|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
16.11.2011 10:44:45   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

benji, pogrešala sem te. user posted image user posted image

Hvala Katte. user posted image  user posted image
Ne bom sploh razlagala kako zelo močno stiskam pesti, da je bil poseg uspešen in  se že kar ta mesec pričneš ukvarjati s čisto drugačnimi problemčki, kot pa so O in M user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.11.2011 10:57:02   
iwa
Punce, super ste! Boste vidle da boste vse kmal user posted image ! Vsi vaši občutki, zavist, žalost je popolnoma normalna! In tud zato je še toliko težje ko kateri rata, pomisliš, saj je lepo, privoščim ji, ampak zakaj ne jaz???? Za vse en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

drugače pa sm zasledila da ste debatirale gelde prenehanja KT in zanositve. Jest sm jemala yarino 2, 5 let med obemauser posted image . Ko sem končala pa 55 dni ni bilo M. In čeprov smo bili pridni in me je jajčnik bolel enako kot pri tej ovulaciji pri kateri je ratalo, ni bilo nič. G mi je rekla da nekateri jajčniki že ovulirajo, a mal drugače in je lahko tista ta druga faza po kočanem jemanju Kt prektatka in zato ne rata takoj. Pravi ona da lahko takoj začneš z user posted image in delanjem  na user posted image , a da po jemanju kt šteješ neuspešne cikle -3. Torej če si jemala kt in takoj začela in si zdaj v 6 krogu, si v resnici v realnem 3. kroguuser posted image , kar se veliko lepše sliši, a ne?

Zelo zelo mislim na vas!

Drugače pa ima tudi user posted image en kup skrbi, mene se je namreč lotil konkreten prehlad z kašljem da mi dušo trga, tud vročine mam včasih manj včasih več, in seveda takoj mislim, zihr bo zej zej konc user posted image , al pa kaj če bo zarad tega kej narobe na 1. pregledu, al..... tko da skrbi ni nikol konc....

Držite se!!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.11.2011 11:12:00   
srce77
Dobro jutro sotrpinke -----sem čisto pozabila da pripadam v bistvu k vam ....še vedno pišem pod nov
SEm že mislila da sem edina z temi občutki,ko zagledam kakšnouser posted image ali zvem da je.....Sem že imela kar slabo vest glede svojega razmišlanja.....Tako pa vidim da nisem edina.
Še dobro da se imamo me tu gor in hvala bogu da vsaj me razumemo ena drugo.....saj drugim o teh občutkih itak niti ne govorim. Pač enostavno ti ni fajn,ko vidiš kakšno novo. Nam pa recimo ko se res trudimo ne rata.
Ravno včeraj sem spet izvedela za eno,pa sem si mislila pa pi***,pa kak tej no.....kdaj pa tej mi pridemo na vrsto???
Moj je že čisto brez volje in mu ni jasno,da še vedno nič....druge pa takoj,kak dedci zraven user posted image prinesejo zanosijo....Pa mogoče niti ne planirajo.
Samo kako boš pa odmislil vse to preračunavanje,štetje....ko pa je to že v naši podzavesti.....ko že dobimo M si možgani mimogrede preračunajo približno kdaj naj bi prišla O.....kak boš potem odmislil
Pa še vsak dan srečujem v službi in jo vedno v bušija gledam....pa si mislim kak fajn ji je....pol me pa še bolj potre....
Danes morava začeti ,v nedeljo sem imela zadnji dan M,začela sem piti krvomočnico....prejšnji mesdec sem jo začela šele malo pred O...pa mogoče še ni bilo pravega efekta.
lep dan čeprav bolj murkast.no vsaj tu pri nas

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.11.2011 11:17:51   
Kratka
Crtek user posted image jaz sem se šla to igro, ki jo ti opisuješ"po nesreči", pa nama ni uspelo. Začelo se je nekje pred pol leta. Nisva kaj preveč pazila, nisem hotela razmišljati o O, pa kljub vsemu sem približno vedela kdaj imam O, pred vsako M sem bila v pričakovanju kaj bo ali bouser posted image aliuser posted image . Skratka čisto nič drugače ni bilo kot pa zdaj, ker sem se vseeno zavedala, da obstaja možnost user posted image . In kaj sem na koncu ugotovila? Da nima smisla se tako igrat, ker dejansko gledano sem zaradi tega izgubila nekaj mesecev in bi lahko bila, če bi res ciljala na O, sedaj že mogoče noseča, pa nisem. Zato nama sedaj teče 3.krog "planirane" nosečnosti in nekje 6. krog vsega skupaj.

Glede novic o nosečnicah sem pa tudi jaz bila ista...včasih, sedaj nisem več. Prej, ko sem prebolevala svojo izgubo sem imela pa take misli, da bolje da sploh ne pomislim več kaj vse mi je hodilo po glavi user posted image Ko sem se pobrala nekak spet nazaj na noge in začela razmišljati o novi nosečnosti, pa sem sedaj, kljub temu, da nama še ni uspelo, vesela vsake nosečnosti, enih pač malo bolj kot pa drugih user posted image . Vseeno me še kdaj pa kdaj jezijo tisti "upsi", ampak potem pa vidim, da v bistvu nikomer v življenju ne teče gladko in vsak se ubada s svojimi problemi, pa mi je potem lažje...žal je tako, da prej smo celo življenje delale na tem, da ne zanosimo (nekaterim je to težje uspevalo), sedaj pa, ko bi rade, je pa naenkrat tako težko vse skupaj...

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
16.11.2011 11:31:38   
srečki
Dober dan....pa naj še jaz malo pojamram. Tudi v meni je ne vem kako bi temu rekla drugače kot jeza, sovražim ko vidim user posted image čeprav nočem biti žlehtna in nevoščljiva. Pa kar naprej kakšna znanka rodi...npr. danes zjutraj prejela sms, da je znanka rodila...nato se polna solz sprašujem zakaj sem morala jaz izgubiti otročka, zakaj se moramo toliko truditi da bomo končno srečne user posted image . Še bolj zoprno je ko mi kdo reče odmisli, ne študiraj na to (ja p..... KAKO?) če je pa želja velika.
Skratka ne vem kaj naj rečem...kot to, da sem vesela, da vas imam, mi prisluhnete, svetujete...Verjamem pa da bomo tudi me enkrat zagledale user posted image .

Drugače pa punce moje....mene že od O spodaj špika (prej me ni) in ne vem ali to pomeni priprava na M, ker do 24.11 je še malo daleč, kaj menite?

Lep dan punce še naprej pa za vse  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa hvala, da ste tukaj.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.11.2011 11:34:33   
crtek
jah...kaj js vem...sej mi je jasno, da na silo odmislit, oz. se delat da "ne delaš na dojenčku" se ne da...al delaš, alpa ne, tle druge u bistvu ni. Ampak js na sebi opažam, da me je to začelo obremenjevat in me moti pri normalnem funkcioniranju. To sm opazla prejšnji teden ko je pritekla user posted image . prvo mi je blo "ok nič novega", pol sm se pa spomnla na une mičkine nogavičke, ki sm jih kupla, da bom z njimi mojega user posted image presenetla, ko bojo user posted image in me je zvilo. Js sm bla ene 5dni usakič, ko sm na to pomisnla u solzah. Čisto iracionalno, nesmiselno, brezveze in še kej bi se našlo, ampak js si nism mogla pomagat in zaradi tega sm rahlo zanemarla ostale stvari, ki so malo bol nujne in jih mam za nardit (diploma...) zato sm se zamisnla, da to tko ne gre več in bi mogoče mojemu rekla, da če lahko pustiva ta projekt stat dokler js ne nardim, kar mam za nardit, tačas uporabljava kondome, če se kdaj zgodi brez se zgodi, če ne pa tudi ok in se lotiva spet, ko gre to mimo. Sej vem, da to ne bo nič spremenilo al rešlo al kaj, ker če je problem, bo tm tudi ostal, tudi če čez 2mesca začneva spet in ne bo nič, bom na istem kot zdej in itak vedno se najde nekaj, kar bi lahko blo bol nujno in če grem tko dalje, bom to odlašala zavedno in to samo zato, ker me je strah, da nebi ratalo. Tako da...zdej sploh nevem kaj bi rada nardila, v vsaki opciji najdem doooosti pozitivnih in še več negativnih strani, po eni strani se bojim neuspeha, po drugi strani se mi zdi, da se učinek kt še ni čisto zgubil, po tretji strani bi se še 1x naročila na uz, pa da vidimo če je kej drugače kot je blo marca, po n-ti strani bi spet neki čisto desetega...nevem. Morem še malo premislit in se pogovorit z mojim dragim, mogoče ma pa on kšno pametno idejo

LittleSun mislim, da razumem kako se počutiš. Predvsem zato, ker vama je v prvo ratalo čisto nepričakovano, preden sta se dejansko lotla, pa si valda pričakovala, da bo v drugo podobno in ni. Pol začneš razmišljat kaj delaš narobe, kaj bi lahko še nardila, česar seveda do zdej še nisi, kje bi bil lahko problem in zakaj se to dogaja glih tebi. Pol bereš naokoli in vidiš take zgodbe in diagnoze, da ti rata slabo, če pomisliš, da maš lahko to tudi ti. Po eni strani upam, da ti jutri na UZ ne najdejo čisto nič in je s tabo vse v najlepšem redu, po drugi strani pa upam, da odkrijejo problem, ki se ga da odpravit in boš končno vedla zakaj do zdej ni hotlo ratat. user posted image

punce ne obupat. Vse nas čakajo user posted image in res je vredno to dočakat user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.11.2011 11:49:31   
srce77
IZVIRNO SPOROČILO: srce77

Dobro jutro sotrpinke -----sem čisto pozabila da pripadam v bistvu k vam ....še vedno pišem pod nov
SEm že mislila da sem edina z temi občutki,ko zagledam kakšnouser posted image ali zvem da je.....Sem že imela kar slabo vest glede svojega razmišlanja.....Tako pa vidim da nisem edina.
Še dobro da se imamo me tu gor in hvala bogu da vsaj me razumemo ena drugo.....saj drugim o teh občutkih itak niti ne govorim. Pač enostavno ti ni fajn,ko vidiš kakšno novo. Nam pa recimo ko se res trudimo ne rata.
Ravno včeraj sem spet izvedela za eno,pa sem si mislila pa pi***,pa kak tej no.....kdaj pa tej mi pridemo na vrsto???
Moj je že čisto brez volje in mu ni jasno,da še vedno nič....druge pa takoj,kak dedci zraven user posted image prinesejo zanosijo....Pa mogoče niti ne planirajo.
Samo kako boš pa odmislil vse to preračunavanje,štetje....ko pa je to že v naši podzavesti.....ko že dobimo M si možgani mimogrede preračunajo približno kdaj naj bi prišla O.....kak boš potem odmislil
Pa še vsak dan srečujem v službi in jo vedno v bušija gledam....pa si mislim kak fajn ji je....pol me pa še bolj potre....
Danes morava začeti ,v nedeljo sem imela zadnji dan M,začela sem piti krvomočnico....prejšnji mesdec sem jo začela šele malo pred O...pa mogoče še ni bilo pravega efekta.
lep dan čeprav bolj murkast.no vsaj tu pri nas

user posted image user posted image sem prava bučka ....hotla sem kopirat post v dec pa sem ga nazaj sem.....user posted image user posted image

Itak pa se beremo na obeh....

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.11.2011 11:50:56   
Niri
Hja čisto vse občutke, ki ste jih napisale tukaj imam tudi jaz, ko vidim nosečko ali pa ko rečejo, da je kar ratalao.
In mene toliko ne skrbi, da ne bom zanosila (ma me tudi to, ker tudi to ni blo kar tako v prvo), saj sem do zdaj že 2x ampak sem vedno tudi zelo hitro splavila...in tega me je strah - kaj če ne morem donositi otroka, ne vem kako lahko tukaj pomagajo user posted image In me potem začne stiskat. pa razmišljam da če bi prvič donosila koliko bi bil zdaj že starh, zdaj bo kmalu 1 leto od tega splava, in koliko noseča bi bila zdaj če bi v drugo uspelo in...eh user posted image IN tudi ko rečejo - ziher ti bo enkrat uspelo, si jaz mislim -ma kako to veš? Ni nujno...ni vsem namenjeno, mogoče meni ni. In sem srečna za vsakega, ki se tolko časa trudi in sekira, ostalim pa sem fouš, kaj čem tko je.

Uh al pa ko mi rečejo moreš nehat mislt na to pa bo. Ja nej mi kdo pokaže kšno tako?

Crtek - vem kaj misliš in strah pred neuspehom je čisto upravičen strah, ampak saj veš sreča je na strani pogumnih tako da pogumno v nove boje, da ne boš čez pol leta pa se sekirala, da nisi skoz delala na otročku, se mi zdi, da bi te to lahko še bolj potrlo.

LittleSun verjamem pa da je težko tudi če enega že imaš in ni jasno zakaj drugega še ni, ma res nobena situacija ni fajna. Želim ti res, da čimprej ugledaš magičn plusek!

Zdaj pa VIVA POZITIVA in roza ven! user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.11.2011 12:22:13   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

IN tudi ko rečejo - ziher ti bo enkrat uspelo, si jaz mislim -ma kako to veš? Ni nujno...ni vsem namenjeno, mogoče meni ni.

Niri to pa popolnoma razumem. Kako ti lahko nekdo reče "sej bo", če pa tega ne more vedet? Ampak po drugi strani tudi ti ne moreš vedet, da NE bo in zato upaš. V čisto vsaki situaciji imaš 50% da BO in 50% da NE bo (ok odvisno od situacije), js sm taka, da rajši vzamem bolši konec statistike in se ubadam s slabšim, če pride do tega, da se morem. In se strinjam s tabo...sigurno je bolše zdej še par mescou stisnit in videt, kaj se zgodi, pol grem lahko vsaj naprej na preiskave in rečem, da v enem letu ni ratalo, kot pa da zdej neham in se pol sprašujem kaj bi blo, če bi blo. Pameten nasvet. Hvala user posted image

iwa to je bil pa najbol optimističen post do zdej. Tko si me spravla v dobro voljo user posted image allora sm js zdej komaj 3.krog? Fajn! to je pa kr lepše za slišat user posted image mislim, da bom kr s tem vztrajala user posted image se pravi lahko računam na to da v tretje gre rado? user posted image

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.11.2011 12:45:04   
mladika
Punce moje drage,vsaki pošiljam po en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in ne niste čudne,če se pogovarjate s tabletam,s telesom,s čimerkoli in niste čudne če vas  prevzemajo takšni občutki on nosečnicah al pa ob mamicah z otročki...TO JE NEKAJ ČIST NORMALNO in samo me tuki gor se bomo razumela,kaj ktira doživla in pa druge ženske,ki podobno doživljajo nas bodo razumele.Tiste pa ki praktično zanosjo takoj ko da njihov dec gate dol,se pa ne zavedajo kake srečnice so in nikoli ne bodo razumele kako se me počutimo...
In ja res je grozno tam okoli 1 leta ko nič ne rata,ko veš v sebi,da nekaj ne štima in te čakajo pregledi.Sam kaj user posted image  ko pa opraviš vse preiskave in ugotovijo da je s teboj vse bp (tako kot v najinem primeru),kaj pol...kaj pol "krivit", da še nisi user posted image ??
Kar se pa tiče tega da odmisliš...pomojem čist ne moreš nikoli,ker tak ko je ene rekla ko pride M,možgani že avtomatično preračunajo kdaj nej bi bla O in kdaj naj M ne bi pritekla.Kvečjemu po tolkih ne uspehih se nekako "sprijazniš" in preusmeriš energijo drugam...
Punce kmal bo veseli december,vino je tut že v sodčkih,tko da....navali!!!!!!!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
16.11.2011 13:53:09   
GregUr
punce, potuhtite tudi na to, da tiste k so trenutno noseče ali pa že vozičkajo, da so si one mogoče tudi tako mislile ko so delale na user posted image . pa pomislite tudi na to, da ni rečeno da je tista sodelavka zanosila kar ob tem ko je dala moževe usrane gate prat... ne vem no... Ne rečem nič, okej, poznam eno k smo bli skupaj na žuru, spetljala se je z nekom in pristala v postelji. enkrat, edinkrat, nikoli več. in je rodila. punčka je zdaj stara že 8 let, punca pa si je uredila življenje z nekom drugim, ter rodila še fantka.
jst pravim da je tajming tisti kateri ni ravno na naši strani, oziroma je glava tista ki nas prepričuje da bi že moralo biti, pa da je zdej 10000% kaj narobe.
sem mnenja, da ko se bova odločevala da bova v bližnji prihodnosti imela drugega otročka (user posted image pa še prvič nisem noseča user posted image ) ne bom razmišljala niti en dan, TAKOJ bom začela dejansko delati na tem, ne pa samo tuhtati. očitno nisem med tistimi 25% za katere pravijo da zanosijo takoj prvi mesec brez kontracepcije user posted image

lubice, vse smo na istem, sama se še nisem prestavila v decembersko temo, čeprav tja spadam user posted image , ampak ni user posted image da mojmu za božič pod smrekico pustim user posted image darilouser posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
16.11.2011 14:16:00   
iwa
Crtek, samo pozitivno pa bo! In ja, šele v tretjem krogu si!!!!! Pri moji prvi user posted image sm zanosila v 5.krogu po teh prvih treh poskusnih ( torej šele v osmem in ko sm povedala G, je rekla, kaj 8 mescov, 5!!!!!) Tko da maš še fore....user posted image user posted image user posted image

Vam povem, jest bom kle gor dokler vse ne boste zagledaleuser posted image , da vas bodrim, podpiram, mislim na vas!
Decembra bote pa itak vse dobile najlepše možno darilo!!!! Kakšna gužva bo avgusta in septembra v porodnišnicah!!!!!

Življenje je lepo!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
16.11.2011 15:57:15   
Anonimen
Živjo!

Anonimna user posted image tukaj.

Najprej informacije o meni: moje M še ni, joške me bolijo za znoret, pa že nekaj dni me na trenutke šraufa in imam občutek, da se bo zdaj zdaj ulilo, packe pa od nikjer. Sem "ji" včeraj zabičala, da če se ne misli prikazat do danes, da naj se pol vsaj 9 mesecev ne. No, ker me je firbec matral in razmišljanje o tem ni dalo miru, sem šla v lekarno po CB, ki je pokazal en žalosten minus user posted image Sploh mi ni jasno, ker moji ciklusi so dokaj točni, pa še tej čudni znaki...eh, naj se vlije, prosim lepo... Sicer dopuščam možnost, da se je prikazal minus, ker je bil popoldanski urin.

Se je morda kateri ob pitju krvomočnice ciklus podaljšal? Lahko, da mi tudi zaradi tega zamuja, ampak danes je že 30. dan...Eh...

Glede "zavisti", ko izvemo, da je kakšna poznana user posted image pa je pri meni tako, da sem po SS v mesecu juliju zelo občutljiva na to in čeprav vsaki privoščim, da je v blaženem stanju, vendar sem hkrati žalostna, ker jaz nisem (več). Najbolj pa me je dotolklo, ko sem 14 dni po SS izvedela, da sta od dveh prijateljev ženi noseči in da imata rok ravno takart nekje,ko bi imela tudi jaz PDP. Sem takrat cel večeruser posted image in se spraševala, zakaj me je narava ali pa tisti tam zgoraj prikrajšal za to srečo. Zato pa si sedaj še toliko bolj želim pluska. Že par dni sploh nimam apetita in sem pozorna na svako spremembo, matr bi se kar v rit nasuvala...

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
16.11.2011 16:47:06   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najprej informacije o meni: moje M še ni, joške me bolijo za znoret, pa že nekaj dni me na trenutke šraufa in imam občutek, da se bo zdaj zdaj ulilo, packe pa od nikjer. Sem "ji" včeraj zabičala, da če se ne misli prikazat do danes, da naj se pol vsaj 9 mesecev ne. No, ker me je firbec matral in razmišljanje o tem ni dalo miru, sem šla v lekarno po CB, ki je pokazal en žalosten minus user posted image Sploh mi ni jasno, ker moji ciklusi so dokaj točni, pa še tej čudni znaki...eh, naj se vlije, prosim lepo... Sicer dopuščam možnost, da se je prikazal minus, ker je bil popoldanski urin.

takole je mene hecalo prejšnji mesec.. zamujala mi je 6 dni..pa je bila vedno točna na 30 dni.. in test je pokazal minus ..razočaranje totalno..user posted image
Zato sem si danes dala ta mesec 6 dni fore, preden delam test, ampak dones grem mimo lekarne in ne vem če bom zdržala.. delala ga bom verjetno jutri zjutraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
16.11.2011 17:38:57   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

bobika*:eeheheh ne ne vem če ,ker jaz hodim v Zabukovico,kam pa ti ?????

ehehe nič kaj daleč stran od tebe, jst pa v Žalec....tako da sploh nisva verjetno tako daleč doma in bova lahko skup vozičkali user posted image
uuuuuuuuuuuu a RES A HODIŠ POTEM NAD sPAROMuser posted image user posted image
Ja RES bi lahko skupaj potem vozičkali ,pa še ena sodelavka ki bo rodila maja je iz Žalcauser posted image user posted image pa bomo triuser posted image
ja občutki so res .....Jaz sem danes tej sodelavki čestitala in jokala zraven -od sreče ,kar ganilo me je ob enem sem pa razmišljala kdaj bom jaz ,...?A ji privoščim ,ker sama vvem kako jeuser posted image user posted image
prenehanje KT: kolegica-jemala jih je ves čas do avgusta ,sept. pa že zanosila.Res je odvisno ,nekaterim se prej nekaterim kasneje prime.
anonimnauser posted image :no tako je mene hecala prejšnji mesec ,vse je bilo samo user posted image ne .vmes narejenih veliko testov.Naj pride čim prej da lahko začneta nov krog v polnem tekuuser posted image

evo midva z dragim sva pridna na 2 dni ,čakamo plusek decembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunica 85 -- 16.11.2011 17:40:05 >

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
16.11.2011 21:00:56   
Niri
No ne vem...očitno res pride dan, ko te vse skupaj potre. Pri meni je danes tako, že cel dan sem na robu joka in sem cela zoprna. Pa niti nočem z nikomer o tem govort, razen z vami k štekate. Da se mal tolažm gledam legla kšnih kužkov, da bi mel še enga user posted image pa se vsi zgražajo, mene pa to tolaži, da če ne bo dojenčka, da bo pesek mali user posted image

Anonimna user posted image točno vem kako ti je po splavi, tudi jaz se to vedno sprašujem in gledam ostale in jokam z njimi, pa malo od veselja zaradi njih, predvsem pa zaradi žalosti ker sama nisem tam. Pa sem sicer večino časa ok, ampak pridejo pa trenutki, ko me čisto potrejo.

Crtek - ti sam pogumno, sele trije meseci, tko da zdej si unih 75% izkoristla (ko ne uspe), zdaj pa si že v unih 25% k so uspešni user posted image to je statistika po moje user posted image

mladika - verjetno je to res še najbolj grozno, ker se ubistvu nimaš proti čem borit, nimaš kaj razen, da upaš....en ful velik objem zate pa bom ful misnla nate, da vama le uspe enkrat...mogoče že ta mesec, da bojo dobri možji kej prnesli user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
16.11.2011 21:06:24   
Mojarožica
Mene so danes, tako kot v vsakem ciklusu, 8 dan po ovulaciji začele bolet prsi. Mislim, da je to slab znak kar se nosečnosti tiče, ker ko sem prvič zanosla. so me prsi začele bolet z danes na jutri in to full, zdaj pa se počasi stopnjuje. Saj vem, da je vsaka nosečnost drugačna, ampak hja...čakamo še 6 dni...

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
16.11.2011 21:10:29   
alysa
bobika in anonimnauser posted image držim pesti za vaju, da zagledata user posted image Sta mi  kar obedve sumljiviuser posted image .

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
16.11.2011 21:14:48   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Mojarožica

Mene so danes, tako kot v vsakem ciklusu, 8 dan po ovulaciji začele bolet prsi. Mislim, da je to slab znak kar se nosečnosti tiče, ker ko sem prvič zanosla. so me prsi začele bolet z danes na jutri in to full, zdaj pa se počasi stopnjuje. Saj vem, da je vsaka nosečnost drugačna, ampak hja...čakamo še 6 dni...

Jaz sem bila pri prvi nosečnosti že pred izostankom user posted image prepričana, da nama je uspelo, pa tut so me zelo hitro začele bolet prsi. Sedaj je pa popolnoma drugače, vsi znaki so mi bolj namigovali na user posted image , boli me v križu, napihnjena sem, o bolečih prsih ne duha ne sluha ... skratka, res je čisto drugače kot prvič.
Naj ti hitro mine teh 6 dni user posted image

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.11.2011 7:17:54   
lunica 85
Jutro babike

Evo danes doma uživam s svojim  Sončkom.
prav lepo je ,no delam pa čez vikend.PA saj hitro mine .
Uživate in vsem veliko slončkanja .

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.11.2011 7:53:22   
oreh
Dobro jutro punce!
Najprej hvala za obilno dovajanje pozitvne energije, saj sem zaradi vas bila včeraj še posebaj dobre volje!user posted image

Glede naših občutkov zaradi nosečnic pa mislim, da je problem v komunikacijii. Če sem v družbi noseče prijateljice mi je večinoma ok, ker pozna mojo zgodbo in se ne pogovarjamo samo o njej, ampak tudi o meni in razume, zanjo sem pa itak vesela.

Če pa srečam znanko ali nepoznano nosečnico pa se itak ne pogovarjava o meni. Ampak ona govori kako ji je slabo, pa se redi, pa njen je ne razume, pa vse že ima pripravljeno... Vse lepo in prav. In jaz znanki lahko rečem na vprašanje kako sem pa kej jaz, da me je v vratu heksenšus usekal, ne morem ji pa rečt, da imam tako bolečino v srcu, ko jo gledam, da me bo kmal konc, če ne utihne (medtem ko prijateljica razume).
Jaz sem pač taka, da moram govorit o svojih čustvih, ne bom pa skrivala in potlačevala svojih občutkov, saj vsi vemo kakšno štalo lahko to pusti človeku in potem ziher pride še do prepira doma.
Moja svakinja se vrti samo okoli svoje hčerke, mene pa v dveh letih niti enkrat ni vprašala, kako sem. Zakaj že, bi jaz hlinila dobrodošlico? Kje pa je tukaj vzajemnost? Ja, sem ji pač fouš.user posted image
Se pa strinjam z vsemi, ki ste napisale, da ne vemo kaj vse so skozi dale nosečke zaradi katerih smo me posledično slabe volje.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.11.2011 8:16:17   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

uuuuuuuuuuuu a RES A HODIŠ POTEM NAD sPAROMuser posted image user posted image
Ja RES bi lahko skupaj potem vozičkali ,pa še ena sodelavka ki bo rodila maja je iz Žalcauser posted image user posted image pa bomo triuser posted image  

ja nas Šparom v Olimpus.. mal v Žalec, mal v Celje (majo tud na gostinski šoli zdaj)..

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.11.2011 8:18:31   
*bobika*
no pa dobro jutro

Ena user posted image  za vse..jst jo ravno pijem..
Moje M. še ni na spregled.. vsake tolk časa me mal zvije in dobim kak krč..in samo še čakam da pride.. sem pa zelo žalostna, da se mi je cikel seaj podaljšal na 36 dni. user posted image  ok sej 6 dni proti 9 mesecim nič nič...ampak meni se tako vleče..

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.11.2011 8:19:19   
crtek
dobro jutro tudi tukaj!

Niri ti si tašna zlata duša...daj bog, da statistika po tvoje res deluje za obe. Si zaslužiš user posted image

ala punce uživajte čudovit sonček user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.11.2011 8:22:08   
soncek_25
Jutro!

Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niri točno vem kako ti je in te razumem. Jaz sem imela isti 2x splav, ampak v tretje pa je uspelo. Tudi jaz sem si zastavljala vprašanja, če mi bo sploh uspelo, zakaj ravno jaz, itd., ampak JE USPELO! Tako da kar brez črnih misli in pozitivno na lov zauser posted image
Drži se!!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?