopolnile čimveč tednov+dniuser posted image

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
20.11.2011 19:47:58   
Matkurja
Urshek, lepo počivaj, res nič delat. Ker se splača.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
20.11.2011 21:05:36   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Kasija, ja otrok je že donošen pri 36. tednu in ti si že tam, me pa imamo še vsaj en mesec do tam, sploh urshek, ki ima šele konec januarja rok.

ja, saj včasih res pozabim, da sem v bistvu decembrka. čeprav prva januarčica je pa samo en teden za mano, torej v 35em.  ampak za urshek sem pa šla prav zračunat koliko ima do konca in držim pesti, da zdržita še vsaj do 36 tedna user posted image . ma mene je bilo groza, ko sem imela popadke v sedmem mesecu in sem tudi preštevala tele dneve in tedne od spredaj in od zadaj. tako da si predstavljam, da ti ni lahko. urshek počivaj in pazi nase, jaz pa držim pesti. pa poročaj nam kako ti gre.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
21.11.2011 7:24:28   
Glamur 11
Dobro jutro.
Urshek: veseli me da lahko lepo doma počivaš, držim pesti da nabereta čimveč dni in tednov. Pozitivne misli in počivanje (kljubovanje sili težnosti, enkrat na enem in drugič na drugem boku) pa pomaga.
Malo za vzpodbudo povem, da zaradi kratkega MV počivam od cca 26 tedna in nabiram dneve in tedne. Od 28. do 30. tedna sem počivala v porodnišnici NM in naprej doma. Tudi jaz pijem Buscopan in Magnesol, poleg tega pa smo šli še na Hrvaško iskat tablete Utrogestan, ki preprečuje prezgodnji porod (pri nas se ga menda ne dobi). Tako da sem s tako terapijo in pozitivno energijo prišla do dopolnjenega 34 tedna. Tako da le pocivaj se res splača.

Katjaxx: v soboto sem imela pregled teža user posted image 2,1 kg v 34. tednu.

Se nekaj podatkov z sobotnega pregleda- user posted image lepo raste in je se vedno obrnjeno z glavico navzdol. Tugi MV v zadnjih treh tednih ni bistveno skrajsal tako da smo med 16-17 mm, kar je se vedno kratko ampak pomembno je da pocitek pomaga in gremo z istim tempom v upanju da docakamo januar. Vesela pa sem da smo danes dopolnili 34. teden in bom lahko kaksno uro namenila za gnezdenje, kar do sedaj nisem upala. Naslednj pregled 2.12.2011.

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
21.11.2011 7:30:40   
Glamur 11
dodatek občine - nasla sem tale link kjer so navedene občine in zneski, če katero zanima
http://otrocarije.blogspot.com/2009/03/enkratna-denarna-pomoc-za-novorojence.html

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
21.11.2011 7:49:49   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Janchek vem vem da je urshek tista...sem samo napisala da sem tebi v četrtek jamrala da me kosti bolijo ;)

ajaaa...jst sm pa mal narobe pol prebrala user posted image  a se dons vidva?

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
21.11.2011 7:51:06   
Janchek81
Urshek no lepo, da si doma .. pridno počivejta in upam na najboljše ... user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
21.11.2011 8:34:11   
n€na
Dobro jutro!

Danes je pa tudi na obali tako turobno vreme user posted image  

Najprej pa dobrodošle vse nove in vam želim prijetno kramljanje z nami user posted image
katjaaxx....moj user posted image  je imel na zadnjem UZ cca. 1960g.

miami...nesi ta aparat nazaj, da ti dajo novega.
urshek...fajn, da si že doma...Držim pšesti, da bo vse OK do 36T. Počivaj in počivaj.

Vaginalni pregled...meni ga v prvi nosečnosti ni delala. Sedaj mi ga dela na vsakem pregledu iz razlogov, da sem prvič rodila prej in imela 5 ginekoloških posegov in zaradi tega se mi lahko zgodi, da bom tudi prej rodila. Zato tudi spremlja MV.

Mi trije smo pa šli včeraj v kino in je bilo res super. Malo sem se pregrešila s kokicami in koščkom pizze in na srečo sem imela zelo dober sladkor pri merjenju. REs pa je da nisem pretiravala. Tamala je tudi full uživala. Tam kjer so malo grši prizori ni gledala pri lepih pa je bila vsa navdušena. Mali v trebuščku pa je veselo poskakoval. Zgleda, da mu je bilo v kinu lepo.

(odgovor članu katjaaxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
21.11.2011 8:53:00   
Matkurja
Dobro jutro. Sicer mrzlo, ampak zunaj sije sonček.

Mi pa danes dobimo kuhinjo, jutri nam jo zmontirajo, potem pa se lahko preseliva v nov domek. Komaj čakam.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
21.11.2011 8:53:07   
miami10
Janchek seveda se vidiva...danes ne smem "špricat"...
N€na...sem danes naročila in mi ga pošljejo po pošti, jaz pa njim nazaj pokvarjenega...ampak pa crkne to v soboto dop. da potem 2 dni nimaš kej počet...
Glamur hvala za sprilepleno stran...tudi to bomo uporabili :)
Urshek lepo je blo prebrati včeraj da si doma...saj veš počitek, počitek in počitek...držim pesti da uspete vsaj do 36t

Sicer pa pogreš sonček user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
21.11.2011 9:13:43   
n€na
miami...to je pa murfi user posted image  

Mene pa meče, da bi mi trije šli še pred porodom na enk tini mini dopustek. Vsekakor gledam varjanto, da je porodnišnica zelo blizu user posted image . Kaj pravite a bi katera šla?  Se mi zdi, da se moramo malo umakniti od vsega tega pričakovanja.

matkurja....čestitam za novo kuhinjo...Kje pa si jo vzela, če ni skrivnost. Jaz bi tudi imela novo kuhinjo....Sedaj morava najprej izolacijo na podstrešju zrihtat pol pa bo mogoče na vrsto prišla nova kuhinja. Saj jo imava, ampak sma takrat, ko sva se selila obdržala staro, ki je bila že motirana. Saj mi je lepa ampak ni po mojem okusu.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
21.11.2011 9:17:55   
Janchek81
n€na ja midva isto računava na to oz. razmišljava, da bi šla na en podaljšan vikend dopustek v Žusterno v koper .... kjer so bazenčki pa morje tud okol, pa una klima .... sam ne vem kok je kej dobr zdj hodt v bazenčke .. kaj mislite punce?

No k mamo na FB lih debato glede srečanja ( 25.11. ob 17h ) pa da še tuki napišemo ... kateri bi od tuki lahko znesl oz. katera bi pršla? user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
21.11.2011 9:26:50   
Kasija
nena mene tudi mikajo mini počitnice. samo ne vem, če bo še čas in energija. pa ne vem, kam bi šli. a ti imaš lokacijo v mislih?

v leclercovem katalogu sem videla, da bodo imeli na voljo posteljnino za posteljice. od 23. 11. če še katera kupuje.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
21.11.2011 9:33:53   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

nena mene tudi mikajo mini počitnice. samo ne vem, če bo še čas in energija. pa ne vem, kam bi šli. a ti imaš lokacijo v mislih?

v leclercovem katalogu sem videla, da bodo imeli na voljo posteljnino za posteljice. od 23. 11. če še katera kupuje.

Ja jst sm jh vidla ja .. so luštni vzorci pa dost nevtralni pa pocen user posted image  sam vseen sm si zaželela za Božička rajš od galeb-a user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
21.11.2011 9:35:00   
n€na
Janchek...V bazenih se jaz nebi niti kopala, bi tja pospremila mojega in pupo, da bi malo uživala. Če pa bi se že šla namakat, pa obstajajo eni tamponi, ki so antibakterijski. Bi pač mogla pazit, da menjaš kopalke.

Kasija...Ja v mislih imam Dolenjsko. In hvala za info od posteljnine. Mi manjkajo rjuhice.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
21.11.2011 9:38:26   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: miami10

Janchek seveda se vidiva...danes ne smem "špricat"...

Se dobiva pol pred Leoniščem 15.50 ? user posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
21.11.2011 10:02:29   
miami10
Janchek velja.
Kopanje v bazenu...meni je G rekla da brezproblema (tudi brez tamponov), seveda potem takoj obvezno tuširanje in menjava kopalk...je pa res če vas bolijo kosti, da vas lahko po plavanju še bolj...

Jaz sem pa prav žalostna danes...iz 4e insulina sem prišla na 8enot, in bolj kot višam enote višji sladkor imam...ne razumem nič več...prve 2 dni 4e pa je bil sladkor 6,6 in 7,1...druge dva dni 6e je bl 6,2 in 6,7...danes 8e in sem si namerila najprej 8,3 in nisem mogla vrjet...sem zmerila še 1x je bil 8,9...potem pa še 1x je bil 8,0...ne vem več user posted image (če ima katera idejo je bom zelo zelo vesela...lahko mi napiše tudi ZS)...

Leclerc-ali imajo tudi jogi rjuhe...

Počitnice-jaz imam namen v decembru obiskati še Budimpešto za 3 dni...tko da mislim, da se lahko brez problemov, ve potepate po Sloveniji...

< Sporočilo je popravil miami10 -- 21.11.2011 10:05:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3093
21.11.2011 10:32:34   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

matkurja....čestitam za novo kuhinjo...Kje pa si jo vzela, če ni skrivnost. Jaz bi tudi imela novo kuhinjo....Sedaj morava najprej izolacijo na podstrešju zrihtat pol pa bo mogoče na vrsto prišla nova kuhinja. Saj jo imava, ampak sma takrat, ko sva se selila obdržala staro, ki je bila že motirana. Saj mi je lepa ampak ni po mojem okusu.

V Lesnini sva jo vzela, samo ti ne znam več povedat, katero. So imeli akcijo -40% do konec septembra, pa še šparkasse je imela kredit z nič stroški. Sva pa vzela bolj cenejšno varianto, glede na to,da jo ne bomo nucali 30 let. user posted image Leseni del je prišel 1700€ (2,60m, na drugi strani pa samo omara za pečico in pult). Imava pa samo dvoje predalnike, ostalo je še po starem na vratca. Sam predalniki res ful podražijo.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
21.11.2011 10:35:08   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

V Lesnini sva jo vzela, samo ti ne znam več povedat, katero. So imeli akcijo -40% do konec septembra, pa še šparkasse je imela kredit z nič stroški. Sva pa vzela bolj cenejšno varianto, glede na to,da jo ne bomo nucali 30 let. user posted image Leseni del je prišel 1700€ (2,60m, na drugi strani pa samo omara za pečico in pult). Imava pa samo dvoje predalnike, ostalo je še po starem na vratca. Sam predalniki res ful podražijo.

Jaz sem tudi kuhinjo kupila v Lesnini in sicer Contessa - Elite , res lepa kuhinja, zdj čakam, da mi jo bojo v decembru pršli montirat .. je pa taka
http://www.kuhinje-contessa.si/index.php?option=com_djcatalog&view=item&id=1%3Akuhinja-elite&cid=1%3Akuhinjecontessa&Itemid=63

samo da sva dala kombinacjio bela - vijola user posted image  

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
21.11.2011 10:35:35   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

n€na ja midva isto računava na to oz. razmišljava, da bi šla na en podaljšan vikend dopustek v Žusterno v koper .... kjer so bazenčki pa morje tud okol, pa una klima .... sam ne vem kok je kej dobr zdj hodt v bazenčke .. kaj mislite punce?

No k mamo na FB lih debato glede srečanja ( 25.11. ob 17h ) pa da še tuki napišemo ... kateri bi od tuki lahko znesl oz. katera bi pršla? user posted image user posted image

Midva sva bla v Čateških takoj po praznikih in meni se je zdelo prav fajn. Samo svetujem za kopanje kak tampon, da ne pride do kakega vnetja, pa tuširanje, pa seveda ne predolgo v vodi. Jaz sem večino samo hodila po bazenu, ker mi ni bilo do plavanja.

Glede srečanja pa sem že ne FB napisala, da bolj ne kot ja. Bi vas rada spoznala, ampak mi verjetno ne bo zneslo.

Neposredna povezava do sporočila: 3096
21.11.2011 10:39:27   
vijolica2
Pozdravljeneuser posted image

Kak ste? Jaz danes bolj tako. Sem danes tako pričakovala poštarja, če bo prinesel popravljeno diplomo pa spet ničuser posted image ne vem kaj mentorca štrajka in sem posledično živčna, ker sem mislila to čimhitreje urediti.

Po drugi strani pa sem vesela ker danes pride električar in še en delavec in nama bodo do konca zmontirali kuhinjouser posted image končno :) skoz samo gledam elemente, tako da upam da bo danes zaključeno. Okni so ustavljeni, samo vizalni videz še tast popravi. potem pa že sledi generalno čiščenje celega stanovanja.

Punce, a ima katera od vas v Novem mestu diabetologa????

Nič grem barvat sobico da se malo pomirim.

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
21.11.2011 10:43:37   
Matkurja
Vijolica, a po navadni pošti si pošiljate diplomo? Meni je mentor vse po mailu pošiljal s popravki nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3098
21.11.2011 10:47:16   
vijolica2
Moja mentorca ne sprejema po mailuuser posted image in potem posledično še dlje traj. Ja navadna pošta.

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 21.11.2011 10:48:44 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
21.11.2011 10:48:58   
Matkurja
Sem šla gledat na mail. Kuhinja se imenuje Mondo.

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?