Rižkoo
|
ninasiki...., hvalaaaa! Lenika, MM...o kakšnih vidve to okusih??!! Ej ja... tud mi smo Liamu privoščli tega poganjalčka... Sicer ne vem zakaj... ampak ga je pač dobil. Bo pa delal na ravnotežju čez zimo in bo ready za poletje. Sam vsedel se je in akcija.... sva kr gledala z mojim. Res je mel že prej enga poganjalčka .. -motorja.. pa se je že tam navadil. Skratka šiba ga in šiba Ja rozilu... nč več dojenčkoooov. Eno punčkico pa bi čez kakih 3-5 let, prej pa obljubim rečt, da nikakor. Zato sm se pa lotila prodajanja in ja..., prodala vse... samo še lupinico in sm zaključla!! Dost mam teh zadevc po bajti! Zdej so v igri bagerji in ....živalce in.. se kr spotikam in jezim, ker ni nč punčkastga za vidt. No.., tko pač je Ko smo že pri posteljah.... Jaaa, Liam ma tud novo. Včeraj prvič spal, takoj lepo sprejel in dans je bla že kazen, če ne bo šel spat - popoldansko spanje - da ga bom dala v Markovo pojstlo in itaq je reku.."neee, mami Liamovo " in je zaspal k dojenček. Zmagala jst. Jupi. Je res zelo prilagodljiv. Takoj sprejme kar pač dobi. Res sm pa čez dan Marka v njegovo pojstlo dajala spat.. tok da se je mal navadil. Je pa 160_x_70... bo pa tud tm do 5,6 leta.... pol jim pa pograd nabavimo. Zdej mata u easy sobico. Je pa iz Ikee... fajna in poceni. No, tud nov avto sedež mamo. Ta večjega... Skratka moj sin tok raste, da kr verjet ne morem. Ne mislim v višino, mislim tko.... po mescih.. Velik je že in dobiva veeelikee stvari!! Joj, kaj nas še čaka... Punce enx . Aja..., spita skupi v sobi... bogu hvala, da Liam spi ko top, Mark se zbudi po 11x na noč. Noče goste hrane..., noče dude, noče nič... samo joško...pa skor je 7 mes star. Ma kera kšn predlog??!! Sm kr mal zbegana....., ker mi on prv diktira svoj tempo... in svojga ne uveljavim. Tak trmast a zelo nasmejan fantek je... NO, noči so pa... brrrrr..., če ni na joški. Res sm ga pa sama navadla, ker nism hotla, da mi Liama zbudi..., ga je sam joška umirila. Zdej pa mam!! Kaj naj!!! Pa ne mi svetovat ... da naj ga pustim, da se joka.., ker smo probal in ni mogoče. Uglavnem... Lenika, ni za kaj Z veseljem še kdaj. Nč, grem....bodite pridne..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.10.2011 22:54:56 >