|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
17.10.2011 10:52:48   
latka
cukica, čim prej ozdravi!!user posted image

Kako se kaj počutite trepetalke? Jaz sem včeraj imela tako hud, neznosen glavoboluser posted image user posted image , ne vem kako sem sploh zdržala na včerajšnji dan!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.10.2011 11:04:06   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

cukica, čim prej ozdravi!!user posted image

Kako se kaj počutite trepetalke? Jaz sem včeraj imela tako hud, neznosen glavoboluser posted image user posted image , ne vem kako sem sploh zdržala na včerajšnji dan!

Zanimivo, jaz sem ga pa v soboto imela in ni šlo drugače, kot da sem vzela en lekadol. Upam, da je to ok. Drugače pa zaenkrat se počutim odlično.

Držim pesti za vse nas!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.10.2011 11:06:06   
zsazsa
mala06, latka, mavrica 72...kako se počutitre?
Waiting je že krasno otvorila sezono, sigurna sem, da boš Ineskaa naslednja!!! Sigurno je bilo prekmalu za test, sploh če si imela 3 dan ET...

Meni se dnevi kar precej vlečejo, pa čeprav ne poskušam preveč razmišljat..na vse skupaj me spominja nekako le velik trebuh od hiperstimulacije (plus +5kg) in kot pred menstruacijo boleči jajčniki in to je to...je kar grozno ko rataš tako občutljiv na vsak "nosečniški" znak..

SKRATKA, NAVIJAM ZA VSEEEEEEEEEEEE, in hočemo le še lepe novice!!!!!!! user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.10.2011 11:08:54   
latka
mala06, upam, da so ti glavoboli dobri znaki!!

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.10.2011 11:21:38   
Anonimen
Dekleta rabim vaše mnenje,saj ne razumem kaj se sedaj dogaja v moji notranjosti telesa.V 1.poskusu IVF postopku nam ni uspelo in tako sem začela krvaveti,zelo boleča in močna tečka,kar nikoli ni bila pred postopkom.To je trajalo nekje 7 dni.Nato ko je bilo konec krvavitve sva se prepustila postelnim užitkom.Sedaj se mi je pa zgodilo,da v spolnem odnosu zakrvavim,kar mi je zelo zoperno.Nimam sicer bolečin pri spolnem odnosu,vendar me vseeno skrbi,da bi bilo kaj narobe.Ker imam sedaj v tem tednu plodne dni,bi rada to izkoristila in se mogoče izognila naslednjemi IVF.Konec tedna sem se naročila ginekologu na pregled,da me pregleda,ker to mi je res sumljivo,da se je pojavila sveža kri.A je bilo pri vas tudi tako?????Mislite da je to normalno????

(odgovor članu ne111)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
17.10.2011 11:48:16   
mavrica72
ineskaa - žal mi je, da ti ni uspelo user posted image . Želim ti, da bo naslednji boj bolj uspešen.

Ja, ti glavoboli. Tudi mene so se dvakrat pojavili v tem času, samo ni bilo še tako hudo. Sicer pa pri meni teče danes 11 dan in še vedno nimam kakšnih posebnih znakov. Nič napihnjenosti, nič bolečin v prsih, samo proti večeru me sedajle že tri dni zaporedoma malo začne zvijati v spodnjem delu. Oz. ni to pravo zvijanje, ne bolečina, saj sploh ne vem kako se naj izrazim user posted image  - nek čuden "pritisk", oz. kot bi mi hotelo vse nekam dol "vleči". Kaj pa vem kaj to pomeni.....

zsazsa - tudi meni se dnevi grozno vlečejo, ampak boš videla, vse bomo prišle do konca. Upam, da bodo sedaj res še same lepe novice

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.10.2011 13:00:37   
golobica82
latka, mavrica in ostale - glavoboli so super!!! user posted image
junija me je že takoj drugi dan po transferju začela boleti glava... In prijelo se je!  Baje, da glava lahko boli, če hitro narašča nosečniški hormon, tako da punce, jaz vam želim, da bi vas še kar glava bolela user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.10.2011 13:32:38   
mala06
Joojj upam, da ti glavoboli res kaj dobrega pomenijo.

mavrica72 a ti še nisi delala testa? Dobra si, jaz bi ga že user posted image

vsem vam pošiljam milijon user posted image za srečo!!

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.10.2011 13:46:27   
mavrica72
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

mavrica72 a ti še nisi delala testa? Dobra si, jaz bi ga že user posted image

Ne, nisem ga še delala. Je še v kopalnici shranjen na varnem mestu user posted image . Veš, dokler ga ne delam, imam še vsaj upanje, da mogoče bo pa le ratalo. Če mi pa enkrat pokaže minus, je pa tega upanja konec.... Bom videla, kako dolgo bom zdržala. V prejšnjih postopkih sem ga tudi sama že delala prej...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.10.2011 14:22:55   
latka
Oh, golobica, ko bi le ta glovobol(2 dan po ETZ) bil dokaz, da je končno uspelo, vendar takega glavobola ne bi več rada imela, ker mi je bilo že slabo od bolečin!
Tokrat upam na uspeh!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
17.10.2011 17:16:23   
golobica82
Latka, res meni so se začeli že takoj 2. dan po ET, kak dan je bil rahel glavobol, kak dan ga  ni bilo, dak dan pa res obupen in boleč, škoda, ker se je končalo s SS, ker drugače bi najbrž še sedaj uživala v glavobolih user posted image
pomagala pa sem si z enimi Justovimi kapljicami, mislim, da so relax, to mi je pomagala, da nisem jedla tablet.
Res ti želim, da te lgava zato boli user posted image

Mavrica72 no okorajži se in nas razveseli z lepo novico!!! user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
18.10.2011 9:24:16   
*zabica*
Tudi mene so mučili blazni glavoboli v IUI postopkih in prav tako v IVF postopku, pa ni ratalo...Mislim, da so to hormonski glavoboli, ki pa znajo bit res zoprni...2 dni pred krvavitvijo sem imela tako močan glavobol, da sem
bila popolnoma paralizirana in na poti na urgenco, vendar so se zjutraj začele rahla krvavitve in glavobol je popustil, žal je to pomenilo, da nama ni uspelo user posted image
Se pa spomnim golobica, da si mi takrat ravno  ti vlivala upanje, in sem tako lažje zdržala te neznosne bolečine user posted image  

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 537
18.10.2011 9:43:55   
mala06
Jutro punce!

latka to pa je že mal sumljivo, kajti tudi mene je dajal glavobol na 2. dan po et-ju. Prav zanimivo upam, da to res kaj pomeni user posted image

Pri meni ni nič novega. Počakat bom morala do krvnega testa, kajti v prvo sem takrat dobila izcedek. Tokrat ga pa nebo sploohhh user posted image

Kako pa ste ostale trepetalke? Mavrica72 a še kar vztrajaš? Držim pesti user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 538
18.10.2011 9:58:33   
latka
Ja, upam, da je to dober znak!user posted image Me pa od 2 dneva po ETZ, ko me je tako bolela glava, zelo bolijo prsi!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 539
18.10.2011 10:06:24   
mavrica72
Dobro jutro

Kaj jaz berem - a me hočete prepričati, da bi šla delat test? user posted image
Ne, ne, jaz še kar vztrajam, pa čeprav sama sebe presenečam, da mi to uspeva. Priznam, me srbijo prsti, ampak po drugi strani pa nočem prehitro razočaranja. Jezna sem, ker nimam prav nobenih znakov več, včasih me še malo "zašraufa" spodaj, ampak to čutim verjetno samo za to, ker samo opazujem znake. Drugače sigurno to niti opazila ne bi. A je bila kakšna brez znakov, pa je bil test vseeno pozitiven?

Latka, mala06 - vidim, da obema zaenkrat še zelo lepo kaže, le tako naprej user posted image  

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 540
18.10.2011 10:10:23   
latka
Veliko jih je bilo takih, ki niso imele prav nobenega znaka, pa so bile noseče!Ti le probaj test, saj bo itak +!

Jaz opažam razliko med prejšnjim in sedanjim ETZ, zato sem jih tudi navedla in upam, da tokrat kažejo na uspeh!

Neposredna povezava do sporočila: 541
18.10.2011 10:14:03   
mavrica72
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Veliko jih je bilo takih, ki niso imele prav nobenega znaka, pa so bile noseče!Ti le probaj test, saj bo itak +!

Ja, ko bi se le tvoje besede uresničile. Veš, imam slabe izkušnje, ker meni Prometrium vedno zavira user posted image  in šele ko ga preneham jemati, se mi čez dva ali tri dni ulije. Vsaj tako je bilo do sedaj. Upam, da je tokrat drugače.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 542
18.10.2011 14:27:53   
barb71
mavrica72, jaz sem bila v prejšnjem postopku brez znakov in je bil pozitiven test. Res, se je potem v 10 tednu končalo. Ti kar test naredi. Nekatere trdijo, da so znaki šele po krvnem, ali tam nekje kot bi bilo v naravnem ciklu (po izostanku m).

Jaz sem včeraj dobila stop in jutri me čaka punkcija.

Neposredna povezava do sporočila: 543
18.10.2011 14:44:39   
zsazsa
Mavrica72..res ala ti vera - jaz sem že danes (6 dan od ET) kar hotla zavit v lekarno user posted image ..hehe, sem se zadržala, saj vem, saj vem... Bom sama tudi poskusila kar dočakati krvni test..da če bo že razočaranje, bom vsaj do takrat še malo upala...
Mala 06, Latka..vidve mali migrenici..
VSEM VAM ZELO, ZELO MOČNO DRŽIM PESTI!
Mene glava ne boli, se mi pa zdi da mi bo razneslo joškice..ampak konec koncev je tako tudi pri PMS, torej user posted image ..nisem nič bolj pametna..
Drugače pa, itak da nam rata, da bo potem maja, junija, julija 2012 IVF BABY BOOM!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 544
18.10.2011 19:46:49   
waiting
Ineskaauser posted image user posted image user posted image

Jaz hodim v Ljubljano,
danes sem imela krvnega in mi je potrdil nosecnost user posted image

Drugace pa punce nic se sekirat za znake, jaz sem imela samo znake za user posted image
ene 4 dni me je ful tiscalo dol kot da se bo vsak cas ulilo (bolecine so bile ful mocnejse kot obicajno)
sedaj pa je kot da ni nic tudi prsi me bolijo samo skoraj nic, brez problema lezim na trebuhu.
Tako, da nic se obremenjevat z znaki!!! Samo pozitivno naprej!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
18.10.2011 21:01:42   
cukica

user posted image

Aktualno

sreda 19.10.
barb71-punkcija

petek 21.10.
andreja83- pogovor
sandra-sandra -UZ

torek 25.10.
zabica _posvet

petek 28.10.
šičko - štart

OBJEMČKI 

user posted image TREPETALKEuser posted image

mavrica72 user posted image user posted image (21.10.)
latka user posted image (27.10.)
mala06  user posted image (28.10.)
zsazsa user posted image (28.10.)

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa
mia1
latka
natke
mala.
andreja-p
pink angel
user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image  

HANYBANY
ne111 (3.10. prevzem zdravil)
barb71 (3.10. prevzem zdravil)
andreja83
coala
Anonimen
sandra_sandra
vrtnica.m
serena1
cukica
špica84-štarta v januarju
S*
Avonija
*sanela* 25.10. napotnica za ETZ
elarab-Štarta 24.10
mala.
jagodka80
pupa_b
Womenpolice
jona klara
evatisa

Redsonja
šičko

Nosečke:
       user posted image       user posted image  

Waiting (LJ)

user posted image  

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

< Sporočilo je popravil cukica -- 18.10.2011 21:08:03 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.10.2011 21:05:54   
cukica
waiting no pa smo dočakali prvo uradno nosečko iskrene čestitke in lepo in mirno nosečnost ti želim,...
Barb71 želim ti čim manj bolečo punkcijo in veliko dobrih foliklov in seveda da vaju jih čim več počaka in naj bo tokrat zmagovalni postopek,....

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.10.2011 21:17:18   
pink angel
Mene pa zanima če je zelo boleča punkcija?
Ali v Postojni Reš daje kakšne protibolečinske "zadeve"?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.10.2011 21:39:21   
mavrica72
pink angel - v Postojni ne dobiš nobeniih protibolečinskih tablet. Se pa da kljub temu brez problema zdržati. Je pa običajno tako, da če imaš veliko število foliklov, te zna malo bolj boleti, v nasprotnem primeru niti ne. Če ti povem zase, ko mi spunktira iz desnega jajčnika, je ta bolečina kot tista pri menstruaciji, samo da traja zelo kratek čas. Levi jajčnik imam pa zelo visoko, ta pa bolj boli. Ampak to smo že izjeme. Naj te ne bo nič strah, le to imej skoz pred seboj, zakaj to delaš in bo veliko lažje. Le pogumno user posted image  

(odgovor članu pink angel)
Neposredna povezava do sporočila: 549
18.10.2011 21:47:41   
pink angel
Upam, da bom preživela user posted image
Nimam veliko foliklov...po branju po forumih me je kar mal zaskrbel, ker jih imajo nekatere veliko več. Ko bi bli vsaj ti vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?