|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
9.11.2011 11:59:38   
oreh
Čestitke delfinček!

mojamura, si se pa dobro slikovno opremilauser posted image  carski so

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.11.2011 12:06:50   
srce77
čao bejbe.....moram v službico....user posted image ....do 21 me ni user posted image , a mora še katera med vami pop v službo.....ni fajn vam rečem......danes še,potem imam pa podaljšani vikenduser posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.11.2011 12:17:45   
mojamura
oreh user posted image ....malo sem guglala za kakšnimi finimi smiley-i 

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.11.2011 12:18:25   
romare
IZVIRNO SPOROČILO: srce77

čao bejbe.....moram v službico....user posted image ....do 21 me ni user posted image , a mora še katera med vami pop v službo.....ni fajn vam rečem......danes še,potem imam pa podaljšani vikenduser posted image

ja jaz tudi,pa povrh še cel vikenduser posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.11.2011 12:28:03   
LittleSun
Pridne vse ki delate popoldan, jaz si sploh ne znam predstavljat kako bi to pri meni šlo. Sem res vesela, da delam do 15h in imam cel popoldan za pikeca čas. 

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.11.2011 12:51:12   
Katte
Jaz pa delam samo dopoldne, nobenih vikendov. Domov grem ponavadi okrog treh, pol štirih in to kar peš (15 min). Začnem ob sedmih. Drugače pa nisem zaspanka in bi raje začela ob šestih in bila frej že ob dveh. To bi bilo zame idealno. Itak popoldne prehitro mine...

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.11.2011 12:53:38   
srečki
Jeeeej delfinček76 user posted image user posted image user posted image čestitke še z moje strani in nič ne skrbi, seveda pa držim pesti da bo vse OK zuser posted image ....ma itak da bo. 

Hm LittleSun se strinjam s tabo...si tudi jaz ne predstavljam delati popoldan ša manj pa vikende tako, da ja pridne ste!

Dogaja se...to mi je všeč - čim več rozik prosim

Neposredna povezava do sporočila: 732
9.11.2011 12:53:45   
LittleSun
Kate tudi jaz bi bila raje ob 6ih v službi in ob 2h doma. Mi je najbolj pomembno, da imam popoldne prosto. Čeprav, če bi imela popoldanski šiht bi pač delala popoldan, je že smolar rekel da je treba delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.11.2011 12:55:24   
mojamura
jaz delam od 8-16 včasih še dalj časa....mam pa vikende in praznike fraj

Neposredna povezava do sporočila: 734
9.11.2011 13:10:48   
delfinček76
Hvala punce!!
Sem vesela, da sem vsaj nekomu lahko povedala!!
Prav težko se zadržujem, da v službi ne povem sodelavkam.
Vsaj še 14 dni bi rada počakala, da bo bolj ziher.
Upam, da ne bodo že same prej pogruntale, ko bom okrog začela
hoditi vsa bleda.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.11.2011 13:28:25   
mladika
Jej nova user posted image !!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  delfinček27 ostani pozitivna in se prepusti dragiju,da te mal razvaja.
oreh kup user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam!!!!
Men se je pa dans dan začel ful porazno, najprej je biu dragi tečn-je zgleda z levo nogo ustal in sam da sem se zbudila in prišla v kuhno je že začel sitnarit,pol me je pa še ena profesorca na faksu v slabo voljo spravla...mi manka sam še njen podpis v indeksu,pa sem mislila dans v lublano uletet na faks izven njenih uradnih ur,pa nima 1 min,da bi mi dala 2 avtograma čeprou je na faksuuser posted image .No zdej je bolše,sem sama doma,dragi dela popoldan.
mam pa še 10 dni čakanja na (ne) user posted image !!!
Jst pa razmišlam da bi si kupla CB digitalne O teste,če bi jih rabla slučajno,k so lih v akciji!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu delfinček76)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.11.2011 13:50:57   
Katte
Samo še 10 dni? To se ne sliši veliko (resno mislim). Še malo, pa bova skupaj trepetali, mladika.

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.11.2011 13:54:07   
crtek
evo mene še malo user posted image

moje user posted image še kar ni!!!! to mi je pa vedno bol všeč user posted image zeeeeeloooo nenavadno mi je to, da me že par dni ful boli križ, predvsem ko sedim, v trebuhu (maternicauser posted image ) imam take hecne (ne)bolečine, niso krči, občutek je tašen, kot da bi me nekaj od znotraj navzven potiskalo...ne znam prau povedat, hecen občutek je...upam upam upam, da je to to user posted image

glede testou pa tko: js od cb bi si kupla samo digitalni, ker je uni navaden malo hecen...vsaj meni....mi je namreč že enkrat pokazal lažni +, pa tega nekako nebi rada ponovila...kaj majo dm tudi cb digitalne, al majo te samo v lekarnah? js si bom danes kupla v dm first sign in cb digital user posted image pa bom nardila en test (first sign) jutri in enega u petek...če seveda ne bo prej pritekla user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.11.2011 14:23:02   
mojamura
crtek mene tak firbec matra.....aaaa

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.11.2011 14:24:34   
LittleSun
crtek čakam na jutri zjutraj!!mislim na tebeuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.11.2011 14:34:02   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Kate tudi jaz bi bila raje ob 6ih v službi in ob 2h doma. Mi je najbolj pomembno, da imam popoldne prosto. Čeprav, če bi imela popoldanski šiht bi pač delala popoldan, je že smolar rekel da je treba delatuser posted image user posted image user posted image

jst bi pa bla vesela če bi lahk delala samo 8 ur user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
9.11.2011 14:34:09   
LittleSun
Šeee maloooooo in konc delovnega dne zame. Je že sreda, tako da bo kmalu petek in martinovanje...juhuhuuser posted image user posted image user posted image  se že veslim.

Pipike moje lepo se imejte, pridno delajte( saj ves kaj)user posted image , nacartajte se in se razvajajte, saj veste, da morate bit čimbolj sproščene, da ratauser posted image user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 742
9.11.2011 14:34:49   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Samo še 10 dni? To se ne sliši veliko (resno mislim). Še malo, pa bova skupaj trepetali, mladika.

tud jst bom tam okrog 20-ga že vedla na čem sem.. če ne bo M. še bolj zamujala kot prejšnji mesec..user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.11.2011 14:35:28   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Sej moram jaz tudi kdaj potegnit, pa mi tudi ni problem, ampak da bi pa vsak dan morala do kakših 5ih sedet v pisatni pa no way, kaj šele popoldanski šiht.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.11.2011 14:51:32   
Katte

tud jst bom tam okrog 20-ga že vedla na čem sem.. če ne bo M. še bolj zamujala kot prejšnji mesec..user posted image
No, bomo skupaj dočakale user posted image , a ne? user posted image

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.11.2011 14:52:13   
Katte

Sej moram jaz tudi kdaj potegnit, pa mi tudi ni problem, ampak da bi pa vsak dan morala do kakših 5ih sedet v pisatni pa no way, kaj šele popoldanski šiht.

Podpišem.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 746
9.11.2011 14:53:33   
crtek
glede šihta: js sm provala že vse mogoče urnike, od deljenih, popoldanskih, nočnih, celodnenih, samo dopoldan in nič vikendou...tipo ni da ni, pa se mi zdi, da če moreš nekako ni problem...pač zvoziš skozi tisto kar je treba, je pa pol tolko lepše. Dokler nimaš familje ni tak problem hud, se da vse, bol ti je težko ko maš enkrat otroke, se mi zdi...pol ti je vsaka dodatna ura odveč user posted image vsaj pri bivši šefici sm vidla...ponavadi je ženska živela u pisarni, še za vikende je hodila delat, če so jo stranke rable in VALDA vsi so jo NUJNO rabli nonstop...njej ni bil to nikoli noben problem, dokler ni rodila, ko je pršla iz porodniške pa vedno točno 8ur, ajde podalšat, če je nujno, pa še to rajši s sabo odnese, pa konča doma, samo da je vse narjeno, pol pa takoj domou. Nobenemu se ne javi več popoudan, med vikendi pa sploh ne...sej je logično, ma pa pol zaradi tega probleme s strankami, ki so navajene drugače...

Neposredna povezava do sporočila: 747
9.11.2011 15:34:10   
mladika

No, bomo skupaj dočakale user posted image , a ne? user posted image

Ma,da res že nalulamo te čarobne user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crtek  še nisi lulala,mojbog kaj čakašššš!!!!-mi umiramo od radovednosti in trepetamo s teboj...jst sem pomojm še bolj živčna zdej kot ti,ko vidm da M še ni prišla!!
Jst pa ko bom začela delat,me pa čakajo petki,svetki,prazniki,nočne,dnevne,vse živo...-ka čm...v  zdravstvu je tak!!!

< Sporočilo je popravil mladika -- 9.11.2011 15:35:48 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.11.2011 15:35:16   
GregUr
user posted image čestitam delfinček! jooooj, čimveč takih postov, punce user posted image user posted image

sam tok da se javim da sem še na svetu, kljub nevšečnostim zadnjič, pač nekega haloja nisem delala potem iz vsega kar se je dogajalo in je minilo.

zdej pa tuhajte name, da se v naslednjih dneh pojavi vgnezditvena, in da čez en teden NE priteče tista ta nezaželjena user posted image filinga nimam nobenga. pač čist tko normalno se počutm. al je psiha nehala puščat svoje dokaze da obstaja, al nisem noseča, al pa pač nimam nobenih znakov kljub temu da se tam spodaj kaj dogaja (upam na zadnje user posted image )
medtem pa naj katera poroča o user posted image user posted image user posted image

smo na vezi, babaaiii

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.11.2011 16:00:51   
Kratka
Joj Crtek, daj nam malo olajšaj in naredi test že danes....mene tko firbec matraaaaaaa!!user posted image Glede te bolečine-še eden znakec več, da bo user posted image  user posted image

Glede službe: jaz sem eno leto delala od pon. do četrka vsak dan popoldan, petki so bili super, ker so bili zjutraj in to še samo do 13h, vikendi pa fraj...je pa res malo smotano, ker nimaš čisto nič od dneva...jaz npr.od jutra nisem imela skoraj nič (sem zaspankauser posted image ), popoldan pa pač preživiš v službi in spet nimaš nič. Tako kot je že ena napisala, če se mora, se pač mora user posted image
Danes sem se pa tako sladko naspala po kosilu, kot user posted image ...kako je pasalo user posted image polna luna prihaja, pa se mi zelo pozna. Jaz bi spala ves čas in tečnarila, moj user posted image pa ne more in ne more spat ponoči...čist sva kontra user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......