Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:14:07
|
|
|
|
Arwenko
|
Dobro jutro. No moj vikend uživanja, se je sprevrgel v delovni vikend, je pa hvala bogu tudi par evrov padlo, pa še malo sem lahko zapravljala za naše pesjanarje. Sem pa danes kr malo utrujena, pa spala bi še. Pri nas pa ni sončka, je ful megla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:16:43
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! MI2 z L pa danes peški v vrtec, to je bil tudi podvig. Je šel moj v službo z avtom in mu bojo obutev menjali ( avtu ne mojemu ). Na potu domov sem se še ustavla v svakovi kleti in najšla še cotike za L. Zdaj pa končno kava in malo neta.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:18:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... vse drugo pa v pi_ _ i.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:20:57
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... vse drugo pa v pi_ _ i. ojej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:27:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... vse drugo pa v pi_ _ i. ojej Hvala vama. Se opravičujem, ampak so prišle položnice, pa mi je kar minlo, no, saj sem vedla, ampak, ko pa še vidiš črno na belem, je pa še bolj grozno. Btw: avto prodajamo, če morda poznate kakega interesenta - se priporočam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:35:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... vse drugo pa v pi_ _ i. ojej Hvala vama. Se opravičujem, ampak so prišle položnice, pa mi je kar minlo, no, saj sem vedla, ampak, ko pa še vidiš črno na belem, je pa še bolj grozno. Btw: avto prodajamo, če morda poznate kakega interesenta - se priporočam. Poznam to. Tak bom jaz drugi mesec ko bom imela dvojne stroške.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:37:12
|
|
|
|
ly117
|
Majakla boš imela za Nika žametne hlače št. 86? L bojo premale pa sem se takoj na tebe spomnila
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:37:16
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... vse drugo pa v pi_ _ i. ojej Hvala vama. Se opravičujem, ampak so prišle položnice, pa mi je kar minlo, no, saj sem vedla, ampak, ko pa še vidiš črno na belem, je pa še bolj grozno. Btw: avto prodajamo, če morda poznate kakega interesenta - se priporočam. Poznam to. Tak bom jaz drugi mesec ko bom imela dvojne stroške. Verjemi da tud jaz vem kak je to. Zadnja dva meseca spet plačujema Bojanove neumnosti iz najstniških let in ko vsak mesec dava kar ta 230,00 eur bi lahko znorela ko se spomnim da bi s tem imela skoraj pokrit en kredit!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:44:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... vse drugo pa v pi_ _ i. ojej Hvala vama. Se opravičujem, ampak so prišle položnice, pa mi je kar minlo, no, saj sem vedla, ampak, ko pa še vidiš črno na belem, je pa še bolj grozno. Btw: avto prodajamo, če morda poznate kakega interesenta - se priporočam. Poznam to. Tak bom jaz drugi mesec ko bom imela dvojne stroške. Verjemi da tud jaz vem kak je to. Zadnja dva meseca spet plačujema Bojanove neumnosti iz najstniških let in ko vsak mesec dava kar ta 230,00 eur bi lahko znorela ko se spomnim da bi s tem imela skoraj pokrit en kredit!!! punce za vse nas, ki se borimo meni bo ta mesec še šlo vun, ker dobim normalno plačo (dopust), drugi mesec pa bolniška in bo po moje kar enih 400€ manj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:45:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Btw: avto prodajamo, če morda poznate kakega interesenta - se priporočam. malo več napiši - znamka, model, prevoženi km, letnik, cena?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:46:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dobro jutro. No moj vikend uživanja, se je sprevrgel v delovni vikend, je pa hvala bogu tudi par evrov padlo, pa še malo sem lahko zapravljala za naše pesjanarje. Sem pa danes kr malo utrujena, pa spala bi še. Pri nas pa ni sončka, je ful megla sem vidla ja, kak si na veliko zehala med delom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:52:15
|
|
|
|
bambixxx
|
no pa dobro jutro, mi smo spet imeli drenje od 3-5h ponoči . ni mi več jasno kaj ga muči dobiva take ipične napade, da se moram kar umaknit, drugače dobim granato po glavi. zobki so vsi prebili, tak da jih ima zdaj 14. mogoče sanja in ga je potem strah nazaj zaspat? res več ne vem... najhuje je za mojega, ko se mora ob 4.45h vstat za službo, spat pa tudi grema šele okoli polnoči. in tako spi samo 3h, kar je ob fizičnem delu res premalo. ima katera kak pameten nasvet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:54:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dobro jutro. No moj vikend uživanja, se je sprevrgel v delovni vikend, je pa hvala bogu tudi par evrov padlo, pa še malo sem lahko zapravljala za naše pesjanarje. Sem pa danes kr malo utrujena, pa spala bi še. Pri nas pa ni sončka, je ful megla sem vidla ja, kak si na veliko zehala med delom
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:57:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no pa dobro jutro, mi smo spet imeli drenje od 3-5h ponoči . ni mi več jasno kaj ga muči dobiva take ipične napade, da se moram kar umaknit, drugače dobim granato po glavi. zobki so vsi prebili, tak da jih ima zdaj 14. mogoče sanja in ga je potem strah nazaj zaspat? res več ne vem... najhuje je za mojega, ko se mora ob 4.45h vstat za službo, spat pa tudi grema šele okoli polnoči. in tako spi samo 3h, kar je ob fizičnem delu res premalo. ima katera kak pameten nasvet? Bambi jaz mislim da je to samo faza in bo treba potrpet da mine. Žal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 9:58:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dobro jutro. No moj vikend uživanja, se je sprevrgel v delovni vikend, je pa hvala bogu tudi par evrov padlo, pa še malo sem lahko zapravljala za naše pesjanarje. Sem pa danes kr malo utrujena, pa spala bi še. Pri nas pa ni sončka, je ful megla sem vidla ja, kak si na veliko zehala med delom podpis, jaz tud vidla ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:06:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: z veseljem. Prinesem ko bomo kafetkali. Mimo grede kadaj bomo ta teden. Jaz imam do srede najbol čas. V četrtek in petek bo pa že moj doma in te se bo najbolj dogajalo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:08:01
|
|
|
|
ly117
|
Bo treba nekaj začet delat. Čavč.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:11:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: z veseljem. Prinesem ko bomo kafetkali. Mimo grede kdaj bomo ta teden. Jaz imam do srede najbol čas. V četrtek in petek bo pa že moj doma in te se bo najbolj dogajalo. Dopoldan? meni bi pasalo jutri okoli 10h v SO.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:23:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak je pasalo spanje po kosilu...zdaj pa ne vem še a grem na kavo k eni prijateljici ali si bom lase prala. oboje je ni bilo doma, pa sem si jih oprala...bom šla drugič
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:24:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala..eh bolj al manj se mi je usralo pol se ti vedno userje če maš same lepe ocene
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:29:19
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dobro jutro. No moj vikend uživanja, se je sprevrgel v delovni vikend, je pa hvala bogu tudi par evrov padlo, pa še malo sem lahko zapravljala za naše pesjanarje. Sem pa danes kr malo utrujena, pa spala bi še. Pri nas pa ni sončka, je ful megla sem vidla ja, kak si na veliko zehala med delom Haha, nisem kave pila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:29:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: z veseljem. Prinesem ko bomo kafetkali. Mimo grede kdaj bomo ta teden. Jaz imam do srede najbol čas. V četrtek in petek bo pa že moj doma in te se bo najbolj dogajalo. Dopoldan? meni bi pasalo jutri okoli 10h v SO. Dopoldan ja. Lahko jutri tudi. Še kera?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:30:12
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: z veseljem. Prinesem ko bomo kafetkali. Mimo grede kdaj bomo ta teden. Jaz imam do srede najbol čas. V četrtek in petek bo pa že moj doma in te se bo najbolj dogajalo. Dopoldan? meni bi pasalo jutri okoli 10h v SO. Hmmm, mislim da bova midve prišle :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 10:31:05
|
|
|
|
botrca
|
Dan, dobila sem zopet nagrado na fb...peko bon za 20% popust . Bambixxx hvala. Drugače pa moja dva vsak na svojem koncu, jaz pa grem zdaj prošnje poslat na pošto, nekaj pojest pa se spravit likat...to delam že več kot 14 dni... . Glede položnic: mislim da smo vse več ali manj na istem...vemo kaj nas čaka, ko pa še dobimo položnice ki nas na to spomnijo pa . Tak da majakla če kaj pomaga . Na kavo me jutri ne bo...žal...drugi plani. Drugič.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Posteljno zadovoljstvobinyyAli vas vaš partner zadovolji v postelji?da, odlično (
69%)
ne (
7%)
lahko bi bilo boljše (
24%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!