|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
15.10.2011 22:30:01   
**Nelly**
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
nelly, ful luškana sobica!

IZVIRNO SPOROČILO:Kasija
nelly lepa sobica

Hvala punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ronja saj še nimamo vsega, to imamo samo "ta velike" stvari... če sem iskrena... drugega nič še nimamo... se bova pa v kratkem podala po nakupih na madžarsko, da vse nabavimo kar še manjka... zaenkrat še sestavljam "spisek"user posted image , se je že kar nekaj nabralo... tudi tisti koš za plenice imam na spisku, po novem se je pa še termovka pridružilauser posted image . Bo lubi vesel, ko bo videl v košari vse kar je na spisku pa še nekaj stvari več user posted image .

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 15.10.2011 22:33:50 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
16.10.2011 8:12:46   
Mistica
Pozdravljene

Nelly - full lepo si to naslikala in uredila

Ronja - še 1x hvala za nasvete, tudi jaz si beležim kaj vse mi manjka. Sva pa tudi mi2 v petek izkoristila to akcijo BC in kupila previjalno komodo, tako prostorno in malce večjo, da bo šlo čim več stvari noter, saj sva tudi mi2 na stanovanju in prostora ni ravno na pretek.
Zadnjič si omenila previjalne podloge za enkratno uporabo, ki jih imaš potem s sabo recimo v torbi s potrebščinami. Kje se pa to kupi?

A mogoče katera ve, če se da pri nas kje kupiti samo to obrobo za posteljico in še kaj malega posteljnine, ne pa tako vse v kompletu, kjer je še kovtrček, pa rjuhice, ....? Imam namreč full full posteljnine in res ne bi kupovala še dodatne, zato sprašujem. user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
16.10.2011 8:18:26   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Tadea
Danes, 15. oktobra, so ob 15. uri iz vseh spominskih parkov v Sloveniji v nebo poleteli beli baloni v spomin na otroke, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po porodu. Dragi prijatelji, naj v spomin na male angele tudi v vaših domovih zagorijo sveče
user posted image

Tudi na našem oknu je gorela svečka za vse user posted image user posted image

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
16.10.2011 8:40:51   
ronja
ronja kje pa dobiš ta tatami in čemu služi? a nimajo to za treninge borilnih veščin?

Ja, to je podlaga za borilne športe - fora je, da se gor lahko vržeš/te vržejo, pa ne boli tok fejst, kot če na parket počišuser posted image . Sicer je to za moje pojme idealna podlaga za otroške sobice:
- tudi otroke manj boli, če kateri pade, ko pleza iz posteljice čez namesto skozi ograjo (ne vem, mogoče res obstajajo otroci, ki uporabljajo običajne/lažje poti, ampak moji to definitivno niso - bogve po kom majo touser posted image )
- je dokaj dober toplotni izolator, kar je fajn, če živiš v bloku in pod vami živi gospa, ki je veliko okoli in tudi sicer zelo malo kuri, ker je že starejša in je zato ne zebe (njene besede, ne da bi jo jaz karkoli karakterizirala, je fuuuuuul fajn soseda), pa tudi če so otroci bosi na tem, ni tako hudo kot če so bosi na parketu - mislim - ni tako mrzlo (vem, da skoz težim s temi bosimi nogicami, samo mojidve sta res katastrofa (sploh tamala), kar se nogavic in copat tiče - non stop opozarjat, non stop bi bili bosi!
- je dober zvočni izolator - beri taista soseda bo vesela, da ne bo slišala čisto vsakega padca, da se ne bo slišalo vsakič, ko malima iz rok pade neka malo težja/trša igračka,...
- tla se ne uničijo, ker maš pač to čez (midva imava spodaj en star bogi parket in bi ga sicer morala menjat - sva ga sicer dala brusit in prelakirat, predno sva se vselila, samo je star in že bogi), tako sva rajši dala to namesto novega parketa - precej ceneje, bolj toplo, manj hrupno za sosede (in za nasuser posted image ),...
- pa fajn je za telovadit gor - ne drsi, bolj topel občutek, kot bi telovadil na blazini.

Ne rečem, da zgleda ravno dizajnerskouser posted image , ampak uporabno je pa ful: lahko režeš z olfa nožem, da ti pride skup, sicer se pa itak sestavljajo ko puzle. Pa za umivat je tudi praktiš - ker je bilo narejeno za borilne športe, kjer kdaj tudi kaka kaplja krvi, pa vedno kak znoj... je bilo mišljeno, da se mora dobro dat umit - in se res da - pomiješ in je čisto - kot parket. Za male otroke je to esencialnega pomena - sploh če se greš kako "brezpleničenje"user posted image .

Skratka: odvisno od življenjskega stila: za estete brez otrok - nikakor ni primeren, za zelo aktivne, ustvarjalne, športne družinice z malimi otroki, ki jim videz ni ravno na prvem mestu, vsekakor ne pred praktičnostjouser posted image - je pa majka.

Kupila sva ga v trgovini s fitnes opremo (ga pa nimajo vedno, prvega sva čakala več kot 1 leto - vem, ker sva ga šla kupit, ko sem zanosila, pa sem prej rodila kot dobila touser posted image ),če bo katera iskala, povem točno kje, sicer se dobi tudi v eni spletni trgovini z opremo za boksarje, vendar je tam par evrov dražji. Samo ne vse navalit v štacuno že v pon. ker bomo verjetno rabili vsaj še enegauser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
16.10.2011 8:51:52   
ronja
Ronja - še 1x hvala za nasvete, tudi jaz si beležim kaj vse mi manjka. Sva pa tudi mi2 v petek izkoristila to akcijo BC in kupila previjalno komodo, tako prostorno in malce večjo, da bo šlo čim več stvari noter, saj sva tudi mi2 na stanovanju in prostora ni ravno na pretek.

Pametno, jaz imam vedno vse za dojenčka v previjalki - razlog je preprost: če karkoli rabiš, ne greš stran od dojenčka na previjalki - padci iz previjalke so najbolj pogost vzrok za poškodbe glave pri malih otrocih - poleg prometnih nesreč, kjer niso bili pravilno privezani. Res nikoli otroka pustit samega na previjalki - niti za it odpret vrata, niti za skočit po mobi, ki zvoni - vsi bojo počakali - je pa to kar težko, ker smo navajeni takoj skočit in ker previjanje na začetku dalj časa trajauser posted image in si moraš kar zavestno rečt - ne, to je prvo. Jaz navadno nisem mogla pustit ljudi čakat in sem lepo vzela otrka v naročje in šla odpret, pa potem nesla dete nazaj na previjalko in končala. Samo da ga ne pustite samega na previjalki, tudi če ste 100%, da se še ne obrača.

mistica, previjalne podloge za 1x uporabo dobiš kjerkoli, kot plenice: sama sem jih navadno kupovala v Mulerju, ker so mal ceneje, se mi zdi, sem jih pa včeraj kupila v bc, ker nama je še par evrov manjkalo do 50E. Tam majo znamko Fixies in sem jih tudi iskala ko budalauser posted image , čeprav so čist zraven plenic (ampak zgleda pakunga ful podobno in kar spregledaš).
Za obrobe ti pe ne vem povedat, jaz sem tamali naredila sama, ker sem hotela met tako, da lahko dam sp. del dol, da lahko gleda, kadar je budna, pa da jo lahko da stran, da pride k nama kasneje (to se obnese), ampak samo tisti del, ki je ob "vhodu" (beri: luknji v ograjiuser posted image ).

Tudi jaz sem včeraj ful mislila na vse user posted image ... Če pa česa nočem NIKOLI doživet, je pa to to! Karkoli, samo ne to! In kadar mi gre vse narobe, si rečem: ampak moji otroci so živi in zdravi (vsaj za rojene to vem) - kaj češ večuser posted image . Samo naj tako ostane do konca.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
16.10.2011 10:40:03   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Danes, 15. oktobra, so ob 15. uri iz vseh spominskih parkov v Sloveniji v nebo poleteli beli baloni v spomin na otroke, ki so umrli med nosečnostjo ali kmalu po porodu. Dragi prijatelji, naj v spomin na male angele tudi v vaših domovih zagorijo sveče
user posted image

Mi smo šli svečko prižgat na grobek našega user posted image , vedno huje mi je ko pomislim da bi 20. oktobra praznoval že 1. rojstni dan.user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
16.10.2011 11:07:23   
Janchek81

user posted image

Ful lepo od tebe ... hvala v imenu vseh nas ... mene žal ni bilo, ker sem zbolela, ... sem imela pa ves dan v misliih svojega angelčka in vse druge s katerimi počiva v miru ....

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
16.10.2011 11:08:27   
Janchek81
A mogoče katera ve, če se da pri nas kje kupiti samo to obrobo za posteljico in še kaj malega posteljnine, ne pa tako vse v kompletu, kjer je še kovtrček, pa rjuhice, ....? Imam namreč full full posteljnine in res ne bi kupovala še dodatne, zato sprašujem.

Pozdravljene

Zadnjič si omenila previjalne podloge za enkratno uporabo, ki jih imaš potem s sabo recimo v torbi s potrebščinami. Kje se pa to kupi?

A mogoče katera ve, če se da pri nas kje kupiti samo to obrobo za posteljico in še kaj malega posteljnine, ne pa tako vse v kompletu, kjer je še kovtrček, pa rjuhice, ....? Imam namreč full full posteljnine in res ne bi kupovala še dodatne, zato sprašujem. user posted image

Lepo se imejte

Si pogledala že na Ricinko.si? Men so tam res ful luštkane ... jaz imam potem tam namen naročiti, se mi zdi, da niso tudi toliko drage ...

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
16.10.2011 11:09:28   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

user posted image

Mi smo šli svečko prižgat na grobek našega user posted image , vedno huje mi je ko pomislim da bi 20. oktobra praznoval že 1. rojstni dan.user posted image

Naš bi imel pa 23.septembra 1 leto .. kako čas hitro beži user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
16.10.2011 12:05:22   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

A mogoče katera ve, če se da pri nas kje kupiti samo to obrobo za posteljico in še kaj malega posteljnine, ne pa tako vse v kompletu, kjer je še kovtrček, pa rjuhice, ....? Imam namreč full full posteljnine in res ne bi kupovala še dodatne, zato sprašujem.

Pozdravljene

Lepo se imejte

Si pogledala že na Recinko.si? Men so tam res ful luštkane ... jaz imam potem tam namen naročiti, se mi zdi, da niso tudi toliko drage ...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
16.10.2011 14:12:33   
Matkurja
Živjo

Se moram malo jvit, ker zadnje čase spet samo berem in ni časa za kaj napisat. Z lubijem sva v premljanju stanovanja in skor nima časa. Komaj čakam še teh 14, da grem potem na bolniško in bom laahko malo več časa posvetila opremljanju sobice. Itak pa moram počakat na 60 dni pred porodom, da oddam vlogo za porodniško in da lahko naročim previjalno in posteljico.
Sva pa tudi midva bila v petek v BC ne da bi vedela za akcijo 50/10 in kupila voziček mutsy urban rider. Sva dala 600€ za podvozje, košaro, športni del in torbo. Meni se sicer torba ni dopadla, moj je pa nasedel in jo kupil. Bi pa najraje danes ga sestavil in šel se furat z njim po dvorišču. No, dobila sva pa za 120€ bonov in moram zdaj razmislit, kaj vse bom tam kupila za ta denar. Razmišljam o jogiju za v posteljico, pa drobnarijo, kake plenice, krpice, podložke za v modrc, kako flaško in dudico za vsak slučaj... Cunjic imam pa zadost. Kaj naj še tam nabavim, glede na to, da sploh ne vem, kaj vse se lahko še tam dobi, predvsem pa ceneje kot drugje.
Me pa zanima, tiste, ki imate mutsyja, če ste kupile to vrečo za pozimi za v košaro. Razmišljam, da bi še tole vzela, zdaj ko imam ravno fond 120 evrov za ponucat.

Še datum neslednjega pregleda za v seznam: 14.11.2012

Neposredna povezava do sporočila: 2311
16.10.2011 14:14:05   
Matkurja
Še vprašanje za tiste, ki ste vajene kupovat na Madžarskem. KJe čez mejo so kake šacune z otroško opremo? Ker nameravava med jesenskimi počitnicami skočit v tisti konec na dopust. kakšen naslov bi prav prišel.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
16.10.2011 14:49:05   
n€na
Helou punceuser posted image

Spet jaz po dolgem časuuser posted image

Sem enkrat vmes že nekaj pisala pol mi je pa net zašteku in je slo vse skupi v tri pisane marjeticeuser posted image Upam, da mi danes uspeuser posted image

Na pregledu je bilo vse OK in imamo tam nekje kilogram. Naslednji pregled imam 7.11
Sem bila kar zaposlena...z urejanjem okolice sem končala, sedaj sem si pa zašila takšen podaljšek majice oz. pas za okoli trebuha, da mi bo pozimi toplo, ko bom imela odpeto bundo ali plašč. Če grem kupit plašč me pride dražje kot pa da kupim nekaj centimetrov flica ali bombažnega džersija. Pa še tako lepo skrije prekratko majčko oz. jo podaljša.

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

[img]upfiles/smiley/smiley19.gif[/img]

Tudi na našem oknu je gorela svečka za vse [img]smileys/angel.gif[/img] [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Mi smo šli svečko prižgat na grobek našega [img]smileys/angel.gif[/img] , vedno huje mi je ko pomislim da bi 20. oktobra praznoval že 1. rojstni dan.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Naš bi imel pa 23.septembra 1 leto .. kako čas hitro beži [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Tudi jaz sem se danes spomnila na moje tri user posted image . Prvi bi bil marca star eno leto, drugi sedaj septembra, tretji bi pa imel sedaj 4 mesece.

Kruta je tale usoda...Sprijaznila se nisem z njo mi je pa veliko lažje govoriti o tem.

Krči...dajejo me ko nori v obe nogi hkrati...ena mišica spredaj in na drugi nogi zadaj..pol pa pejt mal okol, da te spusti. Sredi noči sem vstala in šla pit magnezijuser posted image je blo momentalno boljše ampak po eni uri spet..za znoret.

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

tix ... men je to najlazi ...

Datum: 25.11.2011
Ura : Ob 18h

zdej pa ... katera lahko in katera neeeee [img]smileys/bravo.gif[/img]

Meni je vredu, mogoče kakšno uro prej ob 17h?

meni ustreza...lahko BTC, al pa kej tam okol, ker jaz zelo slabo poznam ljubljano. Aja pa una gostilna Jurman ima tut fajn za otroke. Moje vetjetno ne bo zraven bo ostala doma.

Je pa tudi kolisej fajn variantauser posted image

pathra in biba12 a gremo skupaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Imela sem ga pred tednom dni. Ob jutranjem odvezmu krvi (na tešče) sem imela vrednost 5,6 (lahko bi baje bilo 5,1?!); zato cukrane vode nisem pila, ampak so me kar odposlali na diabetično, kjer sem dobila aparatek in si sedaj 6x dnevno merim sladkor. Prsti so že prav boleči!!

Auč! Ti ne zavidam, ena naša januarčica je tudi to imela - ampak pravi, da se navadiš...

Ni sploh nobene panike..jaz se pikam že od junija naprej..prve dva tedna sem se 6X na dan sedaj pa samo 3x in enkrat inzulin... Pazim na prehrano in res se trudim, da jem tisto hrano, ki mi ne dvigne sladkorja...Se tudi pregrešim in pojem košček čokolade ali pa kakšno drugo pecivo, tudi s pršutom sem si potešila željo po njem..ampak res v zelo majhnih količinah.
Zato kar brez straha in čim manj se obremenjevat s sladkorjem, ker tudi obremenjevanje s krano, lahko povzroči dvig sladkorja. jaz odkar se ne obremenjujem več imam konstanten sladkor.

IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

Ampak, lahko samo potrdim, da je cenovno veliko ugodneje. Dam samo primer - otroška posteljica z vsemi dodatki - posteljica, baldahin držalo + blago za na baldahin, jogi, zaščita, ki gre okoli posteljce, pokrivalo, mini povšter = vse skupaj 120€.

Tako, da mislim da se splača kakšen izlet naredit v te konce user posted image .

Pa kje si bla štiri leta nazaj, ko sem vse to morala kupit user posted image

no pa sem se malo razpisala. Nisem vsega komentirala, ker moram stran...otroci me pogrešajouser posted image

Upam, da se čimprej spet oglasim, natipkanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2313
16.10.2011 15:04:12   
**Nelly**
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
Še vprašanje za tiste, ki ste vajene kupovat na Madžarskem. KJe čez mejo so kake šacune z otroško opremo? Ker nameravava med jesenskimi počitnicami skočit v tisti konec na dopust. kakšen naslov bi prav prišel.

To sem pa jaz user posted image . Grem naslednji teden malce shopingirat čez mejo, pa ti pokukam za točen naslov. Je pa takoj čez mejo-no kakšnih 5-8km čez mejo je "mesto" Lenti in tam so 2 zelo dobro založene otroške trgovine, namenjene samo otročičkom tam do 14 let pa še 2 oz. 3 sta, ki so pa "mešane". user posted image Zgrešit se ne da, če greš čez pravo mejouser posted image . Ti bom pa posredovala točen naslov. Ali pa se oglasiš kakšen dan ali dva prej pa te kje počakam in ti točno pokažem te trgovinice, pa nič bat... vse prodajalke govorijo slovensko ali pa vsaj hrvaškouser posted image .

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 16.10.2011 15:05:11 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
16.10.2011 15:07:53   
**Nelly**
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

Ampak, lahko samo potrdim, da je cenovno veliko ugodneje. Dam samo primer - otroška posteljica z vsemi dodatki - posteljica, baldahin držalo + blago za na baldahin, jogi, zaščita, ki gre okoli posteljce, pokrivalo, mini povšter = vse skupaj 120€.

Tako, da mislim da se splača kakšen izlet naredit v te konce user posted image .

Pa kje si bla štiri leta nazaj, ko sem vse to morala kupit user posted image

Sem sedaj tu user posted image .

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 16.10.2011 15:13:36 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
17.10.2011 8:57:09   
vijolica2
Dobro jutro vsem user posted image

Nelly
ful lepa sobica.

Jaz bom tudi porisala, samo ne vem kakšen motiv bi izbrala. Sicer pa imam še kakšen teden dva časa,saj morajo še stene prej pokitati in pobeliti. Mislila, sem da bi narisala travo, pa gor neke medvedvedke (dva tri), mogoče kakšno rožico...?
Sedaj se moram ustati, nekaj pojesti in iti nekaj delati. Samo ne vem kaj bi šla najprej. Mam kr veliko v glavi, kaj vse moram narediti. Moramo celo stanovanje sprazniti, da bo pripravljeno za beljenje in nove stvariuser posted image poleg tega moram dokončati diplomskouser posted image Tako da bo zanimivo vse uskladitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2316
17.10.2011 9:40:34   
luši
Zdravo punce... no pa se še js mal oglasim po doooolgem času.

Pa da začnem najprej s slabimi novicami - izvedeli smo, da imam zafenčklanga otroka. In sicer ma revež 3-4x zavito popkovino okrog vratu, js pa 5x na dan kr fajn popadke; vmes pa take mal bl za okras. Zadeva je sicer taka, da glede na to, da otroka še čutim, da še ma pb 4tedne časa da se obrne oz. odvozla. Js mam pa strogo ležanje ali stanje; sedenje absolutno samo če je nujno. Če pa se stanje po 4ih tednih mirovanja ne umiri bomo šli pa rodit (32/33 teden).

Tko da upamo na najboljše.

Se je pa zdej zaradi te diagnoze vse izredno pospešilo; ker če je to tko mamo pač samo še 4 tedne časa, da pripravimo vse potrebno za novega družinskega člana. Tko da smo po hitrem postopku uštimal sobico za sinčka - zdej že mamo tut košek za malega, previjalna je nova v izdelavi, cunce so v pranju in peglanju pri babi (ker js itak ne smem likat), voziček smo se odločili da obdržimo BabyBooma od prvega - edino prednje kolo bomo šli v Koper zamenjat.
Za ostalo bomo pa potem vidli če bo potrebno it nabavit cunce za nedonošenčka - ima babi poslanstvo da tik pred zdajci leti v trgovino, nabavi, opere in pripravi - ker bomo itak v inkubatorju če je že tko.

Vse ostalo pa mamo pripravljeno - banjico, žajfice, olja, kremce, tetrapleničke,............... Robe ni da ni. kake pleničke je še treba (ker ne bomo komplicirali s kakimi BIO - bomo kar na pampers. Oz. na začetku iz Mullerja - ker so izredno kvalitetne.

Sem pa tut js porajtala, manj ko kompliciraš lažje skoz prideš - otroku pa itak ne čuti da bi mu kaj manjkalo - samo da ma dost ljubezni, topline, stiskanja, crklanja...

Nekatere ste omenjale da mate probleme s starejšimi pri navajanju na novorojenjče. Moj je za enkrat še kar OK - lepo poboža trebuščka - moj si jenči - pa uho naslon gor pa posluša. Bomo pa vidli reakcijo potem ko bo zunaj.
Je pa moje dete že samo po sebi nezakomplicirano - tut zdej ko smo ga v novo sobo selili - je spal od prve noči brez problema. (Star je 2leti pa še malo - pa nisem enkrat vstala ponoči zaradi tega ker bi se zbudil - niti v porodnišnici.... pustimo izredna stanja - ko je bil bolan)

No zdaj sem se pa preveč razpisala tko da se poslavljam za enkrat od vas in grem v ležeče stanje nazaj na kavč.
Pazite nase in svoje naraščaje pa se beremo.

papa

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
17.10.2011 11:13:03   
trnuljčica
Sem se hotela razpisati kakšen katastrofa  začetek dneva... Pol pa prebrala Luši in mi je že boljše. Skratka luši upam, da se bo vse odvijalo optimalno za user posted image . user posted image user posted image user posted image
MM je tudi imel pri porodu 4 krat zavozlano popkvnico okoli vratu in so tašči rekli, da je imela veliko srečo nasploh in pri porodu.Bil je donošen. Samo takrat v 70 ih ni bilo uz...

Aja ker bom preskočila, kar je katastrofalnega danes user posted image user posted image (in ne ni maliuser posted image ), vam samo še povem kaj je bilo malemu. Skratka ker se itak vrti kot vrtavka že od dojenčka... je pač bil pokrit, ko se jaz šla spat, očitno tik za tem pa ne več in mu je bilo hladno, posledično ga je vedno isto uro (očitno ravno taka faza spanja) začelo tiščati lulat. Pol ko pa se enkrat naš zbudi pa itak ni spanja 3 ure...oz do jutra... Sem mu na deko dala gor, ko je že spal, še bombažno pleteno- težko, ki je ni mogel z zamahom roke in noge odgrnit in  je prespal drugo noč, brez joka, dretja, lulanja...  Skratka odkar ne spi samo 6 ur, se je stanje bistveno izboljšalo. Sedaj se ukvarjamo samo še s trmo in visokimi frekvencami...

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
17.10.2011 11:49:21   
Janchek81
Helow

evo da se na hitr mal oglašam, itak po cele dneve samo ležim, pijem čajčka in je to to ... jutr  mam zdravnika, čeprou lahko rečem, da gre mal na bolš, pa pol kksn dan že spet mal na slabš, ampak ok ... upam, da kmal mine in se pozdravimo ..
Kar se tiče seznama za dobit je zdej tko, da trenutno res nimam nobenga časa ... mam pa idejo da se vsaka posamezno doda gor ( skopira in je to to ) ... če ste seveda za .. jaz bom pa začela user posted image

Srečanje, 25.11. ob 17h, Ljubljana ( dobro bi bilo tiudi dorečti kje točno bi se dobile )

- Janchek81 - PRIDEM ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
17.10.2011 11:59:12   
coca cola
Helou, da se še ja malo javim.

Danes imam pregled, komaj čakam da vidim spet tega hudička našega user posted image , upam da bom danes kakšno slikico dobila, nisem je že od nuhalne user posted image .

Kg....se mi zdi da +6

Gnezdim še ne, ker se nismo še preselili na svoje, to pride drug mesec na vrsto, komaj čakam, da bom štimala te bejbi stvari. No od opreme nam manjka samo še previjalna, te so pa drage ko hudič user posted image . Vzela bi pa takšno kot komodo da lahko pol še za predalnik uporabim.

Cunjice sem kr dobila, no sposojene, moram pa še od sestre dobit bodije i žabice, potem pa da visim kaj mi še manjka. Posteljco bom tudi podedovala od nečakinje, pa banjico tudi. Vozičk pa že čaka na svojega člana.

Glede te popkovine zavite....a se to da videt na navadnem 2D UZuser posted image
Tega je mene tako strah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2320
17.10.2011 12:00:27   
beti 1
Luši na vso moč tiščim pestke, da si tvoj user posted image  uspešno odvije popkovino in se tudi popadki umirijo.

Nelly ful lepa sobica, pa rožce tudi. Pa hvala za vse info o šopingu na Madžarskem. user posted image user posted image user posted image
Mi imamo sobico malih 2 okrašeno na nekako podoben način. Je ozka in dolga, pa samo na krajši steni ima okno. Sem prosila mamo, ki se ukvarja s slikanjem, če mi nariše kako slikico na steno, pa mi je potem kar na lesonit narisala 2 sliki, na eni je Nodi, ki je bil takrat pri starejšem najbolj in, na drugi pa pogled iz okna moje babice (kao dodatno okno v sobici). Če katero zanima, kako izgleda lahko tudi poslikam in dam v album.

Ronja ti si pa res prava zakladnica informacij. Še posebej hvala za info o tatmiju. Mi smo imeli pod posteljico tiste talne puzle, ki pa so živa groza, ker so rebrasti se ful svinjarija not nabere, se elektrostatično, tako da prah niti s sesalcem en gre dol, pa še moja mala 2 sta jih oba z veseljem podirala, grizla in trgala. Potem ti ap še povejo, da je notri lahko neka kancerogena snov. A za tatmi si slučajno kaj preverla s čim je obdelan? Čeprav tako velike "preproge" verjetno ne dajejo v usta.
Previjalna miza: jaz itak nimam prostora drugje, kot v kopalnici, tako da sem imela toplo vodo vedno na dosegu roke. Tudi sama prisegam na umivanje ritke s toplo vodo, robčki so samo za takrat ko si kje zunaj in ni tople vode zraven. Mi pa bombažne krpice niso bile najbolj všeč, se mi zdi, da postanejo pretrde (mogoče zato, ker imamo povsod zelo trdo vodo in ne uporabljam mehčalca). Sama sem raje uporabljala ta velike vatne blazinice, so pa za to uporabne tudi plenične predloge Popolini, ki se jih da tudi oprati, če je katera bolj ekološko usmerjena.

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Aja ker bom preskočila, kar je katastrofalnega danes user posted image user posted image (in ne ni maliuser posted image ), vam samo še povem kaj je bilo malemu. Skratka ker se itak vrti kot vrtavka že od dojenčka... je pač bil pokrit, ko se jaz šla spat, očitno tik za tem pa ne več in mu je bilo hladno, posledično ga je vedno isto uro (očitno ravno taka faza spanja) začelo tiščati lulat. Pol ko pa se enkrat naš zbudi pa itak ni spanja 3 ure...oz do jutra... Sem mu na deko dala gor, ko je že spal, še bombažno pleteno- težko, ki je ni mogel z zamahom roke in noge odgrnit in  je prespal drugo noč, brez joka, dretja, lulanja...  Skratka odkar ne spi samo 6 ur, se je stanje bistveno izboljšalo. Sedaj se ukvarjamo samo še s trmo in visokimi frekvencami...

Držim pesti, da tako tudi ostane. Moja 2 sta tudi pravi vrtavki v postelji. Starejšega še žakelj ni zadržal user posted image . Sem ju kar nekaj časa hodila ponoči pokrivat, potem sem pa našla drug način. Odejo jima dam v preobleko za standardno posteljo (140x190(200)cm) in potem vse skupaj dam prečno čez posteljo v višini kjer spita in zatlačim ne samo za rob, ampak okoli roba pod jogi na obeh straneh, tako da nastane kot nekakšen šotor oziroma tunel v katerem imata še vseeno dovolj prostora za obračanje, mahanje, brcanje,... V veliki večini se ne odkrijeta več, razen starejšega, ki se v spanju tudi vsede in vleže z glavo k nogam,.... Dokler je kolikor toliko toplo imata samo to, tako da če jima je prevroče se pač iztegneta in noge spodaj ven pokukajo, pa se shladita. Pozimi pa jima preko spodnjega dela dam še kako odejico, da ju, če se iztegneta ne zebe v nogice. Odkar to počnem tudi starejši bolje spi, pa postelje ne moči več, ker ga ne zebe več proti jutru. Pa še obema se zdi fajn, ker gresta spat v tunel oz. šotor.

Janchek81 upam, da si se že pozdravla. user posted image user posted image user posted image  
Jaz tudi nekaj smrkam in kašljam že cel vikend, pa še možiček gre danes do sobote poslovno v tujino. Upam, da me ne zvije do konca.

user posted image

Na žalost čez vikend nisem bila na RR in tega nisem videla pravočasno. Se pa danes pridružujem spominu na vse user posted image .

N€na meni se je tudi že nekajkrat zgodilo, da sem napisala cel roman, ko sem kliknila potrdi je pa zaštekalo in je zginil, tako da zdaj vedno naredim ctrl+A in ctrl+C preden karkoli kliknem, da mam kopijo za vsak slučaj.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
17.10.2011 13:00:33   
Janchek81
beti 1 Ne žal se še nism pozdravla ... še vedno kr ornk kašlam oz. se odkašljujem, iz nosa mi teče in glas mam kot pejd no v rt user posted image  pa mal slabš se počutim ...

No punce naj vas še enkrat spomnem ... vpisujte se na seznam glede SREČANJA, da vemo potem na kok računat in ali bo treba potem kej rezervirat ali ne user posted image

luši to k sm prebrala ... groza ... a ni imel že prvi ovito popkovnico? Kakor se nekaj spomnim user posted image  Upam, da bo vse OK in da se vse razplete kot treba .... držim pestke in mislim nate user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
17.10.2011 13:29:05   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Držim pesti, da tako tudi ostane.    Hvala, tudi jaz upam na to.

razen starejšega, ki se v spanju tudi vsede in vleže z glavo k nogam,....user posted image   hej, a imava istega, naš je tak že od sredine porodniške

Pa še obema se zdi fajn, ker gresta spat v tunel oz. šotor.            Saj sem pomislila, sam ni šans. Smo s skupnimi močmi po 2 letih z vzgojiteljicama dosegli, da je sploh pokrit z deko. Sedaj se pusti nekje od feb? Prej je moral prvo zaspati, potem si ga pokril. Saj tudi te druge deke mi ne pusti dat gor dokler še ne spi. Ma trmavc.
Saj zato sem se zadnjič, ko sem dobila 6 vreč oblačil do št 116, tako zelo nasmejala, ko sem videla notri spalne vreče od malega do kaj vem kdaj... In sem MM takoj rekla, da tale bo že moral biti drugačen.user posted image

Sicer se menite o bolezni, vplivu na otročka... Jaz sem sedaj brez atb ca 7 dni in moram priznati, da je bila pikica tistih 10 dni tako umirjena, da ni imela več dnevno nočnega ritma po urah, oz je sploh nisem čutila lahko tudi dva  tri dni. Pa še to min. Ampak nisem nek komplikator. Pa še počutila sem se user posted image , dihala na škrge, komaj prišla nekaj stopnic, izkašljevala zeleno, pa še vnetje sinusov- gnojno. Tko da ni čudno, da je malčica bila čist kot da je ni. Al je bil atb, al pa bolezen. Skratka sedaj se vrača v svoj ritem. In jo že spet čutim ob istih urah kot prej, in seveda vsakodnevno.
Je pa res da sem včasih pomislila, kaj če je kaj drugega, ker imamo žalostem primer pri bratu... Ampak frccc slabe misli. Jutri imam pregled- da se mami skulira.user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
17.10.2011 13:59:40   
coccinella

Srečanje, 25.11. ob 17h, Ljubljana ( dobro bi bilo tiudi dorečti kje točno bi se dobile )

- Coccinella -  PRIDEM  (mogoce res Kolosej????)

Neposredna povezava do sporočila: 2324
17.10.2011 16:08:43   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

- Coccinella -  PRIDEM  (mogoce res Kolosej????)
- Beti 1 - Pridem (sem za Kolosej)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?