Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 11:14:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Mulo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 11:16:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya restan krompir, svinjski cordon blu, pečena rahlo pikant krilva in piščančje dunajske...aja pa zelena+radič solata... kolk jih tej maš povabljenih ...prideva z Janom...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 11:17:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... da se še malo pohvalim, včeraj vstala ob 5.45., ob 7. se dobila s kolegicami in šle v breg. Ob 9.30 pa smo že, cele vesele, da smo osvojile cilj, kofetkale v Slov. Konjicah, ki so by the way ful lepe. Aja, šle smo na Skalo, gori je blo -3, meni pa vroče kot da je +30. Ta teden pa z mojim na Pohorje. pridna
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 11:18:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Z Nikom sva sama doma. Jaz: kdo bo jedel pomarančo? Nik: ati.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 11:30:25
|
|
|
|
botrca
|
Midva pa imava juho z rezanci, puranje zrezke z mlinci in sirom, solato s krompirjem. Sladica... ..ne vem še.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 11:37:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya restan krompir, svinjski cordon blu, pečena rahlo pikant krilva in piščančje dunajske...aja pa zelena+radič solata... kolk jih tej maš povabljenih ...prideva z Janom... samo tast pridita, samo kje bi sedela, ne vem..v dnevni
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 11:56:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Z Nikom sva sama doma. Jaz: kdo bo jedel pomarančo? Nik: ati. kak pa, znajde se mulc . ati rabi vitaminčke .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 11:58:45
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya restan krompir, svinjski cordon blu, pečena rahlo pikant krilva in piščančje dunajske...aja pa zelena+radič solata... kolk jih tej maš povabljenih ...prideva z Janom... samo tast pridita, samo kje bi sedela, ne vem..v dnevni to sem se jaz tudi spraševala , ali pa da za vsakega delaš ekstra meso... te pa je tast fejst lačen .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 12:00:03
|
|
|
|
bambixxx
|
aaah, mulc spi, jaz pa pri drugi kavici v miru... pašeeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 12:30:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya restan krompir, svinjski cordon blu, pečena rahlo pikant krilva in piščančje dunajske...aja pa zelena+radič solata... kolk jih tej maš povabljenih ...prideva z Janom... samo tast pridita, samo kje bi sedela, ne vem..v dnevni to sem se jaz tudi spraševala , ali pa da za vsakega delaš ekstra meso... te pa je tast fejst lačen . ma dajta ne glej, krilca so itak iz zmrzovalnika, jih samo v olje počim...jih moj obožuje, jaz ne jem tega, tak da zame nek cordon blu...za otroke pa naredim piščanca,...to je to
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 12:31:13
|
|
|
|
arabela*
|
jupi..obe naloge 10 mi je kar dan polepšal
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 12:39:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi..obe naloge 10 mi je kar dan polepšal pridna študentka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 15:28:33
|
|
|
|
ly117
|
Pravkar vstal iz postelj in se že bašem z čokolado. Uf je pasal počitek. Sem do kosila čistila v novem stanovanju, pol pa kosilo in spat. Zdaj me pa še čaka likanje. Samo malo bolj pol. Ko se L zbudi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 15:29:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... da se še malo pohvalim, včeraj vstala ob 5.45., ob 7. se dobila s kolegicami in šle v breg. Ob 9.30 pa smo že, cele vesele, da smo osvojile cilj, kofetkale v Slov. Konjicah, ki so by the way ful lepe. Aja, šle smo na Skalo, gori je blo -3, meni pa vroče kot da je +30. Ta teden pa z mojim na Pohorje. pridna zelo pridna
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 15:29:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi..obe naloge 10 mi je kar dan polepšal pridna študentka Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 15:54:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi..obe naloge 10 mi je kar dan polepšal pridna študentka podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 15:56:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pridita, samo kje bi sedela, ne vem..v dnevni ni panike, sam da se je
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 15:57:36
|
|
|
|
botrca
|
Kak je pasalo spanje po kosilu...zdaj pa ne vem še a grem na kavo k eni prijateljici ali si bom lase prala.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 18:27:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pridita, samo kje bi sedela, ne vem..v dnevni ni panike, sam da se je samo da se je
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 18:27:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi..obe naloge 10 mi je kar dan polepšal pridna študentka Podpis. hvala..eh bolj al manj se mi je usralo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 18:27:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kak je pasalo spanje po kosilu...zdaj pa ne vem še a grem na kavo k eni prijateljici ali si bom lase prala. oboje
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 18:29:23
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo se tud najedli, pa čvekali do zdaj.... Za sladico smo pa imeli ananasov kompot z smetano, pa neko pecivo....pa kavico.. v drugi rundi pa sladko-slan prigrizek in melisin čaj
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 21:22:02
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Gledam film na HBO Comedy in se režim ko zmešana. Pol pa grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 8:49:39
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Končno spet pri netu. Mali se je najedel, tale gris je kot velik fant, še meni je dober pa ne maram teh zadev Za kosilo imama špinačo, za atija si moram še nekaj zmislit. Grema pa potem malo ven po kosilu je taaak lep sonček, čeprav je pa verjetno fajn mrzlo še zdaj zunaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 14.11.2011 8:59:14
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Danes me je Nik ob 7.15 zbudil, še dobro Sonček je ... vse drugo pa v pi_ _ i.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
kašicaInes_LKatere kašice kupujete otrokom?Bebivita (
16%)
Hipp (
28%)
Alete (
2%)
Frutek (
53%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!