crtek
|
jah...kaj js vem...sej mi je jasno, da na silo odmislit, oz. se delat da "ne delaš na dojenčku" se ne da...al delaš, alpa ne, tle druge u bistvu ni. Ampak js na sebi opažam, da me je to začelo obremenjevat in me moti pri normalnem funkcioniranju. To sm opazla prejšnji teden ko je pritekla . prvo mi je blo "ok nič novega", pol sm se pa spomnla na une mičkine nogavičke, ki sm jih kupla, da bom z njimi mojega presenetla, ko bojo in me je zvilo. Js sm bla ene 5dni usakič, ko sm na to pomisnla u solzah. Čisto iracionalno, nesmiselno, brezveze in še kej bi se našlo, ampak js si nism mogla pomagat in zaradi tega sm rahlo zanemarla ostale stvari, ki so malo bol nujne in jih mam za nardit (diploma...) zato sm se zamisnla, da to tko ne gre več in bi mogoče mojemu rekla, da če lahko pustiva ta projekt stat dokler js ne nardim, kar mam za nardit, tačas uporabljava kondome, če se kdaj zgodi brez se zgodi, če ne pa tudi ok in se lotiva spet, ko gre to mimo. Sej vem, da to ne bo nič spremenilo al rešlo al kaj, ker če je problem, bo tm tudi ostal, tudi če čez 2mesca začneva spet in ne bo nič, bom na istem kot zdej in itak vedno se najde nekaj, kar bi lahko blo bol nujno in če grem tko dalje, bom to odlašala zavedno in to samo zato, ker me je strah, da nebi ratalo. Tako da...zdej sploh nevem kaj bi rada nardila, v vsaki opciji najdem doooosti pozitivnih in še več negativnih strani, po eni strani se bojim neuspeha, po drugi strani se mi zdi, da se učinek kt še ni čisto zgubil, po tretji strani bi se še 1x naročila na uz, pa da vidimo če je kej drugače kot je blo marca, po n-ti strani bi spet neki čisto desetega...nevem. Morem še malo premislit in se pogovorit z mojim dragim, mogoče ma pa on kšno pametno idejo LittleSun mislim, da razumem kako se počutiš. Predvsem zato, ker vama je v prvo ratalo čisto nepričakovano, preden sta se dejansko lotla, pa si valda pričakovala, da bo v drugo podobno in ni. Pol začneš razmišljat kaj delaš narobe, kaj bi lahko še nardila, česar seveda do zdej še nisi, kje bi bil lahko problem in zakaj se to dogaja glih tebi. Pol bereš naokoli in vidiš take zgodbe in diagnoze, da ti rata slabo, če pomisliš, da maš lahko to tudi ti. Po eni strani upam, da ti jutri na UZ ne najdejo čisto nič in je s tabo vse v najlepšem redu, po drugi strani pa upam, da odkrijejo problem, ki se ga da odpravit in boš končno vedla zakaj do zdej ni hotlo ratat. punce ne obupat. Vse nas čakajo in res je vredno to dočakat
|