|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
18.10.2011 7:09:00   
Pkica
Jutro!!

Hvala za dobrodošlico in res upam, da ostanemo skupaj do konca!user posted image

Drugače me pa slabosti še ne dajejo razen nek čuden občutek v želoci in bolečine v križu.

KajaNagaja hvala za seznamček in laho dodaš mojo starost 26let

Za pregled se naročim danes, joj sm res kr nervozna, ker res ne bom merna dokler ne vidimuser posted image in bo trepa še kr nekaj časa čakatuser posted image

Želim vam en lep začetek dneva user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 151
18.10.2011 8:07:12   
KajaNagaja
JUNIJKE 2012

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , 13.10, Štajerska

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 20. 10., Gorenjska

4.6.
cuero76 - 35 let, 1user posted image , 26.10, 21.11,
titi29 - 29 let, 1user posted image , 26.10.

5.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 20. 10., Gorenjska
modrookica - 2user posted image , 1user posted image , 27.10

6.6.
mina88 - 23 let, 1user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image

10.6.
Malinova – 31 let, 2user posted image , 3. 11.

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 8. 11.

15.6.
Morgan – 9. 11.

20.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image
nimanorwen - 26 let, 30. 11.

21.6.
kale - 2user posted image , 1user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 24. 11
Pkica- 26 let, 1user posted image
*viva* - 24. 10.

x.6.
SKORPY - 1user posted image , 26. 10.

SKUPAJ NAS JE : 18

NOSEČKE Z DVOJČKI : ?

POT SO Z NAMI ZAČELE: Teya D user posted image

< Sporočilo je popravil KajaNagaja -- 18.10.2011 8:21:07 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 152
18.10.2011 8:14:21   
Pkica
Kajanagaja na seznamček lahhko dodaš moje podatke _ 26let in 1user posted image hvalaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 153
18.10.2011 8:19:52   
KajaNagaja
Evo...upam, da je zdaj vse, kar ste napisale. Zgleda smo pa imele več anonimnih, tako da ena manjka. Kako pa ste drugače? Komu ste najprej sporočile veselo novico? Svojim ali njegovim staršem? Reakcije? Način, kako ste sporočile? Mene to čaka v četrtek zvečeruser posted image

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 154
18.10.2011 8:47:53   
kale
KajaNagaja - user posted image  za seznam. Še nekaj mojih podatkov: imam 29 let in sem s Štajerske.

Neposredna povezava do sporočila: 155
18.10.2011 8:49:58   
modrookica
hej junijke.
vas kej zebe? men tale mraz čist nič ne sede.
Mene še vedno muči slabost, v želodcu me takoooo boli, da je joj in to vse kar pojem, ne želim si bruhat ampak priznam, da na trenutke si kar želim, da bi šlo ven, ampak potem pa noče in je samo tisti zoprni občutek siljenja na bruhanje in bolečina v želodcu. Čist sem zanič, včeraj sem šla po treh tednih bolniške delat, šla predčasno domov, danes pa sploh še nisem šla in čakam, da mi tole popusti. Že po enem tednu imam čist dovolj prepečenca, grisini palčk in kruha. tud dol ne morem več spravit tega...ajajaj. no verjamem da je katerim še huje, ampak priznam da tole vseeno težko prenašam.

Mene so včeraj v službi tri sodelavke takoj pogruntale, da sem verjetno noseča, tko da njim sem potem povedala, ker vem da bo z njihove strani vsaj malo razumevanja. Šefu pa če se bo le dalo še nekaj časa ne bom povedala, vsaj do nuhalne moram zdržat. Sem pa veselo novico povedala le mojim staršem in priznam, dami njihov odziv ni bil najbolj všeč, ampak kaj čem. Od mojega familiji še ne bova povedala, dokler ne bo jasno kako in kaj. tudi kolegice bodo še počakale. Povedala sem le eni sodelavki, ki je tudi sama noseča in sem bila v službi med prvimi, ki je izvedela, tko da imava zdaj nekaj skupnega :)

Aja za seznamček, stara sem 29 let, to je moja 3. nosečnost, sem iz okolice ljubljane. Mislim, da so to vsi poterbni podatki :)

prijeten dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 156
18.10.2011 8:54:07   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: nimanorwen

kako sva povedala - sestri in eni prjatlci takoj po fb, ker sta bli glih goruser posted image  moji familiji pa nasledn dan in parim prjatlcam po sms, ker preprost NISM MOGLA ZDRŽATuser posted image  so bli itak vsi ful veseli, ampak prva nosečnost, ko jo oznaniš, je res neki posebnga. k zdej so itak vsi prčakval, k so vedl, da bi rada mela mejhno razliko, prvič je blu pa res presenečenje.

In kolikšna bo ta razlika med otroci, oz. koliko je  star tvoj sonček ?

Jaz sem si to tudi zmeraj želela in sem prav vesela, da nam je, kljub nekaterim oviram, to tako hitro ratal user posted image .

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
18.10.2011 9:04:01   
Pkica
Evo jst sm seveda takoj povedala mojmu možu in še eni prjatlci... ostali bojo pa še počakali, ker se prejšna nosečnost ni dobro iztekla.
Doma mava namen povedat po prvem pregledu ostalim pa po nuhalni, če bom le zdržala in če me videz ne izda, ker se mi že zdej zdi,  da imam ves napihnjen trebu..... že kr mislim da se mi pozna hahaha

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 158
18.10.2011 9:08:27   
modrookica
no jaz sem pozabila povedat, da sem najprej povedala seveda mojemu možu - haha nisem mogla niti tolko počakat, da vstane iz postelje in sem mu kar v posteljo nesla test pokazat :), imam pa tako kot Pkica za sabo en SS in priznam, da me malo stiska ali bomo tokrat videli srčka ali bom ordinacijo spet zapustila objokana od žalosti. Ampak ob vsej tej slabosti, ma nekaj že mora rasti v mojem trebuščku :)

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 159
18.10.2011 10:18:06   
nimanorwen
no, men so zdej že 3 punce s prejšnga foruma povedale, da so me prepoznale k sm bla anonimna, zarad user posted image  pri podpisu user posted image  in sm jim itak vsem povedala, tk da zdej lhk povem, da mam doma avgustovko 2010, tk da bo 22 mesecev razlike, bo kr pestro, kumej čakamuser posted image user posted image KajaNagaja, pr men lahko napišeš še, da je to 2. nosečnost in da sm z okolice ljubljane. aja njegovim še nisva povedala, ker bi raztrobila vsej žlahti, moji so bl molečeči pr skrivnostih user posted image  kumej čakam, da povem svojmu starmu atu in mami, bosta čist presrečna, ampak to bom pa res počakala do pregleda.
modrookica - kaj a niso bli veseli? si ne predstavlamuser posted image  ubistvu ne razumem, kako lahko nisi vesel vnukca??user posted image  ne bit preveč žalostnauser posted image

Sm pa tut jest čist živčna, če bo vse ok, čeprou vem, da nimam vpliva na to zdele na začetku, se zvečer prou za vsak dan posebi oddahnem ... pa nism nikul mela ss, kako je šele vas, ki ste ga mele, strah! tk da nej hitr minejo ti prvi 3 mesci, da lahko pol začnemo uživat v user posted image ! se pa pr nas zdele sonček kaže in pičiva ven s tamalo ... mam pa fuuuul rada zimo in mraz, tk da ne nč ne motijo tele temperature, bl ne maram poletja k ne morm dihat ne žvet niti nč. dobr, da bom nasledn poletje ful zaposlena, sploh ne bom porajtala vročine heheuser posted image  lep dan!

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 160
18.10.2011 10:34:39   
modrookica
nimanorwen - težko bi rekla, da nista vesela vnukca, tudi prvega naravnost obožujeta, ampak bolj se mi zdi, da nekako ne znata pokazat. sta že oba v letih in imata pred očmi, kako težko je gledat otočka, ko je bolan, malo predno sem izvedela da sem noseča, je bil tamali res bogi, imel je tud 41 vročine in ko je moj oče to gledal, je bil prav prizadet, ker si nekako tako nemočen ob vsem tem. In potem je bila njegova reakcija mal čudna, čeprav ga je mami potem tko, pa ne moreš tko no, lej bo še en tak sonček, pa tamali je bil zraven in sem ga nahecala nej dedija poboža in reče sej bo vse dobro, mali pa gre k njemu in reče; Ohh dedi, sej bo vse  v redu. in ga poboža. Njegov vzdih je bil tko originalen, da smo se vsi nasmejali. Sta mi pa seveda oba pripravljena stati ob strani in mi tud veliko pomagata, sploh ko me dajajo take slabosti, ki ji verjetno poslabšuje še stres (žal sem človek, ki se za vse sekira, tud za to, kaj bo danes rekel moj šef, ker me spet ni - da ne omenjam, da ko pa sem med bolniško za otroka priletela v službo, ker je bilo nekaj nujno, pa tudi ni rekel kolk sem fejst pa mogoče kak hvala) .
nekatere ste pisale o nekem izcedku - se vam še vleče ali je minilo? ste uporabljale karkoli za odpravo izcedka? meni se že od začetka pojavlja tak dost močan bel izcedek, pa ko sem bila pri ginekologinji, ker sem mislila, da je vnetje je rekla da niso glivice, da je vse ok...mene pa to moti. :(

mami kuha juhico, mmm, to je bilo edino kar sem včeraj pojedla res z užitkom, da vidimo če bo danes tudi tako :)

in je katera iz okolice Ljubljane v smeri Grosuplja? 

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
18.10.2011 11:29:06   
titi29
Ojla,

najprej KajaNagaja user posted image user posted image user posted image  za seznamček. Pri meni pa je treba popraviti, da je to moja 2. user posted image , saj imamo doma že malega nagajivčka user posted image . Sem pa iz Ljubljane.

Jaz tudi še nisem povedala nobenemu razen naj prijatelci. Pri starših še kar čakava do pregleda, ravno zato ker preveč skrbijo, pol pa s tem še mene obremenjujejo user posted image . Ko bom vedla, da je vse ok, jim pa sporočiva veselo novico. user posted image

Slabosti pri meni še kar vstrajajo in mi je prav čudno, da v službi noben ne pogrunta, ker stalno nekaj grickam user posted image . No mogoče pa sumijo pa mi noben nič ne reče... hehe

Aja, izcedek se je pa tudi meni pojavil user posted image  ampak sem ga imela tudi čez celo prvo nosečnost, tako da ni nepričakovan.

Lepo bodite in božajte bušije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 162
18.10.2011 11:38:58   
Rina2
Ojla srečkeuser posted image !

že en teden vas berem a šele danes sem se opogumila in se vam pridružujem. Če me seveda sprejmete. Lani sem namreč vselo čvekala v pričakovanju, pol pa se mi je v 9. tednu podrl svet, ko na UZ ni bilo več srčka.
Tokrat bom trepetala do 15. 11., ko imam prvi pregled. To čakanje me ubija in upam, da bo čas hitreje minil, če bom tu in tam še malo poklepetala z vami.
Po mojih izračunih je PDP 18.6.2012, najbolj na svetu si želim, da pridemo do tja!
Midva sva že povedala mojim in njegovim staršem, sestram in moji najboljši prijateljici. Vsi so naju namreč spremljali in bodrili, ko sva lani preživljala žalostne trenutke in vsi so navijali in podrobno spremljali najin boj za +; tokrat sva namreč zanosila v prvem IUI postopku. So bil bolj neučakani, kdaj bom delala test kot pa midvauser posted image  Malo je manjkalo, pa bi vsi hkrati bili na telefonski liniji medtem ko sem jaz lulala na palčko user posted image user posted image user posted image user posted image  zmešana familija user posted image user posted image . Kakor koli, krasno je biti obkrožen s takšnimi ljudmi. Vsi ostali bod morali počakati do NS, a komaj čakam, da jim sporočim veselo novico. Upam, da jo bom tokrat lahko sporočila.

Še nekaj statistike: kot omenjeno moja 2user posted image , otrok še nimam. stara sem 33, PDP 18.6., prvi pregled 15.11.

Pa še to; malo me skrbi ker nimam izrazitih znakov: res je, da bo jutri šele polni 5 teden pa vseeno. Malo me bolijo zizike in vsake toliko imam rahle krče. Ostalo pa nič. Je še katera nekej v petem tednu in brez znakov?

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

Neposredna povezava do sporočila: 163
18.10.2011 11:43:54   
Rina2
*viva* sem zasledila že pri oktobru, da vam je končno uspelo. Full sem vesela zate! You go girl!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 164
18.10.2011 12:06:23   
Patišonka
KajaNagaja hvala za seznam user posted image ! Prvi pregled imam pa 8. 11.

Joj, mene pa danes tako boli križ, že od jutra, ko sem se zbudila... Pa še zjutraj sem imela tako delo, da sem kar nekaj časa stala, zdaj je malo boljše, ko sedim, čeprav me še vedno grabi v križu. A katera ve, zakaj boli križ tako zgodaj? Mislim, razumem od kod slabosti, pa boleče prsi, pa še kak tak simptom, ampak ni mi jasno, zakaj boli križ user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 165
18.10.2011 12:10:58   
cuero76
Zivjo vsem user posted image !

Lejo: naj te potolažim (no, vsaj upam, da lahko tako rečem), jaz sem v 8T, znaki pa le: + na CB, boleče prsi (še objemanja ne maram), ni menstruacije in šele od včeraj malo bolj zoprna slabost. Ne vem, ali je to tista taprava, tanosečniška, ali ne - sigurno pa ni prijetna. Nič spravila vase celo popoldne, pa tudi jutro se je začelo z enim čudnim občutkom v želodcu, bruhanja sicer ni (juhu). Tako da: tipičnih znakov ni, in se ne počutim nič kaj nosečniško.

Seveda pa odštevam: še en dan in en teden do prvega pregleda - komaj čakam in držim pesti, da bo vse ok, zdaj in vse do PDP.

In, zadnjič sem lizala Septoleto (sem malo čutila grlo), pa moj reče: to pa ni zate. sem bila čist paf, kaj se zdaj gre, septoleti so pa ja sama zelišča. seveda sem se motila, septoleti niso za nas (je pa granobil, baje), po klikanju po netu: enako ni za nas žajbelj, cimet. :) tako nekako, kaj več bodo pa druge vedele povedati.

Imejte se fajn in če ne prej, se beremo po mojem prvem pregledu drug teden.

lp
c

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 166
18.10.2011 12:13:56   
kale
Dobrodošla Lejo! Sem te že pogrešala tukaj in sem mislila, da si katera od anonimnih.
Tud jaz sem brez izrazitejših user posted image  znakov, tako da ne skrbi. Najverjetneje še pridejo za nama user posted image . Mogoče pa boma ene izmed tistih redkih srečk user posted image , katere razen rastočega trebuščka nič drugega ne opominja na nosečnost....

(odgovor članu Patišonka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
18.10.2011 12:15:54   
vrtnica00
ooo čestitke LeJo user posted image
glede familije pa mi je to nekk znano user posted image

(odgovor članu Patišonka)
Neposredna povezava do sporočila: 168
18.10.2011 13:03:06   
KajaNagaja
Čestitke LeJo, bomo skupaj držale pesti, da bo vse OK. Tud js ne bruham...jeee! user posted image ...Še vedno zeloooo utrujena, ne morem spat ponoč, prsi bolijo ko ko hudič, ves čas sem na WC-ju, špikanje v jajčnikih...Kar groza me je, ko vas je že tolko imelo SS. Upam da bo v četrtek vse OK...ali bo katera rodila na Jesenicah?

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 169
18.10.2011 13:04:23   
KajaNagaja
JUNIJKE 2012

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , 13.10, Štajerska

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 20. 10., Gorenjska

4.6.
cuero76 - 35 let, 1user posted image , 26.10, 21.11,
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 26.10. , Ljubljana

5.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 20. 10., Gorenjska (Kranj)
modrookica – 29 let, 3user posted image , 1user posted image , 27.10 , okolica Ljubljane (Grosuplje?)

6.6.
mina88 - 23 let, 1user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image

10.6.
Malinova – 31 let, 2user posted image , 3. 11.

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 8. 11.

15.6.
Morgan – 9. 11.

18.6.
LeJo – 33 let, 2user posted image , 15. 11.

20.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , 8. 11.
nimanorwen - 26 let, 2user posted image 30. 11., okolica Ljubljane

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 24. 11
Pkica- 26 let, 1user posted image
*viva* - 24. 10.

x.6.
SKORPY - 1user posted image , 26. 10.

SKUPAJ NAS JE : 20

NOSEČKE Z DVOJČKI : ?

POT SO Z NAMI ZAČELE: Teya D user posted image

Popravljen seznam...

< Sporočilo je popravil KajaNagaja -- 18.10.2011 13:13:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 170
18.10.2011 15:15:19   
vrtnica00
a je mogoče katera iz bele krajne?

Neposredna povezava do sporočila: 171
18.10.2011 17:42:47   
*viva*
Hajli hajlo,

nič bat, če nimate znakov, še prehitro bodo prišli user posted image

Meni je čez cel dan slabo po malo, ampak sem danes sprobala sea band, sicer samo na eni roki, čeprav piše da optimalni učinke dosežeš če nosip na obeh, in moram reči da je kar boljše, tako da priporočamuser posted image user posted image

Drugače pa jaz še kar ne mroem dojet, kričala bi da bi vsi vedeli ampak vem, da je boljše da še počakam. Sicer pa sem službeno na terenu in komaj čakam petek da se vrnem.

Pozdravček vsem,

ž

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

Neposredna povezava do sporočila: 172
18.10.2011 18:28:45   
vrtnica00
našla en zanimiv link user posted image
http://www.noseca.com/

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
18.10.2011 18:49:42   
SKORPY
malo za popravek seznama majoa 2 nosečnost doma fantek stara bom čez mesec 29 in prihajam iz savinjske

Neposredna povezava do sporočila: 174
18.10.2011 21:50:36   
Lanolina
Bodoče mamice, pozdravljene!

Pravkar sem naredila testek, ker sem groooozno neučakanauser posted image , in je pokazal, da bom tudi jaz junija še enkrat mamica... se vam lahko pridružim? Podatki: 1 bejba doma, 3. nosečnost (junija 2011 SSuser posted image ), Ljubljana. 32 let., PDP 25.6.2012

Hepi sem, hepiiii!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?