Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 16:07:23
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa pri nas adam še ne žveči... nuša pa že dolgo, pa tudi ne otroških, ampak po principu bolj so hudi boljši so
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 16:51:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja čigumiji... ...pri nas oba žvečita... ...že dooolgo (recimo tam od leta, leta in pol ). Ampak le Orbit ali podobno, tistih otroških ala Huba Buba, ker .. ...ker, hm... ja, sem jaz zaj no mnenja, da tisti cuker ki se lima na zobe po ustih vlačit ni ravno priporočljivo Saj onadva bi Huba Buba, pa tud kdaj kako mamo nagovorita zanje, če jima jih pa kupujem jaz pa kupim Orbit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 19:57:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Od snega le ena čubodra ...bo spet treba kam višje it samo najprej moramo še zimske čevlje kupit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 20:28:44
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas pa plojdra ...samo je še ni, pri nas je samo deževalo...oziroma še zmeraj dežuje.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 20:48:17
|
|
|
|
petarda
|
Uživam v koncertu Severine . Na Narodnem radiu so imeli nagradno igro. Obljubili so, da bo Severina pela v dnevni sobi njenega največjega fana...No zdaj je prenos koncerta v živo iz Slavonskog Broda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 21:01:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kje to gledaš Poslušam na Narodnem radiu. http://www.narodni.hr/slusaj-online Slikice so pa na FB, like na Narodni radio.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 21:25:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Tega mi ne lovimo Mam že nekaj likerčkov v riti...daj mi prevedi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:05:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 vode pa smo se odvadili kupovat. pijemo tisto iz pipe. ok, drugo je, ko gremo kam na izlet, pa še to sem zadnjič, ko smo se na hitro odločili kar v bidončke iz pipe nalila Mi smo se tudi čisto odvadili kupovati pijače v plastenkah. Kar mi je še bolj všeč - otroka se čisto strinjata, da vodo iz bidonov pijeta... ko drugače je ne bi. Jaz sem si tudi kupila flaško Aladdin. In sem fuuul zadovoljna z njo. 1. v službi več pijem, ker jo imam skoz na mizi. Prej sem si kupila v avtomatu vodo (ali še slabše - kako drugo pijačo), ko sem bila res že fuuul žejna. 2. veliko prihranim... voda v avtomatu je 60 centov, pa dan na dan... da ne govorim, koliko smeti je to.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:06:06
|
|
|
|
kvaka
|
Čer evo mi pa smo ravno iz krurgije prišli Je Luka namesto v svojo sobo, tekel v dnevno in padel po tleh v takem šusu, da si je poškodoval zgornji enki in sta se obe kar na noter obrnili Pa tudi dlesen je obupna. Upam, da se bo vse dobro poštimalo in da ne bo kakšnih posledic.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:08:36
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:10:30
|
|
|
|
kvaka
|
Pri nas se tudi toči voda iz pipe, jajca iz domačega kurnika, kruh se mesi pod prsti naših mamic (čeprav paše kdaj tisti iz trgovine), mleko pa iz tetrapaka , čeprav imamo možnost pit domačega, ampak ga nihče ne mare, tudi meni ni pretirano dobr.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:10:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 vode pa smo se odvadili kupovat. pijemo tisto iz pipe. ok, drugo je, ko gremo kam na izlet, pa še to sem zadnjič, ko smo se na hitro odločili kar v bidončke iz pipe nalila Mi smo se tudi čisto odvadili kupovati pijače v plastenkah. Kar mi je še bolj všeč - otroka se čisto strinjata, da vodo iz bidonov pijeta... ko drugače je ne bi. Jaz sem si tudi kupila flaško Aladdin. In sem fuuul zadovoljna z njo. 1. v službi več pijem, ker jo imam skoz na mizi. Prej sem si kupila v avtomatu vodo (ali še slabše - kako drugo pijačo), ko sem bila res že fuuul žejna. 2. veliko prihranim... voda v avtomatu je 60 centov, pa dan na dan... da ne govorim, koliko smeti je to. Mi tudi zdaj že par mesecev hodimo po vodo na izvir. Imamo steklene steklenice in gremo 2x na teden iskat. Ko gremo naokoli, pa jo natočim v bidončke. Niso sicer aladin, ampak tisti iz Mullerja in Spara, so pa brez BPA.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:11:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz otrokoma zvečilnih ne kupujem, opažam pa, da si bubi kar sam z orbitom postreže. 5x prežveči in vrže v koš. ČE povem po pravici me prežvekovanje moti, pravzaprav se mi zdi nevarno, ker skoz norita.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:11:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Čer evo mi pa smo ravno iz krurgije prišli Je Luka namesto v svojo sobo, tekel v dnevno in padel po tleh v takem šusu, da si je poškodoval zgornji enki in sta se obe kar na noter obrnili Pa tudi dlesen je obupna. Upam, da se bo vse dobro poštimalo in da ne bo kakšnih posledic. ....ojoj...to pa se nič dobro ne sliši.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:12:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz otrokoma zvečilnih ne kupujem, opažam pa, da si bubi kar sam z orbitom postreže. 5x prežveči in vrže v koš. ČE povem po pravici me prežvekovanje moti, pravzaprav se mi zdi nevarno, ker skoz norita. S tvojim?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:13:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni so te aladin ful všeč Ne vem, če ne bom mojima dvema teh kupila: mogoče jih kaki dobri mož prinese
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:16:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz otrokoma zvečilnih ne kupujem, opažam pa, da si bubi kar sam z orbitom postreže. 5x prežveči in vrže v koš. S tvojim? ja. Imam v avtu en lonček. Pa marsikje po stanovanju se najde. Čeprav se mi zdi, da prežvekujem veliko manj kot sem včasih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:20:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz otrokoma zvečilnih ne kupujem, opažam pa, da si bubi kar sam z orbitom postreže. 5x prežveči in vrže v koš. S tvojim? ja. Imam v avtu en lonček. Pa marsikje po stanovanju se najde. Čeprav se mi zdi, da prežvekujem veliko manj kot sem včasih. Pa daaaj...žvečiš, ne prežvekuješ Aladinki sta pa ful lepi. Kakšna je pa cena?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:23:30
|
|
|
|
petarda
|
Mi imamo takšne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:36:06
|
|
|
|
petarda
|
Če že žvečilne....potem jaz izberem te Zelene
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.10.2011 22:37:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če že žvečilne....potem jaz izberem te Zelene Eh...ni mi slikce napopalo... v glavnem wrigley 5, v črni škatlici. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 7:36:43
|
|
|
|
Paštetka
|
Kvaka . Upam, da bo čim prej dobro. Bidončki, bidončki.... No še dobro, da ste slikice prilimale Mi smo približno take kupili že poleti, ko smo šli na morje. Sem pa ful razočarana, ker še je zunaj plastika tako hitro zdrajsala in je pa 3 mesecih uporabe zgledalo že fuj. Zdaj sem jima kupila že druge. Bomo videli kaj bo. Imam pa nagledane že ene steklene, ko delajo vodo živo. In se da steklenica v eno tako pisano "nogavičko", da se ob padcu ne zlomi. To bo verjetno pri nas miklavž prinesel . Ženske danes jaz častim. Najprej kavico, potem pa lahko pridete na kaj močnejšega.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?