![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 10:39:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya smo malo po štacunah bile s pupami, imajo v C&A na vse 20% popusta...(tak za inf.) tak za inf. boš nehala delat lušte ja čuj se kar pozna...zakaj kupovat na redni prodaji
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 10:39:51
|
|
|
|
arabela*
|
oktober 11......helo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 10:47:55
|
|
|
|
arabela*
|
Ponoči smo imeli tako štalo..z sosedi v bloku nasproti, neki študenti, frajeri ob dvanajstih ponoči na balkon, pa so pune na harmonko špilali al kaj so že imeli in peli zraven draga naša Lidija.....prestala pol ure, se vlegla in spet, drenje, juckanje, da mi je dekl počil in sem policijo poklicala....tak da je ob dveh bil mir...mislim, kaj si folk dovoli, še A so mi zbudili, revico
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 12:47:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx sami izgovori. saj nas toliko pride z avti in te lahko komot katera pride iskat . sicer pa tudi peš nimaš tak daleč, samo čez dvoetažni most pa si že skoraj tam . za danes sem tak pozna...drugač pa imaš prav peš...eh kje, je kar hoje do tja...še do dvoetažnega imam kar nekaj Bom naslednjič raje fehtala za prevoz, ker čez zimo menda v mestu ne bomo kaj dost kofetkale to se ti samo zdi, ker ni nobene trgovine s cunjami zmes, drugač bi ti že šlo po moje . eh malo heca mora bit . drugič pa res reči za prevoz, ni noben problem, ker res dvomim, da se bomo vse peš šetale po mestu v tem mrazu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 12:50:58
|
|
|
|
bambixxx
|
drugače mali tečko že pol ure spi, pralni stroj laufa, suho perilo zloženo. za kosilo bodo pa pohane marele in piščančji dunajski, pa neka priloga s solato. se moram še pol v trgovino spravit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 12:54:15
|
|
|
|
bambixxx
|
majakla hvala za kafe, sem ti čist pozabla rečt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 15:13:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla hvala za kafe, sem ti čist pozabla rečt Dve rundi ste spile?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 15:14:05
|
|
|
|
matcar
|
Šibam na govorilne ure za Saš-a,me zanima kaj bodo rekli,ker pride svetovalka tudi danes.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 15:36:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla hvala za kafe, sem ti čist pozabla rečt Dve rundi ste spile? ne, jaz sem zadnjič dobila "nagrado" pri majakli in mi je ona plačala kafe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 16:45:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla hvala za kafe, sem ti čist pozabla rečt Dve rundi ste spile? ne, jaz sem zadnjič dobila "nagrado" pri majakli in mi je ona plačala kafe Si ziher?Ker sem jaz vse plačala,ko sem šla,zato...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 18:10:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla hvala za kafe, sem ti čist pozabla rečt Dve rundi ste spile? ne, jaz sem zadnjič dobila "nagrado" pri majakli in mi je ona plačala kafe Si ziher?Ker sem jaz vse plačala,ko sem šla,zato... ziher sem za nagrado, za kafe pa ne, ker sem prej šla kot ostale in ne vem kdo je plačal. te pa tebi hvala za kafe . uuu te pa še imam eno v dobrem .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 19:19:52
|
|
|
|
ly117
|
Matcar hvala za kavo. Smo ženske dnar zbrale in sem hotela it plačat pa je kelnarca rekla da si že ti plačala. Tak da gre denar, v MB fond in ko se drugič zberemo lahko naročimo konkretno rundo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 19:24:36
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Jaz pa iz kave direktno v novo stanovanje. Je moj bil tam z sodelavci in so 4 škatle znosli gor. Te sem pa kr tam ostal in še čistla pa škatle spraznila. Pol sem pa samo domov skočla prigriznit in nazaj. Tak da je dnevna zdaj v celoti spucana in knige so že na policah. Pa moj ima že 90% oblačil tam jaz pa nekje 75%. Pa L že ima pojstlo postavljeno. Pa nekaj cotik v omari. Zdaj pa čakam da prideta domov. Evo jih.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 19:35:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja v SO so napisale..botrca...špegliiiiiiiiiiiiiii sem vidla pol ja
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 19:39:06
|
|
|
|
botrca
|
Čer, danes je moj doma in smo bili v kinu...gledali medvedka puja...ful lepa risanka...priporočam. Zdaj pa večerja, knjiga, spanje.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 21:10:28
|
|
|
|
arabela*
|
čer s predavanj..moj je šel po otroke.... zdaj pa že pridno spita, jaz pa študiram, da bi bilo treba nekaj pojest
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 21:11:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Jaz pa iz kave direktno v novo stanovanje. Je moj bil tam z sodelavci in so 4 škatle znosli gor. Te sem pa kr tam ostal in še čistla pa škatle spraznila. Pol sem pa samo domov skočla prigriznit in nazaj. Tak da je dnevna zdaj v celoti spucana in knige so že na policah. Pa moj ima že 90% oblačil tam jaz pa nekje 75%. Pa L že ima pojstlo postavljeno. Pa nekaj cotik v omari. podoživljam selitve kka je bilo fajn..roba sem in tja
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 21:15:53
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 21:16:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla hvala za kafe, sem ti čist pozabla rečt Dve rundi ste spile? ne, jaz sem zadnjič dobila "nagrado" pri majakli in mi je ona plačala kafe Si ziher?Ker sem jaz vse plačala,ko sem šla,zato... ziher sem za nagrado, za kafe pa ne, ker sem prej šla kot ostale in ne vem kdo je plačal. te pa tebi hvala za kafe . uuu te pa še imam eno v dobrem . Saj zato pa sem ti napisala!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 21:20:39
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem šla na govorilne ure za Saš-a in bom dala vllogo noter za strokono pomoč pri njem.Se mi pa tak lepo zdi,da so se ful zavzele za njega,ker so me do zdaj vsi odpravljali na hitrco z češ"saj še ima čas,bo že začel govorit in tako naprej..."Škodlo mu ne bo,kvečjemu mu lahko koristi,sploh da res nadoknadi zamujeno do šole. Po urah pa sem šibala domov,ker je mama imela vse sama,pol je moj prišel se najedel in šel na banko,ker mu je limit poteko,da ga je podaljšal,jaz pa itak sama z vsemi.Pa vsi so se drli brez veze nekaj,pa ipičarli.Je ded prišo domov,pa sem se oblekla,pa šla za eno uro k kolegici si glavo ohladit.Je prav pasalo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 21:21:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar hvala za kavo. Smo ženske dnar zbrale in sem hotela it plačat pa je kelnarca rekla da si že ti plačala. Tak da gre denar, v MB fond in ko se drugič zberemo lahko naročimo konkretno rundo. Ni za kaj!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 21:21:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx majakla hvala za kafe, sem ti čist pozabla rečt Dve rundi ste spile? ne, jaz sem zadnjič dobila "nagrado" pri majakli in mi je ona plačala kafe Si ziher?Ker sem jaz vse plačala,ko sem šla,zato... ziher sem za nagrado, za kafe pa ne, ker sem prej šla kot ostale in ne vem kdo je plačal. te pa tebi hvala za kafe . uuu te pa še imam eno v dobrem . Saj zato pa sem ti napisala! Hahahaaaaa... zdaj sem se pa nasmejala, pa sem glih hotla prosim napisat, hahahahaaaaa... Kdaj ponovimo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 21:22:17
|
|
|
|
majakla
|
Matcar: hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 22:26:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Matcar: hvala. Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 15.11.2011 22:27:12
|
|
|
|
matcar
|
Nočko!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.