Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 10:52:48
|
|
|
|
latka
|
cukica, čim prej ozdravi!! Kako se kaj počutite trepetalke? Jaz sem včeraj imela tako hud, neznosen glavobol , ne vem kako sem sploh zdržala na včerajšnji dan!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 11:04:06
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka cukica, čim prej ozdravi!! Kako se kaj počutite trepetalke? Jaz sem včeraj imela tako hud, neznosen glavobol , ne vem kako sem sploh zdržala na včerajšnji dan! Zanimivo, jaz sem ga pa v soboto imela in ni šlo drugače, kot da sem vzela en lekadol. Upam, da je to ok. Drugače pa zaenkrat se počutim odlično. Držim pesti za vse nas!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 11:06:06
|
|
|
|
zsazsa
|
mala06, latka, mavrica 72...kako se počutitre? Waiting je že krasno otvorila sezono, sigurna sem, da boš Ineskaa naslednja!!! Sigurno je bilo prekmalu za test, sploh če si imela 3 dan ET... Meni se dnevi kar precej vlečejo, pa čeprav ne poskušam preveč razmišljat..na vse skupaj me spominja nekako le velik trebuh od hiperstimulacije (plus +5kg) in kot pred menstruacijo boleči jajčniki in to je to...je kar grozno ko rataš tako občutljiv na vsak "nosečniški" znak.. SKRATKA, NAVIJAM ZA VSEEEEEEEEEEEE, in hočemo le še lepe novice!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 11:08:54
|
|
|
|
latka
|
mala06, upam, da so ti glavoboli dobri znaki!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 11:21:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dekleta rabim vaše mnenje,saj ne razumem kaj se sedaj dogaja v moji notranjosti telesa.V 1.poskusu IVF postopku nam ni uspelo in tako sem začela krvaveti,zelo boleča in močna tečka,kar nikoli ni bila pred postopkom.To je trajalo nekje 7 dni.Nato ko je bilo konec krvavitve sva se prepustila postelnim užitkom.Sedaj se mi je pa zgodilo,da v spolnem odnosu zakrvavim,kar mi je zelo zoperno.Nimam sicer bolečin pri spolnem odnosu,vendar me vseeno skrbi,da bi bilo kaj narobe.Ker imam sedaj v tem tednu plodne dni,bi rada to izkoristila in se mogoče izognila naslednjemi IVF.Konec tedna sem se naročila ginekologu na pregled,da me pregleda,ker to mi je res sumljivo,da se je pojavila sveža kri.A je bilo pri vas tudi tako?????Mislite da je to normalno????
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 11:48:16
|
|
|
|
mavrica72
|
ineskaa - žal mi je, da ti ni uspelo . Želim ti, da bo naslednji boj bolj uspešen. Ja, ti glavoboli. Tudi mene so se dvakrat pojavili v tem času, samo ni bilo še tako hudo. Sicer pa pri meni teče danes 11 dan in še vedno nimam kakšnih posebnih znakov. Nič napihnjenosti, nič bolečin v prsih, samo proti večeru me sedajle že tri dni zaporedoma malo začne zvijati v spodnjem delu. Oz. ni to pravo zvijanje, ne bolečina, saj sploh ne vem kako se naj izrazim - nek čuden "pritisk", oz. kot bi mi hotelo vse nekam dol "vleči". Kaj pa vem kaj to pomeni..... zsazsa - tudi meni se dnevi grozno vlečejo, ampak boš videla, vse bomo prišle do konca. Upam, da bodo sedaj res še same lepe novice
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 13:00:37
|
|
|
|
golobica82
|
latka, mavrica in ostale - glavoboli so super!!! junija me je že takoj drugi dan po transferju začela boleti glava... In prijelo se je! Baje, da glava lahko boli, če hitro narašča nosečniški hormon, tako da punce, jaz vam želim, da bi vas še kar glava bolela
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 13:32:38
|
|
|
|
mala06
|
Joojj upam, da ti glavoboli res kaj dobrega pomenijo. mavrica72 a ti še nisi delala testa? Dobra si, jaz bi ga že vsem vam pošiljam milijon za srečo!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 13:46:27
|
|
|
|
mavrica72
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 mavrica72 a ti še nisi delala testa? Dobra si, jaz bi ga že Ne, nisem ga še delala. Je še v kopalnici shranjen na varnem mestu . Veš, dokler ga ne delam, imam še vsaj upanje, da mogoče bo pa le ratalo. Če mi pa enkrat pokaže minus, je pa tega upanja konec.... Bom videla, kako dolgo bom zdržala. V prejšnjih postopkih sem ga tudi sama že delala prej...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 14:22:55
|
|
|
|
latka
|
Oh, golobica, ko bi le ta glovobol(2 dan po ETZ) bil dokaz, da je končno uspelo, vendar takega glavobola ne bi več rada imela, ker mi je bilo že slabo od bolečin! Tokrat upam na uspeh!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 17:16:23
|
|
|
|
golobica82
|
Latka, res meni so se začeli že takoj 2. dan po ET, kak dan je bil rahel glavobol, kak dan ga ni bilo, dak dan pa res obupen in boleč, škoda, ker se je končalo s SS, ker drugače bi najbrž še sedaj uživala v glavobolih pomagala pa sem si z enimi Justovimi kapljicami, mislim, da so relax, to mi je pomagala, da nisem jedla tablet. Res ti želim, da te lgava zato boli Mavrica72 no okorajži se in nas razveseli z lepo novico!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 9:24:16
|
|
|
|
*zabica*
|
Tudi mene so mučili blazni glavoboli v IUI postopkih in prav tako v IVF postopku, pa ni ratalo...Mislim, da so to hormonski glavoboli, ki pa znajo bit res zoprni...2 dni pred krvavitvijo sem imela tako močan glavobol, da sem bila popolnoma paralizirana in na poti na urgenco, vendar so se zjutraj začele rahla krvavitve in glavobol je popustil, žal je to pomenilo, da nama ni uspelo Se pa spomnim golobica, da si mi takrat ravno ti vlivala upanje, in sem tako lažje zdržala te neznosne bolečine
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 9:43:55
|
|
|
|
mala06
|
Jutro punce! latka to pa je že mal sumljivo, kajti tudi mene je dajal glavobol na 2. dan po et-ju. Prav zanimivo upam, da to res kaj pomeni Pri meni ni nič novega. Počakat bom morala do krvnega testa, kajti v prvo sem takrat dobila izcedek. Tokrat ga pa nebo sploohhh Kako pa ste ostale trepetalke? Mavrica72 a še kar vztrajaš? Držim pesti
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 9:58:33
|
|
|
|
latka
|
Ja, upam, da je to dober znak! Me pa od 2 dneva po ETZ, ko me je tako bolela glava, zelo bolijo prsi!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 10:06:24
|
|
|
|
mavrica72
|
Dobro jutro Kaj jaz berem - a me hočete prepričati, da bi šla delat test? Ne, ne, jaz še kar vztrajam, pa čeprav sama sebe presenečam, da mi to uspeva. Priznam, me srbijo prsti, ampak po drugi strani pa nočem prehitro razočaranja. Jezna sem, ker nimam prav nobenih znakov več, včasih me še malo "zašraufa" spodaj, ampak to čutim verjetno samo za to, ker samo opazujem znake. Drugače sigurno to niti opazila ne bi. A je bila kakšna brez znakov, pa je bil test vseeno pozitiven? Latka, mala06 - vidim, da obema zaenkrat še zelo lepo kaže, le tako naprej
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 10:10:23
|
|
|
|
latka
|
Veliko jih je bilo takih, ki niso imele prav nobenega znaka, pa so bile noseče!Ti le probaj test, saj bo itak +! Jaz opažam razliko med prejšnjim in sedanjim ETZ, zato sem jih tudi navedla in upam, da tokrat kažejo na uspeh!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 10:14:03
|
|
|
|
mavrica72
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Veliko jih je bilo takih, ki niso imele prav nobenega znaka, pa so bile noseče!Ti le probaj test, saj bo itak +! Ja, ko bi se le tvoje besede uresničile. Veš, imam slabe izkušnje, ker meni Prometrium vedno zavira in šele ko ga preneham jemati, se mi čez dva ali tri dni ulije. Vsaj tako je bilo do sedaj. Upam, da je tokrat drugače.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 14:27:53
|
|
|
|
barb71
|
mavrica72, jaz sem bila v prejšnjem postopku brez znakov in je bil pozitiven test. Res, se je potem v 10 tednu končalo. Ti kar test naredi. Nekatere trdijo, da so znaki šele po krvnem, ali tam nekje kot bi bilo v naravnem ciklu (po izostanku m). Jaz sem včeraj dobila stop in jutri me čaka punkcija.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 14:44:39
|
|
|
|
zsazsa
|
Mavrica72..res ala ti vera - jaz sem že danes (6 dan od ET) kar hotla zavit v lekarno ..hehe, sem se zadržala, saj vem, saj vem... Bom sama tudi poskusila kar dočakati krvni test..da če bo že razočaranje, bom vsaj do takrat še malo upala... Mala 06, Latka..vidve mali migrenici.. VSEM VAM ZELO, ZELO MOČNO DRŽIM PESTI! Mene glava ne boli, se mi pa zdi da mi bo razneslo joškice..ampak konec koncev je tako tudi pri PMS, torej ..nisem nič bolj pametna.. Drugače pa, itak da nam rata, da bo potem maja, junija, julija 2012 IVF BABY BOOM!!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 19:46:49
|
|
|
|
waiting
|
Ineskaa Jaz hodim v Ljubljano, danes sem imela krvnega in mi je potrdil nosecnost Drugace pa punce nic se sekirat za znake, jaz sem imela samo znake za ene 4 dni me je ful tiscalo dol kot da se bo vsak cas ulilo (bolecine so bile ful mocnejse kot obicajno) sedaj pa je kot da ni nic tudi prsi me bolijo samo skoraj nic, brez problema lezim na trebuhu. Tako, da nic se obremenjevat z znaki!!! Samo pozitivno naprej!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 21:05:54
|
|
|
|
cukica
|
waiting no pa smo dočakali prvo uradno nosečko iskrene čestitke in lepo in mirno nosečnost ti želim,... Barb71 želim ti čim manj bolečo punkcijo in veliko dobrih foliklov in seveda da vaju jih čim več počaka in naj bo tokrat zmagovalni postopek,....
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 21:17:18
|
|
|
|
pink angel
|
Mene pa zanima če je zelo boleča punkcija? Ali v Postojni Reš daje kakšne protibolečinske "zadeve"?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 21:39:21
|
|
|
|
mavrica72
|
pink angel - v Postojni ne dobiš nobeniih protibolečinskih tablet. Se pa da kljub temu brez problema zdržati. Je pa običajno tako, da če imaš veliko število foliklov, te zna malo bolj boleti, v nasprotnem primeru niti ne. Če ti povem zase, ko mi spunktira iz desnega jajčnika, je ta bolečina kot tista pri menstruaciji, samo da traja zelo kratek čas. Levi jajčnik imam pa zelo visoko, ta pa bolj boli. Ampak to smo že izjeme. Naj te ne bo nič strah, le to imej skoz pred seboj, zakaj to delaš in bo veliko lažje. Le pogumno
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 18.10.2011 21:47:41
|
|
|
|
pink angel
|
Upam, da bom preživela Nimam veliko foliklov...po branju po forumih me je kar mal zaskrbel, ker jih imajo nekatere veliko več. Ko bi bli vsaj ti vredu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?