|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
11.11.2011 14:33:49   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  je mini.

In vse najboljše slavljencem tudi od nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.11.2011 17:14:22   
Paštetka
A mi lahko nekdo prosim razloži, kako dam glas na FB?

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.11.2011 17:27:01   
kvaka
Hvala za čestitke še iz naše strani.

Pa tudi mi želimo vsem, ki ste že praznovali vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.11.2011 17:31:35   
kvaka
  user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 11.11.2011 17:32:21 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.11.2011 17:34:54   
kvaka
Sem hotela prilimat slikici na kateri sta torti, pa mi ne uspe user posted image

Petarda,  bi rabila inštrukcije user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 11.11.2011 17:35:11 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.11.2011 19:11:49   
*bubi*
Daj na FB user posted image  Pa hitro, morda še kakšno idejo ukrademo user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.11.2011 19:17:15   
*bubi*
kvaka, sem šla zdaj malo pogledat tvoj sladki album. Vau!!!! user posted image user posted image user posted image

No, jaz bom tokrat prvič bubiju torto sama spekla, pa upam, da bo vsaj za pojest, če že za gledat ne user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.11.2011 19:28:26   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Midva z minijem pa sva imela danes pravi mali fotošuting pred krstom user posted image . Slikici sta na FB, Urša tebi pa pošljem po mailu... Oblekica mu je še prav, hlače so malo kratke, če sedi, samo bomo itak imeli odejico čez user posted image . Moram it edino še po bele žabice tanke in debele, bomo videli kako bo vreme...pa še čevljčke, ker tile copatki, ki sta jih imela petardito in junior, so mu že premajhni....hmmmm.....kje čem zdaj dobit čisto bele čevlje 18-20 številka user posted image ... Jih sploh imajo v teh običnih trgovinah?

Čudovit je, kot ste čudoviti vi vsi! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.11.2011 19:30:30   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

A mi lahko nekdo prosim razloži, kako dam glas na FB?

Paštetka, na tale link klikni:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2283004906854&set=o.164052660318373&type=3&theater

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.11.2011 19:38:43   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

No, jaz bom tokrat prvič bubiju torto sama spekla, pa upam, da bo vsaj za pojest, če že za gledat ne user posted image user posted image

Pridna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.11.2011 19:50:29   
Paštetka
In kaj potem, ko link odprem?
Ker link sem že odprla. Tam sem kliknila like,..
A mram še kaj

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.11.2011 20:28:51   
NinaŠ
Nika vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.11.2011 21:37:56   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

In kaj potem, ko link odprem?
Ker link sem že odprla. Tam sem kliknila like,..
A mram še kaj

Pomoje je to-to. Ne morem pa preverit, če si bila uspešna, ker vidim samo zadnje 3 in pa koliko je lajkalo ostalih v številki. Mogoče se bi mi odprl seznam, če bi bila prijavljena. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.11.2011 21:41:10   
Urša
Mi smo dali eno žurko skoz, s sošolci. Sem kar zmatrana, priznam! Bilo pa je super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.11.2011 21:47:34   
petarda
Paštetka si lajkala user posted image

Urša daj povej kaj si jim ponudila za jest/pit, koliko jih je bilo, kaj so počeli... Petardito ima v ponedeljek povabljenih 10 sošolcev, smo se odločili kar, da jih povabimo domov. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.11.2011 21:48:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Midva z minijem pa sva imela danes pravi mali fotošuting pred krstom user posted image . Slikici sta na FB, Urša tebi pa pošljem po mailu... Oblekica mu je še prav, hlače so malo kratke, če sedi, samo bomo itak imeli odejico čez user posted image . Moram it edino še po bele žabice tanke in debele, bomo videli kako bo vreme...pa še čevljčke, ker tile copatki, ki sta jih imela petardito in junior, so mu že premajhni....hmmmm.....kje čem zdaj dobit čisto bele čevlje 18-20 številka user posted image ... Jih sploh imajo v teh običnih trgovinah?

Čudovit je, kot ste čudoviti vi vsi! user posted image user posted image user posted image

Hvala. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.11.2011 21:50:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

kvaka, sem šla zdaj malo pogledat tvoj sladki album. Vau!!!! user posted image user posted image user posted image

uuuuu....čist presenečena user posted image ....pa ziher bo dobra IN lepa user posted image ....Jaz jo bom v ponedeljek tudi sama spekla, ko bo imel praznovanje s prijateljčki, jo bom pa kar s smetano okrasila, ker se bombončki najbolje nanjo primejo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.11.2011 21:50:48   
Urša
Še par slikic našega fotosešna:
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.11.2011 21:51:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Sem hotela prilimat slikici na kateri sta torti, pa mi ne uspe user posted image

Petarda,  bi rabila inštrukcije user posted image

Jaz dam tudi najprej na FB, pa potem tukaj nalimam...direktno sem mi tudi ni šlo, pol se mi pa ni dalo s tem zaj****

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.11.2011 21:56:33   
petarda
Urša lušni so tvoji otročki...pa tako zrihtani!!! user posted image user posted image .... In še vedno...Jaka čisto očka, Nika čista mami. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.11.2011 21:58:35   
Urša

Urša daj povej kaj si jim ponudila za jest/pit, koliko jih je bilo, kaj so počeli... Petardito ima v ponedeljek povabljenih 10 sošolcev, smo se odločili kar, da jih povabimo domov. user posted image

8 sošolcev je bilo, za jest so imeli smokije, bonbone, pili so sokce na slamice, potem smo spekli pice (kar na izi iz Hoferja margarite)-so imeli ful apetita in tortica. Potem je vsak dobil za domov en balon in kinder jajček. Fantje so sestavljali vse kar je dobil za darila..user posted image user posted image user posted image  punce so se šle frizerja, vmes so se igrali skrivalnice in se začeli lovit-takrat sem hitro naštimala Smrkce...user posted image user posted image user posted image  da se je stanje umirilo. So pa na koncu na tablo fantje napisali PREPOVEDANO ZA PUNCE in jo nastavili na vhod sobe. user posted image user posted image user posted image  Bilo je pa res fletno.
Aja, Jaku pa nismo kupili harmonike, ampak je moj našel v Big Bangu tisto kar sem zadnjič iskala-igrice-75 jih je gor, barvna grafika, ugodna cena-30 eur in je bil čist happy-ne rabim govorit, da je nesel s seboj v posteljo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.11.2011 22:00:45   
Urša

Jaka čisto očka, Nika čista mami. user posted image

Ja, to pa res-vsak tako reče. Izak se pa še ni opredelil. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.11.2011 22:03:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

8 sošolcev je bilo, za jest so imeli smokije, bonbone, pili so sokce na slamice, potem smo spekli pice (kar na izi iz Hoferja margarite)-so imeli ful apetita in tortica. Potem je vsak dobil za domov en balon in kinder jajček. Fantje so sestavljali vse kar je dobil za darila..user posted image user posted image user posted image  punce so se šle frizerja, vmes so se igrali skrivalnice in se začeli lovit-takrat sem hitro naštimala Smrkce...user posted image user posted image user posted image  da se je stanje umirilo. So pa na koncu na tablo fantje napisali PREPOVEDANO ZA PUNCE in jo nastavili na vhod sobe. user posted image user posted image user posted image  Bilo je pa res fletno.
Aja, Jaku pa nismo kupili harmonike, ampak je moj našel v Big Bangu tisto kar sem zadnjič iskala-igrice-75 jih je gor, barvna grafika, ugodna cena-30 eur in je bil čist happy-ne rabim govorit, da je nesel s seboj v posteljo. user posted image

Verjamem, da je bil darila vesel, še jaz bi ga bila. user posted image ....nekaj takega sem imela tudi jaz v planu...pico, pičiče...sladko/slano in tortico. user posted image  Mi bomo prvič praznovali tako in me je kar malo strah user posted image . Petardito se pa že fuuuuuuul veseli...to mi pa vse odtehta. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.11.2011 22:06:17   
petarda
Ja Izak je res še neodločen...user posted image  se pa meni zdi, da bo vseeno bolj očka. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.11.2011 22:07:37   
petarda
Lahko noč...mene moj martin čaka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?