|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
1.10.2011 10:22:49   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Oj!
Jaz sem mojadva danes vseeno peljala k P, ker sta začela še neki čudno kašljat, z učki pa ni nič bolš bilo. Nande ima "samo" vnete učke in nos, smo dobili gtt., Šimen ima pa še ušesa mal boga in začetel bronhoilitisa user posted image . Mamo arcnij kot v bolnici. Plus de starejšega spet kuha user posted image user posted image user posted image
Prav slabe volje sem
Lepe sanje!

Pikepoke, da se čim prej pozdravita. user posted image user posted image   Mimogrede, kaj je to arcnij?

Mišyka, mi smo ravno kupili nov sedež, samo še ne gre iz lupinice. Bo pa kmalu treba, ker bo itak kmalu hladno, pa bo bolj oblečena in jo bo težko zapet. Glava je ene 3cm pod robom, pasovi pa so lih nekako v liniji s ključnico. Noge pa ven gledajo. Čim dlje so notri, bolje je. Mislim pa, da ima trsica svoje megadvojčke že v sedežu. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
1.10.2011 10:47:12   
trsica
arcnije so zdravilna zelišča user posted image
ja, naša dva sta že kar nekaj časa v sedežkih. in še to imata že na drugi (od treh) višini nastavljena pasova.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
1.10.2011 10:48:16   
Juxy
Nina33, en big user posted image in tri male user posted image user posted image user posted image , da bo tvojima škratoma čim prej bolje. Moja tavelika je tudi imela skoz neke bolezni, ko je bila mala, pa tudi bronhiolitis in podobne, zdaj pa je zdrava kot dren.

Teyla
, arcnije so zdravila (iz starega izrazoslovja) user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
1.10.2011 13:49:23   
valek
naš mali pa ima drisko že drugi dan-sploh nevem od česa....je take stvari na katere ni
še imel nobenih znakov občutljivosti...vse drugo ok...tako da nevem-a bi bilo možno to tudi
zarad izraščanja zobkov...' ?ima katera podobne izkušnje

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
1.10.2011 21:05:32   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Juxy
Teyla, arcnije so zdravila (iz starega izrazoslovja) user posted image

Zdaj se pa tolk mlado počutim, ker tega izraza ne poznam. user posted image

trsica kakšne pa maš ti te normative za višanje pasov? Oz kakšni sploh so? Vem, da pasovi ne smejo biti za rameni, ampak pri maxi cosiju je vse tako čudno, da jih po strogem gledanju "pasovi nad rameni", dojenček v bistvu preraste v štirih mesecih. Ne vem zakaj delajo potem tako čudne lupinice, ker je nad višjim delom tolk placa, da jo zasede lahko glava triletnega otroka, spodaj pa komaj kaj prostora. Pol naj pa naredijo še trejo luknjo, pa bo otrok mogoče dejansko v lupinici do 10 mesecev, čeprav je skupina 0+.

valek žal ne vem, če je možna driska zarad zobkov. Bodo ostale babnice, ki vedo, kaj so arcnije, znale bolj povedat. user posted image user posted image

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
1.10.2011 23:29:41   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Oj!
Jaz sem mojadva danes vseeno peljala k P, ker sta začela še neki čudno kašljat, z učki pa ni nič bolš bilo. Nande ima "samo" vnete učke in nos, smo dobili gtt., Šimen ima pa še ušesa mal boga in začetel bronhoilitisa user posted image . Mamo arcnij kot v bolnici. Plus de starejšega spet kuha user posted image user posted image user posted image
Prav slabe volje sem
Lepe sanje!

user posted image Naj čimprej mine!

Mi mamo tudi dva bolnika ampak v veliko blažji obliki. Oba sta 1x bruhala, Lovro je 2x redko kakal in oba pokašljujeta, Lovro ima pa skoz med 37 in 38 vročine. Pri Lovru v vrtcu vsi bruhajo in driskajo tak, da jo je on še dobro odnesel. Upam, da Žvečko kaj pomaga. Skratka, vse skup nič, še bruhanje starejšega pripisujem nočnemu kašljanju, tamlajšega pa prevelikemu nestlačenemu koščku banane, ampak oba hočeta bit nonstop pri meni v naročju. HB zaenkrat vsaj spimo le s kakšno zgubljeno dudo, lulanjem in pitjem ponoči.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
1.10.2011 23:29:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

A ma kera tamalga že v avtostolčku, al mate še vse lupince? Pr nas je tečka od tečke v lupinci, isti je bil tavelik in ko smo menjali za avtosedež pri enih 8-ih mesecih, je blo ko dan pa noč. Nič več joka oz. dretja med vožnjo. Komej čakam.

Ja, Bine je lupinico krepko prerasel (76, 10200 pri 7 mes) in smo mogli ta starejšega premaknit v naslednji sedež, da je mlajšemu odstopil svojega tobija. To sicer ni bil problem, ker je čez poletje zrasel skoraj 10 cmuser posted image in pri 3 letih meri 108cm v višino. Jaz upam, da bosta ta dva moja velikana kaml nehala rast, ker prvič ne folgam cot kupovat, drugič bosta pa kmal čez strop pogledalauser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
1.10.2011 23:35:16   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Juxy
Teyla, arcnije so zdravila (iz starega izrazoslovja) user posted image

Zdaj se pa tolk mlado počutim, ker tega izraza ne poznam. user posted image

trsica kakšne pa maš ti te normative za višanje pasov? Oz kakšni sploh so? Vem, da pasovi ne smejo biti za rameni, ampak pri maxi cosiju je vse tako čudno, da jih po strogem gledanju "pasovi nad rameni", dojenček v bistvu preraste v štirih mesecih. Ne vem zakaj delajo potem tako čudne lupinice, ker je nad višjim delom tolk placa, da jo zasede lahko glava triletnega otroka, spodaj pa komaj kaj prostora. Pol naj pa naredijo še trejo luknjo, pa bo otrok mogoče dejansko v lupinici do 10 mesecev, čeprav je skupina 0+.

valek žal ne vem, če je možna driska zarad zobkov. Bodo ostale babnice, ki vedo, kaj so arcnije, znale bolj povedat. user posted image user posted image

user posted image (že zarad tega smejkota je rr boljša kot fb)

Sem šla prav pogledat kolk si stara ... pa si res mlada. Hm, tolk k moj možuser posted image . Drugač pa kakšnega Kekca pogledat, Pehta ziher govori o arcnijahuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
2.10.2011 19:18:29   
Nina33
Hoj!
Pri nas so arcnije (user posted image sem stara al kul user posted image ) prijele user posted image user posted image user posted image . Hvala vsem za lepe želje in user posted image . Jutri starejšega za RD peljem na kontrolo user posted image . Sem res vesela. Upam, de ne prehitro.
Meta, driske in bruhanje user posted image . Men se zdi, de je s temu vrtcem sam deu cel cajt. Btw - gume ni nikjer? user posted image
Menjava zicev - mi smo Gorenjci, a sem dost povedala user posted image
Juxy - spanju se pa res ne boš glih posvetit mogla še kaki dve leti, a user posted image Upam, de si/sta drugače super.
Moj starejši mišek bo pa ponoči dopolnil tri leta user posted image . Je že ncoj svečke pihal (to mu gre ko šus, Ventolin dihat je pa druga štorja user posted image ) pa še jutri jih bo. Bom itak morala še eno torto spečt, s te je skor vse višnje že pojedel. Pa prešlatal (in prekihal verjetno) tudi user posted image Je tok dobra, de če imet celo zase user posted image .
Eko, mališ spi (ga je zmanjkalo med mojih tipkanjem, mi je s tem želel kaj povedati? user posted image  user posted image ), starejši me tudi že čaka, de še mal podihava arcnij pa de mu gtt nakapam v učke in de se pomojava in de gre spat (do 23ih, ko ga budim zaradi Ab user posted image .
En vesel pozdrav vsem!
Aja, pa lepe sanje! user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
3.10.2011 8:56:40   
Juxy
Nina33, naša tavelika je celo noč spala od 6. meseca naprej (brez prekinjanja kasneje) in še danes spi celo noč user posted image ... al so to spet desci, ki tudi ponoči rabijo pozornost? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
3.10.2011 19:32:05   
Nina33
Oj!
Juxy, pri nas je pa od 6.mesca dalje slabše s spanjem. Je pa danes P na kontroli opazila otekle dlesni - mogoče po poč leta slinjenja kak zob dobimo user posted image Aja, pa naslednja je punca, zihr, očitno se "desci" že od malega na ( . )( . ) palijo user posted image
Drgač pa - kaj je zdej to, vsem je RR kao boljši, čveka se pa na FBju user posted image user posted image
Mi smo praznovali Šimnov RD s pihanjem svečk... ene miljontavžentkrat user posted image Aja - Šebela: VSE NAJBOLJŠE še tuki!!!
Letim! Lepe sanje vsem!

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
3.10.2011 22:23:41   
Nina33
Al ste dolgocajtne user posted image Saj priznam, tuki sem samo zato, ker ene slikce ne znam na FB prilepit, hočem jo pa "delit" user posted image

user posted image

Tako user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
   [Brisano sporočilo]
4.10.2011 9:15:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
4.10.2011 9:19:29   
Juxy
Nina33, midva sva pa v petek imela prvi pregled pri zobozdravnici in je pogledala zgornjo dlesen ter rekla, da zgornjih še nekaj časa ne bo (spodnja dva en teden nazaj dobili). Včeraj mi je ful malo jedel, ponoči pa spet ob treh začel... pit, pa guncat... do pol šestih, potem pa previt, jest, pa je ful izbruhal (kar naenkrat), pa spet vse preoblečt, potem pa je bil siten še kako uro pa pol... gruntam kaj bi to bilo, pa zaenkrat mi še ni jasno...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
4.10.2011 15:47:25   
šebela
Dan!!!
Meni je tudi Fb tako nepregleden, da komaj folgam, pa tak al tak se mi nekaj ne da pisat....
Nina hvala za vse čestitke! Pa tvojemu malemu princu tudi vse najboljše, upam da so ga torte in svečke pozdravile.
Mi smo pa najbolje spali, ko je bila stara 2-4 mesece, potem pa kr nekaj, no zdaj se zbuja 1-3x na noč in je kao lačna.
Dobili smo tudi prvi zobek, spodnjo levo enkico, en da in noč je bilo malo bolj naporen, ampak ni bilo neke hude sile. Imam pa na sumu da bo desna soseda vsak čas štartala proti svetlobi user posted image Je nekam sumljivo napeta dlesen.
Punce pridne bit!!!

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
4.10.2011 21:10:45   
Tigrica86
ja ja, RR je res bolj pregleden, al FB je hitrejši, pol se mi pa ne da še enkrat ut pisat user posted image

evo, Teyla sindrom se me še vedno drži kot klop in sm pozabla ka sm sploh hotla napisat... user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
4.10.2011 22:43:49   
Teyla
Da ne bo RR čist zamrl, sem rekla, da moram tud tule kaj napisat:
In vas morm prašat (ja, sam zato sm prišla user posted image ); na eni majčki od benettona se mi je iztaknu tist gumbek zadaj na majci (za povečanje odprtine za glavo). Kar odlepil se je in je zdaj majica praktično neuporabna, ker ji ne morem zapet, vrat ima pa gol. A to lahk nazaj nesem in dobim novo, denar nazaj...? Je bila pa majčka dvakrat nošena, 2x oprana. user posted image

Evo, pa sem prispevala svoje. :)

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
5.10.2011 8:59:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
6.10.2011 12:03:51   
meta21
Hej!

Nina, z mal zamude čestitke ob 3 obletnici materinstva, Šimnu pa 4 lupčke (1 za zamudne obrestiuser posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
7.10.2011 11:38:41   
meta21
Ja, ja! Ve kar čvekajte na FB. Samo še slab mesec pol ga bojo pa hekerji zradiral ... in RR bo spet oživelauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
7.10.2011 13:58:58   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ja, ja! Ve kar čvekajte na FB. Samo še slab mesec pol ga bojo pa hekerji zradiral ... in RR bo spet oživelauser posted image

še sreča, k mi čist preveč cajta vzame FB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
7.10.2011 14:29:40   
Juxy
Punce, kje na FB pa klepetate? 

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
7.10.2011 19:24:31   
Nina33
Oj!
Najprej hvala za čestitke user posted image ! So pa tile "prvi" RDji res še skor bol za mamice kt za otroke user posted image No, letos je blo že v Šimnovo "korist" user posted image
Juxy, pošlji Teyli ZS, da se najdeta na FBju in da te poj doda v skupino (jaz te ne morem, smo tko skrite user posted image ). A si/sta s user posted image že čez prvo tretjino? Slabosti ni (več)? Upam user posted image . Ste na NS bili že? Sta/bosta vprašala za spol? Se mi neki zdi, de si na to že odgovorila, ampak....sej veš, un sindrom, kuko se mu že reče user posted image
Drgač se mormo pa považit: spodnja leva enka se čuti v ustih našega malega. Videt mi je še ni uspelo user posted image . Se nas je pa vseh štirih spet nekaj začelo prijemat, otroka sta vsa rdeča pod nosom zaradi smrklja (in brisanja sevede), sem že prav sita teh jajc, no user posted image Upam, de ste ostale/i vsi zdravi.
Snega pr nas (še) ni bilo, al je hecno vreme - s poletja direkt v zimo. Pa pravijo, de se bomo morali kar navadit tacga user posted image
Ej, a ni fajn, kt s smajliji na razpolago user posted image
Pa še ena resnica za konec user posted image :

Koja je razlika izmedju guma GoodYear i 365 iskoristenih prezervativa?   Pa... 365 iskoristenih prezervativa je VERY GoodYear !!!

Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
7.10.2011 19:42:44   
Nina33
Ah, ja!!!
Teyla - VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
8.10.2011 19:51:52   
Juxy
Nina33, za FB je z moje strani urejeno.
Kar se moje nove user posted image tiče, pa jutri dopolnim 11 tednov in žal ne, slabosti in user posted image še niso čisto mimo, pa vsaj vsak dan niso več user posted image ... počasi bo po mojem tudi to mimo. NS imamo 17.10., tako da bomo 12/1 tednov mladi user posted image Seveda bova vprašala za spol (ker hočeva vedeti, če sva prav predvidevala), samo povedala ne bova nikomur user posted image .

Ja bravo za levo enko... mi imamo pa zdaj obe spodnji enki in sta pravi žagici, mali pa ima veliko veselja grickat, sploh pa moje prste user posted image

< Sporočilo je popravil Juxy -- 8.10.2011 19:52:15 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?