Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.11.2011 22:32:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar sta se srečali?Lepo. ja v mestu, malo poklepetale
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.11.2011 22:48:01
|
|
|
|
botrca
|
Čer, pri nas nič posebnega...imela danes pestro...bila na govorilnih urah v vrtcu, pol sem šla v mesto k prijateljici nesla avon...počvekali sva uh...kak je minlo...do 20.20. Mali zdaj spi, jaz pa tudi grem. Na kavo, me ne bo...ker imam na borzi nekaj za porihtat, pa pop. moram spet v mesto z malim, pa dostavo avona mam. Drugič.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 10.11.2011 22:49:10
|
|
|
|
botrca
|
Za Saša Za T (od bambixxx)
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 8:09:20
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro, a ni še nobene?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 8:11:25
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, spet budnica ob 6h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 8:28:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, spet budnica ob 6h Jutro!Jaz sem od 2.30 pokonci!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 8:41:05
|
|
|
|
matcar
|
Tak,mi2 sma zrihtana in grema počasi od doma,še grema prej k P se pokazat,ker mi tuli in odklanja hrano že dobra 2 dni,tako da mora imet zgleda grlo vneto,vročine pa nima,HB.Upam,da se motim,no,pa da ni kaj druga krivo.Tak,da sem na gsm dosegljiva,če bo do kake spremembe prišlo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 8:41:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, spet budnica ob 6h Jutro!Jaz sem od 2.30 pokonci! uuu madona, kaj te delaš sredi noči pokonci
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 8:48:14
|
|
|
|
majakla
|
Juuutrooo Babe moje, vse po spisku, . Na kavo pa verjetno ne bom uspela. (je pa še malo upanje) Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 12:44:18
|
|
|
|
arabela*
|
dan jaz tud že imela vsega danes....dost porihtala, sva otroke razvozla, potem sem na borzo šla pogodbo podpisovat, pa na banko sem hodla..potem pa sva še kar do Avstrije nekaj skočla...zdaj pa doma malo relax....potem pa tak moj delat, jaz pa po otroke
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 12:55:09
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, mi2 doma iz kavice in mali že hrgoli . je pasalo it malo ven iz koče, čeprav je T grozno siten na kavi. zato pa zdaj še eno pijem v miru .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 14:41:14
|
|
|
|
karmen7
|
Helou, Midva pa komaj malo prej prišetala domov, sma še v kika zavila, pa v trgovino. Mali kinka v vozeku, jaz tukaj pogledam kaj je novega, pol pa kuhat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 15:38:13
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem tudi prišla šele ob treh domov,sem šla tak k P z Teo-m,pol od tam pa še k kolegici na kafe,in je bila ura naenkrat 3.Teo ima virozo,nahod in pordelo grlo,zato pa tuli,ko je in pije,uhice pa so ok,pa na pljučih tudi ni šumov.Tako,da nisma nič dobila,moram it pa kupit v lekarno neki sprej za grlo.Upam,da ne dobi še vročine in vnetja.Pol morama pa nazaj! Babike-kak je pasalo na kavi,prav fajn je blo,če odmislim drenje našega falota!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 16:06:45
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem tudi prišla šele ob treh domov,sem šla tak k P z Teo-m,pol od tam pa še k kolegici na kafe,in je bila ura naenkrat 3.Teo ima virozo,nahod in pordelo grlo,zato pa tuli,ko je in pije,uhice pa so ok,pa na pljučih tudi ni šumov.Tako,da nisma nič dobila,moram it pa kupit v lekarno neki sprej za grlo.Upam,da ne dobi še vročine in vnetja.Pol morama pa nazaj! Babike-kak je pasalo na kavi,prav fajn je blo,če odmislim drenje našega falota! pa našega . pa za Tea.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 16:26:24
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Jeeeeee vikend, pol pa dopuuuuussssst. Včeraj ni blo časa za računalnik. Ko zakleto pozna iz službe, letim po L in domov. Doma me je že čakal I. Naredila na brzake kosilo, pol je pa I šel v novo stanovanje sedežno razmontirat z mojim atejem, pol pa po novo. Jaz sem med tem časom kuhala kosilo za danes in pomila posodo. Tak da sem se komaj ob pol7 vsedla na kavč in gledala z L Mojser Miha. Zdaj pa malo lenarimo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 16:26:30
|
|
|
|
arabela*
|
me tud doma..iz vrtca in šole... še malo po mestu,pa par položnic usput plačat pa v Papriko sem šla M ene čevlje za zdaj še kupit..imajo full akcije. Zdaj pa lepo domov, ker v mestu je kar pestro..danes Smo si čaj naredile in sladkiše....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 16:28:15
|
|
|
|
ly117
|
za Saša in Teota.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 16:34:21
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem tudi prišla šele ob treh domov,sem šla tak k P z Teo-m,pol od tam pa še k kolegici na kafe,in je bila ura naenkrat 3.Teo ima virozo,nahod in pordelo grlo,zato pa tuli,ko je in pije,uhice pa so ok,pa na pljučih tudi ni šumov.Tako,da nisma nič dobila,moram it pa kupit v lekarno neki sprej za grlo.Upam,da ne dobi še vročine in vnetja.Pol morama pa nazaj! Babike-kak je pasalo na kavi,prav fajn je blo,če odmislim drenje našega falota! pa našega . pa za Tea. Meni je blo super. Aja pa za oba!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 20:55:41
|
|
|
|
majakla
|
Pa kje te ste? Aaalooo...!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 21:11:08
|
|
|
|
bambixxx
|
mi smo tu! ki si pa ti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 21:24:03
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Vas samo pozdravim na hitrco,ker že na silo držim oči odprte danes.Popoldan smo bili pri tašči,Saš-a pobrali in Maksa malo tam pustili(na njegovo željo seveda),zdaj pa otroka že spita,Lea je tak doli pri mami,mi2 pa vsak na svojem kompu zaj.No,jaz bom tak šla počasi v postlo. Tak,da fajn še čvekajte.Grem še prej na FB pogledat,pa spat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 11.11.2011 21:53:52
|
|
|
|
arabela*
|
čer končno ju spravila spat, ma to je cela umetnost... , ko sta dve pa se samo režita in ena drugo podžigata....aleluja, kdaj bo boljše pa po stanovanju je tako, da nočem niti gledat..ker... drugač pa nič posebnega, po tv tak nič pametnega, bom pa pospravljala in malo na netu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 8:01:16
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , kava, zajtrk...oblečeva se z Janom in greva najprej v qlandijo v spar, pol pa k sestri. Danes dop. sem varuška. Kuhala bom pri njej, makaronflajš in solato.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 8:21:56
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Včeraj šli spat ob pol8 in smo danes spali do pol8. Kak paše da se zbudiš naspan. Zdaj pijem kavo, L gleda risanke na POP-u, moj pa na tržnici. Pere se že tudi 2 pralni stroj plavega perila( je L zjutraj mleko ven bruhno na kavču ). Danes pa gremo na kosilo k mojim ker mama praznuje RD.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 16:54:32
|
|
|
|
botrca
|
Dan, kak je pasalo popoldansko spanje... Jan je banano, jaz sem sesala, perilo čakam da dam v sušilca, posteljnino preoblekla. Kosilo pri sestri, večerja pri prijateljici...kaj čem lepšega .
|
pitje otrokLelly28 RRKaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?voda (
77%)
sladkan čaj (
0%)
nesladkan čaj (
17%)
kupljen sok (
0%)
domač sok iz sadja in/ali zelenjave (
6%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!