Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 7:38:41
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Tega mi ne lovimo Mam že nekaj likerčkov v riti...daj mi prevedi Da tega naš radio ne lovi. Da ni na isti valovni dolžini. pa saj ne vem kako ti naj razložim. Sicer pa verjamem, da boš danes razumela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 7:49:43
|
|
|
|
Paštetka
|
Eh, danes se mi ne ljubi iti v službo. M mi še spi... Upam, da do devetih že pricotam v pisarno, potem bo pa itak že malica. Zvečer pa grem s prijateljico ven. Žurat! Ker ga že dolgo nisem, tak sama, brez moža. . P.s. Itak vem, da bom ob 22. uri že imela silo domov za it. A ve kaj hodite ven? Jaz in moj dragi sva najbolj srečna, če sva lahko ob pol desetih v postelji . Ja vem, za v pokoj sva.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 7:53:59
|
|
|
|
Paštetka
|
NO, dajte, zbudite se, da ne bom monologirala. Petarda, ti vsak dan tega časa že kuhaš kavo.... Kaj so ti včeraj borovničke naškodile? Eh, potem pa nič. Grem malo Malo ponoskat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 7:55:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kvaka . Upam, da bo čim prej dobro. Bidončki, bidončki.... No še dobro, da ste slikice prilimale Mi smo približno take kupili že poleti, ko smo šli na morje. Sem pa ful razočarana, ker še je zunaj plastika tako hitro zdrajsala in je pa 3 mesecih uporabe zgledalo že fuj. Zdaj sem jima kupila že druge. Bomo videli kaj bo. Imam pa nagledane že ene steklene, ko delajo vodo živo. In se da steklenica v eno tako pisano "nogavičko", da se ob padcu ne zlomi. To bo verjetno pri nas miklavž prinesel . Ženske danes jaz častim. Najprej kavico, potem pa lahko pridete na kaj močnejšega. To misliš tele, ne? Meni se tudi zdijo lepe in lepo darilo. Tudi tele z neoprenom. Pravzaprav se še malo bolj nagibam k temle, ker tudi dobro zadržujejo temperaturo. Mi jih imamo tudi od poletja in res je, da se je tista od ECO že kar precej zdrajsala, je tudi največ v uporabi, ker jo ima petardito vsak dan s sabo v šolo, ostale so še OK. Sem tudi jaz razmišljala, da bi bilo dobro zamenjat, na Miklavža pa sploh pomislila nisem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 7:57:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Tega mi ne lovimo Mam že nekaj likerčkov v riti...daj mi prevedi Da tega naš radio ne lovi. Da ni na isti valovni dolžini. pa saj ne vem kako ti naj razložim. Sicer pa verjamem, da boš danes razumela Itak, da mi ni bilo jasno: - saj lahko poslušaš online, sem ti prilimala link.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 7:59:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Eh, danes se mi ne ljubi iti v službo. M mi še spi... Upam, da do devetih že pricotam v pisarno, potem bo pa itak že malica. Zvečer pa grem s prijateljico ven. Žurat! Ker ga že dolgo nisem, tak sama, brez moža. . P.s. Itak vem, da bom ob 22. uri že imela silo domov za it. A ve kaj hodite ven? Jaz in moj dragi sva najbolj srečna, če sva lahko ob pol desetih v postelji . Ja vem, za v pokoj sva. Pol sva midva tudi . Ampak se tudi jaz veselim, ker grem jutri ven ...po dooooolgem času sama, zvečer, s prijateljicami ....in to še z nekaterimi, ki jih nisem videla še od srednje šole
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:00:20
|
|
|
|
Paštetka
|
O, dobro jutro. Ja, te z neopremom sem mislila. Samo ne vem kak je s čiščenjem. A se da kakšna posebebna krtača kupit? Ker jaz to fliknem v pomivalca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:01:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka NO, dajte, zbudite se, da ne bom monologirala. Petarda, ti vsak dan tega časa že kuhaš kavo.... Kaj so ti včeraj borovničke naškodile? Eh, potem pa nič. Grem malo Malo ponoskat. Nisem pila borovničke ampak Teranov likerček ....in ugotovila, da ga očitno še nesem, ker nisem bila nič zadeta.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:04:24
|
|
|
|
Paštetka
|
Uuuuu. Teranov liker sem samo 1x pila in je bil božanski. Kaj ti ne bi malo likerja vlila v eno flaško, dala ta neopren gor in mi ga poslala? . Zdaj sem ti pa fouš. No, že zjutraj se mi sline po alk. cedijo. Če je to normalno...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:13:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kvaka . Upam, da bo čim prej dobro. Bidončki, bidončki.... No še dobro, da ste slikice prilimale Mi smo približno take kupili že poleti, ko smo šli na morje. Sem pa ful razočarana, ker še je zunaj plastika tako hitro zdrajsala in je pa 3 mesecih uporabe zgledalo že fuj. Zdaj sem jima kupila že druge. Bomo videli kaj bo. Imam pa nagledane že ene steklene, ko delajo vodo živo. In se da steklenica v eno tako pisano "nogavičko", da se ob padcu ne zlomi. To bo verjetno pri nas miklavž prinesel . Ženske danes jaz častim. Najprej kavico, potem pa lahko pridete na kaj močnejšega. A kar tako...al kaj praznuješ? Ker mi je čudno, da ti častiš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:24:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uuuuu. Teranov liker sem samo 1x pila in je bil božanski. Kaj ti ne bi malo likerja vlila v eno flaško, dala ta neopren gor in mi ga poslala? . Zdaj sem ti pa fouš. No, že zjutraj se mi sline po alk. cedijo. Če je to normalno... Ne govori. Jaz sem ga enkrat delala in sem tudi dobrega naredila, moram malo za recept pobrskat. Tega mi je pa dala teta iz Podravine, ko smo bili prejšnji teden na obisku. In je tako prav poseben občutek pit nekaj tako dobrega, sploh, ko veš, da ti je to dal nekdo, ki te ima zelo rad, ti pa njega. Ma prav paše.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:26:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Eh, nič. Zdaj jo pa res grem zbudit, drugače še malico zamudim . Jooooj kolk sem ti fouš tvojega delodajalca. Pri nas so pa bili danes slivovi cmoki z drobtinicami in sladkorčkom za zajtrk, namesto gresa, jajc, kruha in salame. In to malce dlje traja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:30:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka O, dobro jutro. Ja, te z neopremom sem mislila. Samo ne vem kak je s čiščenjem. A se da kakšna posebebna krtača kupit? Ker jaz to fliknem v pomivalca Eden od razlogov, da nisem že sprva te vzela je bila cena. Drugi pa ta, da imajo ozko grlo in je bolj nerodno za prat in nalivat vodo notri... Drugače pa jaz mislim, da daš to ven iz neoprena in potem pereš normalno. Takrat sem rekla, da počakam, da prenovijo program in naredijo take s širokim grlom in možnostjo tiskanja imena na neopren, ne samo na nogavičko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:38:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Mi imamo takšne pa saj so enake če pogledaš tisti trakec okoli.... pač vzorci so drugi. Al sta to dve različni firmi Jaz sem si jo kupila v Intersparu za 6€, je bila akcija. Drugače pa so po 10. Sem pa jih lani kupila sestrični in bratrancu v 1001 dar, cena med 7 in 8€.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:38:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Imam pa nagledane že ene steklene, ko delajo vodo živo. In se da steklenica v eno tako pisano "nogavičko", da se ob padcu ne zlomi. To bo verjetno pri nas miklavž prinesel . mislim, da vem, katere misliš. Meni niso všeč, ker imajo na vrhu majhen duc in jih ne moreš prat v pomivalnem stroju. Meni je bilo to bistveno pri nakupu - da se lahko pere v stroju in da se da komot not prit s kako ščetko, pod vse robove. Vsi blazni sistemi z ventili in slamicami, ki se dobijo, so meni fuj... prej kot slej se kaka plesen kje naredi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:40:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A kar tako...al kaj praznuješ? Ker mi je čudno, da ti častiš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:43:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pri nas so pa bili danes slivovi cmoki z drobtinicami in sladkorčkom za zajtrk, namesto gresa, jajc, kruha in salame. In to malce dlje traja pa kak se ti da? Pri nas je to za kosilo ali večerjo... pravzaprav sploh ne zajtrkujemo zjutraj, morda kak keks, mandarina, jabolko. Ali pa si puding/jogurt vzameta, če dovolj zgodaj vstaneta. Pa kar vidim, kako komaj čakata sredo ali petek, ko lahko zjutraj 20 min dlje poležimo aja, čez vikend jima poležavanje seveda ne pade na pamet
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:45:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Eden od razlogov, da nisem že sprva te vzela je bila cena. Drugi pa ta, da imajo ozko grlo in je bolj nerodno za prat in nalivat vodo notri... no, evo, saj ste že pokomentirale... sem bila na prejšnji strani, nisem si mislila, da ste že celo naslednjo napolnile ja, to je pri meni absoluten minus.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:50:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Tak, zdaj pa grem jaz tudi počasi v službo. Pa je še en teden mimo... kam leti čas? Pri nas je noro... se mi zdi, da sem včasih imela več časa dopoldan kaj naredit, celo na kako kavico it, zdaj pa nič, samo za službo. Ampak se tolažim s tem, da bom imela dolgoročne koristi od tega in bo morda lažje drugo leto. Ah, ne smem jamrat, nam je prelepo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 8:58:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pri nas so pa bili danes slivovi cmoki z drobtinicami in sladkorčkom za zajtrk, namesto gresa, jajc, kruha in salame. In to malce dlje traja pa kak se ti da? Pri nas je to za kosilo ali večerjo... pravzaprav sploh ne zajtrkujemo zjutraj, morda kak keks, mandarina, jabolko. Ali pa si puding/jogurt vzameta, če dovolj zgodaj vstaneta. Pa kar vidim, kako komaj čakata sredo ali petek, ko lahko zjutraj 20 min dlje poležimo aja, čez vikend jima poležavanje seveda ne pade na pamet Bubi...al jaz sem doma . Pa junior tudi. Drugače pa tudi mi ne delamo zajtrkov zjutraj, če gresta oba v vrtec in šolo. ... Tiste flaške so pa od dveh različnih firm . Take s s slamicami, filtrčki...so pa tudi meni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 10:57:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi...al jaz sem doma . Pa junior tudi. ja, ja, saj mi je jasno. Ampak čez vikend sem jaz tudi doma, pa mi ne pade na pamet knedlov za zajtrk kuhat Ajde, petarda, počitnice se bližajo - se bomo kaj videli? Pri bubiju imajo naslednji petek dan šole. Kam naj z njim? Jaz delam, babi dela.... se preveč križava, da bi vmes malo doma počakal.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 11:43:12
|
|
|
|
Paštetka
|
pri nas so za zajtrk čokoladne kroglice z mlekom saj ravno zaradi tega sem napisala, da kar ne gre v pomivalni stroj oz. česar se tam ne opere se izogibam. ŠE piskrov, ki so preveliki za stroj . Glede delodajalca, se mi zdi, da je predobro, da bi trajalo. Se tega prav vsak dan zavedam, kakšno razkošje trenutno imam. Ampak ok, dokler traja bomo pa uživali . Mi bomo danes za kosilo imeli bograč. Si je to naša damica zaželela. Seveda bo glavna kuharca ona in dedi . Še en luksuz, ko ni treba danes kosila kuhati. Še ni danes dobro očk zjutraj odprla, je že izjavila, da bosta danes z dedijem bogjač kuhala. . Ta moja mala bela skuštrava glavica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 12:15:32
|
|
|
|
Paštetka
|
Čakam vas Ljudska navada pred godovanjem Ponekod je še ohranjena navada – in lepo bi bilo, da bi jo obnovili -, da pridejo prijatelji in znanci godovnjaku voščit zvečer pred godovnim dnevom. Z različnimi godali, zlasti pa z improviziranimi zvočili: s pokrovkami, verigami, škafi, zvončki potihem pridejo pred hišo in na dano znamenje zaženejo strašanski hrušč. Navadno ga ponove v treh “štikelcih”. Temu pravijo “ofreht delati”, “ofirati”, pravijo tudi, da gredo “rumplat”, na Kozjanskem pa “ropotat”. Ko je tretji “štikelc” končan, slavljenec odpre vrata ali pa kdo od “godcev”. Ponekod imajo navado, da slavljenec te “godce” sprejme tako, da jih “pokropi” z vodo, seveda, če je na to pripravljen. Eden izmed godcev vošči slavljencu, znova “zaropotajo” in godovnjak jih povabi v hišo ter pogosti. No pri nas je navada, da te povlečejo za uho
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 21.10.2011 12:17:39 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?