![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:59:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: z veseljem. Prinesem ko bomo kafetkali. Mimo grede kdaj bomo ta teden. Jaz imam do srede najbol čas. V četrtek in petek bo pa že moj doma in te se bo najbolj dogajalo. Dopoldan? meni bi pasalo jutri okoli 10h v SO. Hmmm, mislim da bova midve prišle :) Midva mogoče tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 11:00:20
|
|
|
|
ly117
|
Doma ha hitro skup vrgla, zdaj pa pucat. Pa,pa.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 11:25:13
|
|
|
|
majakla
|
... ko iščeš pravega prijatelja - najprej poglej njegov vrat. Če na njem piše ''Made in China'' - je ponaredek ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 12:13:40
|
|
|
|
arabela*
|
dan s soncem obsijan....ampak mrzlo, meni je sicer pasal zjutraj sprehod..maličke pa ...ampak...zdravo pa je le počutje..na nuli.......se mi že cel dan vrti počivala sem, zdaj pa pospravila...kuhano še imam od včeraj, je ostalo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 12:14:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... vse drugo pa v pi_ _ i. ojej Hvala vama. Se opravičujem, ampak so prišle položnice, pa mi je kar minlo, no, saj sem vedla, ampak, ko pa še vidiš črno na belem, je pa še bolj grozno. Btw: avto prodajamo, če morda poznate kakega interesenta - se priporočam. Poznam to. Tak bom jaz drugi mesec ko bom imela dvojne stroške. Verjemi da tud jaz vem kak je to. Zadnja dva meseca spet plačujema Bojanove neumnosti iz najstniških let in ko vsak mesec dava kar ta 230,00 eur bi lahko znorela ko se spomnim da bi s tem imela skoraj pokrit en kredit!!! jaz tud grehe plačujem....tista pamet izpred let nazaj..uf...me jezi..pa gr okol300 čukov..ampak kaj čemo, hvalabogu, da smo še sploh sposobni nekka plačat, drugače bi se bilo za sekirat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 12:18:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala..eh bolj al manj se mi je usralo pol se ti vedno userje če maš same lepe ocene no ja..
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 12:20:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 bojo obutev menjali ( avtu ne mojemu ). mi imamo že pol mesca...v A je treba prej
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 12:57:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya počutje..na nuli.......se mi že cel dan vrti počivala sem, zdaj pa pospravila...kuhano še imam od včeraj, je ostalo za počutje jaz mam tudi kuhano, sam je ostalo samo nekaj malega...bom Janu skuhala krompirjev zos z mesom.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 13:00:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 bojo obutev menjali ( avtu ne mojemu ). mi imamo že pol mesca...v A je treba prej moj pežojek jih je danes dobil
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 13:02:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... vse drugo pa v pi_ _ i. ojej Hvala vama. Se opravičujem, ampak so prišle položnice, pa mi je kar minlo, no, saj sem vedla, ampak, ko pa še vidiš črno na belem, je pa še bolj grozno. Btw: avto prodajamo, če morda poznate kakega interesenta - se priporočam. Poznam to. Tak bom jaz drugi mesec ko bom imela dvojne stroške. Verjemi da tud jaz vem kak je to. Zadnja dva meseca spet plačujema Bojanove neumnosti iz najstniških let in ko vsak mesec dava kar ta 230,00 eur bi lahko znorela ko se spomnim da bi s tem imela skoraj pokrit en kredit!!! jaz tud grehe plačujem....tista pamet izpred let nazaj..uf...me jezi..pa gr okol300 čukov..ampak kaj čemo, hvalabogu, da smo še sploh sposobni nekka plačat, drugače bi se bilo za sekirat kake grehe tej maste da vas finančno mesečno tolk obremenjujejo hvala bogu da jih midva nimava
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 13:27:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Kje pa je cokolada kaj? Ze zelo dolgo je nisem nič zasledila ne tu gor, pa na kavi tudi pol ni več nič bila ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 14:33:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Kje pa je cokolada kaj? Ze zelo dolgo je nisem nič zasledila ne tu gor, pa na kavi tudi pol ni več nič bila ne? Koliko jaz vem, ne. Se pa že res dolgo ni nič oglasla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 14:36:15
|
|
|
|
ly117
|
Jaz nazaj. Že tretjič. Zdaj kosilo skup spravim ( beri segrej ). Pol pa dalje. Sem pa preštela stopnice. 87 jih je. Mater bom mela linijo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 14:38:10
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, mi2 s tamalim sva pa bila zdaj na delovni terapiji v ZD. mislim, zato sem ga morala budit reveža, pa itak smo tak slabo spali ponoči kar nekaj no. v bistvu sta se igrala pol ure z nekimi "igračami" (perje, kroglice, kartonasta škatla ), pol mu je pa itak dopizdlo. kao naj bi se s tem naučil uporabljat gibe v življenju, ki se jih uči pri FT, npr. kako se gre po igračo, kako kaj prime in spusti, da poda meni igračo, namesto, da jo vrže, itd. kaj te vem no, ni me ta terapevtka glih impresionirala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 14:38:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz nazaj. Že tretjič. Zdaj kosilo skup spravim ( beri segrej ). Pol pa dalje. Sem pa preštela stopnice. 87 jih je. Mater bom mela linijo. a to v novem bloku? ni lifta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 14:40:19
|
|
|
|
botrca
|
Pa sem zlikala ...zdaj sem se najedla...grem še tla pomit in po malega v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 15:07:07
|
|
|
|
Arwenko
|
Kak je pol jutri za kavo...pride kdo? Ker če ja, prideva midve tudi, drugače bova pa šele popoldne enkrat v MB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 15:13:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Kak je pol jutri za kavo...pride kdo? Ker če ja, prideva midve tudi, drugače bova pa šele popoldne enkrat v MB. jaz in ly, pa mogoče karmen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 15:17:10
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Kak je pol jutri za kavo...pride kdo? Ker če ja, prideva midve tudi, drugače bova pa šele popoldne enkrat v MB. jaz in ly, pa mogoče karmen super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 17:53:42
|
|
|
|
arabela*
|
...mi pa gremo komaj zdaj h kosilu... smo malo po štacunah bile s pupami, imajo v C&A na vse 20% popusta...(tak za inf.) Drugače pa..maličke pridne dane sza spremembo, smo se žogali, zdaj pa se same še igrata
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 17:54:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz nazaj. Že tretjič. Zdaj kosilo skup spravim ( beri segrej ). Pol pa dalje. Sem pa preštela stopnice. 87 jih je. Mater bom mela linijo. ja kondicija mene bi zadelo verjetno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 20:00:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz nazaj. Že tretjič. Zdaj kosilo skup spravim ( beri segrej ). Pol pa dalje. Sem pa preštela stopnice. 87 jih je. Mater bom mela linijo. a to v novem bloku? ni lifta Ne. Je stari blok, sam so mu letos naredili novo fasado in streho. Tak da sanjaj svijo o kokuruzu.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 20:12:43
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 20:13:55
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene malo,včeraj ni blo nič prav cajta za compa,zvečer pa sem itak kmetijo gledala.Danes pa tudi bolj kot ne leteča dopoldan,popoldan pa sestanek v šoli,pa svet staršev(tolko o tem,kak je to 2-3x na leto).
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
RABLJENE IGRAČEmisolinkaAli bi otroku kupili rabljeno igračo?DA (
61%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
NE (
39%)
Število vseh glasov: 140Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!