|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
9.11.2011 10:44:02   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Čestitam, delfinček76!!!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu delfinček76)
Neposredna povezava do sporočila: 701
9.11.2011 10:44:29   
crtek
delfinček76 ČESTITAM! user posted image boš vidla, da bo tokrat s pikico vse ok in boš julija cartala svojega user posted image

pa se je vseeno lepo začel ta november user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 702
9.11.2011 10:45:45   
romare
čestitke delfinčekuser posted image user posted image user posted image user posted image , no pa se je rozika začela razlivat jupiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 703
9.11.2011 10:51:25   
*bobika*
katera je še danes na vrsti poleg crtek??

joj sem jst mnda bolj na trnih kot ti crtek ..user posted image

(odgovor članu romare)
Neposredna povezava do sporočila: 704
9.11.2011 10:58:16   
alysa
Čestitam delfinčekuser posted image user posted image user posted image

oreh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 705
9.11.2011 11:05:58   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)

10.11
Wannabemommy

11.11
delfinček76 (11.krog)
user posted image
srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

14.11
Anonimna user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUr

Skupaj nas je: 30

Nosečk: 2

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 706
9.11.2011 11:06:20   
srce77
nasvet rabim.....kateri test kupit? So tisti iz dm vredi?

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 707
9.11.2011 11:07:59   
LittleSun
delfinčekuser posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse dobro s pikico.

pa se je le razlila rozauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
9.11.2011 11:10:03   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: srce77

v DM imajo first sign in clear blue. Jaz ti svetujem, da si kupiš clear blue, saj če bo črtica malo bolj šibka na FS potem boš še vedno v negotovosti in boš kupila še CBuser posted image user posted image vsaj tako je pri meni.

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 9.11.2011 11:11:59 >

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 709
9.11.2011 11:10:30   
romare

ja čist ok so,pa še 2 sta notriuser posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 710
9.11.2011 11:11:10   
sontschica
iskrene čestitke delfinčekuser posted image user posted image pa se je začelouser posted image
kar pozitivno razmišljat, pa boš videla da bo vse v redu s tvojo pikico.
lepih nadaljnih 8 mesecev ti želim.

srce in crtek navijam za vaju, pa tudi za vse ostale, da ne bo pomoteuser posted image jaz osebno bi kupila CB,
ker je najbolj zanesljiv, s first sign nimam dobrih izkušenj, za ostale pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 711
9.11.2011 11:20:24   
rozi55
Oooo rozike na pohodu tooooo user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke Iwa in Delfinček76, lepo nosečnost vama želim, pa zdrava otročička.
Oreh user posted image , stiskam pestke za drug mesec.
Crtek, razveseli nas user posted image
Jaz imam pa poškodovano koleno in sem večinoma ležečka, pa še kašljam in že 4. dan sem brez glasu. Ma čist skoz imam neko sr*, sploh ne vem, kdaj bom kaj zdrava in nepoškodovana. Bogi moj možek, od ss sploh še nisva, ker mi ni bilo. Zdaj pa počasi bi kaj, pa ne gre, ker vsak mini premik noro boli. Decembra bo že bolje, drugo leto pa sploh user posted image Sem pa danes pojedla zadnjo morilsko tableto, po katerih mi je bilo slabo in se mi je vrtelo, tako da začnem ju3 s krvomočnico, vitaminčki in maco nazaj, ker sem vse skenslala, ker mi je bilo še slabše.
Navijam in čakam še lepih novičk.

Neposredna povezava do sporočila: 712
9.11.2011 11:24:10   
rozi55

Za začetek je ok, pol si pa itak še CB kupiš, ker je lepši user posted image Jaz sem jih potem še dolgo gledala, une polulane listke pa vržem stran user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 713
9.11.2011 11:25:53   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: rozi55

Za začetek je ok, pol si pa itak še CB kupiš, ker je lepši user posted image Jaz sem jih potem še dolgo gledala, une polulane listke pa vržem stran user posted image

Jaz še imam zdaj CB doma od prve nosečnosti (2007) user posted image user posted image in še zdaj je plusek

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 714
9.11.2011 11:30:29   
Anonimen
Živjo!

delfinček76 - čestitam zauser posted image user posted image user posted image user posted image Misli pozitivno, da se bo pikica obdržala in lepo razvijala! Razumem tvoje strahove, saj sem tudi sama pred 4 meseci doživela SS.

oreh - user posted image upam, da ti Miklvaž prinese user posted image

crtek -sej nočem kakih opraznih upov vlivat, ampak tole mrazenje mi je nekam poznano user posted image Res si sumljiva user posted image

testi - jaz prisegam na clearblue. Pa še sedaj jih imajo v akcij (ko sem brala v Žurnalu) in so za 15% znižani na vseh prodajnih mestih, tako da se splača izkoristit user posted image

Jaz sem se pa danes malce hecna zbudila, sem najprej mislila, da me vročina daje, no, čez čas sem bla pa OK. Zizike pa me danes še bolj bolijo, čeprav mi je malce čudno, da bi bili taki znaki pristoni že 5 dni pred (ne)pričakovano M...user posted image

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu rozi55)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
9.11.2011 11:31:40   
rozi55
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Jaz še imam zdaj CB doma od prve nosečnosti (2007) user posted image user posted image in še zdaj je plusek

user posted image user posted image user posted image , lušno
Jaz sem pa prvega dala bodoči babici z mašnico, tista 2, ko se nosečnosti nista lepo iztekli, sem pa stran vrgla čez nekaj časa user posted image Te pluski so tooooolk lepi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
9.11.2011 11:33:24   
Anonimen

a katera ve kako je s krvomočnico v primeru zanositve....se jo lahko pije?

Nisem bla pozorna, če je že katera odgovorila, ampak kakor mi je znano, se krvomočnico pije v času od konca M pa do naslednje M, v primeru zanositve pa jo prenehaš pit. Jst jo pijem od konca M, pa potem še 1 teden po O.

anonimna user posted image

(odgovor članu srce77)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
9.11.2011 11:33:25   
*bobika*

jaz sem ga pa nekaj časa šparala,potem pa vrgla stran...ampak mi je žal..sicer takrat nisem razmišljala o tem, da bo lep spomin..

Neposredna povezava do sporočila: 718
9.11.2011 11:34:08   
Kratka
delfinček user posted image user posted image user posted image bravo!
oreh user posted image user posted image , bo pa decembra user posted image a ne?
crtek in srce ....navijaaaaaaaaammmmm user posted image

Jaz pa ne vem, če je bil ta izcedek vgnezditvena, ker še vedno traja- tretji dan, čist po mal in si mislim, da je verjtno spet en predmen.izcedek oz. krvavitev, tako kot vsak mesec, le da je tokrat malo prehitro tu user posted image . Boli me tudi manj notri, ampak še vedno čutim nekaj v predelu maternice user posted image
Glede testkov:jaz kupim v Dm-u, dobiš dva trakca, zelo poceni in meni je zelo zanesljiv. Enkrat sem kupila v Mullerju tist trakec, ampak je kr neki, mi je ful čudno pokazalo, tako da vztrajam pri DM-ovih user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 719
9.11.2011 11:34:38   
LittleSun

user posted image user posted image user posted image , lušno
Jaz sem pa prvega dala bodoči babici z mašnico, tista 2, ko se nosečnosti nista lepo iztekli, sem pa stran vrgla čez nekaj časa user posted image Te pluski so tooooolk lepi user posted image

Ja povzročijo najlepše občutek na svetuuser posted image user posted image

Anonimna user posted image ti si tudi sumljiva a vešuser posted image user posted image držim pesti, da kmalu zagledaš ta čaroben plusekuser posted image

krvomočnice ni priporočljivo piti po zanositvi, niti med user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 9.11.2011 11:36:00 >

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.11.2011 11:36:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

jaz sem ga pa nekaj časa šparala,potem pa vrgla stran...ampak mi je žal..sicer takrat nisem razmišljala o tem, da bo lep spomin..

Jaz imam svoj prvi plusek iz leta 2008 tudi spravljenega, sicer je papir porumenel, ampak če imaš malo domišljiije, se + še vedno vidi user posted image Drugi plusek od letos pa sem glede na žalosten konec vrgla v smeti, naj bo spomin nanj le še v mojem srčku.

anonimna user posted image

(odgovor članu *bobika*)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
9.11.2011 11:44:29   
srce77
Torej po test v Dmuser posted image .....samo še ne vem kdaj ga bom uporabila. Počakam do nedelje.....

Ja za krvomočnico vem da se pije samo do M,kaj pa v primeru,ko M čakaš,pa ti recimo zamuja in še ne veš da si user posted image ...a je potem vseeno fajn da jo piješ? Ker jaz jo še pijem....
koliko ? se ti poraja v glavi,ko začneš razmišljat,če si slučajno user posted image ...kaj lahko in kaj ne smeš...zanimivo.

Navijam za vse ostaleuser posted image user posted image .....nov se je šele začel,tako da glede na to da se je rozast začel....se naj tako tudi nadaljuje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.11.2011 11:56:32   
LittleSun

Ja za krvomočnico vem da se pije samo do M,kaj pa v primeru,ko M čakaš,pa ti recimo zamuja in še ne veš da si user posted image ...a je potem vseeno fajn da jo piješ? Ker jaz jo še pijem....
koliko ? se ti poraja v glavi,ko začneš razmišljat,če si slučajno user posted image ...kaj lahko in kaj ne smeš...zanimivo.

Jaz je nebi pila če mi bi M zamujala, jo tudi pijem še kak teden po O, potem pa neham. Za vsak slučajuser posted image user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.11.2011 11:56:43   
mojamura
yeeeeeey delfinček76 čestitam!!user posted image
user posted image    user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.11.2011 11:59:10   
*bobika*

Torej po test v Dmuser posted image .....samo še ne vem kdaj ga bom uporabila. Počakam do nedelje.....

Navijam za vse ostaleuser posted image user posted image .....nov se je šele začel,tako da glede na to da se je rozast začel....se naj tako tudi nadaljuje

PO MOJE do dneva ko pričakuješ M. jo lahko piješ.. potem pa raje nehaj.

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......