![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 16:55:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 mama praznuje RD. kaj si ji kupla?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 18:12:56
|
|
|
|
botrca
|
Čer, Z Janom sva povabljena večerjo ...lep večer.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 19:02:33
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 19:04:07
|
|
|
|
matcar
|
Najprej se vam moram zahvalit za sveče.Hvala Bambi,da si mi povedala,ker prej sploh nisem šla gledat,od koga vse so bile.Tako,da smo jih dobili.Tudi mama se vam zahvaljuje za pozornost!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 19:19:14
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Pa je dneva pri koncu. Mater je šel hitro. Najprej šli na kosilo k mojima. Po kosilu pa mi2 v novo stanovanje čistit, L je pa ostal pri mojih. Malo pred sedmo sem pa šla po njega, ker je želel domov. Drugač bi še zdaj tam bla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 19:20:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 mama praznuje RD. kaj si ji kupla? Nič še. Enostavno mi je ta teden časa zmanjkalo. Bo pa dobla nekaj, samo ne vem še kaj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 21:05:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najprej se vam moram zahvalit za sveče.Hvala Bambi,da si mi povedala,ker prej sploh nisem šla gledat,od koga vse so bile.Tako,da smo jih dobili.Tudi mama se vam zahvaljuje za pozornost!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 21:08:47
|
|
|
|
botrca
|
Najedla sva se...je prijateljica naredla lazanjo...mmm kak je bla dobra...na vrh pa še pecivo... Jan je že v pojsli, spi še ne...gledala sem dvoboj ravnokar...drugače pa po starem. Sem že v pižami, malo na rač. tv...nič posebnega.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 12.11.2011 22:20:17
|
|
|
|
botrca
|
nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 0:19:06
|
|
|
|
arabela*
|
čer malo časa tudi za net... NIč posebnega danes, dopoldne obisk, potem je šla M k babici za par ur, mi pa smo šli še v Lidl in Špat malo po nakupih... Zvečer po M..domov, malo relax..zdaj pa tak počasi spanje na vrsti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 7:16:50
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 7:22:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Pa še res. In spet prehitro.
< Sporočilo je popravil majakla -- 13.11.2011 7:25:50 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:10:10
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kava, zajtrk, risanke.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:12:24
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro , danes relativno normalno. upam, da smo zdaj zdravi. včeraj se je T 5 x pokakal in to normalno, nič driske. bruhal tudi ni nič že 2 dni. je pa revež v tem tednu shujšal za 700g , kar se seveda pri takih malih fejst pozna. danes gremo k tašči in tastu na kosilo, tako da sem malo fraj. imam pa za prat cunje in peglat se spravljam že 2 tedna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:16:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Pa še res. In spet prehitro. mi smo tudi od 7.20 budni
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:20:03
|
|
|
|
botrca
|
14000 objav Kaj kuhate danes?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:33:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca 14000 objav Kaj kuhate danes? 1. 2. Jaz nič, moj pa govejo juho , pečenko in prilogo, ter solato. Jaz pa pucat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:43:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? Mulo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:45:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca 14000 objav Kaj kuhate danes? 2. Jaz nič, moj pa govejo juho , pečenko in prilogo, ter solato. 3. Jaz pa pucat. 2. Mmm... 3. Beek Fuj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 8:55:55
|
|
|
|
majakla
|
... da se še malo pohvalim, včeraj vstala ob 5.45., ob 7. se dobila s kolegicami in šle v breg. Ob 9.30 pa smo že, cele vesele, da smo osvojile cilj, kofetkale v Slov. Konjicah, ki so by the way ful lepe. Aja, šle smo na Skalo, gori je blo -3, meni pa vroče kot da je +30. Ta teden pa z mojim na Pohorje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 9:46:00
|
|
|
|
arabela*
|
morning super duper spali, M se vstala ob 8.00 in se igrala, midva pa do devete, pa A.. Zdaj pa pospravljam, pa hladilnik bom spraznila, ker ga bomo z enim drugim menjali, ki ima malo večjo skrinjo maličke pa rišeta in malo risanke gledata, malo slušalke in muzika, pa plešeta....pridne skratka
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 9:47:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate danes? restan krompir, svinjski cordon blu, pečena rahlo pikant krilva in piščančje dunajske...aja pa zelena+radič solata...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 9:49:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... da se še malo pohvalim, včeraj vstala ob 5.45., ob 7. se dobila s kolegicami in šle v breg. Ob 9.30 pa smo že, cele vesele, da smo osvojile cilj, kofetkale v Slov. Konjicah, ki so by the way ful lepe. Aja, šle smo na Skalo, gori je blo -3, meni pa vroče kot da je +30. Ta teden pa z mojim na Pohorje. pridna
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 9:55:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... da se še malo pohvalim, včeraj vstala ob 5.45., ob 7. se dobila s kolegicami in šle v breg. Ob 9.30 pa smo že, cele vesele, da smo osvojile cilj, kofetkale v Slov. Konjicah, ki so by the way ful lepe. Aja, šle smo na Skalo, gori je blo -3, meni pa vroče kot da je +30. Ta teden pa z mojim na Pohorje. pridna zelo pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 13.11.2011 10:10:42
|
|
|
|
majakla
|
Z Nikom sva sama doma. Jaz: kdo bo jedel pomarančo? Nik: ati.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
malo za šalo, malo zaresVerjamem v obstoj:Boga (
39%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
angelov in arhangelov (
6%)
![](/slike/poll/poll.gif)
duhov (
6%)
energije (
29%)
vil in škratov (
2%)
nič od tega (
19%)
Število vseh glasov: 447Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!