Miša83
|
No tudi jaz spadam v ta klub. Pa nekaj vam povem. Tudi veze ti ne pomagajo prav dosti, vsaj na našem koncu ne. Sprašujejo bližnji okrog mene na vse možne strani. Da bi se ja našlo karkoli, ampak res karkoli, ker s 7. stopnjo je katastrofa. Sem bial na razgovoru za čistilko in dobila odgovor, da so se odločili za drugega kandidata. Bila sem na 2 razgovorih v 7 mesecih, odgovorov dobila največ 10. Tudi če bi želela delati voluntersko pripravništvo, bi potrebovala resne zveze na najvišjih položajih. Ampak brez zamere, že zdaj shajamo tak tak, ne pa da bi še trošla za bencin za na službo pa ne bi dobila plače. potem pa bi res rekla, da še samo 1krat na dan jem, ker za kaj več ne bi mogla plačat. Sedaj pa še spremembe po novem letu. Sem si zadnjič mislila. Z 7. stopnjo kandidiram na delovnem mestu za čistilko, kjer nimajo interesa (aja izobrazbo sem zatajila) nad mano. Torej kje še naj kandidiram "nižje"? Edino kak nočni klub a ne Aja pa da ne bo katera pametovala kak se najde delo, če želiš delat. Definitivno se najde delo, če želiš delat, delam tudi doma, vendar si želimo za delo bit plačane. Mislim kam smo prišli... prosim moram in veze uporabljat, da lahko delam zastonj vsaj eno leto in potem spet na novo iskat službo in upat, da ti bodo te izkušnje koristile na kakem razpisu in boš dejansko plačan za delo. Sej se da krepko za razpisat, pa tak se pogovarjam še samo okrog tega, kak ne dobim dela in kak odpuščajo itd. Dobesedno bi za 1 teden brisala to temo iz površja Zemlje, da bi si psihično odpočila. Punce, kak jaz vsem mamicam želim, da bi šle na šiht, ful ful, pa tak smo pridne. Doma delamo ko mravljice, a v službi pa se ne moremo izkazat....
|