nimanorwen
|
dobro jutro, dober dan no, kot vidte po nicku, sm se odločila, da se razkrijem ker me je itak ena od prejšne skupince na rr pogruntala (baje mam nezgrešljiv slog pisanja ) in je le še vprašanje časa, kdaj bi me ostale dobile jest sm dons polna energije, tamala je spala do pol 9 in to je rekord in sm k rožca čakam, da se megla dvigne da greva mal preluftat se. jest mam vse tipične znake, sm čist hepi,vsaj vem da sm samo smrdi mi še nič ne. sm se pa odločila, da grem na tisto dieto, k jo majo nosečke s sladkorno (glikemični indeks pa to), ker sm se v prvi zredila 17 kil pa ful sm pazila ... tk da itak še nism vsega dol spravla od prej in me nč ne mika ponovit zgodbe. dons grem po knigo, da vse skp naštudiram. tk da KajaNagaja, nobenih pritožb glede tvojih mer materinska šola - sm pravkar preverla pri eni predavateljici (pri moji mami, če smo natančni ) in velja 3 leta. yeah baby, se mi res ne bi dal še enkat it čez prvi pregled - zmerjo pritisk, zvagajo ( ), pol te g mou izpraša, izpolni materinsko knižco in ti nrdi vaginalni uz, dobiš tudi slikico. kumej čakam ns je pol med 12 in 14 t, morfologija, kjer vidiš vse organe pa okul 20. mal si preračunejte, kdaj bo dragi rabu frej dan kako sva povedala - sestri in eni prjatlci takoj po fb, ker sta bli glih gor moji familiji pa nasledn dan in parim prjatlcam po sms, ker preprost NISM MOGLA ZDRŽAT so bli itak vsi ful veseli, ampak prva nosečnost, ko jo oznaniš, je res neki posebnga. k zdej so itak vsi prčakval, k so vedl, da bi rada mela mejhno razliko, prvič je blu pa res presenečenje. moj fotr je tkt jokou, to je 1. v živlenju, da sm ga vidla jokat. tk da prvorodke, uživejte v teh trenutkih *viva* - mene ful skrbi, da kej ne bi blu ok, ker sm mela v bližnji okolici 2 zelo žalostni zgodbi zdej. vsak dan posebi sm srečna, da ga je konc in je vse ok. pa kk bo fajn k bomo 4 in kako tamalo prpravt k bo čs za to. waiting - pomoje je lekadol ok, bolš k pa da maš vročino ... Tud jest upam, da se najde kera za seznam ... lepo se mejte, mene popoldne čaka en minišoping v supernovi jeeej uživejte!
|