modrookica
|
heej junijke. vidim, da se število kar pridno veča. čestitke vsem, ki ste ugledale pluske in se nam pridružile :) Jaz moram povedati, da moja slabost sploh ne popušča, glede na to da v 1. sploh nisem mela slabosti, moram očitno tokrat pokasirati dvojno, ker se vsak dan spašujem..kdo je že to poimenoval jutranja slabost? hehe moja je celodnevna. Včeraj zvečer sem na kavču zadremala in ko sem se zbudila, sem mislila da me bo konec, šprint na WC, kjer pa se mi je želodec samo boleče krčil, nisem pa mogla zbruhati vsebine. Celo noč sem sede dremala in sem danes čist povožena. Tako mi vse smrdi, da sploh ne vem kaj dati v usta. Hehe, kosilo je bilo prav umetnost skuhat. sem morala vmes dvakrat laufat do WCja, ker sem imela občutek, da bo... ooo sploh si ne predstavljam kako bom tole hendlala v službi. med sestanki..juhu.. drugače pa sem iz okolice Ljubljane, prvič sem rodila v Lj in bom tudi drugič. Jaz sem povedala staršem in eni kolegici, za ostali pa bodo počakali do preteka terh mesecev, ko bo upam že jasno, da bo vse ok, čeprav iskreno povedano, se bojim, da me bodo izdale slabosti. aja, pa mojemu malemu sončku sem povedala, da ima mami v trebuščku dojenčka in on zdej veselo govori, da ima v trebuščki dojenčka, . če komu to pove, bo verjetno hitro kej povezal. Na prvi pregled pa tudi jaz že komaj čakam, ker si ničesar ne želim bolj, kot to, da vidim kako močno bije srček in da je vse ok. moj bo šel z mano na prvi pregled, ampak me bo čakal v čakalnici - na vsak slučaj, če izvem kaj šokantnega. potem pa seveda na NS. moja ginekologinja pa mi potem tud kar sama pove, kdaj ga lahko pripeljem s sabo. Kar se tiče špikanja v spodnjem delu trebuha, sem pa tudi jaz imela včeraj en tak zoprn občutek, ne kot špikanje, ampak kot bi me tiščalo, ko bi mi nekdo stal na trebuhu, prav nelagodno sem se počutila. zdaj je bolje, ampak če se bo to še ponavljalo, bom pa verjetno kar klicala ginekologinjo. No zdaj pa gremo malo na sončka, pa kupit kako sadje in kaj takega kar bom lahko obdržala v sebi in morda z veseljem pojedla. Prijetno soboto vam želim.
|