mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin Pelin in kakšni so ti, ki so podobni kot mojcaziga in jaz.....? Tisti, ki si upajo na glas izraziti svoje dvome in pomislike.....in ki nismo taki, da bi se zgolj delali dobre, da vsi moramo biti enakopravni, vsi moramo vse tolerirati dokler seveda so vsi tisti "drugačni" vstran od nas....dokler niso v našem razredu, dokler niso naši sosedje... IZVIRNO SPOROČILO: liliana Liliana...najprej se mi ni dalo komentirati, ker sem mislila, da ti je pa le malo pridelalo...vendar žal ob tvojih nadaljnih postih vidim, da je škoda besed...škoda, ker goniš naprej po svoje, po drugi strani pa svoje neznanje skrivaš za krinko, da le izražaš svoje mnenje in da si odkrita...Ne....nisi odkrita...si le polna sebe in ne vidiš cm stran od nosu....Še vedno trebunljaš in tlačiš v isti koš otroke , ki so nevzgojeni, razvajeni in pa otroke z ADHD sindromom....Kljub tvojemu dolgemu plodovitemu spisku izkušenj iz tvojega otrštva, se vidi, da ne veš v bistvu o čem se gre...Prosim...sama sem obupala, da bi ti dopovedala ...Urška in podobne očitno še ne...In ko me sprašuješ kakšni so ti, ki so podobni tebi in Mojciziga...točno takšni, ki razmišljajo tako kot ti v svojih postih....Takšni, ki niso imeli niti en dan izkušenj z ADHD-ejčkom ( če ne jih ne bi primerjala s svojo raztrešenostjo zaradi treme pred izpitom in podobnimi ala adehadejevskimi problemi), takšni, ki uživajo pametovati in tlačiti ob tla ljudi, ki imajo že tako dosti problemov in gorja na grbi...takšni, ki se zgovarjajo, da le povedo svoje mnenje, v resnici pa so na tem področju totalno neizkušeni in neizobraženi, ker se jim ne da v stvar bolj poglobiti. oz. vtakniti nos v kakšno strokovno literaturo ali članek...In konec koncev takšni, ki še vedno nakladajo, da je ADHD neko stanje oz. da se ta sindrom ne da dokazati...Takšni ljudje delajo tem otrokom še dodatne probleme, težave in nemalokrat pekel na zemlji...In to iz čiste sebičnosti in iz tega, ker radi pametujejo...Kakšna ozkoglednost, omejenost in neizobraženost in to v sedanjem času... Priznam. Sem ozkogleda, omejena, neizobražena, netolerantna, diskriminatorna, pametujem brezveze. No, seveda vse to velja tudi za mojega sončka. Poleg vsega tega sva kriva vseh dodatnih problemov in težav, ki jih imate vi in vaši otroci. Ve, ki ste prav kontra v vseh postavkah, pa gonite svoje dalje. Seveda polagam na dušo vsem, ki so razmišljali, da bi se oglasili na tej temi. Dobrodošli so samo tisti, ki tulijo v isti rog z mamami ADHDejčkov. Če imate svoje mnenje ali bog pomagej celo dvom v karkoli pravijo, vas čaka ista obsodba kot mene. Ampak ne jim zamerit, saj druge označujejo za to, kakršne so same. lp P.S. Skozi temo se je večkrat pisalo o tem, da naj se vaših otrok ne obsoja oz. naj se njihovih dejanj ne jemlje osebno in naj se popravljajo, kritizirajo njihova dejanja in besede in ne njih kot osebe. Skozi vse vaše poste pa kar buta ven vaše obsojanje ne mojega mnenja, ampak mene osebno. Za kaj vse ste me obsodile na podlagi nečesa, kar niti nočete niti niste razumele. Torej, se do drugih obnašate točno tako kot ne želite, da bi se drugi do vaših otrok. Zanimivo.
|