|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
19.10.2011 15:21:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

evo, pa imam cel dan pokvarjen. Prasci!
Jpčem

http://24ur.com/novice/crna-kronika/za-krvaveco-deklico-se-niso-zmenili.html

user posted image user posted image user posted image

Ne se pustit, paštetka...jaz sem tudi včeraj videla ta posnetek (k sreči ne celega, ker nimam tako dobre povezave in mi je skoz štekalo....a dovolj, da sem obstala zgrožena). a vseeno...ne verjamem, da se je kaj takega res zgodilo user posted image . Tisti šofer jo je moral videtiuser posted image . In ni šans, da bi tisti ljudje tako hodili mimo...ne vem...ne verjamem...user posted image

Sama misel, da bi pa to lahko bilo res je grozovita. user posted image ...

Kakorkoli...jaz sem se naučila (ja, naučila...ker včasih sem jih dojemala čisto drugače) vse take grozne novice sprejemat tako, da me spomnijo, da sem lahko srečna, da živim, da živim tu kjer živim, kako živim, s kom živim.... Ko kaj takega preberem, vidim...samo pomislim na moje škrate, jih še bolj zavedno stisnem k sebi, pocrkljam, jim prisluhnem...in sem vesela, da je vse OK, da so živi, zdravi in da imajo naju in midva njih.

Čisto drug primer pa je moja mami, ki jo po smrti mojega očija vsaka stvar spravi v depresijo...ampak res...čisto vsaka. Vsaka tuja bolečina, vsaka smrt (četudi ni bližnja oseba, amapk recimo znanec, soseda)...vsaka krivica...vse......in pri njej vidim, da ni fajn, da vse te zadeva vzameš na tak način...potem tvoji bližnji nimajo nič od tebe in trpijo s tabo ta čas, ko bi recimo lahko skupaj tekali po travniku...Pomagat pa itak ponavadi ne moreš nič. user posted image

In se trudim ji to dopovedat, pa ne gre...user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
19.10.2011 19:55:37   
Paštetka
Je sestra rekla, da so tudi v Dubaju pisali o tem v časopisu. Jaz verjamem, da obstajajo taki abscesi na tem svetu.
Z mojo mami je bilo enako. Ji je umrl otrok. S tem, da je njej udarilo ven šele po 25 letih. Kakšnih 5 let je bilo res katastrofa. S tem, da se je s prihodom vnukov nekak pobrala. Zdaj, je že superca, ampak verjeto ne bo nikoli kot prej.user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 19.10.2011 20:00:16 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
19.10.2011 20:28:47   
petarda

Je sestra rekla, da so tudi v Dubaju pisali o tem v časopisu. Jaz verjamem, da obstajajo taki abscesi na tem svetu.
Z mojo mami je bilo enako. Ji je umrl otrok. S tem, da je njej udarilo ven šele po 25 letih. Kakšnih 5 let je bilo res katastrofa. S tem, da se je s prihodom vnukov nekak pobrala. Zdaj, je že superca, ampak verjeto ne bo nikoli kot prej.user posted image

user posted image user posted image user posted image   To so res hude stvari, ki posežejo najglobje v zavest. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.10.2011 7:20:57   
petarda
Jutro. user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image

Junior je zdrav, urin je bp. Torej je vzrok v lulanju v hlače drugje. user posted image  Nimam pojma kako naj se zdaj tega lotim....čisti začetek. user posted image  Očitno je len it na stranišče user posted image ...ker nadzoroval je že čisto user posted image ... Mi je bilo kar težko bit huda, ker ni šel na stranišče, ker sem pomislila, da ima kakšno vnetje in ne more zadržat...zdaj pauser posted image ....

ah.....sladki problemi. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.10.2011 9:31:44   
Paštetka
Kaj, pa če mu je enostavno prehladno? Oz. ga zebe v noge? user posted image Ali se pa tako skoncentrira na igro, da enostavno pozabi iti lulat?

Ne, vem. Razmišljam samo.

Naša gospodična je tudi že cel teden doma. Sva bile pre 3 dnevi pri zdravniku in nič. Bolel jo je trebušček, da je celo noč prejokala, glava, ušesa... zdravnica pa ni nič našla. Na 4 ure sem ji dajala Calpol, ker je drugače se tresla in stokala od bolečin. Sem potem šla včeraj še 1x k drugi zdravnici in se je križala. Vnetje ušes, angina in črevesna viroza. No včeraj je dobila zvečer dvojno dozo antibiotika, danes zjutraj je pa že SUPER user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.10.2011 9:55:08   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image za M. Boga, toliko časa niso ugotovili NOBENE bolezni user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja, življenje nam reže težke preizkušnje... user posted image

Videa pa nisem pogledala... ...ne morem... ...že prebrati je bilo hudo user posted image

Jaz sem vsak dan hvaležna "nevemkomu", da je z mojimi user posted image user posted image user posted image vse v redu.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.10.2011 9:56:01   
NinaŠ
Aja, pri nas že na polno snežiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.10.2011 10:04:15   
petarda

Kaj, pa če mu je enostavno prehladno? Oz. ga zebe v noge? user posted image Ali se pa tako skoncentrira na igro, da enostavno pozabi iti lulat?

Ne, vem. Razmišljam samo.

Zdaj, ko vem, da ni vnetje...razmišljam.... parkrat se je polulal v hlačke v vrtcu, potem sem ga imela doma, se z njim skoz ukvarjala, igrala, pogovarjala...če bi bili slučajno psihološki vzroki, pomanjkanje pozornosti... Potem sem videla, da ne pomaga, sem pomislila na vnetje....mu itak dajala veliko pit, kupila par pakung brusničnega čaja, suhih brusnic...in ga zalivala s čajem...itak, da je lulal vsakih 15 minut. user posted image ... Potem sem se itak prepričala, da je vnetje, da rabimo zdravila....zdaj vsaj vem, da ni in bom pač malo bolj stroga in dosledna, ko bodo hlačke polulane. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.10.2011 10:05:31   
petarda

Naša gospodična je tudi že cel teden doma. Sva bile pre 3 dnevi pri zdravniku in nič. Bolel jo je trebušček, da je celo noč prejokala, glava, ušesa... zdravnica pa ni nič našla. Na 4 ure sem ji dajala Calpol, ker je drugače se tresla in stokala od bolečin. Sem potem šla včeraj še 1x k drugi zdravnici in se je križala. Vnetje ušes, angina in črevesna viroza. No včeraj je dobila zvečer dvojno dozo antibiotika, danes zjutraj je pa že SUPER user posted image

Me veseli, da ste OK...ampak tako vnetje, angina...se bi pa ja moglo videti že ob prvem obisku user posted image ....jao... katera je pa vaša pediatrinja? Prva ali druga?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.10.2011 10:06:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Aja, pri nas že na polno snežiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič mi še ni do snega user posted image ... Jaz bi raje lepo, suho, sončno jesen. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.10.2011 10:28:20   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Me veseli, da ste OK...ampak tako vnetje, angina...se bi pa ja moglo videti že ob prvem obisku user posted image ....jao... katera je pa vaša pediatrinja? Prva ali druga?

prva user posted image . Ampak je ful Ok, drugače. Verjetno se še ni videlo. Kaj pa vem.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.10.2011 10:28:47   
Paštetka

Nič mi še ni do snega user posted image ... Jaz bi raje lepo, suho, sončno jesen. user posted image

jaz pa poletje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.10.2011 11:33:16   
Paštetka
Danes sem si na pošti popestrila dan.
Kupila sem si Čunga Lunga žvečilne. user posted image user posted image user posted image

Pa še slikice so enake noter, kot pred mnooooogoooooo leti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.10.2011 11:49:04   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image  Čunga Lunga ... ... jaz sem si jih poleti privoščila user posted image user posted image user posted image  samo not so bili eni tatooji, ki so bili totalno zanič (tudi prijeli se niso) user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.10.2011 12:01:23   
Paštetka

user posted image user posted image user posted image  Čunga Lunga ... ... jaz sem si jih poleti privoščila user posted image user posted image user posted image  samo not so bili eni tatooji, ki so bili totalno zanič (tudi prijeli se niso) user posted image  

Zdaj sem šla slikico lizat, če so slučajno tatooji. user posted image user posted image user posted image

Pa niso. Točno takšne slikice so kot so bile. Še kakost slike je enaka 30 letom nazaj user posted image user posted image user posted image

A ve katera koliko različnih slikic je bilo?

Zdaj imam 3 in 5. Za zamenjati nimam še nič user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.10.2011 12:04:58   
petarda

Danes sem si na pošti popestrila dan.
Kupila sem si Čunga Lunga žvečilne. user posted image user posted image user posted image

Pa še slikice so enake noter, kot pred mnooooogoooooo leti user posted image user posted image user posted image

A ni to fajn, ko smo imeli par vrst čigumijev in imamo zdaj vsi iste lepe spomine nanje user posted image . Čunga Lunga in Bazooka al kaj so že bile tiste druge. user posted image

Pa kolk smo jih prežvečili. Jaz sem jih vedno dobila, ko sem šla s starši v trgovino, ker so itak bili najcenejši izbor. user posted image

A vaši novembrčki žvečijo? Petardito ne. Mu jih nismo nikoli ponujali, kupili...sprva je bil itak še premajhen, potem pa nikoli niti pomislim ne v trgovini na žvečilni..on pa tudi ne.... tudi midva zdaj redko, redko prežvečiva kak žvečilni.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.10.2011 12:06:26   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.10.2011 12:16:19   
Paštetka
ja, moja oba žvečita. vendar otroških nočeta. tisti močni so najboljši user posted image

Pa kupila sem si jih lahko, če kaj denarja ostalo. Mami mi je vedno dala skoraj natančno toliko denarja, kot je bil cel seznam na listeku. Moram povedati, da jaz niti približno ne vem, koliko bo stalo vse na listku danes. Ona je pa to vedala do 5 dinarjev natančno user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 20.10.2011 12:19:24 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.10.2011 12:25:19   
petarda
Enako je bilo pri nas. Ker smo vedno hodili v isto trgovino - Mercator pri bloku. Danes pa itak (vsaj mi) kupujemo kjer stignemo. Nekaj časa nazaj sva se vsaj torkovih nakupov v Mercatorju držala, zdaj pa še to ne znese... Kupimo v tisti trgovini, kjer se pač nahajamo. Cen ne gledamo (vsaj tistih za kruh, mleko, moka, jajca, voda..) in tudi jaz nimam pojma kaj koliko stane. Včasih grem v trgovino z 20 EUR in imam občutek, da ne smem nič kupit, čeprav potem ugotovim, da nekaj osnovnih stvari se pa le dobi. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.10.2011 12:34:16   
Paštetka
hvala bogu za kartice user posted image

ko sem šla v mercator po smrkce, nisem vedela kaj naj vse naberem, da dobim 10 evrov, ko pa grem samo tako, pa si ne upam imeti samo 20 evrov v denarnici user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.10.2011 12:44:00   
petarda

hvala bogu za kartice user posted image

ko sem šla v mercator po smrkce, nisem vedela kaj naj vse naberem, da dobim 10 evrov, ko pa grem samo tako, pa si ne upam imeti samo 20 evrov v denarnici user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ampak je to res. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.10.2011 14:46:03   
*bubi*

Nič ne ploskaj user posted image  Molim, da pri nas ne bi snežilo. Cel dan v službi, na avtu letne gume, ketn nimam.... še domov ne bi mogla/upala it user posted image
Pa ima da še jutri zdrži, ker prej kot jutri popoldan ne bo šans gum zamenjat. Če najdem listek od deponacije user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.10.2011 15:56:19   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nič ne ploskaj user posted image  Molim, da pri nas ne bi snežilo. Cel dan v službi, na avtu letne gume, ketn nimam.... še domov ne bi mogla/upala it user posted image
Pa ima da še jutri zdrži, ker prej kot jutri popoldan ne bo šans gum zamenjat. Če najdem listek od deponacije user posted image user posted image user posted image

user posted image  še dobro, da se mi ni treba še s tem ukvarjat.... čeprav bi skoraj rabila listek za deponacijo zimskih čevljevuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
20.10.2011 16:03:09   
ada2

Enako je bilo pri nas. Ker smo vedno hodili v isto trgovino - Mercator pri bloku. Danes pa itak (vsaj mi) kupujemo kjer stignemo. Nekaj časa nazaj sva se vsaj torkovih nakupov v Mercatorju držala, zdaj pa še to ne znese... Kupimo v tisti trgovini, kjer se pač nahajamo. Cen ne gledamo (vsaj tistih za kruh, mleko, moka, jajca, voda..) in tudi jaz nimam pojma kaj koliko stane. Včasih grem v trgovino z 20 EUR in imam občutek, da ne smem nič kupit, čeprav potem ugotovim, da nekaj osnovnih stvari se pa le dobi. user posted image

ok, kruh jaz tudi kupim čisto po okusu in ne gledam na ceno. zdaj, ko A ne je kruha imamo večinoma koruznega ali črnega (ko ga jaz kupujem), prej, ko ga je kupoval A smo imeli pa večinoma belega. mleko jemljemo na kmetiji, račun je 1x mesečno na rokeuser posted image , moko vzamem v mlinu 1x na 3 mesece, jajca - hmm, včasih jih kje dobim za đabe, če imam srečo, drugače jih tudi najraje kupim pri kmetu, no, včeraj sem pa v špar po njih letela 5 minut pred večerjo, ko sem šmorn delalauser posted image . vode pa smo se odvadili kupovat. pijemo tisto iz pipe. ok, drugo je, ko gremo kam na izlet, pa še to sem zadnjič, ko smo se na hitro odločili kar v bidončke iz pipe nalilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
20.10.2011 16:06:18   
ada2
čunga lunga..... moram iti malo na poštouser posted image
samo potem malo kasneje so bili pa še eni, tudi lunga samo ne vem točno.... a so bili magic lungauser posted image  taki roza papir je bil.... se spomni katera?
aja, pa nagradna igra je bila, da si moral poslati ovitke in jaz sem bila izžrebana in sem dobila majico z napisom čunga lungauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?