Nina33
|
Oj! Juxy, a to poj z blazinicami prstov tapkaš? Ostalo razumela, upam, no, HVALA!!! Saj podobno sem že delala al ne po točkah ampak kr tko ,al - mu paše že od malega (kt zdej je pa res veeeelik ). Danes spet malo bolj hrope, je bilo včeri manj slišat, se pa danes tut slini ene 10x bolj, ker mu zgleda še zgori ven lezejo zobki . Mislim - sej je lepo, de grejo ven, ampak če so do zdej lohk čakal bi pa res lohk še tolk potrpeli v dlesni da se mališ sestavi, no. Al pa nej vsaj123 ven "skočijo". Jutri mate NS, a ne? Dobr opravite . In naj slabosti minejo, če te še niso spustile. Je Niklas že bolje, je bilo "samo" po cepljenju hudo, ne? Mišyka, nč nisi žleht, tko je. Bi bla jaz tut huda . Apisirup sem jaz pri Šimnu še v porodnišnici jedla (sem bila prehlajena fajn), pa so mi rekli de ni problema. Eni sicer komplicirajo zaradi medu, ampak Clostridiji (spore, če so notri) pomoje ne grejo v mleko. Propolis pa... pomoje ni panike. Tut Šimnu ga dajem za grlo (ko kašlja), sicer peče, a ga poje (se tut sama spomnim, de mi je bil kot otroku ogaben, a sem ga hotela jest, ker je pomagal). Upam, de se Ian kmalu pocajta, bogec pa de se Neža temu izogne seveda. Meta, a ga še serjete? Sej ni smešno, vem, sam preverit pa hočem . Si probala Lovru Linex dat? Našmu pomaga (je imel drisko po AB). Še ena slikica pa lahko noč in lepe sanje vsem!