|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
15.9.2011 23:34:54   
valek
Evo, še jaz dodajam informacije za seznam....,ki še manjkajo:

3. mesec:7150g, 66 cm
4.mesec:8120g, 70cm
6.mesec:9020, 72cm
Prosim če lahko katera doda....hvala.--
aja pa še neki,...nekam zatišje je tuki gor...al se mi sam zdi...user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
16.9.2011 8:34:51   
Juxy
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Juxy, edin neki je... tale angleški soparnik ma tist trojni vtikač... za Anglijo pač. Mi smo to hiter rešli - enostavno smo ga odstranli in na kabl zvezali "našga", klasičnega.

Za angleški vtikač nimam problema, ker sem bila velikokrat v Londonu in k sreči imam adapter v obe smeri. Sem pa gledala še po netu, če ga dobim kje iz Nemčije... no, mogoče se pa najde...

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
16.9.2011 9:28:25   
ina5505
Pozdravljena ! Vidim, da iščeš soparnik... No sama sem ga dobila za darilo - klasičnega, tak da tudi za naju kaj notri pripravim... Sem pa videla, da ima trenutno Tuš akcijo - pa je tam okoli 28 €... Nisem ga videla v živo.. Men je klasični kot Aventov boljši, ker maš tak doma sigurno kak palični mešalnik pa narediš kašico (moja tako redko sploh noče več jest). Naši skuham v klasičnem soparniku zelenjavo, v drugo posodo dam ribico (lososa najraje) pa krompirček, če pa ne krompir pa v tretjo posodico riž...pa imamo vsi komplet kosilo. Zlod dobro se pa v parnem kuhalniku naredijo cmoki pa štrukli....
Mogoče sem ti otežila odločitev, a sama imam tako skuhano kosilo za vse naenkrat v 20m.

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
18.9.2011 22:39:51   
MoSoNi
ina5505, maš prav... tale klasični soparnik je tud super zadeva in tud pri naši hiši se uporablja... Ampak zaenkrat kosila za naju z user posted image še ne kuham sama (hvala mami user posted image ), pripravljam pa hrano za malega - in tu mi pride super prav Aventov soparnik, ker gre za majhne obroke, hitro in zdravo pripravo, pa tud spasira mi hrano tk kot noben palični mešalnik. Js sem z njim zadovoljna, ko bom kuhala za vse nas, bom pa tud verjetno v "ta velikem" soparniku user posted image Zdej se mi še ne splača...

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
18.9.2011 22:54:17   
MoSoNi
Uuu kako zatišje user posted image Sej vas bo dež v prihodnjih dneh prignal nazaj user posted image Pri nas že pošteno dežuje.

Punce, neki mi povejte... a ma kera s svojim čmrljem take izkušnje, da se nekak vseh drugih bolj veseli in se jim smeji, ko pa njej? Naš Nac je na splošno res en tak dobrovoljček, smeji se vsem po vrsti (no ja, zadnje čase ma mal straha pred neznanci, ampak nič kaj hujšega), edin mene upošteva bolj z rezervo. Ne vem a je res tok navajen na mene in na moj glas, da me kr nekak ne upošteva - al kaj je to... user posted image Npr... če ga mam js na rokah, pa pride domov (iz službe) ati, je mali čist nor - vriska, se smeji, ..., če ga ma na rokah kdo drug, pa pridem js, se po večini pač mal nasmehne in je to to. No, morem priznat da nisma bla narazen še nikol več kot kake 3, 4 ure... Upam da vete kaj mislim. Verjetno spet neki brez veze kompliciram, sam mal mi je hudo no... kot da ni kej dost navezan name. Sej drugač ga še vedno js najhitrej potolažim, najlažje uspavam, ... al pa bo navezanost mogoč res prišla do izraza ko boma dlje časa narazen... user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
19.9.2011 9:21:31   
trsica

Uuu kako zatišje user posted image Sej vas bo dež v prihodnjih dneh prignal nazaj user posted image Pri nas že pošteno dežuje.

Punce, neki mi povejte... a ma kera s svojim čmrljem take izkušnje, da se nekak vseh drugih bolj veseli in se jim smeji, ko pa njej? Naš Nac je na splošno res en tak dobrovoljček, smeji se vsem po vrsti (no ja, zadnje čase ma mal straha pred neznanci, ampak nič kaj hujšega), edin mene upošteva bolj z rezervo. Ne vem a je res tok navajen na mene in na moj glas, da me kr nekak ne upošteva - al kaj je to... user posted image Npr... če ga mam js na rokah, pa pride domov (iz službe) ati, je mali čist nor - vriska, se smeji, ..., če ga ma na rokah kdo drug, pa pridem js, se po večini pač mal nasmehne in je to to. No, morem priznat da nisma bla narazen še nikol več kot kake 3, 4 ure... Upam da vete kaj mislim. Verjetno spet neki brez veze kompliciram, sam mal mi je hudo no... kot da ni kej dost navezan name. Sej drugač ga še vedno js najhitrej potolažim, najlažje uspavam, ... al pa bo navezanost mogoč res prišla do izraza ko boma dlje časa narazen... user posted image

meni je pa prav fino, da ne lezejo vsi samo po meni user posted image  ne sekiraj se. atija je vesel ravno zaradi tega, ker ga manj vidi.

zatišje je pa zato, ker smo zdaj že skoraj vse na FB in tam čvekamo user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
19.9.2011 10:46:15   
Tigrica86

točno tak občutek mam tud js... sj se mi nasmeji, ampak ati je pa ZAKON! Tolk k se njega razveseli se mene nikol ne user posted image Ah ja, ponoči pa veljam samo js, pa moja (.)  Takrat pa ati ne zaleže user posted image

Drugače pa je tule res tako zatišje da joj... Meta, Nina, kje ste?

Js mam eno vprašanje glede AM. Ja, (.)(.) so že skoraj čist presahnale in ker priporočajo mleko zjutraj in zvečer vsaj do 1. leta sm mu začela delat AM - Bebivito iz Mullerja, pa ne vem, al je krivo mleko da ga noče, al dejstvo da je po flaški al ka hudirja... od začetka parkrat potegne na polno, pol pa v najhujši jok user posted image In na koncu dobi prazno (.) da se potolaži, za spit itak ni kj dost. Čez dan dobi okol 11h sadno kašico (+ kak piškot včasih) pol kosilo, popoldan al (.) al pa kako banano, pa za večerjo mlečno kašico. Vmes se večkrat pocarta na (.) a pred spanjem pol ni dost za cel obrok, ponoč pa tud kr naprej cuclja, tak da se do jutra ne more nardit dovolj... js sm čist obupana in sumim, da mam zarad tega in nespanja še manj mleka... po taka mlekarca sm bla pred parim mesecim user posted image a je možno, da je to sam prehodno, pa da se bo mleko še delalo, ker sm mela namen dojit vsj do 1. leta user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
19.9.2011 11:22:58   
Tiasana
Oh ja.. tole z (.) mi je pa znano.. Ponoči se zbuja in vleče vleče... pa itak ne priteče prav veliko, ker se čez dan dojiva samo 1x, in še to ponavadi le iz ene. Zvečer so pol polne, ker se čez dan nabere. Potem ponoči pa se ne more mleko tvorit tko kot k smo se dojili na tri ure... Se pa tolažim s tem, da se bo mogoče s tem odvadil jest ponočiuser posted image . Ker pomoje bi ponoči jedel samo iz navade (kot mi k smo lačni za kosilo, itd.). Mu pa ne mislim dajat še AM (razen kar ga je v mlečni kašici). Me pa malo skrbi, da čez dan ne poje dovolj... po drugi strani pa lička in stegenca nič ne kažejo, da bi mel premalo hrane, prej obratnouser posted image .
Tako da Tigrica jst mislim, da imaš dovolj mleka, si pa mislim, da ko začneš dodajati Am je poraba še manjša pa bo še manj mleka.. Si pa tud jst želim dojit vsaj do 1.letauser posted image

In ja, tudi pri nas je tatko bolj aktualen.. Pomoje so se naši navihančki že navadli, da mi smo itak cel čas z njimi, tud če nas par minutk ne vidijo, pridemo kr hitro nazaj user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
19.9.2011 12:31:20   
šebela
Hoj, hoj!!!!
Mi smo pa nazaj z zadnjega dopusta letos, uf je blo fajn....... kr škoda, da smo spet doma. Pa še vreme se je tako poslabšalo, da ni za nikamor.
Naša miš pa je na morju začela veselo kobacat, sicer je še bolj počasna in naredi par korakov pol pa se vleže, ampak je facika user posted image user posted image user posted image , pa po vojaško se je je tudi kr hkrat s kobacanjem naučila..... zgled je skapirala da če noge in roke izmenično premika gre naprej user posted image user posted image Jaz pa vsa ponosna user posted image No zob pa še nimamo in jih tudi ne pogrešamo.
Drugače se tudi pri nas atija in babice bolj razveseli, sicer se meni tudi nasmehne, ko pridem od kod. In ko ji kaj ni ok kr k meni sili za se pomorit.
Glede dojenja, tudi jaz ne verjemem, da bi ti kr zmanjkalo mleka (razen če si bla kaj bolana ali imela mastitis), sigurno, da ga je manj, ker pač manj pijejo ampak verjetno ga je še dovolj. AM pa mu verjetno ni všeč, tudi naša je nekaj časa protestirala, ko sem ji začela dajat kašico z AM namesto z mojim mlekom, pa se je nekako navadla.

Jaz pa ravnokar gledam avtosedež Cybex Pallas 2-fix, je v akciji v BC. A ga katera pozna oz. ima izkušnje? Se mi zdi fajn, da je od 9-36kg, pa dobre teste ima, edimo kar me skrbi, da je v njem vroče, ker ima še spredaj blazino.....
http://cybex-online.com/site/uk/carseats/pallas2-fix.html

Vidim, da ste večinoma na FB.... morem še tam malo pokukat, komaj vam sledim......

(odgovor članu Tiasana)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
19.9.2011 19:31:26   
Nina33
Oj!
Čist na kratko user posted image
Pri nas je bilo malo težav z vrtcem user posted image Je fajn jokal par dni, zdej je HB že mnogo, mnogo bolje (celo spal je že tam user posted image ), smo pa fasali prvi prehlad, ki ga pobča sicer prenašata dosti bolje kot midva "ta stara dva" in je že skori mem (še malo kašljamo in smrkamo, pa jaz imam sinuse zabasane in primerno boleče). Ja, in čez vikend smo tut že imeli odvajanje od vrtčevskih traparij user posted image Pesrto u glavnem.
Nande zadnje dva dni celo kar fino je GH (še vedno ni za cel obrak al je že okol 100g in to brez problema user posted image ), o nočeh in nočnemu ( . )( . ) ne bom nič, ker je tut že mal boljš user posted image , zobkov še ni, je pa po novem zvečer v prenosni posteljici in ne košku, ker se pridno vseda in poskuša tut vstat in bi se pomoje šu bungeejumping, če bi bil privezan user posted image Ker ni, bi bil samo trening prostega pada, kar mi tut ni všeč user posted image
Pri nas ima mene še vseen rajš kt atija user posted image , je pa res, de sva oba +/-  enako z njim tako de... ata pač nima ( . )( . ) user posted image Bi si pa jaz drugače opisano "zadržanost" bolj verjetno razlagala kot užaljenost ker me ni bilo, sem preveč na egotripu, de bi pomislila, de nisem tako al tako N°1 user posted image user posted image . Mal heca sicer, ampak se mi res zdi bolj "surla" to obnašanje kot "nemaranje".
Pa tut jaz ne verjamem, de ti mleka zmanjkuje Tigrica. Jaz sem prvega dojila 21 mescev in sem prepričana, de je še na koncu dobil tiste par požirkov kolkor jih je "rabil" (je bilo res bolj "crkljanje"), dokler sem bila pa še bolj prisotna na meniju, se  mi pa tut ni zdelo, de bi bil po meni kaj bolj lačen user posted image Sem pa ukinila najprej "kosilo", potem pop. malico in nato še dop. malico, zjutraj in zvečer je pa kar neki časa dobival oboje ( mene in zajtrk oz. večerjo in mene user posted image ), nato je zjutraj nehal pri meni pit in čez nekaj tednov (mesec, dva max.) tudi zvečer. Mu pa nisem nikoli samega mlega dajala, vedno s kosmiči ali v kašici user posted image V glavnem - jaz bi ga kr pristavljala še, če bi bil pa po podoju še lačen/žejen - poj bi pa dala AM.
Madona sem spet nakvačkala, de ne bo jutri še vseeno dež user posted image
P.S. Šebela, glede zica - FB user posted image Nam je drgač prav fajn user posted image
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
20.9.2011 19:05:02   
Nina33
oj!
Res žalost tuki user posted image user posted image Ker men FB še vseen ni pol tolk pregleden user posted image Zasebn (kao) je res bolj, ampak...user posted image
Nimam nič za komentirat user posted image , zato samo povem (se ne hvalim s tem sploh, de ne bo pomote): danes Nande pojedel dobrih 100g GH v švoh 10ih minutah in bil čist razočaran, ko ni bilo več user posted image zdej vem za jutri kolk mu dat user posted image
Zdejle je pa siteeen user posted image
Nč, lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
20.9.2011 21:47:06   
šebela
Hojla!!!!
Pa je res strašno zatišje....
Nina super za papico kr tako naprej!!!!
Pri nas nič kaj novega, mele prav lepo kobaca in ji gre edno bolje..... res je luštkana.
Lahko noč!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
21.9.2011 9:14:55   
Juxy
No, naš pa je včeraj štrajk udaril... niti pol sadne kašice ni pojedel. Samo mleko, mleko, mleko... no, pa mal čaja seveda. Pol pa se sitko pitko sredi noči zbuja user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.9.2011 13:49:27   
suzy29
Ojla punce....... res se pozna, da se je vse selilo na Fb ...

Danes sva imela pri 7,5 mesecih tretjo sistematiko. Ker je vse bp, je po pričakovanjih padla tudi pikica. No kar dve, saj so ga še pičl, ko so mu vzeli kri..... Naš mali orjak je pa velik 75cm in težak 9320g.

Sem pa malo povprašala dr. v zvezi z hrano. Zanimalo me je, kdaj lahko začnemo z govejo juho ter skutami in jogurti. Rekla je, da glede na to kakšen je že, da mu že lahko dam. Le pri juhi naj pazim na maščobo, da nebi imel potem kake driske. Super, zgleda da mu lahko dam resnično že vse. No, samo beljaka ter svinjskega mesa do 1. leta ne, ostalo pa! Jeeeeeee....  Drugače pa zizama še vedno, vsako jutro in večer, vmes pa ne.....

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 21.9.2011 13:55:54 >

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.9.2011 22:38:25   
meta21
Hej!

Tud jaz se tle bolj mal oglašam, ker nimam kaj komentiratuser posted image user posted image

Nina
, fajn da se navajate na vrtec. Sej mal začetnih težav pa mora bit. O vrtčevskih traparijah ... Mi se zdaj spopadamo z nekim čudnim zadiranjem, ukazovanjem in totalnim neuboganjem v smislu, NE BOM!!!. Včasih kar mal sapo lovim, tolk sem šokiranauser posted image . Vsekakor je kriv vrtecuser posted image user posted image user posted image al pa kakšna fazauser posted image

Suzy, jaz z izjemo polne soljenosti Binetu tudi dajem že bolj ali manj vse. Tudi omako iz čebule in paradižnika je že jedel. Sem pač mal bolj pogumna, ker ni blo nikoli nobene reakcije. Pa trudim se za nas tako kuhat, da je za njega tudi primerno. Tudi miksam več ne, ker lepo grize. Je pa itak faca na kvadrat, ker ima samo obe spodnji dvojki. Drugač pa naš mali orjak šiša vašega skoraj za kilouser posted image . Kdaj gremo pol na tisto kremšnito? Mavrica se nič več ne javi (no sej mogoče se na FB pa ne vem kera je)

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.9.2011 0:15:26   
Nina33
Čer!
Madonca, kere mereuser posted image user posted image user posted image Najin je dons dobil GH še za dop. malico, a vseeno s kosilom vred spet ni šel čez 120g user posted image Je zgleda en "virus", a Juxy, pr nas sem tut jaz še vedno najbolj in user posted image Mah, upam, de mu zalaufa - čez slabe tri tedne imamo posvetovalnico pa nečem, de me kaj strašijo, ga moram mal spitat do takrat user posted image .
Uf, Meta,a "bossy" je ratal user posted image Šimnu se je v obnašanje vpletlo lizanje kruha, skodelic ipd. ter podobno spakovanje,cmihanje,skakanje in zviranje tut, odgovarja mi po novem s pojočim jaaaa ali pač neee, trmast je pa kot običajno, le da ga (reveža) poj hitro na jok zvrne. Zjutraj ima itak litanije, kako bi on bil z mamico v vrtcu user posted image Je pa začel zaimke uporabljat (ni več Šimen ali celo "ti" user posted image ) in mnogo bolj razločno se pogovarja (ga celo babi prek telefona razume user posted image ). Jaz samo upam, da tisti jok zjutraj mine in da se udomači kmalu v skupini (še z nobeno ne bo imel otrok, se je pa že dotaknil Mančine gosenice user posted image ).
Nč, tolk od mene, naš mališ nekah stoka že cel večer po malem user posted image . Zdej je pa itak cajt za prigrizek user posted image
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.9.2011 10:24:00   
Tigrica86
mata in nina, pohvale za vajin trud, da tule tema ne bo čist zamrla user posted image

Nina, nevem zaka bi te kregali, ti sam povej, da si se pač držala načela - polno dojenje do 6 mesecev, pol pa itak še nista mogla uvest tolk velik za obrok. Pa user posted image da jutri ne bo več joka...

No, user posted image tud za Metinga junaka...

Juxy - mogoče so kakšni zobki na pohodu, pa zato štrajk... men je tud takrat precej štrajku pri hrani, pa čeprov je nesu vse v usta, tak da sm bla "slaba mama" ker nism vidla kk je lačen user posted image
Suzy - sm vesela, da si boš lahko olajšala kuhanje user posted image

sj bi še kj pokomentirala, pa tk k je že Meta rekla... nimam kj user posted image

No, da mi še vedno ne kobacamo, niti v vojsko še nismo šli... kakorkli, bo ko bo user posted image Drugače pa vsak dan lepše sedi, tud vsede se že skoraj sam, ampak o položaju vrtnega palčaka ni ne duha ne sluha... naš se vsede direkt s hrbta naprej... to bo mel radiatorčke na trebuhu user posted image user posted image

Zobek je še vedno samo eden, čeprav je včeri mel mal vročine... pa  mal smo prehlajeni, tk da ne vem kam nj pripišem vročino. Ati je še vedno zakon, govorimo pa: baba, dej dej dej, nam nam, (če preberete vse skup mislim da ni potreben prevod user posted image ) pa še ded, kaj, ata, ati... no, mama bo pršla čez kako leto user posted image

Aja, nj še tu vprašam za mnenja (tiste k mi še niste na FB nč napisale) kateri termometer priporočate za kupit? Mnenja in izkušnje so dobrodošle!

no, to je to nakratko... tolk da ne zamre tema user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.9.2011 14:05:52   
PapuaNG
se opravičujem, ker vam malce vdiram v temo. Moj dragi se ukvarja s cas_tingi (no, saj mogoče sem vam kdaj v preteklosti že težila user posted image ), pa tokrat spet iščejo dojenčke in me je prosil, če vas lahko malo pobaram. Torej, kar kopiram njegov mejl, pa vse vljudno vabljene. Naš čmrlj je nažalost dobro leto prestar user posted image   Aja, pa glede na to, da nisem član vaše skupine na FB, bi prosila, če lahko katera kopira tole še tja...priti plis :)

moj dragi spet nekaj išče, pa kar kopiram njegov mejl. Če poznate koga, ki bi sodeloval in ima primerno starega dojenčka, mu prosim posredujte to sporočilo...hvala

Živjo, za snemanje 04. in 05.10. (en snemalni dan) iščemo dojenčke stare od 6 do 12 mesecev. Gre za tv oglas za blag. znamko Rowenta, ki bo potekalo v izvršni produkciji Bas production - a.
Vsi zainteresirani pošljite fotke (sveže) svojih nadebudnežev na mail naslov blaz.taljan@gmail.com, mi pa vam bomo v vsakem primeru vrnili odgovor.
Na spodnjem naslovu pa je mogoče videti tv spot za protikadilsko kampanjo, za katero smo delali cas_t že junija oz. julija.
facebook : cas_ting boyz
(http://www.facebook.com/#!/pages/Casting-Boyz/365172750608)

lp
Blaž Taljan
040564194

< Sporočilo je popravil PapuaNG -- 22.9.2011 14:06:44 >

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.9.2011 19:07:45   
Nina33
Oj!
Tigrica, hvala za lepe želje, a na žalost niso prijele: cel čas v vrtcu je +/- jokal, ko smo šli v Kranj, je bil OK, a nekam miren, zdej ga pa kuha in je čist hin user posted image . Daleron je sicer malo prijel (vročine ima še vedno 38,6°Cuser posted image ), bo zdejle dobil drugo dozo, upam, de ne bo več tak revež. Pa de Nande česa ne faše tut upam, že tko al tko smrka in mal kašlja user posted image .
Nč, ncoj sem nujno potrebna drugje - lepe sanje in mirno noč vsem!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.9.2011 20:34:06   
meta21
tigrica, brez skrbi. Tud naš še ne kobaca, se ne usede sam in, če sodim po prvem, bo rekel mama glih čez eno leto. Baje to pomeni, da bo naslednji otrok fantuser posted image . Je pa zdaj začel očitno opažat detajle v okolici. Slike, uro, ogledalo, luč ..., da psa sploh ne omenjam, k mi vedno skoraj z rok skoči, ko gre mimo.

nina, upam, da hitro mine. Jaz Lovru dajem Mlečko žvečko od Malčka Lekarne Ljubljana. To je kolostrum in deluje nekako tako kot prvo mamino mleko za odpornost. Žal ne pali proti ušem, ki so se pojavile v našem vrtcu, vsemu ostalemu se pa zaenkrat še izogibamo. No, saj ušem tudi ... trkam ...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.9.2011 21:10:40   
Teyla
Nina Upam, da bo ta bolezen-karkoli že je- hitro mimo in da se veliki bratec hitro pozdravi. Luštno je bilo na "zmenku", škoda ker si tako hitro šla (oz sem jaz zamujala. user posted image ).

Naslednji teden bo še en zmenek tokrat v Lj . Vabljene da se nam pridružite, več nas bo, bolj bo veselo.-oz deževno. user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
23.9.2011 23:07:10   
Nina33
Oj!
Zgleda se bom zdej mal manj oglašala, ker Nande "pravi" de ni lepo na compu viset medtem, ko ga hranim user posted image Je čist preveč zanimivo in poj ne pije in poj ne spi user posted image . Je pa mališ danes za kosilo želel še repete in ga tudi dobil in zmazal cca. 150 g user posted image Čeprav meso mu pa ne gre še, bi ga morala zmiksat, kar se mi pa gravža in ...bo pač mal kasnejš ga glodal user posted image . Pa prehlajen je še vedno, a HB nič kaj huje kot včeraj - jaz upam, de nas Šimnova viroza preskoči. Me je pa danes ena "sovrtčevska mamica" mal prestrašila z gnojno angino, ki jo baje ima (vsaj) en otrok in "naše" skupine user posted image . Se oklepam upanja, de je viroza in de bo kmalu čisto OK - danes je že boljši bil, T° mu je padla na okol 37,5°C, tko de... Meta, hvala za info o mlečku žvečku user posted image , sem imela namen v lekarni jutri mal povprašat (v mislih sem imela bolj Imunal, mi protitelesa druge živalske sorte niso najbolj logična, al bomo probal). Je pa pri nas vse bolno, še avto imamo že od torka na servisu in bo tam še do ponedeljka, še dobro de smo že švoh dva meseca "pod" mestnim avtobusom in se lahko cel dan furam okol za 1 € user posted image . Teyla, gledam slikce na FB in mi je grozno žal, de sva morala tako letet user posted image . V naslednje se v Kranju dobimo kje bolj v starem mestu user posted image . No, sem pa 5 novih punc vseeno tudi v živo spoznala user posted image .
Meta, kako se pa "obnašajo" če bo naslednja punčka? user posted image
Moram letet, ta večjega spet mora tlači.
Lepe sanje!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
24.9.2011 21:39:31   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta, kako se pa "obnašajo" če bo naslednja punčka?

Najbrž najprej rečejo mama in šele pol ata. Ma dej, kaj me zaj.....user posted image

V lekarni se pa le pozanimaj. Pri nas pač reklamirajo Mlečkota, je pa res da stane dobrih 20 eur, notri je pa 60 žvečljivih tablet z okusom jagode (podobno k vitergin). Daješ eno do dve na dan. Jaz dam eno, če se mi pa zdi, da začne kaj smrkat pa povečam na dve. No, zaenkrat dlje od kakšne svečke nismo prišli. Trkam ...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
24.9.2011 21:43:59   
meta21
Jaz sem pa Binetu včeraj probala dat grozdje. Z brajde sem odtrgala en rdeč grozd in mu eno jagodo stisnla v usta brez lupine. Je tako lepo pojedel, da sem mu še kar dajala in bog ne daj, da bi nehala ...je vpil ko jesihar. Sem se pa mogla danes mogla prav nasmejat, ko mi je serviral polno pleničko svetlo zelene kreme s pečkamiuser posted image . Mah, tolk dobro prenaša vse in tudi koščke že lepo zmelje s svojima dvojkama, da sem včasih kar malo preveč pogumna, ko mu dajem hrano v usta. Da ne omenjam, da tud kave ne morem spit, ne da bi vpil am am zraven in roke stegoval.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
24.9.2011 22:38:10   
Tigrica86
Meta, tud js sm mu že tko devala grozdje, a v majhni količini, par jagod, pa niti slučajno še ne zna žvečit... se mi zdi, da itak vse pogoltne brez razmisleka user posted image no, tud js dobla porcijo pečk servirano v pleničko user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?