Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 21:07:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 BB ???? a big brother? Ne bakugani kak so te lahko BB bakugani? Jaz sem na BeyBlade pomislila.... saj Bakugani nimajo 2xb not.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 26.10.2011 21:53:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 BB ???? a big brother? Ne bakugani kak so te lahko BB bakugani? Jaz sem na BeyBlade pomislila.... saj Bakugani nimajo 2xb not. hehe....jaz sem isto pomislila...paštetko nekaj j*** zadnje čase
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 7:57:16
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ada2 BB ???? a big brother? Ne bakugani kak so te lahko BB bakugani? Jaz sem na BeyBlade pomislila.... saj Bakugani nimajo 2xb not. hehe....jaz sem isto pomislila...paštetko nekaj j*** zadnje čase JA, BEyBLade, pa tiste vrtavke no Pa to ti je vse ena plastika
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 12:54:13
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mi smo pa danes v šolo peljali čarovnico bodo imeli čarovniški ples in so morali s sabo prinesti čarovniška oblačila V nedeljo pa gremo na Noč čarovnic v Grad na Goričkem. Pride katera? http://www.obcina-grad.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=1&id_informacija=239 naši so pa imeli proslavo za dan reformacije.... nuša je morala biti že bolj zgodaj, ker je nastopala, tako sva z adamom bila kar pozna in smo se z njegovimi sošolci srečali na stopnicah, ko so že šli v jedilnico kjer so imeli proslavo.... potem sem ga peljala za njimi v jedilnico in ravno ujela himno.... sva stala skupaj pri miru in po himni sem šla domov... čeprav me je mikalo, da bi ostala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 12:59:42
|
|
|
|
ada2
|
s pevskim zborom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 14:47:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pa to ti je vse ena plastika reči ti to otroku, če si upaš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 16:20:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pa to ti je vse ena plastika reči ti to otroku, če si upaš jaz sem , zato tega doma nimamo ...razen enih treh primerkov Bakuganov, ki jih je za r.d. dobil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 16:24:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas so si danes drugarčki strašljivo čarovniško uredili razred , še prej so bili na obisku pri policistih v Kr.Gori, še prej pa so pisali kontrolko iz matamatike . Pručki pa so bili "le" na obisku pri policistih . Jutri imajo oboji tehniški dan, ki ga bodo preživeli z gasilci Upam, da v torbi ne dobimo kakega "kao neobveznega" vabila na proslavo ob dnevu reformacije (ker potem se itak pričakuje, da boš prišel ).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 18:21:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi pa je danes dočakal prve šolske počitnice
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 19:21:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj pa bo jutri? Petek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 19:50:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj pa bo jutri? dan šole alinekajpodobnega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 19:52:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
nekaj me RR heca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 20:03:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj pa bo jutri? dan šole alinekajpodobnega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 20:34:44
|
|
|
|
petarda
|
Mi imamo pa jutri po šoli piknik pred razredom ...komaj čakam, da malo spoznam starše in nove sošolce. Glede na to, da sem doma, bi se spodobilo, da kaj spečem...moram malo pobrskat za kak izi in dober recept. Drgač pa sem imela danes dan odprtih vrat . So se začele gume na veliko menjati in se pozna tudi na mojih obiskih . In ko sem bila že v štihu sem potem povabila še tri najbližje sosede (svakinjo+dve sosedi - ena na porodniški, druga v penziji ) na kafe.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 20:37:07
|
|
|
|
Paštetka
|
Tisto makovo speci Srednji odstavek ne razumem, kaj in zakaj se je kje poznalo. Sem najprej pomislila, da so ti hodili joške gledat, da je zato gužva z gumami Oprosti Kaj pa je štih?
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 27.10.2011 20:40:39 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 21:00:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Tisto makovo speci Srednji odstavek ne razumem, kaj in zakaj se je kje poznalo. Sem najprej pomislila, da so ti hodili joške gledat, da je zato gužva z gumami Oprosti Kaj pa je štih? Zakaj pa joške? Pri nas se reče, da si že v štihu...da si že utečen...da si že nekaj začel...not padu? Kapiš? Ti to nas zdaj hecaš, ne?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 21:02:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, kavica sodi zraven k menjavi gum? Zdaj pa mi je že žal, da nisem k vam prišla
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 21:02:38
|
|
|
|
petarda
|
Ja, makovo...imam vse sestavine ....sem ga od prvega septembra spekla še ene štirikrat...tudi različico z orehi...saj je res super in enostavno, pa otroka sta nora na to pecivo...samo bi vseeno raje nekaj drugega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 27.10.2011 21:06:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, kavica sodi zraven k menjavi gum? Zdaj pa mi je že žal, da nisem k vam prišla Bubi pa saj sem ti par strani nazaj dala ponudbo ...menjava gum+kafe+čvek+masaža...neprecenljivo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?