|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2012
17.11.2011 13:11:25   
cutey
Da se še jaz malo javim, kot nekaj drugih, redno berem, a je bolj malo časa za odgovore...
Redno berem vaše probleme/vprašanja in vzpodbudne novičke :) Očitno sem mešanica vsega skupaj: nekaj krvavih izcedkov, nekaj čudnega izcedka, nekaj bolečin, malo slabosti, ampak v splošnem pa nimam kej jamrat.
Še vedno nisem povedala v službi :S Se mi pa buši že malo pozna, sploh ker tudi sicer nisem najbolj vitke postaveuser posted image .

Pa še nekaj direktnih komentarjev:
abv1 VSO SREČO!!
wessna hvala za opozorilo
SilberMond čestitke za novo službo!
čili mive mava pa na isti san rok jaaa

Pa še za update tabele: NP 22.11. NS 3.11. 27 let Medvode

Kako pa drugačke drage souser posted image ?? Že kej razmišljate o imenih? Ste mogle že kaj nakupovat nosečkaste obleke? Kej veste kje se najbolj ugodno dobijo oblačila za nas? Mate še stanovanje za opremit?
Midva se še kr mal kregava o imenih, moja omara je že pridobila nekaj rabljenih nosečkastih oblačil, sobo za user posted image  pa preurejava zaenkrat le v mislih. Bogi moj dragi bo moral svojo "računalniško sobo" spraznit in se odpovedat lastnemu zatočišču user posted image .
Jah kaj čmo, vse za naše user posted image  ane? user posted image

Glede čveka na kakšni kavici sem takoj za, ampak sem malo pozno vidla, da ste se že nekaj časa menile za včeraj. Ste vseeno realizirale tisti klepet? ALi se dobimo kak drug dan? Js bi tooooook klepetala o lepih stvareh ki so za nami in ki nas še čakajo :)

Pa morda še eno nenavadno vpr.... Ima katera podobno zadevo, namreč, ko sem šla na NS je bilo 11t in 4 dni po prvem dnevu zadnje menstruacije. Na NS pa naj bi ti določili točen datum zanositve... No meni je ginekolog tam izračunal 11t6d. Torej to pomeni da sem zanosila pred zadnjo menstruacijo? Bi se moral DPD kaj spremeniti? Meni namreč ni bilo nič takega naročeno (ogromna gužva na NS, z mojim sva bla not pomoje 6 min pa pol,... user posted image )

No, lepo bodte, pa upam da kej od napisanega tudi komentirate :)

papa

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
17.11.2011 13:20:31   
lonypg
user posted image

Nick name, starost, število , število doma, datum naslednjega pregleda, kraj

1.5.
sreckanosecka100, 25, 1user posted image ,0 user posted image , NS 24.10., 
gregorina35, 34, 4 user posted image , 2user posted image , 20.9., Koper
lluna, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.11.,NP 12.12. Ljubljana
ajerdna88,  ,   ,   ,

2.5.
Bachi, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
tadejadany, 19 , 1user posted image , 0user posted image , NP 18.10, NS 21.10., NP23.11.,Zreče
smrketa3, 30, 3user posted image ,2user posted image , 08.11, ok. Kopra
wessna, 24, 2 user posted image , 1 user posted imageNP ?., Ljubljana

3.5.
Anonimna , 22.9., 
GreTEJ, 27, 3user posted image , 2user posted image , 21.9., Polzela
strelca, 26, 1user posted image , 0user posted imageMorf. 21.12., ok. Kamnik
sajablve, ?, 1 , 0 ,  NP ?., ?

4.5.
Tinka88, 23, 1user posted image , 0user posted image , NS 27.11, Ljubljana
lavandaslo, ?, ? , ? , ?., ?

5.5.
Pinny, 24, 1user posted image , 0user posted image NP 28.10., NS 24.10., ?
lonypg, 30, 1user posted image , 0 user posted image , NS 24.10., NP 5.12., Ptuj

6.5.
kepica8, 1user posted image , 0 user posted image , 27.9.
Lejla33, 33, 2 user posted image , 1user posted image , 27.9., 3.11.
Majčica82, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.11., ok. Lj
FANTA, ?, ? , ? , ?., ?
calypso, 31, 1 user posted image , 0user posted image , 21.11. , LJ

7.5.

8.5.
mamyce
Soncnica Sandra ***, 2 user posted image , 1user posted image ,

9.5.
ovnica7, 2user posted image , 0user posted image , AC  28.11., Ljubljana

10.5.
martka, 39, 6user posted image , 2 user posted image , NP 10.11, NS 2.11., Celje
SilberMond, 26, 1 user posted image , 0user posted image , NS ?.,NP 13.12, NP 27.12 ?
palcy, 25, 1user posted image , 0user posted image , NS 28.10., NP 9.12.

11.5.
babygirl28, ?, 2user posted image , 1user posted image , NP ?., ?
miška4,27, 1user posted image , 0user posted imageNP 29.11., ?

12.5.
abv1, 3 user posted image , 0user posted image , 20.9.
anonimna, 2user posted image , 0 user posted image
nincika, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.11, NS 4.11.
Teja188, 24, 2user posted image , 1 user posted image , NS 28.10., Ljubljana
Aurora00, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.11, NS 4.11,

13.5.
spelka12, 29, 3user posted image , 0user posted image
marjanca7, 27, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska

14.5.
Jasmina85, 26, 2 user posted image , 1 user posted image , NP 15.11., ok. Ljutomer 
Biba_leze*, 25, 2 user posted image , 1user posted image , NP 08.11., morf. 14.11, obala
zoya80, 31, 1user posted image , 0 user posted imageNP 14.11.,  MB
chocolat, ? , 3 user posted image ,  1 user posted image ,   , LJ

15.5.
Mayathebee, 2user posted image , 1user posted image

16.5.

17.5.
anonimna , 1user posted image , 0user posted image , NS 7.11., NP 11.11.
anonimna  , 24, 2user posted image , 1user posted image , NS 04.11, NP 21.11., Ptuj

18.5.
luckyniki, 32, 3user posted image , 2user posted image , NS 08.11., NP 29.11. ,Lj.
leekah

srcek12, 28, 1user posted image , 0user posted image , NS 8.11., NP 29.11.,

19.5.

20.5.
Neishy, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.11, NS 18.11., Logatec

21.5.
Zarja28, 31, 2 user posted image , 1 user posted image , Novo mesto
13baby, ?, ? , ? , NS 0911., ?

22.5.
čili, 38 , 4user posted image , 2 user posted image , NS 03.11
cutey, 282283 , 2user posted image , 0user posted image , NP 22.11. , NS 3.11. ,  Medvode

23.5.

24.5.
silwia, 26, 2user posted image , 0 , NS 15.11., Zreče
Lara321, 21, 1user posted image , 0 user posted image , NP 16.11., ?
smehec, 27, 1user posted image , 0user posted imageNP 07.11.,NP 18.11. Žalec
Sima7, 34, 2user posted image , 0 user posted imageNP 23.11., Ljubljana

25.5.
simonmojca, 25, 2user posted imageuser posted image , NP 09.12., NS 19.11, ok. Lj.
lona85, 26, 1user posted image , 0user posted image , NS 15.11., NP 19.12., morf. 6.1.ok. Lj
hana82, 3user posted image , 1 user posted image , NS 17.11
ilanaaa10 , 22, 2user posted image , 0 user posted image , NS 17.11., Štajerska

26.5.

27.5.
novemberska, 30, 2user posted image , 1user posted image , NS 08.11, NP 9.12., Lj.
biba217, ?,  1user posted image , 0 user posted image , NS 14.11., NP 20.11.

28.5.
koss, 28, 3user posted image , 1user posted image , NP 12.11., Celje

29.5.
30.5.
31.5.

X.5.

bambinca, 33, 4user posted image , 3user posted image  
anonimna, 2 user posted image , 0 user posted image
š.o.r.
Baby12, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP , NS., Kamnik

SKUPAJ NAS JE : 67

NOSEČKE Z DVOJČKI : 1

Od nas so se poslovile:

tejkaz, sa.je, liia

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
- noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu cutey)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
17.11.2011 13:53:22   
ajerdna88
jaz bi tudi dodala podatke še za tabelo: starost 23, sem iz brežic, naslednji pregled pa imam 12.12.2012. Jaz sem že doma, ne delam več saj so me v službi dali na "bolniško" zaradi tega ker je delo nevarno. Doma se sedaj dolgočasim, delam vaje za nosečnice kuham pospravljam spim in jem. user posted image . A je vas že vse minila jutranja slabost? Jaz sem v 16 tednu pa še kar bruham vsak dan.

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
17.11.2011 14:37:48   
Anonimen
Ne cutey to ne pomeni da si zanosila pred zadnjouser posted image , ker zadnja user posted image je samo datum po katerem se računa PDP, zanosiš ti med ovulacijo, ovulacija pa je cca. 6-10dni pred naslednjo načrtovanouser posted image . Če nimaš rednih , user posted image oz. te ne dobiš vsakih 28dni to pomeni da se PDP pač ne da po tem izračunat in ga izračunajo glede na velikost user posted image . V bistvu pa ti dnevi nikoli čisto ne držijo, ker vsak user posted image ne raste isto hitro in vsakič, ko ti bodo delali UZ se bodo ti dnevi za kak dan zamikali, tako da to ni ravno neko merilo in se s temi dnevi ne obremenjuj in nanje ne polagaj večje pozornosti, kajti koliko jih pa v bistvu sploh rodi točno na PDP in zato se temu tudi reče predvideni datum poroda.
user posted image user posted image

(odgovor članu cutey)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
17.11.2011 18:00:26   
wessna

IZVIRNO SPOROČILO: cutey

Pa morda še eno nenavadno vpr.... Ima katera podobno zadevo, namreč, ko sem šla na NS je bilo 11t in 4 dni po prvem dnevu zadnje menstruacije. Na NS pa naj bi ti določili točen datum zanositve... No meni je ginekolog tam izračunal 11t6d. Torej to pomeni da sem zanosila pred zadnjo menstruacijo? Bi se moral DPD kaj spremeniti? Meni namreč ni bilo nič takega naročeno (ogromna gužva na NS, z mojim sva bla not pomoje 6 min pa pol,... user posted image )

js mam že celo nosečnost 5 dni razlike..ampak k ni tokk očitna se pdp ne spremeni..

klepet se nam ni uresničil, se pa z veselkjem kdaj dobimo..sporoči kdaj maš kaj čas..

(odgovor članu cutey)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
17.11.2011 19:05:04   
tadejadany
Živjo punce!user posted image

No tudi jst morem malo nadgradit moje podatke. Moj naslednji pregled je že zelo blizu. In to je že moj 3 pregled. Datum: 23.11. Komaj čakam. Je že kar nekaj časa zdaj preteklo. Upam da bom uspela videt naso bebo. Do zdaj sem jo že trikrat. Dvakrat na prvih dveh rednih pregledih 1x pa na nuhalni.user posted image
Bom pa naslednji teden dopolnila 17 tednov oz. pričnem z 18 tednom. user posted image

Punce vidim, da ste nekatere imele kar precej težav z prvim tromesečjem. Jaz pa nemorem mimo tega, da se vam pohvalim da mi ni blo nič kaj slabo.
Je pa res da sem pri sebi opazila nekaj, kar je tudi povezano z nosečnostjo, to da sem zelo čustveno nestabilna. Sicer pa vem, kaj je dodaten vzrok te moji nestabilnosti. Namreč opravljam prvi letnik faxa. In med tednom sem v mb-ju. Mi je kar malo težko brez družine in mojega user posted image .  Včasih ko se spolnem, da nimam družbe pade tudi kakšnja user posted image . Vendar se poskušam čim bolj izogniti temu, ker mi pravjo, da to ni dobro za mojegauser posted image . Je pa kar težko it od doma. Z mojim sva bila dejansko neprekinjeno zdaj skupaj skori 4 leta. Kar težko zaspim čez teden sama. Po eni strani se pa tudi zavedam da bi bila voznja zame in za mojega busija od doma neizvedljiva. 80 km dnevno je meni kar veliko. Bolje je tako, pa še mirnejša sem ker vem da stem ne ogrožam moje bebe.

Ah tako ali drugače neke težave so. Komaj čakam marec ker takrat pa verjetno nebom več v mb-ju ampak lepo doma se pripravljala na rojstvo user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram biti čim bolj pridna da naredim prvi letnik :))

Lep pozdravček user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
17.11.2011 20:32:59   
ilanaaa10
user posted image hei hei nosečke..
evo NS je za mano...user posted image  rezultati so super. tud zaradi moje starosti je tveganje kar 1: 20700.... tak da res sma se oddahnila. je pa blo tak lepo videt malega kake vragolije je delal. prvo smo se mučli 15 minut da bi se obrno tak kot treba, pa ni hoto. stal je na glavi, nama mahal..user posted image  potem sma šla na en sprehodek, pa še na wc sem šla da je bil mehur res prazen, in kasneje je pa šlo lepo posnet. guba je bla 1,19, tak da tudi super rezultat. nama pa je še dal 2 slikici 3d.. in iz nje se tak lepo vidi spol (ampak še ga zaenkrat ne izdam:p)..mojuser posted image kar žariuser posted image
pregled pri G mam spet 9.12., takrat pa bom že 16 teden in upam da čutla kake brcike al pa vsaj božanje user posted image  komaj čakamuser posted image
me pa je začelo zadnje čase nekak čudno 'pečt' v spodnjem delu trebuha. vrjetno je to raztezanje M, ker je res poseben občutek kot da me nekaj nateguje.. sej prav. bebica rabi prostoruser posted image
no držim pesti za vse vas, ki vas NS še čaka, da bo vse ok...

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu tadejadany)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.11.2011 10:39:43   
ajerdna88
*ilianaaa10, jaz em sedaj v 16 tednu pa sem že dvakrat začutla premike. Bila sem popolnoma pri miru, je pa ravno tako kot bi počil mehurček v trebuščku, čisto malo zažgačka. res enkraten občutek, drugače pa user posted image da je tvoj otročiček zdrav, tudi jaz sem se po nuhalni kar oddahnla, ko sem izvedela da je user posted image vredu. srečno nosečnost še naprej.

(odgovor članu ilanaaa10)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.11.2011 10:53:42   
lonypg
ajerdna88, v seznamu vidim da ni tvojih podatkov, razen imena...sej imaš rok 1.5. ? Samo potem si ze v 17. tednu, ne?
pa me zanima si prvič noseča ali že maš  kakega otroka? Zanimivo , da tako hitro čutiš, pravijo da v drugi nosečnosti lahko prej čutiš...drugače pa jaz sem danes dopolnila 16 tednov, tak da jutri začnem 17.teden, pa še nič ne čutim...

Jaz zaenkrat poslušam srčka z Angel soundom, pa komaj čakam da začutim tudi gibeuser posted image

Lep vikend!!

Lp

(odgovor članu ajerdna88)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.11.2011 11:19:47   
lonypg
Cutey, tudi mi2 že razmišljava o imenih..iskreno sva se o imenih že pogovarjala, kaj nama je všeč, preden sem zanosila user posted image

Drugače pa imena sva že izbrala....hvala bogu ni bilo večjih težav, sva našla skupno ima za user posted image   in user posted image  , ki je obem všeč.

Tudi voziček že imam, saj sem takega ki sem si želela slučajn  našla na bolhi...in ker novga ni omžno v tej barvi enaki dobit, saj je lanska kolekcija in menjajo vsako leto,  sem šla gledat in ker je bil fuuuul očuvan, sva ga kupila...tako da nekaj je že.

Pa še eno stvar imam nabavljeno...video varuško...ki je bila le en dan , 11.11. na spletu Babycentra znižana za 70% iz 150€ na 45€...to pa ni za čakat:))
In sem kr vzela...saj hočem imet video varjanto ,ki pa so zelooo drage.

Ostalo pa bo še kar nekaj časa počakalo...mava zdaj mir nekaj časauser posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.11.2011 12:20:54   
lona85
Ojla souser posted image !

Hehe, midva sva se tudi pogovarjala o imenih že pred user posted image Sva imela izbrano ime za user posted image in za user posted image . Ker pa bova dobila kar dva user posted image user posted image naenkrat user posted image pa je malo nesoglasij glede kombinacij 2 imen - za parček že imava imena, medtem ko za dve user posted image ali dva user posted image samo na pol oz. eno ime za vsakega user posted image Ampak saj imava še dosti časa, da se uskladiva user posted image

A že kr vozičke nakupujete? user posted image Uf, meni pa se zdi to malo prekmalu... ne bi prenesla, da bi imela že vse nakupljeno in bi šlo potem kaj narobe, sem kar malo vraževerna glede tega user posted image Saj itak bo pri vseh vse tako kot mora biti in bomo maja ponosne mamice malim štručkam user posted image

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.11.2011 13:03:47   
martka
zdravo. jp, nekaj časa me ni bilo. enostavno nisem utegnila. tudi trenutno pišem na hitro, med kuhanjem. medtem ko se kuha kruhova štrucauser posted image . slabosti ni več. sploh!user posted image
pregled je bil super, moja gin ima 3d uz in je ful fino. do sedaj sem imela za vsako uz. no naslednji pregled imam pa 12.12. na 3. rd hčerke. (16.12. ga ima pa sin - 12let)
še prej 29.11. imam amniocentezo.
če boste obnavljale na seznamu.... tega posega samega po sebi me ni strah. pač pa si ne znam predstavljati, kako bo potem s počivanjem. no, hčerko bomo dali na počitnice k tašči. sin bo kosilo jedel v šoli. nama z možem pa bo skuhala moja mama. posodo bosta pa ja fanta pospravilauser posted image ... tako da bomo tudi to shendlali.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.11.2011 13:07:09   
martka
aja, imena... ne nimamo izbranih. vsaj na papirju ne. v glavah pa verjetno že. bomo proti koncu naredili en ožji izbor in potem ko se detece rodi izbrali pravega (z numerološkim izračunom - enako kot pri sinu in hčerki)

doma še nismo povedali! mi sploh ni da bi... mož se mi vsak dan bolj čudi, kako da ne. pa saj zdaj bo pa kao že čas.... ja, verjetno res. ne vem, tako je fajn, ko veva samo midva....

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
   RE: MAJČICE 2012
18.11.2011 13:12:17   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Chocolat

Ovnica7: jaz tudi grem na AC konec meseca. Termin imam 29.11. Kdaj pa ti ? Boš delala v LJ ali kje drugje ?

ooo, to je tudi moj datum. v ljubljani ob 8.45.

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.11.2011 13:30:19   
Neishy
Evo tudi moja NS je že mimo in tudi prva posvetovalnica. Vse je super, mali je res živahen.... :)

Edino urin sem imela slab in bo potrebno več piti. Sem priznala, da sem ta teden vse zbruhala, kar sem zaužila in da sem res premalo pila, tako da se moram popravit user posted image

Tudi midva imava že izbrana imena. Mi je bilo pa težko izbrati, ker delam v vrtcu in me veliko imen spomne na kakšne otroke user posted image

Naslednji pregled pa imam 16.12. user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.11.2011 17:22:32   
mamyce
živjo, punce, dolgo se nisem oglasila, ker se skos nekaj dogaja.
lonypg, če boš vnašala podatke: moj pdp je zdj po nuhalni 5.5.-lep datum,ane? nuhalno sem pa imela 26.10.2011.
Sem torej skoraj že v 16 tednu, pa me zanima, če je katera že v prvi nosečnosti začutila v tem tednu gibe. v prvi nosečnosti jih baje še ne čutiš, v naslednjih pa potem.
Pa če je slučajno katera v celju pri gašperlinovi ginekologinji, naj mi prosim pove ali se pregled v 20 tednu (morfologija) plača ali ne-slišim različne variante.
ja, pa zanima me še kako je z porodom v celjski porodnišnici- v trbovljah baje oče lahko prereže popkovino, slika z otrokom in mamico, baje pa v celju tega ne dovolijo-ima katera izkušnje?
hvala vam za koristne nasvete.

drugače pa tudi midva že imava izbrano ime-za punčko. upam, da tudi bo, ker za fantka niti ne razmišljam, tolk sm se vnela za punčko:) aja, so kateri tudi na nuhalni rekla, da sigurno, kak spol bo, in kakšna je kej verjetnost, da se še kej spremeni?

zdj bo pa dovolj za danes :) hvala za koristne informacije

božajte trebuščke in upam da vse čimprej začutimo kako brcajo naša mala bitjeca :)

(odgovor članu Neishy)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.11.2011 17:24:06   
novemberska
Živjo punce,

da se malo javim po dolgem času, kljub temu da sem na porodniškem mam vedno polne roke dela...pa še slabosti me vedno mučijo, upam da bo zdej kmalu boljše, glede na to da jutri vstopim v 14tedenuser posted image

Vse ki imate kakšne koli težave upam da se čimprej porihtate...
Abv1 upam da je vse ok, da so ti nardili cerklažo in da zdaj lepo počaka do konca na toplemuser posted image
Tadejadany vem da je težko, ker si sama, ampak kmalu boste vsi trije skupaj in bo vse superuser posted image

Drugače kar se imen tiče, midva nikakor ne prideva skupaj, to pa še pestrouser posted image user posted image Če bi bla punčka nebi blo problema, jih mava še par na rezervi, za fantka pa so najne želje čist različne, ampak bomo tudi to nekak zrihtali...

Tko zdaj pa šibam, me moja pupa vleče za hlačeuser posted image user posted image

Lep vikend vsem

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu Neishy)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.11.2011 18:34:17   
donna22
Končno se razkrivam - anonimna z user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image je okej, slabosti so se (zaenkrat) umirile, do zdaj sem izgubila 1 kg, ko res nisem mogla nič spravit vase.

Glede imen pri nas je tako - za punčko je ostal še moj favorit iz prve user posted image (takrat je "zmagal" predlog mojegauser posted image ), če bo fantek, pa se bomo spet na velikoooooo pogajaliuser posted image Tolažim se, da je še časuser posted image

Glede spola na NS - mojemu G se je v prvi user posted image zareklo, da je user posted image in je pol res bla, je pa res, da na splošno ne preveč resno jemat teh napovedi na NS in se preveč vnet za določen spol, ker se lahko hitro spremeni, to je v tem času skorajda še loterija. Da ne bo pol katera razočaranauser posted image
Tokrat še nismo nič spraševali za spol, tudi v pon na pregledu še verjetno ne bom, pol pa pri kakih 20 tednih zna tudi to vprašanje past. No, nam je potem za 100 % spol napovedal na 3D ultrazvoku, nekje pri 24t, smo še slikico lulike dobliuser posted image

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.11.2011 19:47:09   
Smrketa3
ojla,
evo jaz sem imela še včeraj doaten pregled, ker se je G ukvarjal z mojim vnetjem, od danes dalje pa si moram svečke vstavljat user posted image  in ni nič prijetno....

Anonimna: glede umivanja: umivam vedno samo zunanji del splovila in nič ne šlatam notri; ampak očitno prim eni hormoni čisto podivjajo...sej bo bolje ko rodim...

Moj naslednji pregled je 13.12.2011, bo delal UZ;

Gibi: v prvi user posted image  sem čutila okoli 19 tedna; v drugi user posted image  nekje med 17 in 18; sedaj pa se tudi nekaj čuti ma ne vem če je to to; sem pa 17t 2d; najverjetneje da je.

Voziček in ostala oprema: jaz pa imam še vse od prvih dveh otroškov razen lupinice, ki pa jo bom dobila od moje poročne priče; seveda bom pa tudi kej novega kupila; ne morem da kupim user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.11.2011 10:56:26   
SilberMond
mi2 tut še nimava izbranih imen, bo še veliko dogovarjanja vidim hehe. nč oblekic in drugih stvari, edino albumček imam. se že dedki in babice nekaj ponujajo za nakup posteljice pa to tak da super :)

ej a je možno, da sm že čutila user posted image v 16.t. sem pa 1.user posted image . že parkrat in po moje je to to. pa zadnjič sem napol spala napol budna bla in sm slišala/čutila user posted image user posted image . sem prou preverila svoj utrip in tisti je bil mnooogo hitrejši. ful zanimivo :)

aja pa v službi sem sporočila odločitev, da odhajam in je bila šefica kr žalostna. itak, ker hočem na dopust pa nimajo zamenjave. tako da samo še en mesec trpljenja. sem kr vesela, da odhajam. očitno jim je vseeno za moje in user posted image zdravje, ker niso naredili nič, da bi mi bilo lažje..

(odgovor članu Smrketa3)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.11.2011 11:30:13   
lona85
Hey Majčice! user posted image

Danes zgleda, da bo še en meglen dan user posted image Pa kako je mrzlo zunaj... Brrr.... No bom pa čas izkoristila za začetek pisanja naslednje diplome user posted image Samo kaj, ko se tako težko spravim pisat, mi postane ravno takrat slabo in moram narediti odmorček... vsak začetek je težak, ampak saj bo user posted image

SilberMond, čestitke za novo službo! user posted image Vidiš, kako se stvari lepo uredijo user posted image Res mi ni jasno, kako so lahko nekateri ljudje čisto brez vsakega občutka za sočloveka?! user posted image Saj pravijo, vse se enkrat vrne...

Zdaj sem na začetku 14. tedna in me prav zanima, kdaj bom čutila user posted image Hehe, komaj čakam. Upam, čeprav gre za mojo prvo user posted image , da jih začutim malo prej, ker imam le dva mala user posted image user posted image pod user posted image Pustimo se presenetiti.

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
20.11.2011 10:04:49   
Chocolat
Ojla sonosečka. Med tednom vas ne uspem prebirati,ker imamo divji ritem v službi,doma pa čaka cel kup družinskih obveznosti in štiriletnik, ki zahteva ves časuser posted image Med vikendom vas priletim in vidim, da se seznamček skoz daljša. Superca. To bo vozičkov maja.

Martka: vidim, da imava AC na isti dan. Jaz imam nekoliko prej, tam moram biti pred sedmo uro. Priznam,da me je strah, zato bom prosila za tisto varianto, kjer dobiš izvide (z doplačilom seveda) že prej (v nekaj dnevih). Glede počivanja: a misliš da je po posegu potrebno tako strogo počivanje, da je kuharija problem ? Na to nisem niti pomislila...upam, da ne, ker malega nimava kam dati za stiri dniuser posted image

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
20.11.2011 10:17:34   
ajerdna88
*lonypg, jaz bom jutri šla v 17 teden, pa čutim rahle gibge samo takrat ko se popolnoma umirim. To je moja prva nosečnost. Tiste punce tudi če so noseče prvič in če so zelo suhe lahko začutijo gibe tudi že pred 16 tednom, tako mi je rekel ginekolog. Vendra res malo čutiš če si res zelo pozorna. Moj naslednji pregled pa je 12.12 v Brežicah. Verjetno bo takrat morfologija.
vprašanje zaradi tabele: kaj je mišleno pod število doma? mislite na družinske člane?

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.11.2011 10:47:23   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Chocolat

Martka: vidim, da imava AC na isti dan. Jaz imam nekoliko prej, tam moram biti pred sedmo uro. Priznam,da me je strah, zato bom prosila za tisto varianto, kjer dobiš izvide (z doplačilom seveda) že prej (v nekaj dnevih). Glede počivanja: a misliš da je po posegu potrebno tako strogo počivanje, da je kuharija problem ? Na to nisem niti pomislila...upam, da ne, ker malega nimava kam dati za stiri dniuser posted image

Sestra nam je pred odpustom dala približno taka navodila- rabiš spremstvo po posegu ( za domov ), zmerni počitek, odsvetovanje težjih del , fizične napore,športne aktivnosti, spolne odnose. Mislim, da je to to. Jaz sem 2 dni načrtno počivala in je imel dragi dopust...in čez vse-otroke in gospodinjska opravila.

Kje si slišala, da z doplačilom dobiš izvide prej ??

(odgovor članu Chocolat)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.11.2011 11:16:37   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: ajerdna88

*lonypg, jaz bom jutri šla v 17 teden, pa čutim rahle gibge samo takrat ko se popolnoma umirim. To je moja prva nosečnost. Tiste punce tudi če so noseče prvič in če so zelo suhe lahko začutijo gibe tudi že pred 16 tednom, tako mi je rekel ginekolog. Vendra res malo čutiš če si res zelo pozorna. Moj naslednji pregled pa je 12.12 v Brežicah. Verjetno bo takrat morfologija.
vprašanje zaradi tabele: kaj je mišleno pod število doma? mislite na družinske člane?

Mišljeno je število otrokuser posted image , ki jih že imaš doma.

Jupi, ju3 pa pregleduser posted image Verjetno bom ju3 dokončno izvedla točen PDP, je bla že prvič zmešnjava s temuser posted image Prvič je namreč glede na zadnjo M PDP odstopal po ultrazvoku za 14 dni (verjetno zato, ker imam cikluse na 30 dni in pojma nimam, kdaj imam ovulacijo), zdaj drugič pa sem po zanositvi še imela M in se glede na to sploh ne da izračunat PDP-ja ... po ultrazvoku pa se datumi tudi spreminjajo ...

Upam, da se res lahko končno pohvalim, da je prvo trimesečje za nami ... Slabosti ni, utrujenost je izginila, prsi me ne bolijo več itd. Upam samo, da se ne hvalim prehitrouser posted image

(odgovor članu ajerdna88)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......