![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:20:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ideje...kaj skuhat za kosilo za dva dni...kaj bolj mesnega in dobrega lazanja, musaka, polnjena paprika, sarma, pasulj, ričet, rižota
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:21:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala za odg. Botrca. malenkost
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:26:42
|
|
|
|
arabela*
|
Zunaj se že sonček kaže... gremo zdaj zajtrkovat, potem pa peljem maličke vsako na svoj konec...M k babici k frendicam, A pa se gre z dvema sošolkama potepat lep dan
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:26:43
|
|
|
|
botrca
|
Grem se oblečt, pa malega oblečt...smo še v pižamah...pa jest nekaj pol pa ven na sprehod.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:28:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ideje...kaj skuhat za kosilo za dva dni...kaj bolj mesnega in dobrega lazanja, musaka, polnjena paprika, sarma, pasulj, ričet, rižota musaka še nekak..
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:33:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kak ne, meni so jo vsi priporočali, pa tud jaz, ko sem bolna, jo rada pojem, paše, sploh taka zdručkana. ker je pretežka za želodec Nam pomaga, tak da ne verjamem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:39:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ideje...kaj skuhat za kosilo za dva dni...kaj bolj mesnega in dobrega lazanja, musaka, polnjena paprika, sarma, pasulj, ričet, rižota golaž, zrezki v omaki, paprikaš, haše omaka pa samo makarone ali svaljke zraven skuhaš
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:49:18
|
|
|
|
bambixxx
|
banano je zaenkrat obdržal v želodcu, sem pa zdaj vidla kri v plenički (mislim, da, ali pa sem že panična,saj ne vem), tak da zdaj šibama k P.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:53:12
|
|
|
|
marta82
|
Bambi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:57:12
|
|
|
|
majakla
|
Ojoj. Za T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 10:13:10
|
|
|
|
arabela*
|
T
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 11:58:03
|
|
|
|
Arwenko
|
Heja. Spala skoraj do 11h z enim manjšim presledkom vmes, domov pa prišla ob 2h, tako da ni bilo tako hudo. Sem pa daj tak na pol zalimana...vse gre bolj na počasi danes pri meni bambi pa javi kaj bo pediatrinja rekla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 13:01:12
|
|
|
|
bambixxx
|
saj sma bla samo 2 uri pri P . ja nič, glede na krvno sliko je viroza, ni videti bakterije ali kake zastrupitve, tak da se je od atija nalezel zgleda. glede krvi v blatu pa je lahko žilica počila od napenjanja, moram še pa pol blato nest v laboratorij, ker ko zakleto ni kakal kar sma bla tam. ono plenico sem pa tudi pozabla zraven nest . vse kar mu dajemo je ok (Linbi probiotik, elektrolite proti dehidraciji, Calpol proti vročini), zraven smo dobili še glukozo. ne sme jest mlečnih izdelkov, pečenega mesa in surove zelenjave. banane lahko, pa kuhano zelenjavo, krompir, riž, meso tudi. priporočala je jabolčni kompot sladkan z glukozo. ko sma prišla domov je pojedel še pol banane, bruhal ni še nič danes hb. zdaj pa spi revček utrujeni. pa v čakalnici mi je 1h na rokah spal. to je to....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 13:04:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj sma bla samo 2 uri pri P . ja nič, glede na krvno sliko je viroza, ni videti bakterije ali kake zastrupitve, tak da se je od atija nalezel zgleda. glede krvi v blatu pa je lahko žilica počila od napenjanja, moram še pa pol blato nest v laboratorij, ker ko zakleto ni kakal kar sma bla tam. ono plenico sem pa tudi pozabla zraven nest . vse kar mu dajemo je ok (Linbi probiotik, elektrolite proti dehidraciji, Calpol proti vročini), zraven smo dobili še glukozo. ne sme jest mlečnih izdelkov, pečenega mesa in surove zelenjave. banane lahko, pa kuhano zelenjavo, krompir, riž, meso tudi. priporočala je jabolčni kompot sladkan z glukozo. ko sma prišla domov je pojedel še pol banane, bruhal ni še nič danes hb. zdaj pa spi revček utrujeni. pa v čakalnici mi je 1h na rokah spal. to je to....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 13:05:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj sma bla samo 2 uri pri P . ja nič, glede na krvno sliko je viroza, ni videti bakterije ali kake zastrupitve, tak da se je od atija nalezel zgleda. glede krvi v blatu pa je lahko žilica počila od napenjanja, moram še pa pol blato nest v laboratorij, ker ko zakleto ni kakal kar sma bla tam. ono plenico sem pa tudi pozabla zraven nest . vse kar mu dajemo je ok (Linbi probiotik, elektrolite proti dehidraciji, Calpol proti vročini), zraven smo dobili še glukozo. ne sme jest mlečnih izdelkov, pečenega mesa in surove zelenjave. banane lahko, pa kuhano zelenjavo, krompir, riž, meso tudi. priporočala je jabolčni kompot sladkan z glukozo. ko sma prišla domov je pojedel še pol banane, bruhal ni še nič danes hb. zdaj pa spi revček utrujeni. pa v čakalnici mi je 1h na rokah spal. to je to....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 13:11:38
|
|
|
|
ly117
|
Najedli smo se zdaj pa gremo malo počivat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 13:34:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj sma bla samo 2 uri pri P . ja nič, glede na krvno sliko je viroza, ni videti bakterije ali kake zastrupitve, tak da se je od atija nalezel zgleda. glede krvi v blatu pa je lahko žilica počila od napenjanja, moram še pa pol blato nest v laboratorij, ker ko zakleto ni kakal kar sma bla tam. ono plenico sem pa tudi pozabla zraven nest . vse kar mu dajemo je ok (Linbi probiotik, elektrolite proti dehidraciji, Calpol proti vročini), zraven smo dobili še glukozo. ne sme jest mlečnih izdelkov, pečenega mesa in surove zelenjave. banane lahko, pa kuhano zelenjavo, krompir, riž, meso tudi. priporočala je jabolčni kompot sladkan z glukozo. ko sma prišla domov je pojedel še pol banane, bruhal ni še nič danes hb. zdaj pa spi revček utrujeni. pa v čakalnici mi je 1h na rokah spal. to je to....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 13:35:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Najedli smo se zdaj pa gremo malo počivat. Mi tudi!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 14:20:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj sma bla samo 2 uri pri P . ja nič, glede na krvno sliko je viroza, ni videti bakterije ali kake zastrupitve, tak da se je od atija nalezel zgleda. glede krvi v blatu pa je lahko žilica počila od napenjanja, moram še pa pol blato nest v laboratorij, ker ko zakleto ni kakal kar sma bla tam. ono plenico sem pa tudi pozabla zraven nest . vse kar mu dajemo je ok (Linbi probiotik, elektrolite proti dehidraciji, Calpol proti vročini), zraven smo dobili še glukozo. ne sme jest mlečnih izdelkov, pečenega mesa in surove zelenjave. banane lahko, pa kuhano zelenjavo, krompir, riž, meso tudi. priporočala je jabolčni kompot sladkan z glukozo. ko sma prišla domov je pojedel še pol banane, bruhal ni še nič danes hb. zdaj pa spi revček utrujeni. pa v čakalnici mi je 1h na rokah spal. to je to.... Bošček. Naj hitro mine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 14:26:47
|
|
|
|
majakla
|
Pri nas glih kontra, zbudila sta se, jaz sem se vmes pobarvala, jedla, malo poramala, lase oprala, zdaj še gresta jest, pol pa pičimo na sonce in luft.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 16:38:14
|
|
|
|
bambixxx
|
no pa ga imamo - rotavirus
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 16:38:55
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 16:39:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no pa ga imamo - rotavirus kak si pa do tega zdaj prišla
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 16:42:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no pa ga imamo - rotavirus kak si pa do tega zdaj prišla zdaj sem še nesla blato v laboratorij in je pozitiven na rotavirus
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 16:43:28
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no pa ga imamo - rotavirus aja?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.