Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 14:33:49
|
|
|
|
*bubi*
|
je mini. In vse najboljše slavljencem tudi od nas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 17:27:01
|
|
|
|
kvaka
|
Hvala za čestitke še iz naše strani. Pa tudi mi želimo vsem, ki ste že praznovali vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 17:31:35
|
|
|
|
kvaka
|
< Sporočilo je popravil kvaka -- 11.11.2011 17:32:21 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 17:34:54
|
|
|
|
kvaka
|
Sem hotela prilimat slikici na kateri sta torti, pa mi ne uspe Petarda, bi rabila inštrukcije
< Sporočilo je popravil kvaka -- 11.11.2011 17:35:11 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 19:11:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Daj na FB Pa hitro, morda še kakšno idejo ukrademo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 19:17:15
|
|
|
|
*bubi*
|
kvaka, sem šla zdaj malo pogledat tvoj sladki album. Vau!!!! No, jaz bom tokrat prvič bubiju torto sama spekla, pa upam, da bo vsaj za pojest, če že za gledat ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 19:28:26
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Midva z minijem pa sva imela danes pravi mali fotošuting pred krstom . Slikici sta na FB, Urša tebi pa pošljem po mailu... Oblekica mu je še prav, hlače so malo kratke, če sedi, samo bomo itak imeli odejico čez . Moram it edino še po bele žabice tanke in debele, bomo videli kako bo vreme...pa še čevljčke, ker tile copatki, ki sta jih imela petardito in junior, so mu že premajhni....hmmmm.....kje čem zdaj dobit čisto bele čevlje 18-20 številka ... Jih sploh imajo v teh običnih trgovinah? Čudovit je, kot ste čudoviti vi vsi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 19:38:43
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, jaz bom tokrat prvič bubiju torto sama spekla, pa upam, da bo vsaj za pojest, če že za gledat ne Pridna!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 20:28:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nika vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:37:56
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka In kaj potem, ko link odprem? Ker link sem že odprla. Tam sem kliknila like,.. A mram še kaj Pomoje je to-to. Ne morem pa preverit, če si bila uspešna, ker vidim samo zadnje 3 in pa koliko je lajkalo ostalih v številki. Mogoče se bi mi odprl seznam, če bi bila prijavljena.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:41:10
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo dali eno žurko skoz, s sošolci. Sem kar zmatrana, priznam! Bilo pa je super!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:47:34
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka si lajkala Urša daj povej kaj si jim ponudila za jest/pit, koliko jih je bilo, kaj so počeli... Petardito ima v ponedeljek povabljenih 10 sošolcev, smo se odločili kar, da jih povabimo domov.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:48:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Midva z minijem pa sva imela danes pravi mali fotošuting pred krstom . Slikici sta na FB, Urša tebi pa pošljem po mailu... Oblekica mu je še prav, hlače so malo kratke, če sedi, samo bomo itak imeli odejico čez . Moram it edino še po bele žabice tanke in debele, bomo videli kako bo vreme...pa še čevljčke, ker tile copatki, ki sta jih imela petardito in junior, so mu že premajhni....hmmmm.....kje čem zdaj dobit čisto bele čevlje 18-20 številka ... Jih sploh imajo v teh običnih trgovinah? Čudovit je, kot ste čudoviti vi vsi! Hvala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:50:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kvaka, sem šla zdaj malo pogledat tvoj sladki album. Vau!!!! No, jaz bom tokrat prvič bubiju torto sama spekla, pa upam, da bo vsaj za pojest, če že za gledat ne uuuuu....čist presenečena ....pa ziher bo dobra IN lepa ....Jaz jo bom v ponedeljek tudi sama spekla, ko bo imel praznovanje s prijateljčki, jo bom pa kar s smetano okrasila, ker se bombončki najbolje nanjo primejo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:50:48
|
|
|
|
Urša
|
Še par slikic našega fotosešna:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:51:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Sem hotela prilimat slikici na kateri sta torti, pa mi ne uspe Petarda, bi rabila inštrukcije Jaz dam tudi najprej na FB, pa potem tukaj nalimam...direktno sem mi tudi ni šlo, pol se mi pa ni dalo s tem zaj****
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:56:33
|
|
|
|
petarda
|
Urša lušni so tvoji otročki...pa tako zrihtani!!! .... In še vedno...Jaka čisto očka, Nika čista mami.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 21:58:35
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka si lajkala Urša daj povej kaj si jim ponudila za jest/pit, koliko jih je bilo, kaj so počeli... Petardito ima v ponedeljek povabljenih 10 sošolcev, smo se odločili kar, da jih povabimo domov. 8 sošolcev je bilo, za jest so imeli smokije, bonbone, pili so sokce na slamice, potem smo spekli pice (kar na izi iz Hoferja margarite)-so imeli ful apetita in tortica. Potem je vsak dobil za domov en balon in kinder jajček. Fantje so sestavljali vse kar je dobil za darila.. punce so se šle frizerja, vmes so se igrali skrivalnice in se začeli lovit-takrat sem hitro naštimala Smrkce... da se je stanje umirilo. So pa na koncu na tablo fantje napisali PREPOVEDANO ZA PUNCE in jo nastavili na vhod sobe. Bilo je pa res fletno. Aja, Jaku pa nismo kupili harmonike, ampak je moj našel v Big Bangu tisto kar sem zadnjič iskala-igrice-75 jih je gor, barvna grafika, ugodna cena-30 eur in je bil čist happy-ne rabim govorit, da je nesel s seboj v posteljo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 22:00:45
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaka čisto očka, Nika čista mami. Ja, to pa res-vsak tako reče. Izak se pa še ni opredelil.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 22:03:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka si lajkala Urša daj povej kaj si jim ponudila za jest/pit, koliko jih je bilo, kaj so počeli... Petardito ima v ponedeljek povabljenih 10 sošolcev, smo se odločili kar, da jih povabimo domov. 8 sošolcev je bilo, za jest so imeli smokije, bonbone, pili so sokce na slamice, potem smo spekli pice (kar na izi iz Hoferja margarite)-so imeli ful apetita in tortica. Potem je vsak dobil za domov en balon in kinder jajček. Fantje so sestavljali vse kar je dobil za darila.. punce so se šle frizerja, vmes so se igrali skrivalnice in se začeli lovit-takrat sem hitro naštimala Smrkce... da se je stanje umirilo. So pa na koncu na tablo fantje napisali PREPOVEDANO ZA PUNCE in jo nastavili na vhod sobe. Bilo je pa res fletno. Aja, Jaku pa nismo kupili harmonike, ampak je moj našel v Big Bangu tisto kar sem zadnjič iskala-igrice-75 jih je gor, barvna grafika, ugodna cena-30 eur in je bil čist happy-ne rabim govorit, da je nesel s seboj v posteljo. Verjamem, da je bil darila vesel, še jaz bi ga bila. ....nekaj takega sem imela tudi jaz v planu...pico, pičiče...sladko/slano in tortico. Mi bomo prvič praznovali tako in me je kar malo strah . Petardito se pa že fuuuuuuul veseli...to mi pa vse odtehta.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 22:06:17
|
|
|
|
petarda
|
Ja Izak je res še neodločen... se pa meni zdi, da bo vseeno bolj očka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 11.11.2011 22:07:37
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč...mene moj martin čaka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?