Tigrica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi Uuu kako zatišje Sej vas bo dež v prihodnjih dneh prignal nazaj Pri nas že pošteno dežuje. Punce, neki mi povejte... a ma kera s svojim čmrljem take izkušnje, da se nekak vseh drugih bolj veseli in se jim smeji, ko pa njej? Naš Nac je na splošno res en tak dobrovoljček, smeji se vsem po vrsti (no ja, zadnje čase ma mal straha pred neznanci, ampak nič kaj hujšega), edin mene upošteva bolj z rezervo. Ne vem a je res tok navajen na mene in na moj glas, da me kr nekak ne upošteva - al kaj je to... Npr... če ga mam js na rokah, pa pride domov (iz službe) ati, je mali čist nor - vriska, se smeji, ..., če ga ma na rokah kdo drug, pa pridem js, se po večini pač mal nasmehne in je to to. No, morem priznat da nisma bla narazen še nikol več kot kake 3, 4 ure... Upam da vete kaj mislim. Verjetno spet neki brez veze kompliciram, sam mal mi je hudo no... kot da ni kej dost navezan name. Sej drugač ga še vedno js najhitrej potolažim, najlažje uspavam, ... al pa bo navezanost mogoč res prišla do izraza ko boma dlje časa narazen... točno tak občutek mam tud js... sj se mi nasmeji, ampak ati je pa ZAKON! Tolk k se njega razveseli se mene nikol ne Ah ja, ponoči pa veljam samo js, pa moja (.) Takrat pa ati ne zaleže Drugače pa je tule res tako zatišje da joj... Meta, Nina, kje ste? Js mam eno vprašanje glede AM. Ja, (.)(.) so že skoraj čist presahnale in ker priporočajo mleko zjutraj in zvečer vsaj do 1. leta sm mu začela delat AM - Bebivito iz Mullerja, pa ne vem, al je krivo mleko da ga noče, al dejstvo da je po flaški al ka hudirja... od začetka parkrat potegne na polno, pol pa v najhujši jok In na koncu dobi prazno (.) da se potolaži, za spit itak ni kj dost. Čez dan dobi okol 11h sadno kašico (+ kak piškot včasih) pol kosilo, popoldan al (.) al pa kako banano, pa za večerjo mlečno kašico. Vmes se večkrat pocarta na (.) a pred spanjem pol ni dost za cel obrok, ponoč pa tud kr naprej cuclja, tak da se do jutra ne more nardit dovolj... js sm čist obupana in sumim, da mam zarad tega in nespanja še manj mleka... po taka mlekarca sm bla pred parim mesecim a je možno, da je to sam prehodno, pa da se bo mleko še delalo, ker sm mela namen dojit vsj do 1. leta
|