|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
18.10.2011 21:50:58   
metuljček_cekinček
Mene je kar precej bolelo pa nisem imela full foliklov. Tega pa ne govorim zato, da bi te prestrašila.
Kar je hecno pri tej bolečini je to, da jo takoj pozabiš: ko je za tabo se spomneš, da te je bolelo, ampak niti opisati ne znaš več za kakšno bolečino gre. Je zelo posebna...
Ampak res nič bat, si že tik pred koncem- to je samo še tisti finiš, zadnjih nekaj metrov. Osredotoči se na svoja jajčeca in potem pikico!!!
Čestitke za novo nosečko. user posted image user posted image user posted image Končno dobre novice. Sem že razmišljala, da neham prebirat. user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.10.2011 21:51:10   
mavrica72
pink angel - seveda boš preživela user posted image . Sicer pa važna je kvaliteta in ne kvantiteta. Veš, tudi jaz sem med tistimi z majhnimi števili , tako da nisi edina user posted image

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.10.2011 21:52:41   
metuljček_cekinček

IZVIRNO SPOROČILO: latka

cukica, čim prej ozdravi!!user posted image

Kako se kaj počutite trepetalke? Jaz sem včeraj imela tako hud, neznosen glavoboluser posted image user posted image , ne vem kako sem sploh zdržala na včerajšnji dan!

Jest sem ga tudi imela po superci: nič ni pomagalo, glava pa je tako bolela, da tudi spati nisem mogla. Nič nisem mogla, samo ječala sem...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.10.2011 8:46:25   
aurora7
Živijo!

Upam, da se vam lahko pridružim na tej temi. V septembru sem začela s svojim prvim IVF postopkom in zdaj čakam na testek (2.11.). ET sem imela 17.10. Žal so se celice slabo razvile in so ostale na stopnji morul. Sicer sem slišala, da je možno zanositi tudi z morulami, vendar so možnosti zelo majhne... user posted image Glavobolov, ki jih omenjate sicer nimam, me pa grozno (že od punkcije dalje) boli hrbet v predelu križa oz. nekje pri trtici, pa ravno ne ležim, ampak delam vse normalno. A je to zaradi Utrogestana?

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.10.2011 9:10:13   
mala06
Jutro punce!

aurora7 dobrodošla in naj bo postopek uspešen user posted image Jaz tudi jemljem utrogestan, a nimam nič stranskih učinkov. Možno pa je upam, da je to dober znak user posted image

Pri meni so pa danes vsi znaki izginili, prsi me ne bolijo več tak, da pustimo se presenetit čez nekaj dni. Sem pa 6. dan po et-ju. Ma kaj bo pač bo, nima se smisla sekirat.

mavrica77 nič te ne silim delat test, sama najbolje veš, kdaj bo pravi čas za to. Držim pa pesti, da zagledaš user posted image

(odgovor članu aurora7)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.10.2011 9:44:42   
metuljček_cekinček
@aurora7: nič ne skrbi zaradi morul- tudi z njimi se da zanosit. In punce s super krasnimi blastocistami niso zanosile ali smo imeli splav.
Ni pravila. Ti se osredotoči na dobro. Pusti se razvajat in crkljaj pikici, ki so ti jih vstavili. To je vse kar lahko naredimo. Pa veliko pikapok (ne morem dat slikice?).
Pa še to: moja prijateljica je zanosila z morulo.
Glede bolečine v križu in nasploh po ponkciji: sama sem se do ET komaj skupaj sestavila. Ampak to nič ne pomeni. Počakaj še par dni (ne vem, koliko si že). Če se ne izboljša, se ful zrediš ipd. (več bodo vedele druge) je lahko hiperca ali pa te enostavno preveč skrbi pa le pojdi k doktorju.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 556
19.10.2011 9:52:14   
zsazsa
Aurora7..še tebi močno začnemo stiskati pesti!

Pink angel.. boš videla vse bo ok. Jaz sem imela 26 foliklov in še vedno živim user posted image bi pa lagala če bi rekla da je bilo fajn. Če te preveč boli naredijo pavzo in ti pustijo da se malo pomiriš, saj bolj ko si napet bolj boli oz. nekaterih ne boli nič.. odvisno od lege jajčnikov in števila foliklov.

Mavrica72 še dva dni!!!!!!! Držim pesti!!

Mala 06..nama se je začelo pa dogajati podobno glede na to da si "deliva dni" in je danes za obe 6 dan..meni je oteklina oz.napihnjenost zginila že nekje včeraj v prsih me pa zbode če res močno pritisnem, prejšnje dni sem pa komaj hodila (malo karikiram) tako so me bolele ?!

Bomo videli..vsi teli stranski učinki so še tako ali tako "ostaniki" stimulacije, stopke, zdaj pa še progesterona, no, vsaj tako mislim..

Tako da za vse nas user posted image in user posted image .

Zdaj grem pa še malo lenuharit- bom še izkoristila ta teden ko sem še doma...user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.10.2011 10:00:22   
S*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novo nosečko!

berem da se pogovarjate o punkciji pri Rešu. Jaz sem že doma vzela en ketonal in potem pred punkcijo še enega. Imela sem 23 celic in kljub nizkemu pragu bolečin sem preživela user posted image , je pa malo bolelo. Je pa res da sem poslušala nasvet punc, ki so to dale skozi že pred menoj. Moj dragi je prinesel user posted image že od doma in je bil tako celo punkcijo z mano in mi pritiskal z roko na trebuh ( po navodilih od Reša ) in res, bolj kot je peitiskal, manj je mene bolelo.

Drugače pa smo mi praznovali 1.RD naše pingvinčice in sedaj čakam user posted image da gremo še po bratca ali sestrico, imam pa še 6 malih poigvinčkov v Postojni in upam, da se nam bo vsaj eden pridružil.

Za vse ki čakate user posted image oz user posted image pa stiskam pestke mučo fejst!

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 558
19.10.2011 10:27:13   
pink angel
Kaj pa če vzamem Nalgesin, ker Ketonala nimam? Lahko kej škoduje?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
19.10.2011 10:45:45   
ne111
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super imamo nosečko!!!!!

No punce jaz imam pa jutri zadnji orgametril in potem nestrpno čakam na to mojouser posted image , da lahko začnem z inekcijami!!

Please držite pesti, da čimprej pride

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.10.2011 11:48:19   
mala06
zsazsa upam,da so to res bili hormonski znaki in da nama kljub vsemu uspe zagledati user posted image ali user posted image . Držim pesti in user posted image   user posted image za srečo!!!!!

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 561
19.10.2011 15:51:15   
zsazsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sreče ni nikoli preveč :-)
Ravno sem iz porodnišnice- dvignila sem najboljšo prijateljico- je rodila malega pikca malo prehitro in mora še brez njega domov, ampak bo-je vse ok... Se mi je kar fejst nabiralo v učkah vode ko so odhajale novopečene mamice s svojimi mini štručkami v lupinicah domov...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 562
19.10.2011 15:59:43   
mavrica72
No, mene so pa danes preveč srbeli prsti in sem "uničila" en test. In kaj je pokazalo? Nič, samo eno črtico user posted image . Me že od včeraj zvečer tako zvija, pa v jajčnikih špika kot da bi že user posted image  bila tukaj, a spodaj je še vse belo. Sploh ne vem od kod sedaj te bolečine user posted image . Saj bom jutri na uradni dan še CB naredila, samo ne vem če se lahko v enem dnevu kaj spremeni user posted image .

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.10.2011 16:59:22   
latka
mavricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Bo pa naslednjič uspelo, samo ne obupaj!

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.10.2011 17:38:54   
mala06
mavrica77 user posted image  user posted image  user posted image   Žal mi je, da ni uspelo.

latka kako pa si ti kaj? Znaki so ali...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.10.2011 18:12:11   
latka
Ne vem, prsi imam še boleče in napete, spodaj čuden občutek, tak da bomo videli, če tokrat kažejo na uspeh!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.10.2011 18:29:51   
barb71
Mavricauser posted image  sem bila prepričana, da ti je uspelo.
Moja punkcija uspešna, pridelala 5 celic, v ponedeljek 24.10. transfer. Bomo videli koliko me jih počaka do takrat. Potem pa mukotrpnih 14 dni trepetanja. Ta del postopka mi je najhujši.
Za vse trepetalke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.10.2011 18:42:51   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: barb71

Mavricauser posted image  sem bila prepričana, da ti je uspelo.
Moja punkcija uspešna, pridelala 5 celic, v ponedeljek 24.10. transfer. Bomo videli koliko me jih počaka do takrat. Potem pa mukotrpnih 14 dni trepetanja. Ta del postopka mi je najhujši.
Za vse trepetalke user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za celice in naj te 24. pričakajo vse lepo oplojene

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.10.2011 9:26:04   
zsazsa
Barb...držim pesti da te pričaka vseh pet na dan ET-ja!!!!!

Mavrica72...VELIK OBJEM!! Baje vrednosti HCG-ja lahko blazno odstopajo od posameznice do posameznice..jaz držim danes cel dan pesti zate!!!!!

Latka, mala 06...kako se držita? Včeraj je bil zgleda en čuden dan, saj je mene tudi prvič sesulo..sem prejokala pol noči- ni šlo drugače, tako dslab občutek sem dobila- krivo pa je bilo, da sem se zavedala kako kruta je ta selekcija.. Rezultat sva imela res dober od 11-ih celic se jih je oplodilo 9 in na dan ET je je bilo 9 čudovitih oz.1A (tako so rekli) blastocist, od katerih so mi eno vstavili..včeraj pa je prišla pošta o zamrznjenčih in glej ga zlomka, od 8-ih jim je ustpelo zamrzniz 2.. Me je kar streslo..saj nočem biti pikolovska in sem zadovoljna da me čakata vsaj še dva, ampak kakšen usip hudiča......
Pa še joškice me praktično ne bolijo več, napihnjena trudi nisem več, spodaj pa šraufa seveda kot pred menstro..
Ampak punce, saj bo.....
Za vse nas user posted image !!!!!!

< Sporočilo je popravil zsazsa -- 20.10.2011 9:31:19 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.10.2011 9:45:39   
mala06
Lep deževen pozdrav!

zsazsa res je hudo, ko imaš upanje, da bo vse tko kot je treba potem, pa razočaranje. Sta pa ta dva zamrznjenčka tista ta prava, ki jih zaenkrat ne boš potrebovala user posted image

Jaz sem imela tri, enega so mi vstavili, za druga dva zvem pa šele na krvnem, če so katerega uspeli zamrznit. Tako sem še kar v nevednosti user posted image Pri men je enako, nobenih znakov več in ni druge kot čakat, kaj bo prinesel čas. Mal sem izgubila upanje na srečen konec user posted image al je pa vreme krivo.

mavrica77 mogoče te pa na krvnem preseneti pozitiven rezultat user posted image

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.10.2011 9:53:00   
ne111
Pozdravček,

imam eno vprašanje kaj pravite punce je bolje se špikat zjutraj ali zvečer?

Hvala

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.10.2011 10:06:51   
latka
mala06, zsazsa, ne obupat in ne iskat znake, saj vama bo uspelo!!
Sama poskušam biti čim bolj sproščena in ne misliti na najslabše!Mene prsi še bolijo.

Kaj pa me zelo moti je to, da mi od nedelje, ko sem imela tisti glavobol, trza levo oko, tako v intervalih!Kaj je zdaj to?user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.10.2011 10:15:21   
mala06
ne111 jaz sem se v prvem postopku pikala zvečer in so folikli zelo počasi rasli. V tem postopku pa zjutraj, ker je tudi sestra rekla, da je bolje zjutraj, ker je celo telo aktivno, zvečer pa se vse umiri. Pikala sem se 8 dni v prvo pa 13. Upam, da zaradi pikanja zjutraj user posted image

latka mogoče si si kaj prehladila in ti zdaj živec nagaja. Ne vem, prvo sem to pomisla. Upam, da bo čim prej vse ok user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.10.2011 10:49:07   
metuljček_cekinček
@ne111: meni so sestre rekle, da je bolje zvečer, ker greš spat/ počivat- če slabo prenašaš hormon, si utrujena ipd.
Sama sem se zjutraj user posted image in je bilo vse ok- 8 celic, nič slabosti. Na začetku sem še razmišljala, ah saj to pa ni hudo, kaj pa punce tolk jamrajo, proti koncu sem pa razumela... Sem bila, če ne drugega, že čist utrujena od vsega skupaj.
@mala06, zsazsa: res, ne iskat znakov, ker jih nekih univerzalnih ni. Zdaj lepo božajta trebuščke, grejta pikice i jim lepo prigovarjajta naj se lepo primejo. :) user posted image user posted image user posted image
@latka: ne vem, kaj je to s trzanjem veke/ očesa. Sama to občasno imam (ne vezano na postopek) in me nič ne skrbi. Včasih mi trza tudi mišica v nogi ali kje drugje... Definitivno pa najpogosteje v očesu.

< Sporočilo je popravil metuljček_cekinček -- 20.10.2011 10:52:57 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.10.2011 11:27:50   
zsazsa
Hey metuljček cekinček, lepo da si prišla spet malo "pobrskat"..kako si?

Ne111, jaz sem se špikala zvečer ko sem bila sigurno iz službe, pa še bolj primerno je koker zaradi Stop injekcije ki je tudi zvečer.. Pa če imaš kakšno reakcijo-npr. glavobol, slabost ali kaj podobnega i že doma in ne v službi..

Latka, meni velikokrat trza uček ko sem preveč utrujena? baje je to prvi opozorilni znak pomanjkanja magnezija, izzoveta pa ga psihična napetost in stres, no, tako vsaj moja mamč pravi..

Mala06, saj sva ne, saj sva pozitivni..jaz edino poskušam ostati malo realista da ne bom drug teden preveč razočarana..
Drugeče pa itak bo..
Punce ali ima še katera tako hud apetit?.. Ja odkar dobivam (po moje) porgesteron (od punkcije naprej) praznim vse pred sabo..tako da bom zgleda končala s terbuščkom če ne z žogico, pa s pudingom hehe. Skratka tak apetit imam da se mi bo zmešalo, hehe.

OBJEM!

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?